2014 Aralık Anneleri

Ayrinili ultrason henuz cekinmedm fiyatlarni bilmiyorum malesef ama sanirim devlette cekip kendidr una gostereblrsn ben hormon testlerm vs 475 tl tutuo du en ucuz ozelde 350tlydi gttm devlette yaptrdm ucresz dr um da bakti degerlerime oda olablr devlette eger detayli cekiosa makinalari

aradım bi hastanede çekiyolarmış hiç gerek yok diyorum yazık o paraya bide devlettende karşıladıkları halde o kadar para istenirmi ya resmen sömürüyolar insanları

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

bence okadar takma bulantın mı vardı benim ilk hamile kaldığımda 59 kiloydum sonra bi 54e düştüm şuan 55'im ve 20 haftalık hamileyim karnımda çıkmadı ama doktorum bebiş sağlıklı diyo maşallah

Oh ne guzel canim gezmeye benim asil memleketimle basliyosun sonrada buralara geliyosun :)
Yavas yavas git sorun olmaz ama tavsiyem coook rahat bi ayakkabi giy ayaklar davul oluyo cunku..

bittercimmmm nasılsın :))
aa oralı mısın ne güzel.. evet canım ayakkabımı aldım hatta şimdiden giymeye başladım ki ayağım alışsın diye:)

cnm çok bulantım yoktu sabahları vardı ama iştahım da yoktu sabah yesem sanki patlıycakmışım gibi oluyodum kahvaltı yapamıyodum öğünleri atlıyodum ondan herhalde.bi de hep aglayarak başladıgım için hamileliğe sanırım vücudum zayıf düştü .Allah bebişleri korusun

Kızlar bu vitamin hapı için ne diyosunuz 2 gün ara versem mi sizce çok bunaldım kime sorsam doktorumla irtibat kuramıyorum pek telefonda . bilmeyenler içi. tekrar yazayım fikrinizi söylerseniz sevinririm.12saat arayla decavit aldım kan hapımı içiyorum sanmışım ikincide yine decavit içtiğim sabah aklıma geldi.ertesi gün içmedim decaviti.bugün napsam A vitamininden korkuyorum;((

Maşallah sana pipidaşım Ben çok tembelim bu aralar hiç bişey yapasım gelmiyğluşlarımda aynı seninki gibi hep uyuyolar sanırım. Sürekli elim karnımda hissetmek için uğraşıyorum :))[/QUOTE]

iyiyiz canımmm,kendini fazla yorma bende 2 günde bi yapardı bi temizlik şimdii 4 günde 1 e düştü,canım bişi yapmak istemiyo benim bebişde dün bi hareketlendi şimdi ses yok,oyun yapıo bunlar bizee

Evet pipidaslarrr yaaa oyun yapiolar gunleri gunlerine uymuo..ama merakta birakiolar insani..olmadik dusunceler girio insanin aklinaa :) el gobekte hafif bastiriom hissedeyim die..esim bastirma cocugun kafasina dio nerden biliosa orda kafa oldugunu ama ben hep hissedeyim istiom o sipa da surekli uyusunnn anasi kilikli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bence gun icinde yediklerimizden yeterince alioruz zaten vitamin.ki bak cogu arkadas da vitamin hapi kullanmadigini soylemis..bi kac gun icmesen sorun olmaz.zannetmiorum..ama yine de bi doktoruna sorsan ii olur..burda hepimiz yasadiklarimizi ya da yaptiklarimizi anlatioruz cunku..en kesin bilgiyi doktorun verir sana..doktorun icini ferahlatir

teşekkürler kızlar

Kızlar ya şu göğüs pompası konusunda çok kararsızım. Şuan joker mağazında kullanabileceğim hediye çekim var. Avent elektrikli pompa bedavaya gelicek nerdeyse. Ama ben çalışmıyorum, ihtiyacım olur mu acaba? İkiz olduğundan dolayı erken doğup küvezde kalma ihtimalleri yüksek. O zaman çok lazım olacak ama ya gerek kalmazsa 300 liralık kupon boşa gidecek, off ne yapsam ki?

Ikiz mi :)nasil bir duygu acaba :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Evet canım ikizim olacak inşallah :) Başlarda şok yaşadım biraz endişelendim ama şimdi çok mutluyum, şükrediyorum ikiz olduğu için :)

hahaha babaya bak mübarek ultrason cihazı,bebeğin kafayı görmüş bi uyanrda sürekli tekme atarsa o zaman görürsün uyumayı dur dersin durmaz

Ikiz mi :)nasil bir duygu acaba :)

Evet canım ikizim olacak inşallah :) Başlarda şok yaşadım biraz endişelendim ama şimdi çok mutluyum, şükrediyorum ikiz olduğu için :)[/QUOTE]

çok sevndm çokta seker olcaklar emınım allah sağlıkla dünyaya gelmelerını nasıp etsın

Erkekler degismiyor canim umidini kesmelisin. Kiz erkek oluyor ama erkek kiz olmuyor :)) bidakine insallah kizimiz olur

2. oğlum...allahım hayırlısını versin...başka çocuk istemiyordum ama...yine büyük konuştum işte...herşey planıma göre olmuyormuş bidaha anladım...artık 3de mi 4 dmi 5 demi tutar :))))

Haha o zaman bende huzur evine adayım. İlk çocuğum benim ve erkek Sen bana da yer ayarla da ikinci de erkek olursa yerim belli olsun Hayırlı evlat olsunlar inş allah ta baksınlar bize

hahaha tamam cnm çalıştığım kurum da huzur evi...şimdiden ayırtayım ben bir kaç kişilik yer...anca sıra gelir :)))

Aman çok yorma kendini... Ayyy benim.canım kaderdaşım ben de aynı çok az hissediyorum buaralar çok üzülüyorum inşallah doğunca da uykucu bi çocuk olurda şimdilerde beni bu kadar korkuttuğuna değer

Kizlar buda benim bayramlik hamis tisortum

Oyyy güle güle giysin canım pek cicimiş :))

aslında sonunda bu gerçekle yüzleşeceğimi biliyorum :)))) ama yinede düşüncesi de güzel...ben doğmadan da son güne kadar erkek sanmışlar...ama 30 yıl önce :))))

Evet yüzleşmek zorundasın bir de bana ilk başta kız demişlerdi beni bi düşün zaten önceleri çok net görüyordum kuzumu erkek dediğinden beri yüzünü saklıyor hep oturdum ağladım geçen hissetti bana küstü kesin diye...oğluşum diyorum seni çok seviyorum diyorum be olur yüzünü göster artık diyorum ama tık yok her gittiğimizde popoyu dönüyor kuzum bize :)

Kızlar hapşırınca karnmda batma gbi bı acı agrı oluyo anlık geçiyo. Sizede oluyomu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de ilk başlarda beri oluyor canım normalmiş...dizlerini karnına doğru çekerek hapşırırsan ağrı daha az oluyo canım:)

Erkekler degismiyor canim umidini kesmelisin. Kiz erkek oluyor ama erkek kiz olmuyor :)) bidakine insallah kizimiz olur

Evet evet tablo 1 şekil A ben :)) doktorum enson öyle dedi bana ikinciyi kız yaparsınız dedi

hahaha babaya bak mübarek ultrason cihazı,bebeğin kafayı görmüş bi uyanrda sürekli tekme atarsa o zaman görürsün uyumayı dur dersin durmaz

Oledir kocam ultrason konusunda pek basarilidir bakti mi gobegime bebek nerde onu bile gorur
pipidasim fananayimm ben de cok uzuluom sorna valla..dun esime sabah soledim hic hissetmiom bu ara dedim..uyuodur biraksana cocugu dio..artik suratim nasi aglamakli olduysa gittim cikolata yedimm meyvesuyu ictimm ki tatliyi o kadar seven bi insan deilim..qmq tik yok..esim hadi cikalim biraz dolasalim dedi hazirlandim ettim ama surat bi karis bende..esim guldurmeye calisio falan ama agladim aglicam tam ben hazirim hadi cikabiliriz dedim.ayaktayken hissettim ilk defa bi kere tekme atti ama nasi guldu yuzum gorsen guller acti :) esim de dio ki su sipanin yaptigini ben kac saattir beceremedim ne asikmissin sen ogluna ole dedi askim o beniiimmm dedim kiskandi bizimki hemen kaslarini catti ama bak yine tik yok meselaa..yatiom kalkiom tik yok uyuz sipa

hehhehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…