2014 Aralık Anneleri

Canım kimsenin kendi doktoru yapmıyor ya ben en son kontrole gittim doktorum bir ay sonra gel detaylı bakalım dedi kim bakacak dedim ben bakacağım bu ultrasonda bakılıyor dedi ek ücret vs yok...şimdi hiç kimsede böyle bişi duymayınca acaba doktor yanlış mı biliyor gibi gereksiz sorular takıldı aklıma??? Bu Detaylıya illa radyolog un mu bakması gerek benim doktorum neden öyle dedi???? Kafamda deli sorular

Merhaba ayrıntılıya uzman dr yanı perinatoloji uzmanu bakması gerekıyır.Benim doktumda kendı hastanesınden bu konuda uzman başka bir doktora yönlendirdi mesela:)

olsun senin az kalmış benim taaaaaaa 6 ağustosdaaaaa aman bebişler sağlıklı olsunda geç olsun güç olmasın be bacım
güle güle kullanın bacım analı kızlı
bu arada bende ilk ve şuanlık tek pantolonumu defactodan aldımki normalda ordan bir ürün almışlığım bile yoktu ama uygunluk ve yazı geçirmek adına bir pantolon çok iyi geldi 19.90 a almıştım 2 hafta önce hamile kıyafetlerinde abartmamak gerek bence

bacımmm bol su iç dikkat et beslenmene yorma kendinide aman dikkat rabbim korusun ikinizide

bende başlık açmıştım ama ankara içindi bacım o bakıma yardımcı olamayacağım bilmiyorum istanbulu hiç

yooo yapıyor be bacım hatta 16. haftada benim kendi doktorum yaptı beyin kafatası omur el parmak bacak böbrek kalp herşeyi taradı ama 20.ci haftalarda yine ikinci bir göz görsün dedi elinde 4 kişinin olduğu liste vardı hepside kadın doğumda prof ve doçentler baktım ücretleri fazla
bende bir radyologa gitmeye karar verdim... bu ay normal doktoruma muayene yerine ona gidicez
illa radyolog olacak diye bir kural yok ama işin ehli adına radyologlar tutuluyor bacım:13:

canım doktorumda bana radyoloji uzmanımız var detaylı usg ye kendisinin bakması gerekiyor dedi. bu konuda uzman oluyor o doktorlarımız dedi.

Merhaba araniza kayilabilirmiyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bı aylık bekleme sonunda yarın kızımı görücem inşşş. İçimde hem mutluluk hem heycan var. Cok özledim prensesimiii. Bian önce yarn olsun istıyorummm.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabiki cnm hoşgeldn. Kac haftalık bebişimiz

20 haftalik kizim ama biraz sıkıntılı hamilelik yasiyorum rahim darligi var bebegm cok sukur saglikli ama biraz asagida ve erken dogum riskim cok yuksek malesef yinede allahtan umut kesilmz moralimi bozmuyrm cunku beni birakmicak onu biliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ederler niye etmesinler diye düşünüyorum ama sen hastaneyi ara sor. Medicabil deki fiyatı tam olarak bilmiyorum yinede.

Maşallah kızımıza. Aynen hiç negatif düşünme. Rabbim bebişlerimizi saglıklı shatlı kucagımıza almayı nasip etsin inşallahhh.

Allah hayırlısını versin şükür 20.haftaya kadar gelmişsin az kaldı inşallah

kızlar bişey sorcam bu ayrıntılı ultrasonu özelde mi çektiriyosunuz ben özele gidiyorum normal muayenelerime ama ayrıntılı ultrason için 150 lira bide 80 lira muayene ücreti var nerdeyse 250 liraya çıkıyo para tuzağı resmen geçen gittim bi serum taktılar 3 4 saat yattım 150 milyonu bayıldım çıktım hastaneden acaba devlettemi çektirsem diyorum sizce?

Merhaba Kızlar, haftasonu hiç bakamadım topiğe :)

kızlar benım sol kolumda kırmızı kırmız minik lekeler çıkmaya başladı. sanki altında kan varmış gibi ? siz ce neden olabilir. doktora gitsem ilaç kulllandırmazmki hamileyim diye

bide gebelikten önce bacağımda kocaman kırmızıbir leke oluşmusştu. temre mı neymiş. gören öyle diyor.çözümü olan varmı :))

Oh ne guzel canim gezmeye benim asil memleketimle basliyosun sonrada buralara geliyosun :)
Yavas yavas git sorun olmaz ama tavsiyem coook rahat bi ayakkabi giy ayaklar davul oluyo cunku..
Hayirli olsun canim fananayda senin gibiydi ama kac defa usg ye girersen gir oglun olacak
Bi an once alistir kendini :)

Cok guzelll gule gule kullanin canim.
Ben pantolonlarimi lcwden aldim ikiside cok rahat de factodan elbise aldm gecende bi tane hamile tisortu aldi kayinvalidem bayram icin simdilik yetiyo nasilsa calismiyorum fazla kiyafete ihtiyacim yok..
Hissediceksin canim insallah bende her gecen gun daha fazla hissediyorum sanki :)
Sendede oyle olacak bide hareketsiz diye aglamistim gecen ayki muayenede
Moralini bozma canim doktorunun tavsiyelerine uy yeter..

Benim doktorumda kendi bakti canim sonrada yinede yonlendiriyorum ben dedi radyologa yonlendirdi..
Radyologda ayni seyleri soyledi zaten bence endiselenme yinede icin rahat etmeyecekse radyologtanda randevu alirsin :)

Canım bır ay önce falan benmde yüzümün sol tarafnda minik kırmızı lekeler cıkmıştı. Ikı gune gectı. Bişeyde kullanmadm. Aynı şeymi bilemem ondan sonrada cok şukur bişey cıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…