2014 Aralık Anneleri

gözün aydın canımmmmm çok ssevindimmmm

gözün aydın canım sevindim senin adına istanbulda varmı acaba ücretsiz çekilen yerler ?

Eğitim ve arastirma hastanelerinde ucretsiz dedi benim.dr ben ozele gidicektim aslinda drum ne gerek var o kadar para vereceksin dedi o yonlendirdi beni bu hastaneye iyikide yonlendirdi ayni gunde herseyi hallettik hemde tek kurus vermeden. Istanbulda nerdesin anadolu yakasindaysan kartal egitim arastirma yada zeynep kamile gidebilirsin.

çok sevindim ben de canım hayırlı olsun Rabbim bizede hep iyi şeyler duymayı nasip etsin.ne kadar sürüyo?ben de haftaya perşembe acıbadem e gidecegim memlekette olacagım ama eşimde diyo gitmesek mi diye kafamı karıştırıyor. Allah korusun bişey dese olumsuz napcaz sanki diyo ben de giderek hata mı yapıyorum diye düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda???

Bak dene canim dogum yapar yapmaz kilo veremeyecegimize gore bazi kiyafetleri dogumdan sonrada giyicez mecburen.bende pahali kiyafet almamaktan yanayim ama tisortlerin fiyati uygun zaten cesit oluyo onu bebekli tisort olmayinca dogum sonrasida rahatlikla giyerim diye dusundum ben..
Yok canim uzulmuyorum alistim ben bide benim ailem sevgisini cok belli edemeyen insanlardi zaten zorlanmadik alisma surecinde.simdilik ananesi gelicek kizim buyuyuncede biz gidicez artik napalim :)
Annemle konusurken ayy dedim benimde kizim olucak oda bebekligimi hatirladi kapkara bi bebektin saclarnda yoktu dedi gulduk biraz..

Ohh cok sukur canim.masallah bebise agirligida cok guzelmis..
Hali olmayinca temizlik kolay haklisin beni en cok halilar yoruyo supurge bi yapisiyo zor ayiriyorum bazen
Hamile insanin kusuruna bakilmaz :)

Sabahları kahvaltıdan sonra decevit, Akşam yemeğinden önce aç karnına demir hapı, yatacağıma yakın da balık yağını içiyorum. Yatarken sütte içmeye çalışıyorum. Balık yağı ile süt karışıyor mu onu bilmiyorum işte.

Kızlar ben 16+2 günlük olduk. Bugün tuvalete girdm bi baktımki kahverengi leke günlük pedimi doldurmuş içinde bir damla kan rengi vardı sadece çok korktum.dünden beri kasık ağrım vardı ama leke geleceğini düşünmedim yarın kontrole gidecem umarım kötü bişe yoktur bu durumu yaşayan varmı? Normalde bu zamanlar adet olma zamanımdı acaba ondan olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim

En fazla 15- 20 dk suruyor. Özelde daha uzun bakarsa onu bilemem. Benim cocugun bobreklerinde sıkıntı cıktıgı icin ben ayrintiliya girdim yoksa girmezdim herhalde. bu islerde cok vesveseli olmayacaksin yaptirmayip aklinda kalacaksa yaptir icin rahatlasin. Ama hersey allahtan iyide ciksa kotude çıksa yapacak biseyimiz yok tabi.

Canım endişelenme hemen. Kaçıncı haftamdaydım bilmiyorum ama ilişki sonrası resmen kıpkırmızı kan geldi. Hemde peçeteyi baya baya doldurdu. Ama çok şükür hiç bir şey olmadı. Sağlıklıyız MAş Allah. aklına hemen kötü şeyler getirme. Yarın gider görürsün inş allah bebişini.

Cocugu resmen vitamin bombardimanina tutmussun massalah ben malesef hicbirini icemiyorum mide bulantilarimdan dolayi. İctigim gibi kurulmus saat gibi cıkariyorum hemencik.

Son düzenleme:

Allaha emanetler cnm haklısın.Böbreklerde endişe edilecek boyutta değilmiş çok sevindim cnm.Allah hepimize nur topu gibi salih evlatlar nasip etsin. Hata mı yapıyorum ayrıntılıya girmekle diye düşünüyorum ben de işte.Doktor yönlendiriyor tabi ama gidip gitmemeyi bize bırakıyor.Rabbim hayırlı olana yönlendirsin bizleri

Cnm iyi düşün inş iyi olsun korkma kahverengi akıntı çok kötü değil diyorlar inş kesilir.Doktoruna ulaşmaya çalış.Bir de şöyle düşün 9 ay ksnaması olanlar oluyor. yatak istirahati verir tehlike varsa yatarsın geçer inşallah.Dualarım seninle.Doktoruna sakince ulaşmsya çalış cnm

benim de ilişki sonrası nokta kadar kan oluyo bazen kuruluktan şimdi aklıma geldi.Ama vajina agzından sanırım.çünkü 11.haftada telaşla gidince bebegime baktıgımda oynuyo dedi doktor şükür.enfeksiyona ya da ilişkiye bağlı olabilir cnm inş.Doktor tabiki araştırıp sana nedenini söyler.Bebekle alakalıysa yatarsın inş geçer.İnşallah çok sağlıklı içini ferah tut.Allah yardımcın olsun

Sağol canım kötü düşünmemeye çalışacam inş

İnş canım inş kötü bişe yoktur

herkesin kendi fikri tabii ama ayrıntılı ultrason testler gibi olasılık vermiyor kesin sonuçlar veriyor bizlere. bazen anne karnında dikkat edildiğinde tedavi edilebilecek ya da doğumdan sonra hemen takip altına alındığında iyileşebilecek hastalıklar saptanabiliyormuş. yoksa tabii ki yapacak bişeyimiz yok, Allah da hep iyi haberler almayı nasip etsin bizlere. Hangi acıbadem de yaptıracaksın ayrıntılıyı

ben eskişehirde olucagım cnm 21-24.haftalarda bakılıyomuş.eskişehir acıbadem de yaptıracagım nasipse.Rabbim iyi şeyler duymayı nasip eder inş hepimize. periontolog geliyomuş salı-persembe günleri 180 tlye bakıyorlarmış cnm

Kızlar yiğenim doğduğunda bizde ıslak mendil kullanmadık pamukla sildik ama ne eziyet çok altına yapıyo gece gündüz o suyu ısıtmal ılıtmak bi cok sıcak oluyo bi çok soğuk uyku sersemi oluyosun gece bu eziyeti çektik bi de yiğenim pişik oldu hemde baya kötü pişik ablamdan 1 ay önce doğum yapan arkadaşı ıslak mendil kullanıyodu bir kere pişik olmadı çocuk o yüzden çok gereksiz bence ben yenidoğanlar için olan ıslak mendillerden alıcam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu nasıl bişey. Bebek resmen ısyan ediyo cıkarın beni diyor. 😀😀ayy bizde hıssedıcekmiyiz bunları

böylesi bana korkunç geldiii valla :)
ama hissedelimmmm

bu dediğim geçen 4 ay önce oldu yaşandı ama bebişin annnesi baya yağlı şişko bir genç kadındı tek ona bağlıyorum

Kizlar buda benim bayramlik hamis tisortum
çok güzel bacım güle güle giyinnnn
ama senin bunu dolduracak göbeğin oldumu yahu sormadanda edemeyeceğim
benim göbek aynı neden büyümüuor stres oluyorum inannn kilo desen kilomda aynıı halaaa hergün yemek öncesi sonrası tartılıyorum 400 gram artıyor azalıyor kalıcı bir kilo yok ne olacak bu bile tedirgin ediyor insanı

Cocugu resmen vitamin bombardimanina tutmussun massalah ben malesef hicbirini icemiyorum mide bulantilarimdan dolayi. İctigim gibi kurulmus saat gibi cıkariyorum hemencik.

evet biraz öyle oldu ama vitaminsiz kalmasına gönlümüz el vermedi

Kızlarr ben gobegimden afedersınız şeyimi göremiyorum zorlanıyorum yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…