2014 Aralık Anneleri

Kızlar hapşırınca karnmda batma gbi bı acı agrı oluyo anlık geçiyo. Sizede oluyomu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet cnm..bendede oluyo..hapsururken inanilmaz bir agri saplanio..ve bende alerji hatsafhada..sabuna detarjana toza gunde 40 kere rahat hapsuruyorumdur..dr guldu bunun olagan birsey oldugunu o bolgedeki kaslarin falan aniden cekilip gerildigini soyledi..bebege bi zarari olmaz dedi...

Sagol cnm içim rahatladı

OTE=03062008;36236920]kızlarrr napıosunuzzz? şimdi temizliğe girişicem de bi bakınayım dedim neler var nelgibok.. :) tek tek alıntı yapmadm umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerle beraber kızlar benim minnoşum bu aralar çok tembel yaaaa arada bi pıt pıt edio..sonra paso uyku sanırım elim göbekte yatıom heppp [/QUOTE]

Maşallah sana pipidaşım Ben çok tembelim bu aralar hiç bişey yapasım gelmiyğluşlarımda aynı seninki gibi hep uyuyolar sanırım. Sürekli elim karnımda hissetmek için uğraşıyorum :))

iyiyiz canımmm,kendini fazla yorma bende 2 günde bi yapardı bi temizlik şimdii 4 günde 1 e düştü,canım bişi yapmak istemiyo benim bebişde dün bi hareketlendi şimdi ses yok,oyun yapıo bunlar bizee

Kizlar buda benim bayramlik hamis tisortum
Gule gule giy cokciciymisss ben boyle guzel hamis cicileri bulamiyrm hep cirkin seyler var hala esnek bodyler gyiorum
Yok cnm karın yapısıylada alakası var bunun.

hmm iyi bari biraz rahatladim acaba bnm minik buyumuomu die endiselendm birden

Merhaba hoşgeldin :)
Hb nasilsin ?:)

Maşallah sana pipidaşım Ben çok tembelim bu aralar hiç bişey yapasım gelmiyğluşlarımda aynı seninki gibi hep uyuyolar sanırım. Sürekli elim karnımda hissetmek için uğraşıyorum :))[/QUOTE]
Ikiz mi :)nasil bir duygu acaba :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok guzelll gule gule kullanin canim.
Ben pantolonlarimi lcwden aldim ikiside cok rahat de factodan elbise aldm gecende bi tane hamile tisortu aldi kayinvalidem bayram icin simdilik yetiyo nasilsa calismiyorum fazla kiyafete ihtiyacim yok..

saol canım ben de almayacağım artık gömleklerim tişörtlerim çok zaten, pantolon da iki taneyle idare edip 7 aydan sonra alırım belki bir tane daha.

hmm bende katlayıp giyeyim bari hiç aklıma gelmedi katlamak

valla ya yastık koyacaktım ya da katlayacaktım, katlamak daha mantıklı geldi canım

saol canım, kendimizi şımarttık biraz
aynen ben de defactodan alışveriş yapmamıştım daha önce ama hem fiyatları çok uygun hem de gayet güzel kıyafetler. ben de bir pantolon fiyatına 2 tane almış gibi oldum işte. zaten birkaç ay giyeceğiz, işimizi görsün yeter :)

yutarken kokusu tadı olmuyo ama, afedersin bende sürekli bir geyirti hali mevcut. midemden geliyor tadı kokusu
Bunda da öyle birşey varmıdır acaba.. benim yazdığım o kadar pahalı değildi. Baktım bu baya pahalıymış.

Erkekler degismiyor canim umidini kesmelisin. Kiz erkek oluyor ama erkek kiz olmuyor :)) bidakine insallah kizimiz olur

Merhaba arkadaşlar bi çok kişinin kafası karışmış ayrıntılıya illa radyolog ya da peritonolog bakacak diye böyle bir şart yok eğer doktorunuza güveniyorsanız alanında iyi bir doktorsa cihazları iyiyse kafanızı karıştırmayın derim benim ilk kızımdaki doktorum yine çok severim güvenirim kendisine baktı hatta bi saat dolaştık bi daha baktı çok şükür yolunda herşey ayak parmaklarına kadar çok vakayla karşılaştıkları için uzmanlaşıyorlar bence özel hastanelerde bu biraz para tuzağı gibi geliyor bana naçizane fikrim

Gerçekten doğru söylüyorsun.ilk cocugumdaki drme guvendigm icn çarşamba günü ilk defa ona gidip ayrintili inceleyecek.Dr a kalms Dr iyise zaten her gidişinde ayrintili inceler.benmde ilk cocugumdaki Dr öyleydi.simdi ona gidemiyirm biraz uzak geliyor

Kızlar hapşırınca karnmda batma gbi bı acı agrı oluyo anlık geçiyo. Sizede oluyomu.

Evet canimm oluyoo. Ben alerjilerden dolayi cok hapsuruyorum.doktora sormustum bi problem olmaz demisti insallah olmaz.

Valla bugun saatler gecmek bilmiyoo.
Ayy sorma saatler geçmiyor. Baş ağrımda geçmiyor İlaç ta içmek istemiyorum. Dayanabildiğim kadar dayanacağım bakalım.
Kizlar buda benim bayramlik hamis tisortum
Çok güzelmiş. Güle güle giy canım. Bu akşam bizde çıkacağız bakalım bayramlık almaya. Bulabilir miyim hiç bilmiyorum. Ben tesettürlüyüm. Hamile kıyafetleri de genelde hep kısa kollu bluzlar falan. Salaş model tuniklere bakacağım artık. Bulabilirsem tabi...
Allah kolaylık versin canım. Biz oğluşumlar iyiyiz çok şükür. Cumartesi alışveriş, Pazar iftara misafir derken bende çok yoruldum Ama Paşam yorulmamış. Bu aralar çok hareketli maş Allah. Ama babası elini koysun duruyor Hissedemiyor adam bir türlü. Geçtiğimiz hafta tembeldi biraz. Günleri günlerine tutmuyor ki
Haha o zaman bende huzur evine adayım. İlk çocuğum benim ve erkek Sen bana da yer ayarla da ikinci de erkek olursa yerim belli olsun Hayırlı evlat olsunlar inş allah ta baksınlar bize
Benimde oluyor. Anlık evet geçiyor hemen ama tırsıyorsun ister istemez.

Walla canim bende oyle bi problem yok o yuzden ne diyecegimi bilemedim. Eczanedekiler bagirsakta cozundugu icin midede problem yapmiyo dedi sadece.

Bizimkide dun bikackez ve cok hafif vurdu karnima sabahtan. Aksamda dinledim baya sekerli seyler yedim vurmadi hic simdide durmak bilmiyor. Uyuz ediyo bazen beni

Bebis o bebis 1 hafta sonra filan tepiklemeye baslar :)) daha net duyarsin.

cnm bn ilk 3ay 3kilo verdim sonra şimdi 4.ayda başladım vitamine eski kiloma dönmeye çalışıyorum hala kilo almak istiyorum ama alamıyorum karnım top gibi ama 1kilo anca aldım hamile kaldıgım güne göre:18: kilo alan annişler üzülmesin yani bn stres yapıyorum
kızlar şimdi ben bu decaviti 12saatte bir aldım ya dünden önceki gün dün almadım bugün de mi almasam ki? A vitamini çok olur diye korkuyorum. 2gün ara versem sorun olur mu ki?siz olsanız napardınuz?doktor sitesinde sordum sorun olmaz merak etmeyin ama daha dikkatli olmalısınız yazmış doktor ne yapsam çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…