2014 Aralık Anneleri

bacım senin doktor iymiş valla hangi dr a gidiyordun böyle iyimser doktorları nadir duyuyorum

bu arada 16.haftada benim dr gelecek aylarda yani 20 21 haftalarda detaylı usg de böbrekler büyük çıkabilir o da erkek bebeklerde normal bir durumdur dedi sünnet derisi oluşumu nedeniyle erkek bebişlerde büyüme olabiliyor paniklemeyin demiştiii

Kızlarr ben gobegimden afedersınız şeyimi göremiyorum zorlanıyorum yanı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canımmmmm çok tatlı
bence tadını çıkarrr demekki bebiş gayet sağlıklı ve büyüyor bende tık yok göbekteee
eşim hamileyken bir haber okumuştu yabancı bir kız erkek arkdşndan hamile kalmış derken doktora karın ağrısıyla bir gitmişki doğuma almışlar ne göbek ne bişey üstelik renkli hamilelik dedikleri adetinide görmiş vel hasıl doktordan kucağında oğluyla çıkmış eşim bana hep derdi millet 9 ay ağrısız sızısız hamilelik geçiriri sende mızmızlanıyon der dururdu
şimdi karnımm ısrarla çıkmıyorrrrrr bunu hatırlatıp duruyorrr
ama ben tedirginim sırf büyüsün diye hamile pantolonu bile aldım gerçi 36 beden ama olsun ne olcak bu halim sibel

kuzenim 5 yıl önce ikiz bebişler doğunca ikiside aynı anda acıkıp ağlayınca son olarak sütünü sağarak biberonla veriyordu.
ama o sanırsam kiralamıştı öyle bir pompa nasılsa bilemeyecem ama işine yaramıştı bence aciliyeti yoksa o kuponu birsürü alınacak şey var onda kullanırsınnn çok zorda kalırsanız sizde kiralarsanız
gerçi bana hijyen adına kiralama pek sıcak gelmiyor ama kuzenim hemşireydi o uygun gördüyse mantıklı

Canm benmya nekadarlıksınkı sen hiç cıkmadı Benm basta gobeklı şişko gbı duruyodu. Şimdi artık hamileyım dıye bas bas bagrıyor karnm resmen. Dun dus alırken oramı goremedıgımı farkettım yanı düşün.

büyük geçmiş olsun bacımmm aman duygu değişimlerine sende dikkat et

doğuma 2-3 ay kala ayva çekirdeğinden yapılan jelide meme uçlarına sürmek yaraları engellemekte

bacımmm 20.haftadayızz işte benim geçen yıl kilom 46 ken hamile kalmıştım derken ALLAH UZAK ETSİN 3. AYIMININ SONUNDA BEBEK öldü karnımda aldılar ve sonra vücudum iltihap aldı o zaman göbeğim azcık oluştu şişme yaptı resmen derken 4-ay ilaç kullandım 6. ay sonra yani martta yeniden hamile kaldığımda 51 kgmdım şimdi ise yine 51 hatta 50.4 aralarındayım hala eski kotlarım oluyor tişört desen zaten almadım bile yazı geçirdik geçirecez bu şekilde bakalım

Allah korusun cnmm. Bende 19,haftamn içindeyim. Peki bu karım bıyumemesı bebegı etkılıyomuymuş konuştnmu doktorunla. Yanı bebegı etkılemiyosa varsın cıkmasın. O orda olsun saglıklı olsun yeter

Haha cok guldum buna. Benimde artik bariz belli hamile oldugum. Ayaktayken asagiya bakinca kocaman bir gobek gozukuyor yandan aynadan bakincada oyle onden bakinca hafif haha
Bunu ogrendigim iyi oldu erkekimin bobreklerine buyuk derse doktor sunnet derisi yuzunden derim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doktorum etkilemediğini söyledi. öyleki bebeğin omurgaları ayakları herşeyi olması gereken boyuttaydı. saağlıklı olsun da evet
doktorum bu gidişle maksimum 6kilogramla doğurcan bu oğlanı demişti ya bakalım

yinede sen deme doktorlar ifrit oluyor çok bilmişlere
ama benim doktor bunu peşinenn demişti korkmayayım diye

Ozamn no problem😀😀rabbm saglıklı shatlı kucagımıza almamızı nasip etsin inşallahhh

Aynen benmkidr oyle dun duştsn cıkınca farkettım gobişimin goruş alanımı kapattıgını😃😃hehe

Canım bende kiralamakla uğraşmaktansa gerçekten işime yarayacak bişeyse almaktan yanayım.. Daha çok alınacak şey var haklısın.Benim kızımdanda kalan eşyalar var beşik, puset vs. onlarıda kullanırım artık. .Bi şekilde dengeleriz..

Kizlarrrr bebisimin hareketlerini ilk defa disardan gordummm soktayimmmmm :)

Evet pipidasim yaaaa :) cok mutlu oldum..esim de dio ki hep cocugun ensesindesin yahu bi rahat birak dio herseye maydonoz oluo benim koca

Kizlar bebegim icin arel ismini dusunuyoruz nasil sizce? Dun aksam esimle cekilis yaptik 3 tane o isim yazdi 3 tane ben. Guya ben uyaniklik yapip ucunede kutay yazdim cekiliste arel cikti bende pek cevremde duymadim bu ismi soylenis olarak guzel mi yorumlarinizi bekliyorum

Aynen sinir olurlar ama benide sinir etmesinler o zaman.

Ayyy cok guzel demii... simdi surekli bakarsin karnina haha
Evet pipidasim yaaaa :) cok mutlu oldum..esim de dio ki hep cocugun ensesindesin yahu bi rahat birak dio herseye maydonoz oluo benim koca

Haha o kadar da karismasin canim. Anne bebis arasina girilmez.

Dimi ama swiftim dimi amaaa valla yattim bakiom ama tik yok suan

Canim ben normalde gataya gidiyorum, bu sabah daha once gittigim bir dr vardi etimesgut da bide o baksin diye ona gittim. Oda bakti evet buyuk dedi ayrintili cektir bide dedi. Bende tamam ozele gidiyim ozaman dedim oda hic gerek yok dedi sagolsun hemen bu cayyolundaki yere yonlendirdi. Evet ultrasondaki radyologda erkek bebeklerde daha sık rastlanan bir olay oldugunu soyledi.

Tesekkur ederim canim herkesin bunyesi fakli oluyo demekki bem zten tiroid hastasiyim durduk yerde kilo alabiliyorum yani toplamda 5 kilo aldim simdiye kadar ama benim doktorum cok normal dedi..
Elbetteki onun icini doldurmuyorum kapali oldugum icin daha bol seyler tercih ediyorum strec gibi kiyafetler giyemem yani utanirim zaten :)
Bende amac doldurmak degil gobegi saklamak o yuzden normalden daha buyuk beden aliyorum..

Ayy gecen bende farkettim onu cidden goremiyorum

Cok guzel degil mi canim ama her zaman yapmiyolar malesef :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…