- 1 Temmuz 2014
- 494
- 154
- 133
cnm bn ilk 3ay 3kilo verdim sonra şimdi 4.ayda başladım vitamine eski kiloma dönmeye çalışıyorum halakilo almak istiyorum ama alamıyorum karnım top gibi ama 1kilo anca aldım hamile kaldıgım güne göre:18: kilo alan annişler üzülmesin yani bn stres yapıyorum
kızlar şimdi ben bu decaviti 12saatte bir aldım ya dünden önceki gün dün almadım bugün de mi almasam ki? A vitamini çok olur diye korkuyorum. 2gün ara versem sorun olur mu ki?siz olsanız napardınuz?doktor sitesinde sordum sorun olmaz merak etmeyin ama daha dikkatli olmalısınız yazmış doktor ne yapsam çok üzülüyorum
Oh ne guzel canim gezmeye benim asil memleketimle basliyosun sonrada buralara geliyosun :)
Yavas yavas git sorun olmaz ama tavsiyem coook rahat bi ayakkabi giy ayaklar davul oluyo cunku..
bence okadar takma bulantın mı vardı benim ilk hamile kaldığımda 59 kiloydum sonra bi 54e düştüm şuan 55'im ve 20 haftalık hamileyim karnımda çıkmadı ama doktorum bebiş sağlıklı diyo maşallah
OTE=03062008;36236920]kızlarrr napıosunuzzz? şimdi temizliğe girişicem de bi bakınayım dedim neler var nelgibok.. :) tek tek alıntı yapmadm umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerle beraberkızlar benim minnoşum bu aralar çok tembel yaaaa arada bi pıt pıt edio..sonra paso uyku sanırım elim göbekte yatıom heppp
iyiyiz canımmm,kendini fazla yorma bende 2 günde bi yapardı bi temizlik şimdii 4 günde 1 e düştü,canım bişi yapmak istemiyobenim bebişde dün bi hareketlendi şimdi ses yok,oyun yapıo bunlar bizee
Ayy sorma saatler geçmiyor. Baş ağrımda geçmiyorİlaç ta içmek istemiyorum. Dayanabildiğim kadar dayanacağım bakalım.
Çok güzelmiş. Güle güle giy canım. Bu akşam bizde çıkacağız bakalım bayramlık almaya. Bulabilir miyim hiç bilmiyorum. Ben tesettürlüyüm. Hamile kıyafetleri de genelde hep kısa kollu bluzlar falan. Salaş model tuniklere bakacağım artık. Bulabilirsem tabi...
Allah kolaylık versin canım. Biz oğluşumlar iyiyiz çok şükür. Cumartesi alışveriş, Pazar iftara misafir derken bende çok yoruldum Ama Paşam yorulmamış. Bu aralar çok hareketli maş Allah. Ama babası elini koysun duruyorHissedemiyor adam bir türlü. Geçtiğimiz hafta tembeldi biraz. Günleri günlerine tutmuyor ki
Haha o zaman bende huzur evine adayım. İlk çocuğum benim ve erkekSen bana da yer ayarla da ikinci de erkek olursa yerim belli olsun Hayırlı evlat olsunlar inş allah ta baksınlar bize
Benimde oluyor. Anlık evet geçiyor hemen ama tırsıyorsun ister istemez.
cnm çok bulantım yoktu sabahları vardı ama iştahım da yoktu sabah yesem sanki patlıycakmışım gibi oluyodum kahvaltı yapamıyodum öğünleri atlıyodum ondan herhalde.bi de hep aglayarak başladıgım için hamileliğe sanırım vücudum zayıf düştü .Allah bebişleri korusun
Kızlar bu vitamin hapı için ne diyosunuz 2 gün ara versem mi sizce çok bunaldım kime sorsam doktorumla irtibat kuramıyorum pek telefonda . bilmeyenler içi. tekrar yazayım fikrinizi söylerseniz sevinririm.12saat arayla decavit aldım kan hapımı içiyorum sanmışım ikincide yine decavit içtiğim sabah aklıma geldi.ertesi gün içmedim decaviti.bugün napsam A vitamininden korkuyorum;((
Bebis o bebis 1 hafta sonra filan tepiklemeye baslar :)) daha net duyarsin.
olsun senin az kalmış benim taaaaaaa 6 ağustosdaaaaa aman bebişler sağlıklı olsunda geç olsun güç olmasın be bacım
güle güle kullanın bacım analı kızlı
bu arada bende ilk ve şuanlık tek pantolonumu defactodan aldımki normalda ordan bir ürün almışlığım bile yoktu ama uygunluk ve yazı geçirmek adına bir pantolon çok iyi geldi 19.90 a almıştım 2 hafta önce hamile kıyafetlerinde abartmamak gerek bence
bacımmm bol su iç dikkat et beslenmene yorma kendinide aman dikkat rabbim korusun ikinizide
bende başlık açmıştım ama ankara içindi bacım o bakıma yardımcı olamayacağım bilmiyorum istanbulu hiç
yooo yapıyor be bacım hatta 16. haftada benim kendi doktorum yaptı beyin kafatası omur el parmak bacak böbrek kalp herşeyi taradı ama 20.ci haftalarda yine ikinci bir göz görsün dedi elinde 4 kişinin olduğu liste vardı hepside kadın doğumda prof ve doçentler baktım ücretleri fazla
bende bir radyologa gitmeye karar verdim... bu ay normal doktoruma muayene yerine ona gidicez
illa radyolog olacak diye bir kural yok ama işin ehli adına radyologlar tutuluyor bacım:13:
Oh ne guzel canim gezmeye benim asil memleketimle basliyosun sonrada buralara geliyosun :)
Yavas yavas git sorun olmaz ama tavsiyem coook rahat bi ayakkabi giy ayaklar davul oluyo cunku..
Hayirli olsun canim fananayda senin gibiydi ama kac defa usg ye girersen gir oglun olacak
Bi an once alistir kendini :)
Cok guzelll gule gule kullanin canim.
Ben pantolonlarimi lcwden aldim ikiside cok rahat de factodan elbise aldm gecende bi tane hamile tisortu aldi kayinvalidem bayram icin simdilik yetiyo nasilsa calismiyorum fazla kiyafete ihtiyacim yok..
Hissediceksin canim insallah bende her gecen gun daha fazla hissediyorum sanki :)
Sendede oyle olacak bide hareketsiz diye aglamistim gecen ayki muayenede
Moralini bozma canim doktorunun tavsiyelerine uy yeter..
Benim doktorumda kendi bakti canim sonrada yinede yonlendiriyorum ben dedi radyologa yonlendirdi..
Radyologda ayni seyleri soyledi zaten bence endiselenme yinede icin rahat etmeyecekse radyologtanda randevu alirsin :)
Ikiz mi :)nasil bir duygu acaba :)Gule gule giy cokciciymisss ben boyle guzel hamis cicileri bulamiyrm hep cirkin seyler var hala esnek bodyler gyiorum
hmm iyi bari biraz rahatladim acaba bnm minik buyumuomu die endiselendm birden
Hb nasilsin ?:)
Maşallah sana pipidaşımBen çok tembelim bu aralar hiç bişey yapasım gelmiy ğluşlarımda aynı seninki gibi hep uyuyolar sanırım. Sürekli elim karnımda hissetmek için uğraşıyorum :))
Evet pipidaslarrr yaaa oyun yapiolar gunleri gunlerine uymuo..ama merakta birakiolar insani..olmadik dusunceler girio insanin aklinaa :) el gobekte hafif bastiriom hissedeyim die..esim bastirma cocugun kafasina dionerden biliosa orda kafa oldugunu ama ben hep hissedeyim istiom o sipa da surekli uyusunnn anasi kilikli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ikiz mi :)nasil bir duygu acaba :)
Erkekler degismiyor canim umidini kesmelisin. Kiz erkek oluyor ama erkek kiz olmuyor :)) bidakine insallah kizimiz olur
Haha o zaman bende huzur evine adayım. İlk çocuğum benim ve erkekSen bana da yer ayarla da ikinci de erkek olursa yerim belli olsun Hayırlı evlat olsunlar inş allah ta baksınlar bize
ay hadi inşallah sabahtan beri karnımın ıcınde takla atıo sanırım gıdıklıo benıbu arada doğum tarhlermz aynıymış onu farkettm
2. oğlum...allahım hayırlısını versin...başka çocuk istemiyordum ama...yine büyük konuştum işte...herşey planıma göre olmuyormuş bidaha anladım...artık 3de mi 4 dmi 5 demi tutar :))))
kızlarrr napıosunuzzz? şimdi temizliğe girişicem de bi bakınayım dedim neler var neler yok.. :) tek tek alıntı yapmadm umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerle beraberkızlar benim minnoşum bu aralar çok tembel yaaaa arada bi pıt pıt edio..sonra paso uyku sanırım elim göbekte yatıom heppp
Kizlar buda benim bayramlik hamis tisortum
aslında sonunda bu gerçekle yüzleşeceğimi biliyorum :)))) ama yinede düşüncesi de güzel...ben doğmadan da son güne kadar erkek sanmışlar...ama 30 yıl önce :))))
Kızlar hapşırınca karnmda batma gbi bı acı agrı oluyo anlık geçiyo. Sizede oluyomu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Erkekler degismiyor canim umidini kesmelisin. Kiz erkek oluyor ama erkek kiz olmuyor :)) bidakine insallah kizimiz olur
hahaha babaya bak mübarek ultrason cihazı,bebeğin kafayı görmüşbi uyanrda sürekli tekme atarsa o zaman görürsün uyumayı dur dersin durmaz
Aman çok yorma kendini... Ayyy benim.canım kaderdaşım ben de aynı çok az hissediyorum buaralar çok üzülüyoruminşallah doğunca da uykucu bi çocuk olurda şimdilerde beni bu kadar korkuttuğuna değer
Oyyy güle güle giysin canım pek cicimiş :))
Evet yüzleşmek zorundasın bir de bana ilk başta kız demişlerdi beni bi düşünzaten önceleri çok net görüyordum kuzumu erkek dediğinden beri yüzünü saklıyor hep oturdum ağladım geçen hissetti bana küstü kesin diye...oğluşum diyorum seni çok seviyorum diyorum be olur yüzünü göster artık diyorum ama tık yok her gittiğimizde popoyu dönüyor kuzum bize :)
Ben de ilk başlarda beri oluyor canım normalmiş...dizlerini karnına doğru çekerek hapşırırsan ağrı daha az oluyo canım:)
Evet evet tablo 1 şekil A ben :)) doktorum enson öyle dedi bana ikinciyi kız yaparsınız dedi
Bunu o kadar Kiz hissettim erkek olcak :)) sanki ben bida yapsam gene erkek olur gibi geliyor.
Oledir kocam ultrason konusunda pek basarilidirbakti mi gobegime bebek nerde onu bile gorur
pipidasim fananayimm ben de cok uzuluom sorna valla..dun esime sabah soledim hic hissetmiom bu ara dedim..uyuodur biraksana cocugu dio..artik suratim nasi aglamakli olduysa gittim cikolata yedimm meyvesuyu ictimm ki tatliyi o kadar seven bi insan deilim..qmq tik yok..esim hadi cikalim biraz dolasalim dedi hazirlandim ettim ama surat bi karis bende..esim guldurmeye calisio falan ama agladim aglicam tam ben hazirim hadi cikabiliriz dedim.ayaktayken hissettim ilk defa bi kere tekme atti ama nasi guldu yuzum gorsen guller acti :) esim de dio ki su sipanin yaptigini ben kac saattir beceremedim ne asikmissin sen ogluna ole dediaskim o beniiimmm dedim kiskandi bizimki hemen kaslarini catti ama bak yine tik yok meselaa..yatiom kalkiom tik yok uyuz sipa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?