Yaa kiskanio bu ara neden bilmem :) en cok beni sevcek oglum annesine asik olcak diom dudak bukuo hemeno karnimdaki sipadan da bebek cikti ama ben sirtustu yattigim zaman elini karnima koyup bebiss napiosun bakim sen orda die sevio :) oruc basina vuruo adamin sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayir canim ben universite hastanesinde baktirdim ayrintili ultrasonuma para falan vermedim tamam 3 boyutlu degildi ama hersey normal dedi doktor benim icin onemli olanda buydu..kızlar bişey sorcam bu ayrıntılı ultrasonu özelde mi çektiriyosunuz ben özele gidiyorum normal muayenelerime ama ayrıntılı ultrason için 150 lira bide 80 lira muayene ücreti var nerdeyse 250 liraya çıkıyo para tuzağı resmen geçen gittim bi serum taktılar 3 4 saat yattım 150 milyonu bayıldım çıktım hastaneden acaba devlettemi çektirsem diyorum sizce?
Evet canim hemen hergun hissediyorum bende kizimin tekmelerini :)Bugun karnimin sag trfnda surekli bi kipirti goz kirpmasi gbi yada ne blym kelebek kanadi carpiomus gbi 2hafta oncede 1defa olmstu ama cok kisaydi bugun surekli hssedyrm kizimn tekmesi sanrm anlayamiorm da ne oldnu sizlerde oluomu bu hhisler
Uzulme canim yaa yorulmustur Yagiz'cigim ne yapsin :)Teşekkür ederim kızlar :) benim doktorum çılgın o zaman kızdım şimdi... olmadı söylerim o baktıktan sonra radyologa gidicem diye artık ne der bilmem :)
Aynen öyle doktor ultrasona soktukça değişen bişiy olmuo :)) canım oğlumu çok seviyorum ki alıştım valla :)
Hatırladım canım şimdi de acısını çıkarıyor senn kız maşallah :) İnşallah canım ya mesela bugün hiç hissetmedim dün ikindi vakti kuvvetli hissettim o kadar beklemedeyim...böyle az hissedince de çok üzülüyorum
Ayy kolay gelsin canim ya benimde yapmam lazim temizlik cuma yapmistim tum gun belim agridi artik hepsini bir gunde yapmamaya karar verdim sende dikkatli olkızlarrr napıosunuzzz? şimdi temizliğe girişicem de bi bakınayım dedim neler var neler yok.. :) tek tek alıntı yapmadm umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerle beraberkızlar benim minnoşum bu aralar çok tembel yaaaa arada bi pıt pıt edio..sonra paso uyku sanırım elim göbekte yatıom heppp
Güle güle giy canım, tam kız annesi cicisip
güle güle giy annişşçok güzel
Tesekkur ederim kizlar daha iyileri.sizin olsun insallah.ben bunu lcw den aldim canim bakabilirsin oralara..:)Gule gule giy cokciciymisss ben boyle guzel hamis cicileri bulamiyrm hep cirkin seyler var hala esnek bodyler gyiorum
En mantiklisi canim cok fazla kiyafet almaya gerek yok ben bolda olsa giyiyorum ustten ayarlayarak zaten uzun seyler giydigim icin bollugu belli olmuyo :)saol canımben de almayacağım artık gömleklerim tişörtlerim çok zaten, pantolon da iki taneyle idare edip 7 aydan sonra alırım belki bir tane daha.
Ayy sorma saatler geçmiyor. Baş ağrımda geçmiyorİlaç ta içmek istemiyorum. Dayanabildiğim kadar dayanacağım bakalım.
Çok güzelmiş. Güle güle giy canım. Bu akşam bizde çıkacağız bakalım bayramlık almaya. Bulabilir miyim hiç bilmiyorum. Ben tesettürlüyüm. Hamile kıyafetleri de genelde hep kısa kollu bluzlar falan. Salaş model tuniklere bakacağım artık. Bulabilirsem tabi...
Canım zamanı var aslında kuponun. Ama şimdiden alayım diyorum, internetten sipariş vereceğimiz için geç gelebilir. Doğumdan sonra onun gelmesini beklemek istemiyorum.İkiz annelerinede sordum şimdi ve almaya karar verdim.sen lansinoh almıştın dimi. O 169 lira ama stokda yok, onu beklicem.Avent 300 lira.Başka ürünlerde alabiliyorum, hepsini pompaya harcamıyayım
Nasılsınız KIZLARRR
dün akşam kalbim duracak zannettim ablamlardaydık benim kız ablamın oğluna bişey dedi gülmekten kırıldık bende dolu dolu gülerken başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya birden nefes alamamaya başladım eşim mosmor oldun dedi tokat atarak zor kendime getirdiler nasıl oldu anlamadım çok kötüydü kızlar aman aman gülerken ağlarken en ufak bi duygu durumunda bile çok dikkat edelimmmmm
bugün kardiyolojiye gittik tahlil yapıldı çarşamba ritim holter takılacak 1 gün boyunca üzerimde kalacakmış hayılısı inşallahhhh
Uzulme canim yaa yorulmustur Yagiz'cigim ne yapsin :)
Benim kizimda bazen oynuyo bazen oynamiyo keyfine gore takiliyo yani..
Tabi en iyi ikiz anneleri bilir gerekli olup olmadığını. Evet canım Lansinoh 'ta karar verdik ama daha alamadık. Ürünü başka bir mağzalarından getireceklerdi ama hala haber vermediler. Açıkçası getiremeyecekler mi diye düşünmeye başladım. Fiyatları çok artmış çünkü. Depolarda kalmamış eczacı öyle demişti. Stoğa girince fiyat yükselir bence 169 TL çok çok iyi bir rakam. Kalan çekle de başka bir eksiğini tamamlarsın tabi kide. Niye boşuna fazla para veresin. İnş allah o fiyata alabilirsin.Alırsan söylede bizimki gelmezse oradan alrıız bizde :)
Bizim bebis ayni babasina benziyo renklide gorduk bi sevinio bi sevinio gormeniz lazim. Ben simdiden diyorum esime senin papuclar tavana atilcak psikolojik olarak hazirliyorum. Bide benimki bebeklere cok duskundur o yuzden ikimizde bebege duskunlukten birbirimize trip atmayiz gibidun aksamda logusalik donemine degindim o donemde alttan alcaksin dedim ben kotu sey desemde sen bisey deme ilgi goster ddedim oldu dedi bakalim o donem gelsinde nolcak
Canım nette ayrıntılı diye araştırınca yazılan 2 boyutlu yani siyah beyaz ekranda daha net görünürmüş organları zaten. REnkli olanlar cezb ediyor tabi bizi daha net diye ama 2 boyutlularda daha sağlıklı bakılıyormuş zaten. Benim hastanemdede ilk baş 2 boyutlu olarak bakıp sonra 4 boyutlu göstereceklermiş. Bakalım gidip göreceğiz Perşembe günü.Hayir canim ben universite hastanesinde baktirdim ayrintili ultrasonuma para falan vermedim tamam 3 boyutlu degildi ama hersey normal dedi doktor benim icin onemli olanda buydu..
Evet canim hemen hergun hissediyorum bende kizimin tekmelerini :)
Benim kizimda bazen oynuyo bazen oynamiyo keyfine gore takiliyo yani
Ayy kolay gelsin canim ya benimde yapmam lazim temizlik cuma yapmistim tum gun belim agridi artik hepsini bir gunde yapmamaya karar verdim sende dikkatli ol
Tesekkur ederim kizlar daha iyileri.sizin olsun insallah.ben bunu lcw den aldim canim bakabilirsin oralara..:)
En mantiklisi canim cok fazla kiyafet almaya gerek yok ben bolda olsa giyiyorum ustten ayarlayarak zaten uzun seyler giydigim icin bollugu belli olmuyo :)
Canim bende kapaliyim onun uzerine bolero gibi ceketim var onu giycem kollari kapaticam yakasi acik degil zaten altina hamile pantolonumu giycem acik mavi olanimi tamamdir..
Lcw den aldim ben bu tisortu hamile reyonundan ama salas gomlekler falan var onlarida rahatlikla giyersin yani.burasi kucuk yer hamile magazalari falan yok buralarda..
Gelirse stoğa haber veririm canım. İnşallah aynı fiyat olur ya bana da baya uygun geldi. Joker.com da geçerli benim kupon.orada da alıncak o kadar çok şey var ki, o yüzden bunu uyguna getireyim diye uğraşıyorum
canim bnm rahmim cok cok dar bebek o yuzden olmasi gerektgi yerde deil ccok asagida bide idrar yolu enf vaar bi turlu temzlenmedi onunda etkisi buyuk dr um ilaclar la rahmimi esnetmeye calisio ama cok cok mm oynadi 6.5aydan snra hazir olalim dedi malesef bakalim hala ilavlari kullanyrm carsamba kontrolum var neticeye gore iside birakmam gerekicek evde tum gun yatmamida soyleyeblr gecen hafta onun gbi bsyler demsti bu hafta iyilesme yoksa uygulamaya alicak gbi bakalimHadi bakalim kim once dogurcakbanada 35. Haftada alabiliriz dedi? Bu arada neden erken olma durumu var?
evet bnde aana katiliyorum pamuk ve ilik su bide minik minik pamuklu bezlerde temin edicem o sekilde silicem poposunu o islak mendiller zaruri durumlarda iste disardaysam kullanicam mecburen en sagliklisi pamukku bez ve ilik sukızlar mesela sağdan soldan duyduğumuz doğum öncesi ya da sonrası özellikle dikkat edeceğimiz konular neler paylaşalım, bilgilenelim. Ne dersiniz? örneğin ben Allah izin verirse doğumdan sonra bebişimin poposunu ıslak pamukla temizlemeyi düşünüyorum. en sağlıklısı böyleymiş. Ay onun poposunu yerim bendoğumdan önce son iki ay göğüs ucuna lansinoh sürmeye başlıcam.
Hb tesekkur ederm :)çok güzel canım iç açıcı güle güle giy :))
çok yorma canım kendini kolay gelsinnn
bende çok korkuyordum küçükken daha net zıplıyordu sanki bebiş şimdilerde hafif bir kıpraşma oluyor :)
tabi ki canım hoşgeldin
süper daha ben hiç bişey almadım ramazanda sonra çıkacağız inşallah :)
Benim kociste sennki gbi kizim napiosun sen orda die bicir bicir konusuo her aksam bide opup duruo kiz cocugu babaci olcak dio :)ayar verio smdidenYaa kiskanio bu ara neden bilmem :) en cok beni sevcek oglum annesine asik olcak diom dudak bukuo hemeno karnimdaki sipadan da bebek cikti ama ben sirtustu yattigim zaman elini karnima koyup bebiss napiosun bakim sen orda die sevio :) oruc basina vuruo adamin sanirim
İyiyim elifcigim sende yoktun epeydir.bittercimmmm nasılsın :))
aa oralı mısın ne güzel.. evet canım ayakkabımı aldım hatta şimdiden giymeye başladım ki ayağım alışsın diye:)
Canim gecmis olsun bende ritim bozuklugu vardi holter taktilar banada 9 yil once falan bisey cikmadi..Nasılsınız KIZLARRR
dün akşam kalbim duracak zannettim ablamlardaydık benim kız ablamın oğluna bişey dedi gülmekten kırıldık bende dolu dolu gülerken başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya birden nefes alamamaya başladım eşim mosmor oldun dedi tokat atarak zor kendime getirdiler nasıl oldu anlamadım çok kötüydü kızlar aman aman gülerken ağlarken en ufak bi duygu durumunda bile çok dikkat edelimmmmm
bugün kardiyolojiye gittik tahlil yapıldı çarşamba ritim holter takılacak 1 gün boyunca üzerimde kalacakmış hayılısı inşallahhhh
Tesekkur ederim canimm..çok güzel canım iç açıcı güle güle giy :))
İsiramazsin kiyamazsin annesi..Canım çok geçmiş olsun... İnşallah temiz çıkar sonuçların...
Bu oğlan keyfine fazla düşkün olacak gibi gelmeye başladı zaten bana :) onlar keyif yapsın biz burda dokuz doğuralım ohh:) bi doğsun inşallah, o ayakları ısırmazsam o zaman
Geçenlerde ceviz kabuğunu bırak çan fıstığının kabuğunu doldurmayacak şeyden ağladım hemde işyerinde eşime kızıp. Sonra eve geldim fırça attım. Beni boş yere üzdün diye. Delimisin o kadar şeyden ağlanır mı diye kızdı Sonra da bastı kahkahayı. Sonra ben bir fasıl daha ağladım. İftar için eşim iş yemeğine gidecekti. Eşler gitmiyormuş. Ben gidemedim diye ağladım bir fasılda Sonra da lohusalık olayına bağladım olayı. Bak ben şimdi duygusalım böyle sen alttan alcan. Zaten şurda 4 ay kaldı birde lohusalık var. işte ortalama 6 ay falan düz hesap 1 yıl sen beni böyle alttan alttan idare ediver. Kolay değil senin paşanı taşıyoruz falan diye girdim olaya tabi bu sırada istem dışı olarak ağlıyorum sürekli ama nasıl bir ağlama isteği var anlatamam. Sanırsınız kocam beni aldatmış (Allah korusun) sonra da güldüm halime. Hep hormonlardan hepp
Canım nette ayrıntılı diye araştırınca yazılan 2 boyutlu yani siyah beyaz ekranda daha net görünürmüş organları zaten. REnkli olanlar cezb ediyor tabi bizi daha net diye ama 2 boyutlularda daha sağlıklı bakılıyormuş zaten. Benim hastanemdede ilk baş 2 boyutlu olarak bakıp sonra 4 boyutlu göstereceklermiş. Bakalım gidip göreceğiz Perşembe günü.
Hmmm anladım. Ben kat kat giyinmeye gelemiyorum bu aralar. Aslında kat kat olmuyor ama psikolojik olarak bunalıyorum resmen. En rahat ettiğim şey elbise. Üfül üfül tek parça. Birde ben uzun boyluyum. Senin aldığın o tunik benim büyük ihtimalle anca popomu kapatır. Dizlerde olsun boyu istiyorum o yüzden boy sıkıntısı da çok yaşıyorum. Bakalım bulacağız birşeyler ama lcw bir bakayım bazen uzun gömleklerde oluyor orda.
Ay ne güzel bugun bnm ilk kipirtili gunum bnm zilli costu her dkka hssettirio kendini cok hareketli bsy olck sanirim :) aa bnde bakim oraya denim yakisirsa kendimede alirim bnde hamilelikte oyle cok kiyafet alma taraftari deilim bi kc tane olsun yikar yikar gyerm snra napcam okdr kiyafeti :)Hayir canim ben universite hastanesinde baktirdim ayrintili ultrasonuma para falan vermedim tamam 3 boyutlu degildi ama hersey normal dedi doktor benim icin onemli olanda buydu..
Ayy kolay gelsin canim ya benimde yapmam lazim temizlik cuma yapmistim tum gun belim agridi artik hepsini bir gunde yapmamaya karar verdim sende dikkatli ol
Tesekkur ederim kizlar daha iyileri.sizin olsun insallah.ben bunu lcw den aldim canim bakabilirsin oralara..:)
En mantiklisi canim cok fazla kiyafet almaya gerek yok ben bolda olsa giyiyorum ustten ayarlayarak zaten uzun seyler giydigim icin bollugu belli olmuyo :)
Canim bende kapaliyim onun uzerine bolero gibi ceketim var onu giycem kollari kapaticam yakasi acik degil zaten altina hamile pantolonumu giycem acik mavi olanimi tamamdir..
Lcw den aldim ben bu tisortu hamile reyonundan ama salas gomlekler falan var onlarida rahatlikla giyersin yani.burasi kucuk yer hamile magazalari falan yok buralarda..
İsiramazsin kiyamazsin annesi..
Keyif onlarda tabiki ayy bizim annemizde bizimle ilgili ayni hislere sahiplerdi dimi bugun annemle gorustum netten epeyce ozluyorum
Bizim bebis ayni babasina benziyo renklide gorduk bi sevinio bi sevinio gormeniz lazim. Ben simdiden diyorum esime senin papuclar tavana atilcak psikolojik olarak hazirliyorum. Bide benimki bebeklere cok duskundur o yuzden ikimizde bebege duskunlukten birbirimize trip atmayiz gibidun aksamda logusalik donemine degindim o donemde alttan alcaksin dedim ben kotu sey desemde sen bisey deme ilgi goster ddedim oldu dedi bakalim o donem gelsinde nolcak
Hayir canim ben universite hastanesinde baktirdim ayrintili ultrasonuma para falan vermedim tamam 3 boyutlu degildi ama hersey normal dedi doktor benim icin onemli olanda buydu..
Kizlar simdi geldim ayrintili usg cektirdik bugün. Bobreklere baktı endise edicek boyutta degil iciniz rahat olsun takip altina alicaz dedi. Biraz olsun rahatladim. Bu arada ankarada oturanlar tek kurus para vermedim ayrintiliya. Cok memnun kaldim cayyolu zekai tahir kadin sagligi semt polikinligine gittim ve ayni gun icinde cektirdim ayrintiliyi. Tavsiye ederrim. Kuzumuda gordum massallah 410 gr olmusuz teyzeleri..
geçmiş olsunn canımm,bi daha yaşatmasın inşallahh,aynen çok dikkatli olmalıyız....inşallah sonuçlarda güzel çıkarda sorunsuz devam edersin
gecmis olsun canim niye oyle olduki yahu bende bazen fena guluyorum suan bisey yok ama dikkat etmk lazim.
inşallah çıkmaz canım. Ikiz gebelik riskli gebelik sonuçta. Allah yardımcımız olsun..
Kizlar simdi geldim ayrintili usg cektirdik bugün. Bobreklere baktı endise edicek boyutta degil iciniz rahat olsun takip altina alicaz dedi. Biraz olsun rahatladim. Bu arada ankarada oturanlar tek kurus para vermedim ayrintiliya. Cok memnun kaldim cayyolu zekai tahir kadin sagligi semt polikinligine gittim ve ayni gun icinde cektirdim ayrintiliyi. Tavsiye ederrim. Kuzumuda gordum massallah 410 gr olmusuz teyzeleri..
Ayy çok sevindim canım benim. Çok şükür normalmiş. Hepimiz takip altındayız zaten ne olacağımız belli değil. Ayy böyle güzel haberler almaya bayılıyorummmmmmmmm. SAğlıkla kucaklarımızıda alırız inş Allah. Ohh maş Allah kilosu da pardon gramı da pek bi iyiymiş.
tatlim gecmis olsun..uzulmemiz yasakti zaten sanirim cok sevinmek de artik yasak olucak bizlere bu gidisle..skma canini tatlim ins cok guzel cikicak sonuclar..
Şu A vitaminini ne kadar da kafana takmışsın canım ya. Ben decevit, balık yağı ve Demir hapı nı her gün içiyorum ama hafta sonu olunca ya da gece bazen karışıklıpa geliyor içmeden yatabiliyorum. Bu ilaçlar her hangi bir sağlık problemin yoksa takviye olarak veriliyor. Sen 12 saatte 2 tablet içmiş oldun. Bu çok büyük bir problem değil. İçin rahat edecekse çok fazla depolanmasından endişe ettiğin için bu gün içme yarın aynı düzeninde devam et. Ayrıca bu kadar küçük konulara bu kadar takılma. Yazık bebişini de endişelendiriyorsun boş yere.
canım çok sağolun hepiniz iyiki varsınız bişey olunca koşuveriyorum derdimi bir siz dinliyosunuz haklısın bu kadar takmamalıyım 2gün içmem dengelenir Allah'ın izniyle. sen hepsini aynı anda mı alıyosun cnm?sonuçta hergün aynı saatte içemiyoruz bazen 18 saat bazen 24 saat oluyo .aynı anda alırsam karıştırmam sanırım
inşallah kızlar kalp çarpıntım gebeliğimden bu yana az az vardı ama artmaya başladı kalbime ullrasonla baktı doktor bi sıkıntı yok allaha şükür ritmi kontrol edeceklermiş
bol bol dinlenmen lazım diyo doktor yorulmamak gerekiyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?