2014 Aralık Anneleri

Canim uzulupte bebeginide uzme bence bazi anneler duygusuz oluyo evlat ayiriyo malesef keske esinin memleketinde kalsaydin orda daha kiymetli olurdun eminim..
Bence sen bi sure annenle arana mesafe koy taaki o senden ozur dileyene kadar tamam duygusal donemden geciyoruz ama anne ya bi kizini anlayamiyo kola kanat geremiyosa uzak olsun gercekten.ben senin yerinde olsam esimin memleketine donerdim nerde deger goruyosam orda olurum dogurmakla anne olunmuyo iste..
Bebegini dusun sakin uzme kendini birak ne halleri varsa gorsunler..

Ben esimin memleketini cok istiyorum ama burda esim buyuk islere giristi..ortakliklar kurdu..burdaki duzeni perperisan edip gitmek bizi mahvedecek..annemin ozur dilemesi...31 yasindayim ve tek bir kere bile boyle bir olaya sahit olmadim...bende her defasinda allahim senin rizan icin deyip ararim giderim elini operim..ama sozlerimden asla geri adim atmam...esimi ariyo ikide birde onu bi psikolaga gotur deyip duruyor..elinden gelse beni akil hastasi ilan edip timarhaneye yatirip kurtulacak :'( bu sefer onu asla affetmeyecegim..bayram sabahi mecburen gidip elini oper..yabanci gibi 10dk oturur kalkarim..ama anlayip utanmazki :'(

Tuttuğunu koparmissin cok sevindim
Darısı başıma inşallah.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tuttuğunu koparmissin cok sevindim
Darısı başıma inşallah.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herzamn boyleyımdır. Neolursa olsun istedgımı yaptırırım.ve başardımda. Sizdi her iyimisin diye sordugunda hiramız napıyo diyo babası

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagol canim.icim biraz rahatladi.benimki mide hassasiyeti olanlar icin bagirsakta cozunuyomus kokusu falan yok rahat iciyorum. devam edeyim. Mg i yukse birazda cok gelirmi dedim ama doktor verdi sonucta.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seninkinin adı ne? benden ondan kullanayım bari.. Kokusu yoksa süper olur!

Kimsesizlik beni mahvediyor..ben onlarin basi agrisa yanlarindayim :'( sabredenlerden olcaz yapicak bisey yok

Sabirli ol Allah sabredenlerle beraberdir.sonuçta annen sen yine iyi davran kotu konuşma kalp kirma kazanan muhakkak sen olursun.bebeğini çocuğunu düşün.Allah bizi goruyo o hep yanimizda yeterki biz Allah in davetine icabet edelim o zmn hic bir sikintin kalmaz Allah in izniyle inş.

Ben balik yagi fln ne ilk gebeligimde ne de simdi kullaniyorum her hafta balik tukettinmi gerek kalmaz diye düşünüyorum.

Psikologa gidebilirsin canim kotu bisey degil bu sonucta arkadasin yok ve konusacak birine ihtiyacin var neden olmasin.Hamileyiz ve psikolojimiz hassas bu donemde..
Konus tabiki sen gorevini yap ama tavrini da belli et derim

Ooo Yağız 'ımla bir gün giremedik kızlar döktürmüşsünüz valla zor okudum bitirdim sayfaları :)) biz geldik kayınvalidemlere....çok şükür sıkıntımız yok ilk işim oğlumun pıt pıtlarını dinlemek oldu çok şükür sıkıntı yok:) ama o kadar çok mola verdiğimiz halde ayaklarım davul gibi şişti dün akşam gelince eşim ılık su masajı yaptı ama işe yaramadı malesef bir iki gün iner şişim herhalde...

Canım üzme kendini haklısın ama üzülürsen karnındaki bebiş de minik oğlun da bunu hissedip üzülürler...sen de annenden göremediğin desteği evlatlarına ver canım bu sana daha iyi gelecektir... Been de aynı sebep değil aksi sebeple annemin aşırı sevgiye boğması, fazla bunaltmacı ısrarcı olması, gereğinden fazla sahiplenmesi vs sebebiyle bir dönem şehir değiştirmeyi düşündük eşimle 2 sene kadar önce ...ama kolay bi karar değil malesef seni anlıyorum... Biz de aynı şehirde devam ediyoruz aynı hamam aynı tas...anne ile de imtihan oluyormuş canım ve biz kullara düşen sabretmek canım sabrelim...

Psikologa gidebilirsin canim kotu bisey degil bu sonucta arkadasin yok ve konusacak birine ihtiyacin var neden olmasin.Hamileyiz ve psikolojimiz hassas bu donemde..
Konus tabiki sen gorevini yap ama tavrini da belli et derim

Bittercigim ben psikologa karsi degilim..onceden gittim sikintili donemlerimde buyuk faydasinida gordum ancak burda durum farkli annem deli damgasi yapistirirsa rahat rahat her bildigini okuycak..yani zaten okuyorda bu kez ben ne desem deliyim zaten...niyet halis degil malesef..

Herkesin imtihani farkli farkli..bende buradan gidemeyecegim..bu sekilde surup gidecek asla duzelmeyecek biliyorum..dedigin gibi sabir sabir ya sabir....hemen oglusumu kucagima almak onla oyalanmak istiyorum..o kipirdadikca icimde umut doluyorum..

Herkesin imtihani farkli farkli..bende buradan gidemeyecegim..bu sekilde surup gidecek asla duzelmeyecek biliyorum..dedigin gibi sabir sabir ya sabir....hemen oglusumu kucagima almak onla oyalanmak istiyorum..o kipirdadikca icimde umut doluyorum..

Dediğim gibi sen çok iyi bir anne olacaksın çocuklarına canım sana en iyi bu gelecektir emin ol...ben mesela diyorum sürekli, evet! cok seveceğim oğlumu ama asla onu bencilce bir sevgiyle boğmayacağım,bunaltmayacağım... bu da bana çok iyi gelecek ... Aynen öyle canım herkesin imtihanı farklı... benim eşim hep diyor bu da bizim imtihanımız sabredeceğiz diye..anneyle imtihan zor evet ama Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin hiç birimizi inşallah

Tek kendi annemle ben bu kadar uzagiz sanirdim..anne deyince herkesin kalbi baska atar cunku :'( uzuntumu atmaya calisiyorum bende..haklisin dediklerini dikkate alacagim..bebisimden baska sey dusunmek istemiyorum...

Canim uzme kendini anlattigin kaariyla bende annemle oleyim hemen hemen ama artik takmiyorum o onun kendi ayibi ne kadar analamasalarda utansinlar anneliklerinden baska da bisi demiyorum annem varken arkadasimla gidicem doguma o kadat yanii neyse uzme tatli canini bende uzmuyorum kendi evladima da gostere gostere anneleik bole yapilir diyerektenn anneligimi gosteriyorumm hayat onlardan ibaret degil bosverr

Sukur sag saglim ulastiniz canim :) Hemen inmiyo canim ayaklar ben hastaneye gittigim gun aksama kadar dolasmaktan davul gibi sismistim.ayaklarini yuksege koy oyle uzan biraz insallah bi an once gecer..
Anliyorum seni canim en iyi sen tanirsin.Evet anne ama bazi iyi niyetler suistimale ugruyosa mesafe koymak gerekir..

Benim dogumumada komsum gelecek :) sizlerle konismak iyi geldi ya..bugun ilk kez yuzum guldu...aynen oyle canim hayat onlardan ibaret degil..cok sukur..kanindan olmasakta bizi seven insanlar var...yuzumuzu guldurecek minnak kuzularimiz var...

hayırlı akşamlar güzel anneler 10gündür ev taşıyoruz hiç ugrayamadım buralara inş iyidir bütün bebişler. bir sorum olacak kafam öyle dagınık ki ben akşam kahvaltıdan sonra decavit gece yatarken gynoferon içiyodum ama dün öğlen 1 decavit vitamin hapımı içtim gece 1de gynoferon kan hapımı içiyorum diye yine decavit içmişim. sabah aklım başıma geldi. 12 saat arayla vitamin almış oldum.çok korkuyorum o kadar dikkat etmeme ragmen nasıl içtim bilmiyorum avitamini 4000ıu varmış ben 2tane alınca80000ıu oldu:2: internette bakınca 10000 ıu fazlası iyi değil diyor. bugün decavit almadım dengelensin diye ama gynoferonu yatarken içiyim diyorum. Ne yapsam karaciğerde depolanan A vitamini erimesi için decavite 1gün mü ara versem 2gün mü ???inş bebeğime zararı olmaz ne dersiniz ard arda içmedim ama 12saat arayla içmişim:26:çok üzgünüm .Allah tüm bebişleri korusun

kızlar bilgisi olan varsa cevap yazarsanız minnettar kalırım aklımdan çıkaramıyorum nasıl da dikkat ediyorum işte sakınınca mı böyle oluyo bilmem;(((

kızlar bilgisi olan varsa cevap yazarsanız minnettar kalırım aklımdan çıkaramıyorum nasıl da dikkat ediyorum işte sakınınca mı böyle oluyo bilmem;(((

Bence bisey olmaz canim ama cok kafana takildiysa doktorunu arayip bi sor istersen ben decaviti 2 gunde 1 kan hapini hergun aliyorum yatarken aliyorum ikisinide farkli saatlerde almana gerek yok benim doktorum oyle demisti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…