2014 Aralık Anneleri

Canim uzme kendini..bildigim kadariyla vitaminin fazlasi vucuttan idrar yoluyla atiliyor...oglum bebekken dr 2 damla vermisti..biri kilosu kadar digeri 3 damla veriliordu..ben karistirmistim ve hungur fosurt dra gittigimde gulerek vitaminlerin fazlasini vucut kendi atar demisti...decavitte vitamin sonucta..atmistir vucudun coktan

Sukur sag saglim ulastiniz canim :) Hemen inmiyo canim ayaklar ben hastaneye gittigim gun aksama kadar dolasmaktan davul gibi sismistim.ayaklarini yuksege koy oyle uzan biraz insallah bi an once gecer....

Teşekkür ederiz bitter teyzemiz :)) ayy kaç gün sürdü canım inmesi 20 kilo almış gbi oldu bacaklarım akdeniz sıcağında uzun eşofman giyiyorum. Çok utanıyorum yaaa

Teşekkür ederiz bitter teyzemiz :)) ayy kaç gün sürdü canım inmesi 20 kilo almış gbi oldu bacaklarım akdeniz sıcağında uzun eşofman giyiyorum. Çok utanıyorum yaaa

2.gunde inmisti canim yarina biseyin kalmaz insallah iyi bakin kendinize :)

cnm inşallah öyledir ama sanırım bu A vitemini okdugum kadarıyla karacigerde depolanıyormuş o nedenle korktum ama 12 saat arayla aldım bugün de almadım umarım kullanır vücut çok depolanmaz ya da atılır. çok sağol yardımın için moralim çok bozuldu doktorum da arayınca pek bilgi veren biri değil. ne yapsam bilemedim o nedenle ;(50:

Bence bisey olmaz canim ama cok kafana takildiysa doktorunu arayip bi sor istersen ben decaviti 2 gunde 1 kan hapini hergun aliyorum yatarken aliyorum ikisinide farkli saatlerde almana gerek yok benim doktorum oyle demisti..

cnm hergün al demişti bana ama işte decaviti 12 saatte bir almış oldum madem bu vitaminlerin fazlası zarar keşke gün aşırı deseydi;(( inşallah A vitamini 1gün almayınca dengelenmiştir. bugün almadım yarında mı almasam ki?

Cnm ben decavit degil elevit iciyorum doktorguzel besleniosan 2-3 gunde bir icebilirsin dedi o yuzden icme birgun bisey olmaz vitamin ilaci nede olsa. Gun boyu yediklerindede vardir sonucta. Benim dusuncem boyle?

Seninkinin adı ne? benden ondan kullanayım bari.. Kokusu yoksa süper olur!

Kokusu hic yok canim.bende en.cok ondan korkuyodum yutarken falan hic tat koku yok.sadece tabletler fazlaca buyuk serce parmagimin yarisi kadar var.. kutuda gnc triple strenght fish oil 1500 yaziyor. Balik vucudundan uretilmis. 120kapsul ama bana biraz pahali geldi gerci digerleri ne kadar bilmiyorum da..

Banada doktorum bulantin gecti normal yiyebiliyosan vitsmini kes dedi o yuzden alna bisey olmaz bencede

Banada doktorum bulantin gecti normal yiyebiliyosan vitsmini kes dedi o yuzden alna bisey olmaz bencede

haklısın cnm ben 2 gün ara veriyim vucüdüm depoları kullansın en azından 12saatte bir içtim diye bişey olmaz inş bebeğime Allah'ım korusun. sakındıkça böyle şeyler oluyor. siz vitaminleri gün aşırı mı alıyorsunuz kanhapı hergün mü???

Devlet yada universite hastanelerinde daha ucuz cnm. Oralarda yaptir. Benim gittigim unv hastanesinde sgklilardan ucret bile almiolar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kontrollerine özele giden bi arkadaşım var bnm canım 7 aylık o şu anda detaylı ultrosan için devlete gitmiş o da ücretsiz diye ama devlet şu zamana kadar bana gelmedin ben nerden biliyim senin bebeğin sağlıklı mı o riske giremem ben şimdiye kadar kime gidiyosan ona git demiş devlette böyle bi sorun var üniversite hastanelerinde de sıra bulabilir miyiz acaba off valla strese girdim yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende inşallah aralık ta doğum yapacağım...Profilde Bebeğin gelişimiyle ilgili bilgiler yazıyıorya onu nasıl yapıyoruz???

İyi bari iki gün idare edilir :) siz nasılsınız minik prensesle ?
Ayy gormedim canim mesaji iyiyiz cok sukur tepikleri siddetlendi onu takip ediyoruz babasida hissetti onceki gece elini koyunca :)
Bence abartiyosun canim bisey olmaz bugun almamisin iste yarin al vitaminini.bu kadar kafana takildi madem yarin ara doktorunu sor bence..

Decavitte demir hapida hergun aliniyor ama dedigim gibi doktorum decaviti kesti benim bencede bosuna uzme kendini cok kafana takildiysa doktoruna soramiyosan bi eczaneye danis rahatlarsin

canim ben hiç kullanmadim vallai sadece oluşum sürecinde folik asit kullandim hic fire vermeden sonra vitaminmis kan hapiymis hicbirini vermedi doktor. degerlerim iyiydi. doktor bence icme gerek yok dedi simdide magnezyumun tadini beğenmedim içemiyorum dedim 2 gunde 1 almaya calis dedi. anliycagin cokta sorun degil. ayrica o kullanilan vitaminler cok kilo aldiriyomus sen kac kilo aldin canim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın Kızlar ....

Canım bazıları en ufak bir acıyı bile çok derinden hisseder, bunların ağrı eşiği düşüktür hani deriz ya canı çok tatlı diye onlar gibi mesela. Bazı kişilerde ciddi yaralanmalar, can acıtıcı olan şeylerde bile aşırı bir ağrı hissetmez. O ağrıya dayanabilir gıkını çıkarmaz. Canı yanmaz çok fazla o zaman da ağrı eşiği yüksek olur.
Mazeretli istifa ettiğin için işsizlik öedeneği alabilir misin hiç bilmiyorum. Doğumdan önce 3-4 aylık ödenmiş sigortanın olması gerekiyor. Benim çok fazla bilgim yok ama netten araştır ya da sgk ya git en doğru bilgiyi alırsın oradan.
Nureddin hocami bende cok severim sohbetlerini internetten dinliyorum sormak aklima gelmemisti bende soracagim da mail mi atiyosun bisey danisirken
Evet internet sitesi var. Oradan direkt mail atabiliyorusun. Sosyal doku adı sitenin.

Azmin zaferi. Tebrik ediyorum canım.

Günaydın pimpirikli annişlerr😃😃

Annişler günaydın ben geldim nasılsınız?? epeydir giremedim daha doğrusu arada bir girdim ama en fazla bir iki sayfa takip edebildim yazamadım hiç. işyerinde üstüste izne ayrılanlar oldu. devletin işi kalmaz mantığıyla onların işlerini de biz takip etmek durumunda kalıyoruz. oldukça yoğundum. evde de kızım yaz döneminde kreşe gitmesin diye kvaldemleri çağırdık. gelen giden vs evde de yoğundum:))
umarım bütün annişerin ve bebişlerin keyfi yerindedir. biz minik kızımla iyiyiz. 21. haftamıza girdik 5 kg aldım. arkadan hiç hamile gibi değilsin önden de doğurdu doğuracak gibisin diyorlar. gerçekten de göbeğime bi basket topu otıurtmuşlar gibi bi görüntüm var. cuma günü ayrıntılı usg var. bizim hastenenin ayrıntılısını prof aydan biri yapıyormuş. araştırdım biraz baya iyi şeyler yazıyo hakında. gidince sorcam bu karnım niye bu kadar büyük diye:))
aslında soracak çok sorum var yine destan gibi bi liste yaptım. mesela tam göbek deliğime saniyelik bi acı giriyo. bi de çok aşağıda hissediyorum bebeğimi. çıkıverecek gibi garip bi his. 2. gebelikler ilkine göre biraz daha aşağıya yerleşirmiş belki de ondan.
bu hafta sonu izne ayrılcam bayramla birlikte taaaam 3 hafta:)) iple çekiyorum resmen. önce kapadokya ordan karadeniz turu ordan ist ve yuvaya dönüş. tabi dr um onay verirse. kendi aracımızla dura dura gideceğimiz için sorun olmaz dimi kızlar??belki söylemişimdir biz önümüzdeki sene ingiltereye yerleşiyoruz. o yüzden gitmeden biraz gezmek istiyoruz.2 çocuklu olmadan:)))
çok uzattım kızlar ben de ahval şimdilik böyle:))

Günaydın pimpirikli annişlerr😃😃

günaydııııın

Acaba ben o yuzden mi kilo alamiyorum dr kes dedi vitaminleri son kontrole kadar bisey dememisti ama gecen hafta gittim niye kilo almiyosun diye sordu dunde tartildim yine almamisim.zaten kilolu biriyim diyet yaptigimi zannediyor halbuki istahimda yerinde ama. Bir iki hafta icsem mi vitamini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…