- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
kizlar simdi geldim ayrintili usg cektirdik bugün. Bobreklere baktı endise edicek boyutta degil iciniz rahat olsun takip altina alicaz dedi. Biraz olsun rahatladim. Bu arada ankarada oturanlar tek kurus para vermedim ayrintiliya. Cok memnun kaldim cayyolu zekai tahir kadin sagligi semt polikinligine gittim ve ayni gun icinde cektirdim ayrintiliyi. Tavsiye ederrim. Kuzumuda gordum massallah 410 gr olmusuz teyzeleri..
gözün aydın canım sevindim senin adına istanbulda varmı acaba ücretsiz çekilen yerler ?
Kizlar simdi geldim ayrintili usg cektirdik bugün. Bobreklere baktı endise edicek boyutta degil iciniz rahat olsun takip altina alicaz dedi. Biraz olsun rahatladim. Bu arada ankarada oturanlar tek kurus para vermedim ayrintiliya. Cok memnun kaldim cayyolu zekai tahir kadin sagligi semt polikinligine gittim ve ayni gun icinde cektirdim ayrintiliyi. Tavsiye ederrim. Kuzumuda gordum massallah 410 gr olmusuz teyzeleri..
Bak dene canim dogum yapar yapmaz kilo veremeyecegimize gore bazi kiyafetleri dogumdan sonrada giyicez mecburen.bende pahali kiyafet almamaktan yanayim ama tisortlerin fiyati uygun zaten cesit oluyo onu bebekli tisort olmayinca dogum sonrasida rahatlikla giyerim diye dusundum ben..Ay ne güzel bugun bnm ilk kipirtili gunum bnm zilli costu her dkka hssettirio kendini cok hareketli bsy olck sanirim :) aa bnde bakim oraya denim yakisirsa kendimede alirim bnde hamilelikte oyle cok kiyafet alma taraftari deilim bi kc tane olsun yikar yikar gyerm snra napcam okdr kiyafeti :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canim uzulmuyorum alistim ben bide benim ailem sevgisini cok belli edemeyen insanlardi zaten zorlanmadik alisma surecinde.simdilik ananesi gelicek kizim buyuyuncede biz gidicez artik napalim :)Kıyamam de mi:)) öperim ayaklarını o zaman bolca inşallah :) Canım benim Kıyamam özlenir tabi ama yavrunun sağlığı için gidemiyorsun sonuçta artık sen de annesin
..derler ya '' ben yanarım yavruma,yavrum yanar yavrusuna'' annen seni,sen de evladını düşünüyorsun... Ama gelecek annen onu düşün canım 7/24 yanında olacak hem de mis gibi..üzülme sakın olur mu :)
Ohh cok sukur canim.masallah bebise agirligida cok guzelmis..Kizlar simdi geldim ayrintili usg cektirdik bugün. Bobreklere baktı endise edicek boyutta degil iciniz rahat olsun takip altina alicaz dedi. Biraz olsun rahatladim. Bu arada ankarada oturanlar tek kurus para vermedim ayrintiliya. Cok memnun kaldim cayyolu zekai tahir kadin sagligi semt polikinligine gittim ve ayni gun icinde cektirdim ayrintiliyi. Tavsiye ederrim. Kuzumuda gordum massallah 410 gr olmusuz teyzeleri..
Hali olmayinca temizlik kolay haklisin beni en cok halilar yoruyo supurge bi yapisiyo zor ayiriyorum bazenSen ii ayar vermissin valla bravo.ben de basliim yavastan
Yok tatlim yormuorum kendimi..zaten halilarimi yikatmaya vermistim.halilar geldi ama yaymadim ben bayramda burda deiliz cunku..o yuzden silip supurmek kolay oluo..gerci halisiz daha cok kirlenio ev ama napalim yaz sonucta her yer acik :)
canım çok sağolun hepiniz iyiki varsınız bişey olunca koşuveriyorum derdimi bir siz dinliyosunuz haklısın bu kadar takmamalıyım 2gün içmem dengelenir Allah'ın izniyle. sen hepsini aynı anda mı alıyosun cnm?sonuçta hergün aynı saatte içemiyoruz bazen 18 saat bazen 24 saat oluyo .aynı anda alırsam karıştırmam sanırım
çok sevindim ben de canım hayırlı olsun Rabbim bizede hep iyi şeyler duymayı nasip etsin.ne kadar sürüyo?ben de haftaya perşembe acıbadem e gidecegim memlekette olacagım ama eşimde diyo gitmesek mi diye kafamı karıştırıyor. Allah korusun bişey dese olumsuz napcaz sanki diyo ben de giderek hata mı yapıyorum diye düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda???
Kızlar ben 16+2 günlük olduk. Bugün tuvalete girdm bi baktımki kahverengi leke günlük pedimi doldurmuş içinde bir damla kan rengi vardı sadece çok korktum.dünden beri kasık ağrım vardı ama leke geleceğini düşünmedimyarın kontrole gidecem umarım kötü bişe yoktur bu durumu yaşayan varmı? Normalde bu zamanlar adet olma zamanımdı acaba ondan olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim
Sabahları kahvaltıdan sonra decevit, Akşam yemeğinden önce aç karnına demir hapı, yatacağıma yakın da balık yağını içiyorum. Yatarken sütte içmeye çalışıyorum. Balık yağı ile süt karışıyor mu onu bilmiyorum işte.
En fazla 15- 20 dk suruyor. Özelde daha uzun bakarsa onu bilemem. Benim cocugun bobreklerinde sıkıntı cıktıgı icin ben ayrintiliya girdim yoksa girmezdim herhalde. bu islerde cok vesveseli olmayacaksin yaptirmayip aklinda kalacaksa yaptir icin rahatlasin. Ama hersey allahtan iyide ciksa kotude çıksa yapacak biseyimiz yok tabi.
Kızlar ben 16+2 günlük olduk. Bugün tuvalete girdm bi baktımki kahverengi leke günlük pedimi doldurmuş içinde bir damla kan rengi vardı sadece çok korktum.dünden beri kasık ağrım vardı ama leke geleceğini düşünmedimyarın kontrole gidecem umarım kötü bişe yoktur bu durumu yaşayan varmı? Normalde bu zamanlar adet olma zamanımdı acaba ondan olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim
Cnm iyi düşün inş iyi olsun korkma kahverengi akıntı çok kötü değil diyorlar inş kesilir.Doktoruna ulaşmaya çalış.Bir de şöyle düşün 9 ay ksnaması olanlar oluyor. yatak istirahati verir tehlike varsa yatarsın geçer inşallah.Dualarım seninle.Doktoruna sakince ulaşmsya çalış cnm
Canım endişelenme hemen. Kaçıncı haftamdaydım bilmiyorum ama ilişki sonrası resmen kıpkırmızı kan geldi. Hemde peçeteyi baya baya doldurdu. Ama çok şükür hiç bir şey olmadı. Sağlıklıyız MAş Allah. aklına hemen kötü şeyler getirme. Yarın gider görürsün inş allah bebişini.
çok sevindim ben de canım hayırlı olsun Rabbim bizede hep iyi şeyler duymayı nasip etsin.ne kadar sürüyo?ben de haftaya perşembe acıbadem e gidecegim memlekette olacagım ama eşimde diyo gitmesek mi diye kafamı karıştırıyor. Allah korusun bişey dese olumsuz napcaz sanki diyo ben de giderek hata mı yapıyorum diye düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda???
herkesin kendi fikri tabii ama ayrıntılı ultrason testler gibi olasılık vermiyor kesin sonuçlar veriyor bizlere. bazen anne karnında dikkat edildiğinde tedavi edilebilecek ya da doğumdan sonra hemen takip altına alındığında iyileşebilecek hastalıklar saptanabiliyormuş. yoksa tabii ki yapacak bişeyimiz yok, Allah da hep iyi haberler almayı nasip etsin bizlere. Hangi acıbadem de yaptıracaksın ayrıntılıyı
canim bnm rahmim cok cok dar bebek o yuzden olmasi gerektgi yerde deil ccok asagida bide idrar yolu enf vaar bi turlu temzlenmedi onunda etkisi buyuk dr um ilaclar la rahmimi esnetmeye calisio ama cok cok mm oynadi 6.5aydan snra hazir olalim dedi malesef bakalim hala ilavlari kullanyrm carsamba kontrolum var neticeye gore iside birakmam gerekicek evde tum gun yatmamida soyleyeblr gecen hafta onun gbi bsyler demsti bu hafta iyilesme yoksa uygulamaya alicak gbi bakalim
evet bnde aana katiliyorum pamuk ve ilik su bide minik minik pamuklu bezlerde temin edicem o sekilde silicem poposunu o islak mendiller zaruri durumlarda iste disardaysam kullanicam mecburen en sagliklisi pamukku bez ve ilik su
Hb tesekkur ederm :)
Benim kociste sennki gbi kizim napiosun sen orda die bicir bicir konusuo her aksam bide opup duruo kiz cocugu babaci olcak dio :)ayar verio smdiden
böylesi bana korkunç geldiii valla :)Bu nasıl bişey. Bebek resmen ısyan ediyo cıkarın beni diyor. 😀😀ayy bizde hıssedıcekmiyiz bunları
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu dediğim geçen 4 ay önce oldu yaşandı ama bebişin annnesi baya yağlı şişko bir genç kadındı tek ona bağlıyorumofff gerçekten büyük bir şok...bu gibi hikayeler duyuyrouz ama sanki hep çok esi gibi geliyor...teyze hala, anne den kalma....
yeni teknolojide hic duymuyordum sordum bu soruyu ...içimde hala kız umudu var...pipisinin resmini görmeme rağmen
çok güzel bacım güle güle giyinnnnKizlar buda benim bayramlik hamis tisortum
Cocugu resmen vitamin bombardimanina tutmussun massalah ben malesef hicbirini icemiyorum mide bulantilarimdan dolayi. İctigim gibi kurulmus saat gibi cıkariyorum hemencik.
böylesi bana korkunç geldiii valla :)
ama hissedelimmmm
bu dediğim geçen 4 ay önce oldu yaşandı ama bebişin annnesi baya yağlı şişko bir genç kadındı tek ona bağlıyorum
çok güzel bacım güle güle giyinnnn
ama senin bunu dolduracak göbeğin oldumu yahu sormadanda edemeyeceğim
benim göbek aynı neden büyümüuor stres oluyorum inannn kilo desen kilomda aynıı halaaa hergün yemek öncesi sonrası tartılıyorum 400 gram artıyor azalıyor kalıcı bir kilo yok ne olacak bu bile tedirgin ediyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?