2014 Aralık Anneleri

ya ne güzel, ben de hiç hissetmiyorum. ultrasonda kıpır kıpır olan kız bana hiç bir şey hissettirmiyor iç karnım mı genişmiş neymiş, sinir oluyorum :)

Aaa oylemi ilk bebegin mi? Benim ilk 19. Hftamda hissettim bebegimi :) ben senden once dogururum gibi erken dogma durumu var?

Asil ben sendn once dogurablrm dr um 6.5aydan snra hazir ol dedi sikintili bi gebelik surecim var ondan oturu allajm hyrlisiyla bbeklermizi zamninda dogmaya nasip etsn insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şu A vitaminini ne kadar da kafana takmışsın canım ya. Ben decevit, balık yağı ve Demir hapı nı her gün içiyorum ama hafta sonu olunca ya da gece bazen karışıklıpa geliyor içmeden yatabiliyorum. Bu ilaçlar her hangi bir sağlık problemin yoksa takviye olarak veriliyor. Sen 12 saatte 2 tablet içmiş oldun. Bu çok büyük bir problem değil. İçin rahat edecekse çok fazla depolanmasından endişe ettiğin için bu gün içme yarın aynı düzeninde devam et. Ayrıca bu kadar küçük konulara bu kadar takılma. Yazık bebişini de endişelendiriyorsun boş yere.
Maşallah sana pipidaşım Ben çok tembelim bu aralar hiç bişey yapasım gelmiyğluşlarımda aynı seninki gibi hep uyuyolar sanırım. Sürekli elim karnımda hissetmek için uğraşıyorum :))

Evet pipidaslarrr yaaa oyun yapiolar gunleri gunlerine uymuo..ama merakta birakiolar insani..olmadik dusunceler girio insanin aklinaa :) el gobekte hafif bastiriom hissedeyim die..esim bastirma cocugun kafasina dio nerden biliosa orda kafa oldugunu ama ben hep hissedeyim istiom o sipa da surekli uyusunnn anasi kilikli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]
Bastırma sende çocuğun kafasına canım aaaaa Bende hissedeyim diye bastırıp duruyorum valla. Ne yapalım onlarda kıpraşsınlar. anne karnında hareketli doğduğunda sakin bebişler istiyoruz
Canım kuponunun zamanı mı var ? Hani zamanı yoksa erken doğum durumunda gider alırsın diyeceğim. Çünkü çalışmayan anneler için manuel olanlarda sadece göğüs boşaltmak için iş görür. Ben çok araştırdım herkese sordum. Hızı için elektrikli isteniyor. Eğer o çeki başka türlü bir şey için kullanamayacaksan o zaman al gitsin. Boşuna yanmasın. Elinde makine olur en azından gerekmezse başkasına verirsin. Hamilenin hayır duasını alırsın
hahaha tamam cnm çalıştığım kurum da huzur evi...şimdiden ayırtayım ben bir kaç kişilik yer...anca sıra gelir :)))
Süper cam kenarı ayarla o zaman bana
Valal ne yaparsak yapalım anladım ki onların canı istemediği sürece kıpırdamıyorlar. Şimdiden bizi oynatmaya başladılar bile. Kıpırdamalarını hissedelim diye yapmadığımız şey kalmıyor.

Hadi bakalim kim once dogurcak banada 35. Haftada alabiliriz dedi? Bu arada neden erken olma durumu var?

Nasılsınız KIZLARRR

dün akşam kalbim duracak zannettim ablamlardaydık benim kız ablamın oğluna bişey dedi gülmekten kırıldık bende dolu dolu gülerken başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya birden nefes alamamaya başladım eşim mosmor oldun dedi tokat atarak zor kendime getirdiler nasıl oldu anlamadım çok kötüydü kızlar aman aman gülerken ağlarken en ufak bi duygu durumunda bile çok dikkat edelimmmmm

bugün kardiyolojiye gittik tahlil yapıldı çarşamba ritim holter takılacak 1 gün boyunca üzerimde kalacakmış hayılısı inşallahhhh

kızlar mesela sağdan soldan duyduğumuz doğum öncesi ya da sonrası özellikle dikkat edeceğimiz konular neler paylaşalım, bilgilenelim. Ne dersiniz? örneğin ben Allah izin verirse doğumdan sonra bebişimin poposunu ıslak pamukla temizlemeyi düşünüyorum. en sağlıklısı böyleymiş. Ay onun poposunu yerim ben doğumdan önce son iki ay göğüs ucuna lansinoh sürmeye başlıcam.

Bastırma sende çocuğun kafasına canım aaaaa Bende hissedeyim diye bastırıp duruyorum valla. Ne yapalım onlarda kıpraşsınlar. anne karnında hareketli doğduğunda sakin bebişler istiyoruz

Canım kuponunun zamanı mı var ? Hani zamanı yoksa erken doğum durumunda gider alırsın diyeceğim. Çünkü çalışmayan anneler için manuel olanlarda sadece göğüs boşaltmak için iş görür. Ben çok araştırdım herkese sordum. Hızı için elektrikli isteniyor. Eğer o çeki başka türlü bir şey için kullanamayacaksan o zaman al gitsin. Boşuna yanmasın. Elinde makine olur en azından gerekmezse başkasına verirsin. Hamilenin hayır duasını alırsın

Süper cam kenarı ayarla o zaman bana

Valal ne yaparsak yapalım anladım ki onların canı istemediği sürece kıpırdamıyorlar. Şimdiden bizi oynatmaya başladılar bile. Kıpırdamalarını hissedelim diye yapmadığımız şey kalmıyor.[/QUOTE]

Canım zamanı var aslında kuponun. Ama şimdiden alayım diyorum, internetten sipariş vereceğimiz için geç gelebilir. Doğumdan sonra onun gelmesini beklemek istemiyorum.İkiz annelerinede sordum şimdi ve almaya karar verdim.sen lansinoh almıştın dimi. O 169 lira ama stokda yok, onu beklicem.Avent 300 lira.Başka ürünlerde alabiliyorum, hepsini pompaya harcamıyayım

ay çok geçmiş olsuuuun. sonuçların güzel çıkar inşallah

Canım çok geçmiş olsun.Kanın düşük olduğu için olabilir mı acaba?

geçmiş olsunn canımm,bi daha yaşatmasın inşallahh,aynen çok dikkatli olmalıyız....inşallah sonuçlarda güzel çıkarda sorunsuz devam edersin

Eheheheeee bizi gördüm sanki :))))

Canım o pamuğu bana da dediler de yenidoğan ıslak medillerden alıcam sanırım bu parfümsüz ve parabensiz olanlar var ya...bir de 5nci ay bittikten sonra göğüs uçlarına susam yağı sürersek doğum sonrası göğüs yarası olmazmış onu yapacağım bu ay bitince inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Daha önceden her hangi bir kalp rahatsızlığı falan varmıydı ki. Durup dururken böyle oldun. Ayyy çok kötü olmuşsundur eminim. Allah korusun canım bir daha hiç olmasın kimseciklere inş Allah. Ritim holter de ne ki. Kalp ritmini me bakacak ? Gelişmelerden haberdar et. Kanımız da çok fazla pompalanıyor ya belki bir anlık basınçtan falan oldu. Rabbim bir daha yaşatmasın. Ayy çok tırstımmm.
Evet ilk etapta bende pamuk ve ılık su ile altını silmeyi düşünüyorum. En sağlıklısı.
Burda birisi demişti göbeği düşene kadar göbek oyuntulu bezlerden kullanın diye. Bende onu kullanmayı düşünüyorum ama hiç bir markette denk gelmedim daha bulabilen varsa marka yazsın. O markaya bakayım.

ya ne güzel, ben de hiç hissetmiyorum. ultrasonda kıpır kıpır olan kız bana hiç bir şey hissettirmiyor iç karnım mı genişmiş neymiş, sinir oluyorum :)

Sorma tatlim yaa..benimki de bu ara tembellesti..hissederdim hep simdi surekli uyuo sanirim.. :) birazdan seyi denicem.benim kuzenim de hamile..bebegin kipirdamasini hissetmek istedigi zaman eti cici bebe yiyip sut iciomus :) depar atiomus bebek :) bi deniim bakalim ben de simdi..depar atmasini beklemiom ben bizimki hafif kiprassin yeter

bende lansinoh kullandım baya işime yaramıştı ben ıslak havlu kullanmıştım alkolsüz ve parabensiz olandan alerji olmadı
ay çok geçmiş olsuuuun. Sonuçların güzel çıkar inşallah

sağol canım inşallah sonuçlar güzel olur

Kizlar buda benim bayramlik hamis tisortum
çok güzel canım iç açıcı güle güle giy :))
çok yorma canım kendini kolay gelsinnn

Kızlar hapşırınca karnmda batma gbi bı acı agrı oluyo anlık geçiyo. Sizede oluyomu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende çok korkuyordum küçükken daha net zıplıyordu sanki bebiş şimdilerde hafif bir kıpraşma oluyor :)
Merhaba araniza kayilabilirmiyim

tabi ki canım hoşgeldin

süper daha ben hiç bişey almadım ramazanda sonra çıkacağız inşallah :)

Yaa kiskanio bu ara neden bilmem :) en cok beni sevcek oglum annesine asik olcak diom dudak bukuo hemen o karnimdaki sipadan da bebek cikti ama ben sirtustu yattigim zaman elini karnima koyup bebiss napiosun bakim sen orda die sevio :) oruc basina vuruo adamin sanirim

canım çok geçmiş olsun.kanın düşük olduğu için olabilir mı acaba?

gebelikten olabilir diyo kadın doğumcu ve kardiyoloji ikiz olduğu için birazda daha ayrıntılı inceliyolar iki bebeğe birden kan gidiyo o yüzden oluyo diyolar

inşallah sıkıntılı bişey çıkmaz

Gecmis olsun canim niye oyle olduki yahu bende bazen fena guluyorum suan bisey yok ama dikkat etmk lazim.

gebelikten olabilir diyo kadın doğumcu ve kardiyoloji ikiz olduğu için birazda daha ayrıntılı inceliyolar iki bebeğe birden kan gidiyo o yüzden oluyo diyolar

İnşallah çıkmaz canım. İkiz gebelik riskli gebelik sonuçta. Allah yardımcımız olsun..

Tatlim gecmis olsun..uzulmemiz yasakti zaten sanirim cok sevinmek de artik yasak olucak bizlere bu gidisle..skma canini tatlim ins cok guzel cikicak sonuclar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…