- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
Merhaba araniza kayilabilirmiyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar buda benim bayramlik hamis tisortum
Kızlar hapşırınca karnmda batma gbi bı acı agrı oluyo anlık geçiyo. Sizede oluyomu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet cnm..bendede oluyo..hapsururken inanilmaz bir agri saplanio..ve bende alerji hatsafhada..sabuna detarjana toza gunde 40 kere rahat hapsuruyorumdur..dr guldu bunun olagan birsey oldugunu o bolgedeki kaslarin falan aniden cekilip gerildigini soyledi..bebege bi zarari olmaz dedi...
kızlarrr napıosunuzzz? şimdi temizliğe girişicem de bi bakınayım dedim neler var neler yok.. :) tek tek alıntı yapmadm umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerle beraberkızlar benim minnoşum bu aralar çok tembel yaaaa arada bi pıt pıt edio..sonra paso uyku sanırım elim göbekte yatıom heppp
Kizlar buda benim bayramlik hamis tisortum
Gule gule giy cokciciymisss ben boyle guzel hamis cicileri bulamiyrm hep cirkin seyler var hala esnek bodyler gyiorumKizlar buda benim bayramlik hamis tisortum
hmm iyi bari biraz rahatladim acaba bnm minik buyumuomu die endiselendm birdenYok cnm karın yapısıylada alakası var bunun.
Hb nasilsin ?:)Merhaba hoşgeldin :)
OTE=03062008;36236920]kızlarrr napıosunuzzz? şimdi temizliğe girişicem de bi bakınayım dedim neler var nelgibok.. :) tek tek alıntı yapmadm umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerle beraberkızlar benim minnoşum bu aralar çok tembel yaaaa arada bi pıt pıt edio..sonra paso uyku sanırım elim göbekte yatıom heppp
Cok guzelll gule gule kullanin canim.
Ben pantolonlarimi lcwden aldim ikiside cok rahat de factodan elbise aldm gecende bi tane hamile tisortu aldi kayinvalidem bayram icin simdilik yetiyo nasilsa calismiyorum fazla kiyafete ihtiyacim yok..
hmm bende katlayıp giyeyim bari hiç aklıma gelmedi katlamak
güle güle kullanın bacım analı kızlı
bu arada bende ilk ve şuanlık tek pantolonumu defactodan aldımki normalda ordan bir ürün almışlığım bile yoktu ama uygunluk ve yazı geçirmek adına bir pantolon çok iyi geldi 19.90 a almıştım 2 hafta önce hamile kıyafetlerinde abartmamak gerek bence
Kokusu hic yok canim.bende en.cok ondan korkuyodum yutarken falan hic tat koku yok.sadece tabletler fazlaca buyuk serce parmagimin yarisi kadar var.. kutuda gnc triple strenght fish oil 1500 yaziyor. Balik vucudundan uretilmis. 120kapsul ama bana biraz pahali geldi gerci digerleri ne kadar bilmiyorum da..
selam kızlar,
ben bebeğimin cinsiyetini öğrendim. erkek oluyormuş, ama ben çok kızzzzz çocuk istyordum...tabiki allahım hayırlısını sağlıklısını versin.
acaba çevrenizde erkek denilip kız çıkan var mı hiç....umut dünyası napimmmm işte :)))))
Merhaba arkadaşlar bi çok kişinin kafası karışmış ayrıntılıya illa radyolog ya da peritonolog bakacak diye böyle bir şart yok eğer doktorunuza güveniyorsanız alanında iyi bir doktorsa cihazları iyiyse kafanızı karıştırmayın derim benim ilk kızımdaki doktorum yine çok severim güvenirim kendisine baktı hatta bi saat dolaştık bi daha baktı çok şükür yolunda herşey ayak parmaklarına kadar çok vakayla karşılaştıkları için uzmanlaşıyorlar bence özel hastanelerde bu biraz para tuzağı gibi geliyor bana naçizane fikrim
Kızlar hapşırınca karnmda batma gbi bı acı agrı oluyo anlık geçiyo. Sizede oluyomu.
Ayy sorma saatler geçmiyor. Baş ağrımda geçmiyorValla bugun saatler gecmek bilmiyoo.
Çok güzelmiş. Güle güle giy canım. Bu akşam bizde çıkacağız bakalım bayramlık almaya. Bulabilir miyim hiç bilmiyorum. Ben tesettürlüyüm. Hamile kıyafetleri de genelde hep kısa kollu bluzlar falan. Salaş model tuniklere bakacağım artık. Bulabilirsem tabi...Kizlar buda benim bayramlik hamis tisortum
Allah kolaylık versin canım. Biz oğluşumlar iyiyiz çok şükür. Cumartesi alışveriş, Pazar iftara misafir derken bende çok yoruldum Ama Paşam yorulmamış. Bu aralar çok hareketli maş Allah. Ama babası elini koysun duruyorkızlarrr napıosunuzzz? şimdi temizliğe girişicem de bi bakınayım dedim neler var neler yok.. :) tek tek alıntı yapmadm umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerle beraberkızlar benim minnoşum bu aralar çok tembel yaaaa arada bi pıt pıt edio..sonra paso uyku sanırım elim göbekte yatıom heppp
Haha o zaman bende huzur evine adayım. İlk çocuğum benim ve erkeksağol cnm, ikinci çocuğum bu ve 2 çocukla olayı kapatmak istiyorum bi kız bi oğlan iyi olurdu...sevgi yönünden hiç şüphem yok biz anne baba olarak hepsini çok seviyoruz, ama anne babaya düşkün, duygusal bi kız hayal ediyordum :)))
2 erkek çocukla kendimi huzurevinde felan hayal ediyorum :))) birazda hormonların suçu
Benimde oluyor. Anlık evet geçiyor hemen ama tırsıyorsun ister istemez.Kızlar hapşırınca karnmda batma gbi bı acı agrı oluyo anlık geçiyo. Sizede oluyomu.
saol canımben de almayacağım artık gömleklerim tişörtlerim çok zaten, pantolon da iki taneyle idare edip 7 aydan sonra alırım belki bir tane daha.
valla ya yastık koyacaktım ya da katlayacaktım, katlamak daha mantıklı geldi canım
yutarken kokusu tadı olmuyo ama, afedersin bende sürekli bir geyirti hali mevcut. midemden geliyor tadı kokusu
Bunda da öyle birşey varmıdır acaba.. benim yazdığım o kadar pahalı değildi. Baktım bu baya pahalıymış.
Bendede oldu hapsirinca bikez. Bu sabahta sirt ustu yaatiyodum sol tarafima bi agri girdi kramp gibi kimildayamadim hemen gecti. Normal heralde bu gibi seyler.
kızlarrr napıosunuzzz? şimdi temizliğe girişicem de bi bakınayım dedim neler var neler yok.. :) tek tek alıntı yapmadm umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerle beraberkızlar benim minnoşum bu aralar çok tembel yaaaa arada bi pıt pıt edio..sonra paso uyku sanırım elim göbekte yatıom heppp
Bugun karnimin sag trfnda surekli bi kipirti goz kirpmasi gbi yada ne blym kelebek kanadi carpiomus gbi 2hafta oncede 1defa olmstu ama cok kisaydi bugun surekli hssedyrm kizimn tekmesi sanrm anlayamiorm da ne oldnu sizlerde oluomu bu hhisler
canim ben hiç kullanmadim vallai sadece oluşum sürecinde folik asit kullandim hic fire vermeden sonra vitaminmis kan hapiymis hicbirini vermedi doktor. degerlerim iyiydi. doktor bence icme gerek yok dedi simdide magnezyumun tadini beğenmedim içemiyorum dedim 2 gunde 1 almaya calis dedi. anliycagin cokta sorun degil. ayrica o kullanilan vitaminler cok kilo aldiriyomus sen kac kilo aldin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?