Canım bır ay önce falan benmde yüzümün sol tarafnda minik kırmızı lekeler cıkmıştı. Ikı gune gectı. Bişeyde kullanmadm. Aynı şeymi bilemem ondan sonrada cok şukur bişey cıkmadı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bişey sorcam bu ayrıntılı ultrasonu özelde mi çektiriyosunuz ben özele gidiyorum normal muayenelerime ama ayrıntılı ultrason için 150 lira bide 80 lira muayene ücreti var nerdeyse 250 liraya çıkıyo para tuzağı resmen geçen gittim bi serum taktılar 3 4 saat yattım 150 milyonu bayıldım çıktım hastaneden acaba devlettemi çektirsem diyorum sizce?
hb tesekkur ederm nasilsn?tabiki hoşgeldin:)
amin insallahhh bebeklermz saglikla gelsnler dunyayaMaşallah kızımıza. Aynen hiç negatif düşünme. Rabbim bebişlerimizi saglıklı shatlı kucagımıza almayı nasip etsin inşallahhh.
bakalim insallah dayanicak benm guzel eylul um sennki kiz mi erkek miAllah hayırlısını versin şükür 20.haftaya kadar gelmişsin az kaldı inşallah
Ayrinili ultrason henuz cekinmedm fiyatlarni bilmiyorum malesef ama sanirim devlette cekip kendidr una gostereblrsn ben hormon testlerm vs 475 tl tutuo du en ucuz ozelde 350tlydi gttm devlette yaptrdm ucresz dr um da bakti degerlerime oda olablr devlette eger detayli cekiosa makinalarikızlar bişey sorcam bu ayrıntılı ultrasonu özelde mi çektiriyosunuz ben özele gidiyorum normal muayenelerime ama ayrıntılı ultrason için 150 lira bide 80 lira muayene ücreti var nerdeyse 250 liraya çıkıyo para tuzağı resmen geçen gittim bi serum taktılar 3 4 saat yattım 150 milyonu bayıldım çıktım hastaneden acaba devlettemi çektirsem diyorum sizce?
Ceken devlet varmı bilmiyrmmm nenm gttgm hastanedede 320 lira. Allahtan eşim avcılarda bıyer bulmuş 150 lira yarın kontrolum var doktorumla gorudup ona gore karar verıcem
yani canım bakalım bende araştırıyorum size haber veririm
Bugun karnimin sag trfnda surekli bi kipirti goz kirpmasi gbi yada ne blym kelebek kanadi carpiomus gbi 2hafta oncede 1defa olmstu ama cok kisaydi bugun surekli hssedyrm kizimn tekmesi sanrm anlayamiorm da ne oldnu sizlerde oluomu bu hhisler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hmm bende katlayıp giyeyim bari hiç aklıma gelmedi katlamakamin teyzesi teşekkür ederiz :) pantolonlar dediğin gibi normalde göbek kısmını kaplıyor. şu an o kısım bana bol olduğu için katlayıp giyiyorum yani göbeğimi sarmıyor ama göbek büyüyünce mecburen öyle giyeceğiz başka seçeneğimiz yok.
ya biz bebeğe de aldık az biraz ama artık almayacağım dediğin gibi hediye çok geliyor. dün alt açlara baktım alacaktım ama biraz daha bekleyeyim dedim, sonra akşam annemlerde misafir vardı gidip göreyim dedim saolsun kadın alt aç almış mesela bize :) acele etmemek lazım işte.
hamile kıyafetlerini ben de giyemiyorum, hamile tişörtleri falan da başkalarında görüyorum hoşuma gidiyor ay ne tatlı diyorum ama kendime yakıştıramıyorum giymiyorum :) o yüzden normal mağazalardan 1-2 beden büyük şeyler almayı tercih ediyorum.
Evet çoğu kişinin ya radyolog ya da daha üst uzman (adı aklıma gelmediCanım kimsenin kendi doktoru yapmıyor ya ben en son kontrole gittim doktorum bir ay sonra gel detaylı bakalım dedi kim bakacak dedim ben bakacağım bu ultrasonda bakılıyor dedi ek ücret vs yok...şimdi hiç kimsede böyle bişi duymayınca acaba doktor yanlış mı biliyor gibi gereksiz sorular takıldı aklıma??? Bu Detaylıya illa radyolog un mu bakması gerek benim doktorum neden öyle dedi???? Kafamda deli sorular
Aynen sağlıklı olsunlarda bekliyoruz artık ne yapalım.olsun senin az kalmış benim taaaaaaa 6 ağustosdaaaaa aman bebişler sağlıklı olsunda geç olsun güç olmasın be bacım
güle güle kullanın bacım analı kızlı
bu arada bende ilk ve şuanlık tek pantolonumu defactodan aldımki normalda ordan bir ürün almışlığım bile yoktu ama uygunluk ve yazı geçirmek adına bir pantolon çok iyi geldi 19.90 a almıştım 2 hafta önce hamile kıyafetlerinde abartmamak gerek bence
bacımmm bol su iç dikkat et beslenmene yorma kendinide aman dikkat rabbim korusun ikinizide
bende başlık açmıştım ama ankara içindi bacım o bakıma yardımcı olamayacağım bilmiyorum istanbulu hiç
yooo yapıyor be bacım hatta 16. haftada benim kendi doktorum yaptı beyin kafatası omur el parmak bacak böbrek kalp herşeyi taradı ama 20.ci haftalarda yine ikinci bir göz görsün dedi elinde 4 kişinin olduğu liste vardı hepside kadın doğumda prof ve doçentler baktım ücretleri fazla
bende bir radyologa gitmeye karar verdim... bu ay normal doktoruma muayene yerine ona gidicez
illa radyolog olacak diye bir kural yok ama işin ehli adına radyologlar tutuluyor bacım:13:
Tabi ki hoşgeldin.Merhaba araniza kayilabilirmiyim
Bende bende bir an önce Perşembe gelsin diye dua etmekteyim.Kızlar bı aylık bekleme sonunda yarın kızımı görücem inşşş. İçimde hem mutluluk hem heycan var. Cok özledim prensesimiii. Bian önce yarn olsun istıyorummm.
yooo yapıyor be bacım hatta 16. haftada benim kendi doktorum yaptı beyin kafatası omur el parmak bacak böbrek kalp herşeyi taradı ama 20.ci haftalarda yine ikinci bir göz görsün dedi elinde 4 kişinin olduğu liste vardı hepside kadın doğumda prof ve doçentler baktım ücretleri fazla
bende bir radyologa gitmeye karar verdim... bu ay normal doktoruma muayene yerine ona gidicez
illa radyolog olacak diye bir kural yok ama işin ehli adına radyologlar tutuluyor bacım:13:
Merhaba ayrıntılıya uzman dr yanı perinatoloji uzmanu bakması gerekıyır.Benim doktumda kendı hastanesınden bu konuda uzman başka bir doktora yönlendirdi mesela:)
canım doktorumda bana radyoloji uzmanımız var detaylı usg ye kendisinin bakması gerekiyor dedi. bu konuda uzman oluyor o doktorlarımız dedi.
Hayirli olsun canim fananayda senin gibiydi ama kac defa usg ye girersen gir oglun olacak
Bi an once alistir kendini :)
Hissediceksin canim insallah bende her gecen gun daha fazla hissediyorum sanki :)
Sendede oyle olacak bide hareketsiz diye aglamistim gecen ayki muayenede:)
hmm bende katlayıp giyeyim bari hiç aklıma gelmedi katlamak
Evet çoğu kişinin ya radyolog ya da daha üst uzman (adı aklıma gelmediPerili bir şeydi ama ) Danış doktoruna o yönlendirir bence.
Aynen sağlıklı olsunlarda bekliyoruz artık ne yapalım.
Tabi ki hoşgeldin.
Bende bende bir an önce Perşembe gelsin diye dua etmekteyim.
kacinci kaftadasin sen ne kdr guzel ben henuz dondunu falan hssetmyrm belkide donmesini hissedyrm tekme deildr bilmiorm karma karisik bsy hssedyrm icten sanki karnim gidiklanio piskolojik kasiyoum nde gobegmi :)Oluyo cnmm. Sabahtan berı oluyo banada. Arada minik pıt pıtlar oluyo. Dönüşlerini bazen net hissedıyorum
Hb coook tesekkur ederm :)hmm bende katlayıp giyeyim bari hiç aklıma gelmedi katlamak
Evet çoğu kişinin ya radyolog ya da daha üst uzman (adı aklıma gelmediPerili bir şeydi ama ) Danış doktoruna o yönlendirir bence.
Aynen sağlıklı olsunlarda bekliyoruz artık ne yapalım.
Tabi ki hoşgeldin.
Bende bende bir an önce Perşembe gelsin diye dua etmekteyim.
kacinci kaftadasin sen ne kdr guzel ben henuz dondunu falan hssetmyrm belkide donmesini hissedyrm tekme deildr bilmiorm karma karisik bsy hssedyrm icten sanki karnim gidiklanio piskolojik kasiyoum nde gobegmi :)
Hb coook tesekkur ederm :)
olmazmııııııı bacımmmm
geçen bir yakınımın yakını hakkında konuşyorduk eskişhrde acıbademde kontrolleri ve doğumu gerçekleşti
tüm süreç boyunca kız kız dediler eee tabi herşey pembe isim hazır hattta doğum(sezeryana ) bile anneyi pembe bileklikle götürdüler birde o hastane odayı da kendisi süsülüyor neyse süslemişler vıp odasını
doğumda doktoru ve tüm hastane şok olmuş erkek bebiş doğdu vel hasıl hastane aapar topar odayı erkek için süslemeye geçti o bakımaaa son teknolojide olsa yanılınabilir aileye büyük bir süpriz oldu olmasına ama şüphelendiler karıştımı diye ama kocasıda doğuma girmişti
tek gözlemlediğim kadının 180 boylarda ve kilolu iri olmasıydı hamile olmadan bile iri kıyım bişeydi yağlı mağlı ben o yüzden yanıldıklarını düşünyorum
allahım sağlıklı evlat versin herkesee
Ben 19 haftann içindeyim canmm
Hayırlı olsun oğluşun.Gerçi sen kız istiyor muşsun ama oğlanla idare ediver artık Kız oğlanlar da çok sevimli oluyor. Onlara da çok güzel kıyafetler var. Tamam kızlarda ki kadar çeşit yok ama çok şık şeyler de var yani. Oğluşun gücenir bak sonra Bence alışmaya çalış. Bu arada benim de oğlum olacak. Baştan beri kız istedim bende ama oğlan olacağını hissetmiştim. O yüzden sanırım. Hiç yadırgamadım hemen benimsedim oğluşumu
Yok annem yok ben de sendenim erkek dedikten sonra totalde üç doktor baktı çıkan pipi geri girmiyor içerialışşan iyi olur yani ben Pipilime iyice alıştım artık kıza dönerse şok olurum düşün :) yerim ben onu :)) sen de kabullen bu gerçeği :)
Ben neden hissedemiyorum senn hissettklerni benm bebegm dahami kucuk acaba onla ilgsi olablrmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?