2014 Aralık Anneleri

geçmezse bir doktora göstermek te fayda var :)

Ceken devlet varmı bilmiyrmmm nenm gttgm hastanedede 320 lira. Allahtan eşim avcılarda bıyer bulmuş 150 lira yarın kontrolum var doktorumla gorudup ona gore karar verıcem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tabiki hoşgeldin:)
hb tesekkur ederm nasilsn?

amin insallahhh bebeklermz saglikla gelsnler dunyaya

Allah hayırlısını versin şükür 20.haftaya kadar gelmişsin az kaldı inşallah
bakalim insallah dayanicak benm guzel eylul um sennki kiz mi erkek mi

Ayrinili ultrason henuz cekinmedm fiyatlarni bilmiyorum malesef ama sanirim devlette cekip kendidr una gostereblrsn ben hormon testlerm vs 475 tl tutuo du en ucuz ozelde 350tlydi gttm devlette yaptrdm ucresz dr um da bakti degerlerime oda olablr devlette eger detayli cekiosa makinalari

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yani canım bakalım bende araştırıyorum size haber veririm

Bugun karnimin sag trfnda surekli bi kipirti goz kirpmasi gbi yada ne blym kelebek kanadi carpiomus gbi 2hafta oncede 1defa olmstu ama cok kisaydi bugun surekli hssedyrm kizimn tekmesi sanrm anlayamiorm da ne oldnu sizlerde oluomu bu hhisler

Oluyo cnmm. Sabahtan berı oluyo banada. Arada minik pıt pıtlar oluyo. Dönüşlerini bazen net hissedıyorum

hmm bende katlayıp giyeyim bari hiç aklıma gelmedi katlamak
Evet çoğu kişinin ya radyolog ya da daha üst uzman (adı aklıma gelmedi Perili bir şeydi ama ) Danış doktoruna o yönlendirir bence.
Aynen sağlıklı olsunlarda bekliyoruz artık ne yapalım.
Merhaba araniza kayilabilirmiyim

Tabi ki hoşgeldin.
Bende bende bir an önce Perşembe gelsin diye dua etmekteyim.

Merhaba ayrıntılıya uzman dr yanı perinatoloji uzmanu bakması gerekıyır.Benim doktumda kendı hastanesınden bu konuda uzman başka bir doktora yönlendirdi mesela:)

canım doktorumda bana radyoloji uzmanımız var detaylı usg ye kendisinin bakması gerekiyor dedi. bu konuda uzman oluyor o doktorlarımız dedi.

Teşekkür ederim kızlar :) benim doktorum çılgın o zaman kızdım şimdi... olmadı söylerim o baktıktan sonra radyologa gidicem diye artık ne der bilmem :)

Aynen öyle doktor ultrasona soktukça değişen bişiy olmuo :)) canım oğlumu çok seviyorum ki alıştım valla :)

Hatırladım canım şimdi de acısını çıkarıyor senn kız maşallah :) İnşallah canım ya mesela bugün hiç hissetmedim dün ikindi vakti kuvvetli hissettim o kadar beklemedeyim...böyle az hissedince de çok üzülüyorum

Son düzenleme:

Valla bugun saatler gecmek bilmiyoo.

Oluyo cnmm. Sabahtan berı oluyo banada. Arada minik pıt pıtlar oluyo. Dönüşlerini bazen net hissedıyorum

kacinci kaftadasin sen ne kdr guzel ben henuz dondunu falan hssetmyrm belkide donmesini hissedyrm tekme deildr bilmiorm karma karisik bsy hssedyrm icten sanki karnim gidiklanio piskolojik kasiyoum nde gobegmi :)

Hb coook tesekkur ederm :)

Ben 19 haftann içindeyim canmm

offf gerçekten büyük bir şok...bu gibi hikayeler duyuyrouz ama sanki hep çok esi gibi geliyor...teyze hala, anne den kalma....

yeni teknolojide hic duymuyordum sordum bu soruyu ...içimde hala kız umudu var...pipisinin resmini görmeme rağmen

kızlarrr napıosunuzzz? şimdi temizliğe girişicem de bi bakınayım dedim neler var neler yok.. :) tek tek alıntı yapmadm umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerle beraber kızlar benim minnoşum bu aralar çok tembel yaaaa arada bi pıt pıt edio..sonra paso uyku sanırım elim göbekte yatıom heppp

sağol cnm, ikinci çocuğum bu ve 2 çocukla olayı kapatmak istiyorum bi kız bi oğlan iyi olurdu...sevgi yönünden hiç şüphem yok biz anne baba olarak hepsini çok seviyoruz, ama anne babaya düşkün, duygusal bi kız hayal ediyordum :)))

2 erkek çocukla kendimi huzurevinde felan hayal ediyorum :))) birazda hormonların suçu

aslında sonunda bu gerçekle yüzleşeceğimi biliyorum :)))) ama yinede düşüncesi de güzel...ben doğmadan da son güne kadar erkek sanmışlar...ama 30 yıl önce :))))

Kızlar hapşırınca karnmda batma gbi bı acı agrı oluyo anlık geçiyo. Sizede oluyomu.

Ben neden hissedemiyorum senn hissettklerni benm bebegm dahami kucuk acaba onla ilgsi olablrmi

Yok cnm karın yapısıylada alakası var bunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…