2014 Aralık Anneleri

Aynen..allah bize yeter.sadece insanin zoruna gidiyor iste..allah sabirda versinki dayanalim bu hale..heyecanla bebegimi bekliyorum..su 4-5 ay cabucak gecsin..

Zaten bebis bi gelsin kafani kasiyacak vaktinde olmaz bunlari dusunup uzulmeyede vakit kalmaz iki yaramazla gecirirsin tum vaktini simdiki sakin zamanin tadini cikar bak bana yanlizliktan kendimi ihlamura vurdum :) 😜😜😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Erkek ismi inan hiç düşünmemiştim. Ama arda yada ediz koyardm heralda. Yegenım var adı kutay mesela.

Biz ilk melih dusunuyoduk sonra vazgectik. Sonra arda dusnduk anlamini hic begenmedim ondanda vazgectim. Hic secenegim yok suan. Hicbir ismi ogluma yakistiramiyorum

Biz ilk melih dusunuyoduk sonra vazgectik. Sonra arda dusnduk anlamini hic begenmedim ondanda vazgectim. Hic secenegim yok suan. Hicbir ismi ogluma yakistiramiyorum

Of isim meselesı cok zor zatenya. Ben atlattım şükürr. Ama buzamana kadar en az yüz isim düşünmüşüzdür yani. Bütün arkadasları ablamları seferber ettım guzel isim bulun diye

Of isim meselesı cok zor zatenya. Ben atlattım şükürr. Ama buzamana kadar en az yüz isim düşünmüşüzdür yani. Bütün arkadasları ablamları seferber ettım guzel isim bulun diye

Kutay iyi aslinda esimin adi koray uyumlu oluyor bu seferde beyfendi kendi begenmedi kutayi.. İsimiz zorrr

Kavga sirasi bize gelio galiba kutay diyorum bebege trip atiyor. Ne guzel ismine uygun buldum diyorummm hihhhh kendi ismime uygun bulcam dedim husnu nasil diyorum. Cok severim diyo

😀😀😀😀😀ay hüsnü he iyiymişş

İnsallah canim :) sende cok yuklenme ihlamura :) bitki cayi cok icmeyin gebelikte dior ibrahim saracoglu

Selam anneler. Fikirlerinize ve tecrubelerinize ihtiyacim var. Doktor balik yagi verdi 19. Haftadayim kullanan var mi. Kullanmasam mi acaba diyorum.erken mi hemde kilo aldirir mi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

seni çok iyi anlıyorum canım bende kendi annemle çok sorunlar yaşadım. hala da birbirimize çok sıcak değiliz. Ama üzülmemeye çalış eşin var bak çocukların var. üzülmenin sana hiç bir faydası olmuyor. allah sana güç kuvvet versin her şey gönlünce olsun. iyisini umut etmekten başka yapacak bir şey yok. bebeğini düşün mutlu ol

neden balık yağı verdi ki balık sevmiyor musun canım? kilo konusunu bilmiyorum ama forumda kullanan arkaaşlar var balık yağını

Tek kendi annemle ben bu kadar uzagiz sanirdim..anne deyince herkesin kalbi baska atar cunku :'( uzuntumu atmaya calisiyorum bende..haklisin dediklerini dikkate alacagim..bebisimden baska sey dusunmek istemiyorum...

neden balık yağı verdi ki balık sevmiyor musun canım? kilo konusunu bilmiyorum ama forumda kullanan arkaaşlar var balık yağını

Seviyo musun sevmiyomusun diye bisey sormadi canim. Yani calistigim bolgede balik olmadigi icin cokta yiyemedim zaten su zamana kadar.kullanan var mi merak ettim ne kadarlik kapsuller kullaniyolar.kimi doktor cok ilac veriyo kimi dogal al diyo anlamadim gitti..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benmki vermedi mesela. Şuan hiç ilaç kullanmıyrm. Folik asit falan kullandm sadece. Ama kontrole gıdınce sorucam takviyeye gerek varmi diye

Süper hadi hayırlı olsun

Süper hadi hayırlı olsun

Sagol cnmm. Herkezede soyledim kızımın adı hira olcak diye. Şimdi asla vazgecemezz😀😀

banada 14. haftada verdi balık yağı. İsmi Marincap 500 mg.
Doktorum çok iyi bir doktor. Balık yağının kıymetinin çok sonra anlaşıldığını, bebeğin zeka gelişimi için çok önemli oldugunu filan söyledi.
Gerçi benim mide sıkıntılarım olduğu için pek kullanamadım. 20. haftada tekrar başlayabilirsin dedi başka bir doktor.
Yani kullanmanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…