günaydın Canım. Benim hastaneme göre çok. 90 tl ayrıntılı o ay muayne ücreti ödemiyorsun 35 TL ye bana gelecek. ama senin doktorun dışarda ona zaten aylık kontrol için gideceksin. Sen 90 Tl ödeyeceksin işte. Medicabil daha uygundu 25 TL mi ne ayrıntılıydı. Kasci oraya gidiyor. Telde sor bakalım hastaneye belki söylerler. Olmazsa Kasci ya sor. Uygun fiyatlısı varken pahalıya yaptırmak mantıksız bence. Zaten kendi doktorumuz yapmıyor. Tabi karar senin.
insan hevesleniyo ilk bebek olunca ama yinede almıyorum:) cuma günü öğrendim erkek dedi doktor ama ayrıntılı ultrasonda kesinleşecekmiş
Canım kimsenin kendi doktoru yapmıyor ya ben en son kontrole gittim doktorum bir ay sonra gel detaylı bakalım dedi kim bakacak dedim ben bakacağım bu ultrasonda bakılıyor dedi ek ücret vs yok...şimdi hiç kimsede böyle bişi duymayınca acaba doktor yanlış mı biliyor gibi gereksiz sorular takıldı aklıma??? Bu Detaylıya illa radyolog un mu bakması gerek benim doktorum neden öyle dedi???? Kafamda deli sorular
olsun senin az kalmış benim taaaaaaa 6 ağustosdaaaaa aman bebişler sağlıklı olsunda geç olsun güç olmasın be bacımAynen valla özlüyoruz 2 gün girmeyelim :) Evet benim doktorum da sağolsun beni çok rahatlatıyor. Ağrım olduğu halde kıpırtılarını hissettiğim için aramadım bile. Çok relaxımAyy sorma tatil lafı bile mutlu olmama sebep
Hayırlı olsun oğluşun.Gerçi sen kız istiyor muşsun ama oğlanla idare ediver artık Kız oğlanlar da çok sevimli oluyor. Onlara da çok güzel kıyafetler var. Tamam kızlarda ki kadar çeşit yok ama çok şık şeyler de var yani. Oğluşun gücenir bak sonra Bence alışmaya çalış. Bu arada benim de oğlum olacak. Baştan beri kız istedim bende ama oğlan olacağını hissetmiştim. O yüzden sanırım. Hiç yadırgamadım hemen benimsedim oğluşumu
Evet havalar biraz serinledi ama ben hala çok sıcaklıyorumAyy çok zor ya o kadar karnında hisset Allah'ım kimseye yaşatmasın gerçekten. SAbır versin anne ve babalara da. İyidir bebişin iyidir. Rahat ol bir şey olsa sana mutlaka vücudun bir sinyal verirdi. Benim randevuma yani ayrıntılıya 2 gün kaldı. Bu gün bitecek, yatçaz kalkçaz, tekrar yatçaz kalkçaz, bir kez daha yatçaz kalkçaz sonra doktordayız. Ne kadar çok yatçaz kalkçaz
güle güle kullanın bacım analı kızlıgünaydın kızlar,
her zamanki gibi ben haftasonu giremedim ve siz yine sayfaları doldurmuşsunuz :)
biz bu haftayı temizlik ve alışveriş haftası ilan ettik, temizliğimizi yaptık sonra da gidip hem kızımıza hem de bana alışveriş yaptık. hamile pantolonu bulmak ne kadar zor bir şeymiş ya hu. lcw ye baktım koskoca mağazada 3 tane pantolon koymuşlar, onlar da hiç güzel değildi hem de çuval gibi oldu. defactoda var demişti arkadaşlar, oraya gittim çok şükür bulabildim. duruşu çok güzel, hatta normal kumaş pantolonlarda bile böyle duran zor bulurum ama gelin görün ki bel kalıpları çok büyük. 36 alsam sonra giyemem diye 38 aldım ve o bile büyük geldi. üstümden düşüyor gibi ama idare edeceğiz artık.
e-bebekte de indirim var dediler gittik biz de ama nedense bizim aldıklarımız indirimsizdiyine kıyafet aldık, daha da almayacağım yasak koydum. bu da kızımızın bornoz takımı, teyzemiz almış :)
Eki Görüntüle 1196185
bacımmm bol su iç dikkat et beslenmene yorma kendinide aman dikkat rabbim korusun ikinizidekızlar evde net olmadığı için bakamadım bugün konulara şöyle bir göz atıcam bakalım ne kaçırmışım
dr da cuma günü kontrolüm vardı dr suyun azalmış bebeğin hareketleri bana az gibi geldi dedi halbuki önceki gün sağlık ocağında ölçemedi kalp atışını yerinde durmadığı için benim moral sıfır ya 7 tane tahlil verdicumartesi bütün gün yattım moralim bozuk olduğundan hiç oynamadı ertesi gün sanki bana moral verircesine teklemedi neden böyle bişey dedi ki ya
decavit,asprin,magnezium verdi
bende başlık açmıştım ama ankara içindi bacım o bakıma yardımcı olamayacağım bilmiyorum istanbulu hiçGünaydın annişler,
Ben halen doktor arayışındayım. Bununla ilgili konu başlığı açtım burada da yazdım ama hiç kimse yardımcı olmadı. Detaylı ultrason yaklaştıkça panik yapıyorum. Acil konu başlığı adına paylaşım yapmanızı rica ediyorum. Bu arada avrupa yakasındayım.
yooo yapıyor be bacım hatta 16. haftada benim kendi doktorum yaptı beyin kafatası omur el parmak bacak böbrek kalp herşeyi taradı ama 20.ci haftalarda yine ikinci bir göz görsün dedi elinde 4 kişinin olduğu liste vardı hepside kadın doğumda prof ve doçentler baktım ücretleri fazlaCanım kimsenin kendi doktoru yapmıyor ya ben en son kontrole gittim doktorum bir ay sonra gel detaylı bakalım dedi kim bakacak dedim ben bakacağım bu ultrasonda bakılıyor dedi ek ücret vs yok...şimdi hiç kimsede böyle bişi duymayınca acaba doktor yanlış mı biliyor gibi gereksiz sorular takıldı aklıma??? Bu Detaylıya illa radyolog un mu bakması gerek benim doktorum neden öyle dedi???? Kafamda deli sorular
Canım kimsenin kendi doktoru yapmıyor ya ben en son kontrole gittim doktorum bir ay sonra gel detaylı bakalım dedi kim bakacak dedim ben bakacağım bu ultrasonda bakılıyor dedi ek ücret vs yok...şimdi hiç kimsede böyle bişi duymayınca acaba doktor yanlış mı biliyor gibi gereksiz sorular takıldı aklıma??? Bu Detaylıya illa radyolog un mu bakması gerek benim doktorum neden öyle dedi???? Kafamda deli sorular
Merhaba araniza kayilabilirmiyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlısı olsun canım. Birer birer alır koyarsın, alışveriş en zevkli tatafı zaten :)
Tabiki cnm hoşgeldn. Kac haftalık bebişimiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabiki cnm hoşgeldn. Kac haftalık bebişimiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok bende aylin hanıma gidiyorum. hastanedeki doktora. muayenemiz 75 tl normalde o gün raporunla gelirsin kontrol ederim bende dedi. muayene ücreti almayacakmış. 100 TL ye gelecek yani benimde. medicabil hakkaten çok uygunmuş. direk oraya gidip detaylı usg ye girmek istiyorum desem kabul ederler mi ki?
Maşallah kızımıza. Aynen hiç negatif düşünme. Rabbim bebişlerimizi saglıklı shatlı kucagımıza almayı nasip etsin inşallahhh.20 haftalik kizim ama biraz sıkıntılı hamilelik yasiyorum rahim darligi var bebegm cok sukur saglikli ama biraz asagida ve erken dogum riskim cok yuksek malesefyinede allahtan umut kesilmz moralimi bozmuyrm cunku beni birakmicak onu biliyorum
20 haftalik kizim ama biraz sıkıntılı hamilelik yasiyorum rahim darligi var bebegm cok sukur saglikli ama biraz asagida ve erken dogum riskim cok yuksek malesefyinede allahtan umut kesilmz moralimi bozmuyrm cunku beni birakmicak onu biliyorum
Oh ne guzel canim gezmeye benim asil memleketimle basliyosun sonrada buralara geliyosun :)Annişler günaydın ben geldim nasılsınız?? epeydir giremedim daha doğrusu arada bir girdim ama en fazla bir iki sayfa takip edebildim yazamadım hiç. işyerinde üstüste izne ayrılanlar oldu. devletin işi kalmaz mantığıyla onların işlerini de biz takip etmek durumunda kalıyoruz. oldukça yoğundum. evde de kızım yaz döneminde kreşe gitmesin diye kvaldemleri çağırdık. gelen giden vs evde de yoğundum:))
umarım bütün annişerin ve bebişlerin keyfi yerindedir. biz minik kızımla iyiyiz. 21. haftamıza girdik 5 kg aldım. arkadan hiç hamile gibi değilsin önden de doğurdu doğuracak gibisin diyorlar. gerçekten de göbeğime bi basket topu otıurtmuşlar gibi bi görüntüm var. cuma günü ayrıntılı usg var. bizim hastenenin ayrıntılısını prof aydan biri yapıyormuş. araştırdım biraz baya iyi şeyler yazıyo hakında. gidince sorcam bu karnım niye bu kadar büyük diye:))
aslında soracak çok sorum var yine destan gibi bi liste yaptım. mesela tam göbek deliğime saniyelik bi acı giriyo. bi de çok aşağıda hissediyorum bebeğimi. çıkıverecek gibi garip bi his. 2. gebelikler ilkine göre biraz daha aşağıya yerleşirmiş belki de ondan.
bu hafta sonu izne ayrılcam bayramla birlikte taaaam 3 hafta:)) iple çekiyorum resmen. önce kapadokya ordan karadeniz turu ordan ist ve yuvaya dönüş. tabi dr um onay verirse. kendi aracımızla dura dura gideceğimiz için sorun olmaz dimi kızlar??belki söylemişimdir biz önümüzdeki sene ingiltereye yerleşiyoruz. o yüzden gitmeden biraz gezmek istiyoruz.2 çocuklu olmadan:)))
çok uzattım kızlar ben de ahval şimdilik böyle:))
Hayirli olsun canim fananayda senin gibiydi ama kac defa usg ye girersen gir oglun olacakselam kızlar,
ben bebeğimin cinsiyetini öğrendim. erkek oluyormuş, ama ben çok kızzzzz çocuk istyordum...tabiki allahım hayırlısını sağlıklısını versin.
acaba çevrenizde erkek denilip kız çıkan var mı hiç....umut dünyası napimmmm işte :)))))
Cok guzelll gule gule kullanin canim.günaydın kızlar,
her zamanki gibi ben haftasonu giremedim ve siz yine sayfaları doldurmuşsunuz :)
biz bu haftayı temizlik ve alışveriş haftası ilan ettik, temizliğimizi yaptık sonra da gidip hem kızımıza hem de bana alışveriş yaptık. hamile pantolonu bulmak ne kadar zor bir şeymiş ya hu. lcw ye baktım koskoca mağazada 3 tane pantolon koymuşlar, onlar da hiç güzel değildi hem de çuval gibi oldu. defactoda var demişti arkadaşlar, oraya gittim çok şükür bulabildim. duruşu çok güzel, hatta normal kumaş pantolonlarda bile böyle duran zor bulurum ama gelin görün ki bel kalıpları çok büyük. 36 alsam sonra giyemem diye 38 aldım ve o bile büyük geldi. üstümden düşüyor gibi ama idare edeceğiz artık.
e-bebekte de indirim var dediler gittik biz de ama nedense bizim aldıklarımız indirimsizdiyine kıyafet aldık, daha da almayacağım yasak koydum. bu da kızımızın bornoz takımı, teyzemiz almış :)
Eki Görüntüle 1196185
Hissediceksin canim insallah bende her gecen gun daha fazla hissediyorum sanki :)Maşallah annesi senin fıstık.kımıl kımıl olacak gibi...darısı başıma, artık ben de sık sık hissetmek istiyorum :)
Günaydın :)
Yok annem yok ben de sendenim erkek dedikten sonra totalde üç doktor baktı çıkan pipi geri girmiyor içerialışşan iyi olur yani ben Pipilime iyice alıştım artık kıza dönerse şok olurum düşün :) yerim ben onu :)) sen de kabullen bu gerçeği :)
Moralini bozma canim doktorunun tavsiyelerine uy yeter..kızlar evde net olmadığı için bakamadım bugün konulara şöyle bir göz atıcam bakalım ne kaçırmışım
dr da cuma günü kontrolüm vardı dr suyun azalmış bebeğin hareketleri bana az gibi geldi dedi halbuki önceki gün sağlık ocağında ölçemedi kalp atışını yerinde durmadığı için benim moral sıfır ya 7 tane tahlil verdicumartesi bütün gün yattım moralim bozuk olduğundan hiç oynamadı ertesi gün sanki bana moral verircesine teklemedi neden böyle bişey dedi ki ya
decavit,asprin,magnezium verdi
Benim doktorumda kendi bakti canim sonrada yinede yonlendiriyorum ben dedi radyologa yonlendirdi..Canım kimsenin kendi doktoru yapmıyor ya ben en son kontrole gittim doktorum bir ay sonra gel detaylı bakalım dedi kim bakacak dedim ben bakacağım bu ultrasonda bakılıyor dedi ek ücret vs yok...şimdi hiç kimsede böyle bişi duymayınca acaba doktor yanlış mı biliyor gibi gereksiz sorular takıldı aklıma??? Bu Detaylıya illa radyolog un mu bakması gerek benim doktorum neden öyle dedi???? Kafamda deli sorular
Merhaba Kızlar, haftasonu hiç bakamadım topiğe :)
kızlar benım sol kolumda kırmızı kırmız minik lekeler çıkmaya başladı. sanki altında kan varmış gibi ? siz ce neden olabilir. doktora gitsem ilaç kulllandırmazmki hamileyim diye
bide gebelikten önce bacağımda kocaman kırmızıbir leke oluşmusştu. temre mı neymiş. gören öyle diyor.çözümü olan varmı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?