Oledir kocam ultrason konusunda pek basarilidirbakti mi gobegime bebek nerde onu bile gorur
pipidasim fananayimm ben de cok uzuluom sorna valla..dun esime sabah soledim hic hissetmiom bu ara dedim..uyuodur biraksana cocugu dio..artik suratim nasi aglamakli olduysa gittim cikolata yedimm meyvesuyu ictimm ki tatliyi o kadar seven bi insan deilim..qmq tik yok..esim hadi cikalim biraz dolasalim dedi hazirlandim ettim ama surat bi karis bende..esim guldurmeye calisio falan ama agladim aglicam tam ben hazirim hadi cikabiliriz dedim.ayaktayken hissettim ilk defa bi kere tekme atti ama nasi guldu yuzum gorsen guller acti :) esim de dio ki su sipanin yaptigini ben kac saattir beceremedim ne asikmissin sen ogluna ole dediaskim o beniiimmm dedim kiskandi bizimki hemen kaslarini catti ama bak yine tik yok meselaa..yatiom kalkiom tik yok uyuz sipa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aaa oylemi ilk bebegin mi? Benim ilk 19. Hftamda hissettim bebegimi :) ben senden once dogururum gibi erken dogma durumu var?
Şu A vitaminini ne kadar da kafana takmışsın canım ya. Ben decevit, balık yağı ve Demir hapı nı her gün içiyorum ama hafta sonu olunca ya da gece bazen karışıklıpa geliyor içmeden yatabiliyorum. Bu ilaçlar her hangi bir sağlık problemin yoksa takviye olarak veriliyor. Sen 12 saatte 2 tablet içmiş oldun. Bu çok büyük bir problem değil. İçin rahat edecekse çok fazla depolanmasından endişe ettiğin için bu gün içme yarın aynı düzeninde devam et. Ayrıca bu kadar küçük konulara bu kadar takılma. Yazık bebişini de endişelendiriyorsun boş yere.cnm bn ilk 3ay 3kilo verdim sonra şimdi 4.ayda başladım vitamine eski kiloma dönmeye çalışıyorum halakilo almak istiyorum ama alamıyorum karnım top gibi ama 1kilo anca aldım hamile kaldıgım güne göre:18: kilo alan annişler üzülmesin yani bn stres yapıyorum
kızlar şimdi ben bu decaviti 12saatte bir aldım ya dünden önceki gün dün almadım bugün de mi almasam ki? A vitamini çok olur diye korkuyorum. 2gün ara versem sorun olur mu ki?siz olsanız napardınuz?doktor sitesinde sordum sorun olmaz merak etmeyin ama daha dikkatli olmalısınız yazmış doktor ne yapsam çok üzülüyorum
Maşallah sana pipidaşımBen çok tembelim bu aralar hiç bişey yapasım gelmiy ğluşlarımda aynı seninki gibi hep uyuyolar sanırım. Sürekli elim karnımda hissetmek için uğraşıyorum :))
Canım kuponunun zamanı mı var ? Hani zamanı yoksa erken doğum durumunda gider alırsın diyeceğim. Çünkü çalışmayan anneler için manuel olanlarda sadece göğüs boşaltmak için iş görür. Ben çok araştırdım herkese sordum. Hızı için elektrikli isteniyor. Eğer o çeki başka türlü bir şey için kullanamayacaksan o zaman al gitsin. Boşuna yanmasın. Elinde makine olur en azından gerekmezse başkasına verirsin. Hamilenin hayır duasını alırsınKızlar ya şu göğüs pompası konusunda çok kararsızım. Şuan joker mağazında kullanabileceğim hediye çekim var. Avent elektrikli pompa bedavaya gelicek nerdeyse. Ama ben çalışmıyorum, ihtiyacım olur mu acaba? İkiz olduğundan dolayı erken doğup küvezde kalma ihtimalleri yüksek. O zaman çok lazım olacak ama ya gerek kalmazsa 300 liralık kupon boşa gidecek, off ne yapsam ki?
hahaha tamam cnm çalıştığım kurum da huzur evi...şimdiden ayırtayım ben bir kaç kişilik yer...anca sıra gelir :)))
Oledir kocam ultrason konusunda pek basarilidirbakti mi gobegime bebek nerde onu bile gorur
pipidasim fananayimm ben de cok uzuluom sorna valla..dun esime sabah soledim hic hissetmiom bu ara dedim..uyuodur biraksana cocugu dio..artik suratim nasi aglamakli olduysa gittim cikolata yedimm meyvesuyu ictimm ki tatliyi o kadar seven bi insan deilim..qmq tik yok..esim hadi cikalim biraz dolasalim dedi hazirlandim ettim ama surat bi karis bende..esim guldurmeye calisio falan ama agladim aglicam tam ben hazirim hadi cikabiliriz dedim.ayaktayken hissettim ilk defa bi kere tekme atti ama nasi guldu yuzum gorsen guller acti :) esim de dio ki su sipanin yaptigini ben kac saattir beceremedim ne asikmissin sen ogluna ole dediaskim o beniiimmm dedim kiskandi bizimki hemen kaslarini catti ama bak yine tik yok meselaa..yatiom kalkiom tik yok uyuz sipa
Hadi bakalim kim once dogurcakAsil ben sendn once dogurablrm dr um 6.5aydan snra hazir ol dedi sikintili bi gebelik surecim var ondan oturuallajm hyrlisiyla bbeklermizi zamninda dogmaya nasip etsn insallah
Şu A vitaminini ne kadar da kafana takmışsın canım ya. Ben decevit, balık yağı ve Demir hapı nı her gün içiyorum ama hafta sonu olunca ya da gece bazen karışıklıpa geliyor içmeden yatabiliyverdi. Bu ilaçlar her hangi bir sağlık problemin yoksa takviye olarak veriliyor. Sen 12 saatte 2 tablet içmiş oldun. Bu çok büyük bir problem değil. İçin rahat edecekse çok fazla depolanmasından endişe ettiğin için bu gün içme yarın aynı düzeninde devam et. Ayrıca bu kadar küçük konulara bu kadar takılma. Yazık bebişini de endişelendiriyorsun boş yere.
Evet pipidaslarrr yaaa oyun yapiolar gunleri gunlerine uymuo..ama merakta birakiolar insani..olmadik dusunceler girio insanin aklinaa :) el gobekte hafif bastiriom hissedeyim die..esim bastirma cocugun kafasina dionerden biliosa orda kafa oldugunu ama ben hep hissedeyim istiom o sipa da surekli uyusunnn anasi kilikli
Nasılsınız KIZLARRR
dün akşam kalbim duracak zannettim ablamlardaydık benim kız ablamın oğluna bişey dedi gülmekten kırıldık bende dolu dolu gülerken başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya birden nefes alamamaya başladım eşim mosmor oldun dedi tokat atarak zor kendime getirdiler nasıl oldu anlamadım çok kötüydü kızlar aman aman gülerken ağlarken en ufak bi duygu durumunda bile çok dikkat edelimmmmm
bugün kardiyolojiye gittik tahlil yapıldı çarşamba ritim holter takılacak 1 gün boyunca üzerimde kalacakmış hayılısı inşallahhhh
Nasılsınız KIZLARRR
dün akşam kalbim duracak zannettim ablamlardaydık benim kız ablamın oğluna bişey dedi gülmekten kırıldık bende dolu dolu gülerken başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya birden nefes alamamaya başladım eşim mosmor oldun dedi tokat atarak zor kendime getirdiler nasıl oldu anlamadım çok kötüydü kızlar aman aman gülerken ağlarken en ufak bi duygu durumunda bile çok dikkat edelimmmmm
bugün kardiyolojiye gittik tahlil yapıldı çarşamba ritim holter takılacak 1 gün boyunca üzerimde kalacakmış hayılısı inşallahhhh
Nasılsınız KIZLARRR
kızlar mesela sağdan soldan duyduğumuz doğum öncesi ya da sonrası özellikle dikkat edeceğimiz konular neler paylaşalım, bilgilenelim. Ne dersiniz? örneğin ben Allah izin verirse doğumdan sonra bebişimin poposunu ıslak pamukla temizlemeyi düşünüyorum. en sağlıklısı böyleymiş. Ay onun poposunu yerim bendoğumdan önce son iki ay göğüs ucuna lansinoh sürmeye başlıcam.
Çok geçmiş olsun canım. Daha önceden her hangi bir kalp rahatsızlığı falan varmıydı ki. Durup dururken böyle oldun. Ayyy çok kötü olmuşsundur eminim. Allah korusun canım bir daha hiç olmasın kimseciklere inş Allah. Ritim holter de ne ki. Kalp ritmini me bakacak ? Gelişmelerden haberdar et. Kanımız da çok fazla pompalanıyor ya belki bir anlık basınçtan falan oldu. Rabbim bir daha yaşatmasın. Ayy çok tırstımmm.Nasılsınız KIZLARRR
Evet ilk etapta bende pamuk ve ılık su ile altını silmeyi düşünüyorum. En sağlıklısı.kızlar mesela sağdan soldan duyduğumuz doğum öncesi ya da sonrası özellikle dikkat edeceğimiz konular neler paylaşalım, bilgilenelim. Ne dersiniz? örneğin ben Allah izin verirse doğumdan sonra bebişimin poposunu ıslak pamukla temizlemeyi düşünüyorum. en sağlıklısı böyleymiş. Ay onun poposunu yerim bendoğumdan önce son iki ay göğüs ucuna lansinoh sürmeye başlıcam.
ya ne güzel, ben de hiç hissetmiyorum. ultrasonda kıpır kıpır olan kız bana hiç bir şey hissettirmiyoriç karnım mı genişmiş neymiş, sinir oluyorum :)
bende lansinoh kullandım baya işime yaramıştı ben ıslak havlu kullanmıştım alkolsüz ve parabensiz olandan alerji olmadıkızlar mesela sağdan soldan duyduğumuz doğum öncesi ya da sonrası özellikle dikkat edeceğimiz konular neler paylaşalım, bilgilenelim. Ne dersiniz? örneğin ben allah izin verirse doğumdan sonra bebişimin poposunu ıslak pamukla temizlemeyi düşünüyorum. En sağlıklısı böyleymiş. Ay onun poposunu yerim bendoğumdan önce son iki ay göğüs ucuna lansinoh sürmeye başlıcam.
ay çok geçmiş olsuuuun. Sonuçların güzel çıkar inşallah
çok güzel canım iç açıcı güle güle giy :))Kizlar buda benim bayramlik hamis tisortum
çok yorma canım kendini kolay gelsinnnkızlarrr napıosunuzzz? şimdi temizliğe girişicem de bi bakınayım dedim neler var neler yok.. :) tek tek alıntı yapmadm umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerle beraberkızlar benim minnoşum bu aralar çok tembel yaaaa arada bi pıt pıt edio..sonra paso uyku sanırım elim göbekte yatıom heppp
bende çok korkuyordum küçükken daha net zıplıyordu sanki bebiş şimdilerde hafif bir kıpraşma oluyor :)Kızlar hapşırınca karnmda batma gbi bı acı agrı oluyo anlık geçiyo. Sizede oluyomu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tabi ki canım hoşgeldinMerhaba araniza kayilabilirmiyim
günaydın kızlar,
her zamanki gibi ben haftasonu giremedim ve siz yine sayfaları doldurmuşsunuz :)
biz bu haftayı temizlik ve alışveriş haftası ilan ettik, temizliğimizi yaptık sonra da gidip hem kızımıza hem de bana alışveriş yaptık. hamile pantolonu bulmak ne kadar zor bir şeymiş ya hu. lcw ye baktım koskoca mağazada 3 tane pantolon koymuşlar, onlar da hiç güzel değildi hem de çuval gibi oldu. defactoda var demişti arkadaşlar, oraya gittim çok şükür bulabildim. duruşu çok güzel, hatta normal kumaş pantolonlarda bile böyle duran zor bulurum ama gelin görün ki bel kalıpları çok büyük. 36 alsam sonra giyemem diye 38 aldım ve o bile büyük geldi. üstümden düşüyor gibi ama idare edeceğiz artık.
e-bebekte de indirim var dediler gittik biz de ama nedense bizim aldıklarımız indirimsizdiyine kıyafet aldık, daha da almayacağım yasak koydum. bu da kızımızın bornoz takımı, teyzemiz almış :)
Eki Görüntüle 1196185
Eheheheeee bizi gördüm sanki :))))
Canım o pamuğu bana da dediler de yenidoğan ıslak medillerden alıcam sanırım bu parfümsüz ve parabensiz olanlar var ya...bir de 5nci ay bittikten sonra göğüs uçlarına susam yağı sürersek doğum sonrası göğüs yarası olmazmış onu yapacağım bu ay bitince inşallah
canım çok geçmiş olsun.kanın düşük olduğu için olabilir mı acaba?
Nasılsınız KIZLARRR
gebelikten olabilir diyo kadın doğumcu ve kardiyoloji ikiz olduğu için birazda daha ayrıntılı inceliyolar iki bebeğe birden kan gidiyo o yüzden oluyo diyolar
inşallah sıkıntılı bişey çıkmaz
gebelikten olabilir diyo kadın doğumcu ve kardiyoloji ikiz olduğu için birazda daha ayrıntılı inceliyolar iki bebeğe birden kan gidiyo o yüzden oluyo diyolar
inşallah sıkıntılı bişey çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?