2014 Aralık Anneleri

Bizim bebis ayni babasina benziyo renklide gorduk bi sevinio bi sevinio gormeniz lazim. Ben simdiden diyorum esime senin papuclar tavana atilcak psikolojik olarak hazirliyorum. Bide benimki bebeklere cok duskundur o yuzden ikimizde bebege duskunlukten birbirimize trip atmayiz gibi dun aksamda logusalik donemine degindim o donemde alttan alcaksin dedim ben kotu sey desemde sen bisey deme ilgi goster ddedim oldu dedi bakalim o donem gelsinde nolcak

Hayir canim ben universite hastanesinde baktirdim ayrintili ultrasonuma para falan vermedim tamam 3 boyutlu degildi ama hersey normal dedi doktor benim icin onemli olanda buydu..
Evet canim hemen hergun hissediyorum bende kizimin tekmelerini :)
Uzulme canim yaa yorulmustur Yagiz'cigim ne yapsin :)
Benim kizimda bazen oynuyo bazen oynamiyo keyfine gore takiliyo yani
Ayy kolay gelsin canim ya benimde yapmam lazim temizlik cuma yapmistim tum gun belim agridi artik hepsini bir gunde yapmamaya karar verdim sende dikkatli ol
Güle güle giy canım, tam kız annesi cicisi p

güle güle giy annişş çok güzel

Gule gule giy cokciciymisss ben boyle guzel hamis cicileri bulamiyrm hep cirkin seyler var hala esnek bodyler gyiorum
Tesekkur ederim kizlar daha iyileri.sizin olsun insallah.ben bunu lcw den aldim canim bakabilirsin oralara..:)
saol canım ben de almayacağım artık gömleklerim tişörtlerim çok zaten, pantolon da iki taneyle idare edip 7 aydan sonra alırım belki bir tane daha.
En mantiklisi canim cok fazla kiyafet almaya gerek yok ben bolda olsa giyiyorum ustten ayarlayarak zaten uzun seyler giydigim icin bollugu belli olmuyo :)

Canim bende kapaliyim onun uzerine bolero gibi ceketim var onu giycem kollari kapaticam yakasi acik degil zaten altina hamile pantolonumu giycem acik mavi olanimi tamamdir..
Lcw den aldim ben bu tisortu hamile reyonundan ama salas gomlekler falan var onlarida rahatlikla giyersin yani.burasi kucuk yer hamile magazalari falan yok buralarda..

Tabi en iyi ikiz anneleri bilir gerekli olup olmadığını. Evet canım Lansinoh 'ta karar verdik ama daha alamadık. Ürünü başka bir mağzalarından getireceklerdi ama hala haber vermediler. Açıkçası getiremeyecekler mi diye düşünmeye başladım. Fiyatları çok artmış çünkü. Depolarda kalmamış eczacı öyle demişti. Stoğa girince fiyat yükselir bence 169 TL çok çok iyi bir rakam. Kalan çekle de başka bir eksiğini tamamlarsın tabi kide. Niye boşuna fazla para veresin. İnş allah o fiyata alabilirsin.Alırsan söylede bizimki gelmezse oradan alrıız bizde :)

Canım çok geçmiş olsun... İnşallah temiz çıkar sonuçların...

Uzulme canim yaa yorulmustur Yagiz'cigim ne yapsin :)
Benim kizimda bazen oynuyo bazen oynamiyo keyfine gore takiliyo yani ..

Bu oğlan keyfine fazla düşkün olacak gibi gelmeye başladı zaten bana :) onlar keyif yapsın biz burda dokuz doğuralım ohh:) bi doğsun inşallah, o ayakları ısırmazsam o zaman

Gelirse stoğa haber veririm canım. İnşallah aynı fiyat olur ya bana da baya uygun geldi. Joker.com da geçerli benim kupon.orada da alıncak o kadar çok şey var ki, o yüzden bunu uyguna getireyim diye uğraşıyorum

Geçenlerde ceviz kabuğunu bırak çan fıstığının kabuğunu doldurmayacak şeyden ağladım hemde işyerinde eşime kızıp. Sonra eve geldim fırça attım. Beni boş yere üzdün diye. Delimisin o kadar şeyden ağlanır mı diye kızdı Sonra da bastı kahkahayı. Sonra ben bir fasıl daha ağladım. İftar için eşim iş yemeğine gidecekti. Eşler gitmiyormuş. Ben gidemedim diye ağladım bir fasılda Sonra da lohusalık olayına bağladım olayı. Bak ben şimdi duygusalım böyle sen alttan alcan. Zaten şurda 4 ay kaldı birde lohusalık var. işte ortalama 6 ay falan düz hesap 1 yıl sen beni böyle alttan alttan idare ediver. Kolay değil senin paşanı taşıyoruz falan diye girdim olaya tabi bu sırada istem dışı olarak ağlıyorum sürekli ama nasıl bir ağlama isteği var anlatamam. Sanırsınız kocam beni aldatmış (Allah korusun) sonra da güldüm halime. Hep hormonlardan hepp
Canım nette ayrıntılı diye araştırınca yazılan 2 boyutlu yani siyah beyaz ekranda daha net görünürmüş organları zaten. REnkli olanlar cezb ediyor tabi bizi daha net diye ama 2 boyutlularda daha sağlıklı bakılıyormuş zaten. Benim hastanemdede ilk baş 2 boyutlu olarak bakıp sonra 4 boyutlu göstereceklermiş. Bakalım gidip göreceğiz Perşembe günü.
Hmmm anladım. Ben kat kat giyinmeye gelemiyorum bu aralar. Aslında kat kat olmuyor ama psikolojik olarak bunalıyorum resmen. En rahat ettiğim şey elbise. Üfül üfül tek parça. Birde ben uzun boyluyum. Senin aldığın o tunik benim büyük ihtimalle anca popomu kapatır. Dizlerde olsun boyu istiyorum o yüzden boy sıkıntısı da çok yaşıyorum. Bakalım bulacağız birşeyler ama lcw bir bakayım bazen uzun gömleklerde oluyor orda.

Gelirse stoğa haber veririm canım. İnşallah aynı fiyat olur ya bana da baya uygun geldi. Joker.com da geçerli benim kupon.orada da alıncak o kadar çok şey var ki, o yüzden bunu uyguna getireyim diye uğraşıyorum

Haklısın valla. Dünya kadar masraf oluyor. Bir yerden kar etmeye bakıyoruz ne yapalım.

Hadi bakalim kim once dogurcak banada 35. Haftada alabiliriz dedi? Bu arada neden erken olma durumu var?
canim bnm rahmim cok cok dar bebek o yuzden olmasi gerektgi yerde deil ccok asagida bide idrar yolu enf vaar bi turlu temzlenmedi onunda etkisi buyuk dr um ilaclar la rahmimi esnetmeye calisio ama cok cok mm oynadi 6.5aydan snra hazir olalim dedi malesef bakalim hala ilavlari kullanyrm carsamba kontrolum var neticeye gore iside birakmam gerekicek evde tum gun yatmamida soyleyeblr gecen hafta onun gbi bsyler demsti bu hafta iyilesme yoksa uygulamaya alicak gbi bakalim

evet bnde aana katiliyorum pamuk ve ilik su bide minik minik pamuklu bezlerde temin edicem o sekilde silicem poposunu o islak mendiller zaruri durumlarda iste disardaysam kullanicam mecburen en sagliklisi pamukku bez ve ilik su

Hb tesekkur ederm :)
Benim kociste sennki gbi kizim napiosun sen orda die bicir bicir konusuo her aksam bide opup duruo kiz cocugu babaci olcak dio :)ayar verio smdiden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bittercimmmm nasılsın :))
aa oralı mısın ne güzel.. evet canım ayakkabımı aldım hatta şimdiden giymeye başladım ki ayağım alışsın diye:)
İyiyim elifcigim sende yoktun epeydir.
Ben aslen avanosluyum gidersin orayada muhakkak..
Simdide rizede yasiyorum malum :)
iyi yaptin cunku ayakkabi cok onemli
Canim gecmis olsun bende ritim bozuklugu vardi holter taktilar banada 9 yil once falan bisey cikmadi..
İnsallah ciddi bisey yoktur tatlim..
çok güzel canım iç açıcı güle güle giy :))
Tesekkur ederim canimm..
İsiramazsin kiyamazsin annesi..
Keyif onlarda tabiki ayy bizim annemizde bizimle ilgili ayni hislere sahiplerdi dimi bugun annemle gorustum netten epeyce ozluyorum

Bu hormonlar bizi ne hale getirdi canim yaa
Benim ceketimde penye canim agirlik yapmiyo bana
Benim boyum 1.60 bana uygun geldi boyu sen bak tabi canim tarzina gore..
Bende renkli usg de gormek isterdim tabi ama bunu ogrendigim de iyi oldu sagol tatlim :)
Burda 1 tane ozel hastane var ondaki usg de 2 boyutlu 3-4 boyutada sadece ani kalsin diye heves etmiyo degilim yani

Ay ne güzel bugun bnm ilk kipirtili gunum bnm zilli costu her dkka hssettirio kendini cok hareketli bsy olck sanirim :) aa bnde bakim oraya denim yakisirsa kendimede alirim bnde hamilelikte oyle cok kiyafet alma taraftari deilim bi kc tane olsun yikar yikar gyerm snra napcam okdr kiyafeti :)

İsiramazsin kiyamazsin annesi..
Keyif onlarda tabiki ayy bizim annemizde bizimle ilgili ayni hislere sahiplerdi dimi bugun annemle gorustum netten epeyce ozluyorum

Kıyamam de mi:)) öperim ayaklarını o zaman bolca inşallah :) Canım benim Kıyamam özlenir tabi ama yavrunun sağlığı için gidemiyorsun sonuçta artık sen de annesin
..derler ya '' ben yanarım yavruma,yavrum yanar yavrusuna'' annen seni,sen de evladını düşünüyorsun... Ama gelecek annen onu düşün canım 7/24 yanında olacak hem de mis gibi..üzülme sakın olur mu :)

Kizlar simdi geldim ayrintili usg cektirdik bugün. Bobreklere baktı endise edicek boyutta degil iciniz rahat olsun takip altina alicaz dedi. Biraz olsun rahatladim. Bu arada ankarada oturanlar tek kurus para vermedim ayrintiliya. Cok memnun kaldim cayyolu zekai tahir kadin sagligi semt polikinligine gittim ve ayni gun icinde cektirdim ayrintiliyi. Tavsiye ederrim. Kuzumuda gordum massallah 410 gr olmusuz teyzeleri..

Sen ii ayar vermissin valla bravo.ben de basliim yavastan

Yok tatlim yormuorum kendimi..zaten halilarimi yikatmaya vermistim.halilar geldi ama yaymadim ben bayramda burda deiliz cunku..o yuzden silip supurmek kolay oluo..gerci halisiz daha cok kirlenio ev ama napalim yaz sonucta her yer acik :)

Ayy çok sevindim canım benim. Çok şükür normalmiş. Hepimiz takip altındayız zaten ne olacağımız belli değil. Ayy böyle güzel haberler almaya bayılıyorummmmmmmmm. SAğlıkla kucaklarımızıda alırız inş Allah. Ohh maş Allah kilosu da pardon gramı da pek bi iyiymiş.

geçmiş olsunn canımm,bi daha yaşatmasın inşallahh,aynen çok dikkatli olmalıyız....inşallah sonuçlarda güzel çıkarda sorunsuz devam edersin

gecmis olsun canim niye oyle olduki yahu bende bazen fena guluyorum suan bisey yok ama dikkat etmk lazim.

inşallah çıkmaz canım. Ikiz gebelik riskli gebelik sonuçta. Allah yardımcımız olsun..

inşallah kızlar kalp çarpıntım gebeliğimden bu yana az az vardı ama artmaya başladı kalbime ullrasonla baktı doktor bi sıkıntı yok allaha şükür ritmi kontrol edeceklermiş

bol bol dinlenmen lazım diyo doktor yorulmamak gerekiyomuş

gözün aydın canım sevindim senin adına istanbulda varmı acaba ücretsiz çekilen yerler ?

Evet cok hareketliydi bugün dr u cok ugrastirdi bu nasil bebek durdugu yerde durmuyor dedi dr:))

tatlim gecmis olsun..uzulmemiz yasakti zaten sanirim cok sevinmek de artik yasak olucak bizlere bu gidisle..skma canini tatlim ins cok guzel cikicak sonuclar..

inşallah canım karar verdim zaten misafirliğe gitmeyi ve miafir kabul etmeyi belli süre bırakacam yarın kızımın doğum günü var ondan sonra

yorulma sende yat dinlen, en azından kalpte bi sorunun yok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…