- 17 Şubat 2012
- 606
- 76
- 323
Aynen..allah bize yeter.sadece insanin zoruna gidiyor iste..allah sabirda versinki dayanalim bu hale..heyecanla bebegimi bekliyorum..su 4-5 ay cabucak gecsin..
Erkek ismi inan hiç düşünmemiştim. Ama arda yada ediz koyardm heralda. Yegenım var adı kutay mesela.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biz ilk melih dusunuyoduk sonra vazgectik. Sonra arda dusnduk anlamini hic begenmedim ondanda vazgectim. Hic secenegim yok suan. Hicbir ismi ogluma yakistiramiyorum
Biz ilk melih dusunuyoduk sonra vazgectik. Sonra arda dusnduk anlamini hic begenmedim ondanda vazgectim. Hic secenegim yok suan. Hicbir ismi ogluma yakistiramiyorum
Of isim meselesı cok zor zatenya. Ben atlattım şükürr. Ama buzamana kadar en az yüz isim düşünmüşüzdür yani. Bütün arkadasları ablamları seferber ettım guzel isim bulun diye
Kutay iyi aslinda esimin adi koray uyumlu oluyor bu seferde beyfendi kendi begenmedi kutayi.. İsimiz zorrr
Ayy bide eşlere begendrme olayı var 😀
Kavga sirasi bize gelio galiba kutay diyorum bebege trip atiyor. Ne guzel ismine uygun buldum diyorummm hihhhhkendi ismime uygun bulcam dedim husnu nasil diyorum. Cok severim diyo
Zaten bebis bi gelsin kafani kasiyacak vaktinde olmaz bunlari dusunup uzulmeyede vakit kalmaz iki yaramazla gecirirsin tum vaktini simdiki sakin zamanin tadini cikar bak bana yanlizliktan kendimi ihlamura vurdum :) 😜😜😜
İnsallah canim :) sende cok yuklenme ihlamura :) bitki cayi cok icmeyin gebelikte dior ibrahim saracoglu
İnsallah canim :) sende cok yuklenme ihlamura :) bitki cayi cok icmeyin gebelikte dior ibrahim saracoglu
Annem beni ve oglumu sevmiyor...bunu itiraf etmek cok acikli ama her konuda gelinleri ve abilerimin cocuklari on plandadir..hepsinin cocuguna bakti benimkini bakici buyuttu..bi yere gidilse ortak bisey yapilsa oglunu getirme diyor..karnimdaki 5 aylik bebegi ise bir kere bile sormadi...dogum yaptigimda yanimda 3 gun kaldi sezeryanliydim.ustelik..gelinlerinin her dogumunda 40ini cikardi torunlarinin..dun cok feci tartistik asla kabul etmiyor..abilerim bile farkinda davranislarinin ama islerine geldigi icin kimse sesini cikarmiyor..kafayi yiycem.annedir ustumde hakki coktur ama boyle davranmasina dayanamiyorum.. Dun bagirdim cagirdim..karnim agridi :'( bebegime bisey olmasin...cunku umrunda bile olmaz...geecn yaz yaptigim.dusuk..evde tek basima kopekler gibi yasadim dusugumu..arayip sormadi bile :'( esime memleketini terkettirdim..benim ailemin yanina yerlestik ev aldik duzen kurduk ama esimin ailesi bana daha iyi..kaynanam hergun ariyor yorma kendini gel biz sana bakalim diyor..esimin memleketine gitmek istiyorum ama butun duzenimiz bozulacak..biraz anlatip rahatlamak istedim sadece..dua edin bana..aileyle imtihan nede zormus..dun kavgadan sonra eve geldim..agladim zirladim saatlerce..esim onu aramis o gezmeye gitmis...umrunda degilim :'( anne..insanin herseyi olmali ama benim hic birseyim :'(
Selam anneler. Fikirlerinize ve tecrubelerinize ihtiyacim var. Doktor balik yagi verdi 19. Haftadayim kullanan var mi. Kullanmasam mi acaba diyorum.erken mi hemde kilo aldirir mi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
seni çok iyi anlıyorum canım bende kendi annemle çok sorunlar yaşadım. hala da birbirimize çok sıcak değiliz. Ama üzülmemeye çalış eşin var bak çocukların var. üzülmenin sana hiç bir faydası olmuyor. allah sana güç kuvvet versin her şey gönlünce olsun. iyisini umut etmekten başka yapacak bir şey yok. bebeğini düşün mutlu ol
neden balık yağı verdi ki balık sevmiyor musun canım? kilo konusunu bilmiyorum ama forumda kullanan arkaaşlar var balık yağını
Seviyo musun sevmiyomusun diye bisey sormadi canim. Yani calistigim bolgede balik olmadigi icin cokta yiyemedim zaten su zamana kadar.kullanan var mi merak ettim ne kadarlik kapsuller kullaniyolar.kimi doktor cok ilac veriyo kimi dogal al diyo anlamadim gitti..
Veeeee kızlar isim galibiyetini ben kazandımmmmm. Kızımın adı hira oluyo. Eşimi ikna etttimmm. Ben demiştim ama napar eder kabul ettiririm diyeee. Cazibenin gücü😃😃😃hehe.
Süper hadi hayırlı olsun
Selam anneler. Fikirlerinize ve tecrubelerinize ihtiyacim var. Doktor balik yagi verdi 19. Haftadayim kullanan var mi. Kullanmasam mi acaba diyorum.erken mi hemde kilo aldirir mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?