Sağol canım kötü düşünmemeye çalışacam inş
bacım senin doktor iymiş valla hangi dr a gidiyordun böyle iyimser doktorları nadir duyuyorumEğitim ve arastirma hastanelerinde ucretsiz dedi benim.dr ben ozele gidicektim aslinda drum ne gerek var o kadar para vereceksin dedi o yonlendirdi beni bu hastaneye iyikide yonlendirdi ayni gunde herseyi hallettik hemde tek kurus vermeden. Istanbulda nerdesin anadolu yakasindaysan kartal egitim arastirma yada zeynep kamile gidebilirsin.
bu arada 16.haftada benim dr gelecek aylarda yani 20 21 haftalarda detaylı usg de böbrekler büyük çıkabilir o da erkek bebeklerde normal bir durumdur dedi sünnet derisi oluşumu nedeniyle erkek bebişlerde büyüme olabiliyor paniklemeyin demiştiiiEn fazla 15- 20 dk suruyor. Özelde daha uzun bakarsa onu bilemem. Benim cocugun bobreklerinde sıkıntı cıktıgı icin ben ayrintiliya girdim yoksa girmezdim herhalde. bu islerde cok vesveseli olmayacaksin yaptirmayip aklinda kalacaksa yaptir icin rahatlasin. Ama hersey allahtan iyide ciksa kotude çıksa yapacak biseyimiz yok tabi.
canımmmmm çok tatlıKızlarr ben gobegimden afedersınız şeyimi göremiyorum zorlanıyorum yanı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kuzenim 5 yıl önce ikiz bebişler doğunca ikiside aynı anda acıkıp ağlayınca son olarak sütünü sağarak biberonla veriyordu.Kızlar ya şu göğüs pompası konusunda çok kararsızım. Şuan joker mağazında kullanabileceğim hediye çekim var. Avent elektrikli pompa bedavaya gelicek nerdeyse. Ama ben çalışmıyorum, ihtiyacım olur mu acaba? İkiz olduğundan dolayı erken doğup küvezde kalma ihtimalleri yüksek. O zaman çok lazım olacak ama ya gerek kalmazsa 300 liralık kupon boşa gidecek, off ne yapsam ki?
canımmmmm çok tatlı
bence tadını çıkarrr demekki bebiş gayet sağlıklı ve büyüyor bende tık yok göbekteee
eşim hamileyken bir haber okumuştu yabancı bir kız erkek arkdşndan hamile kalmış derken doktora karın ağrısıyla bir gitmişki doğuma almışlar ne göbek ne bişey üstelik renkli hamilelik dedikleri adetinide görmiş vel hasıl doktordan kucağında oğluyla çıkmış eşim bana hep derdi millet 9 ay ağrısız sızısız hamilelik geçiriri sende mızmızlanıyon der dururdu
şimdi karnımm ısrarla çıkmıyorrrrrr bunu hatırlatıp duruyorrr
ama ben tedirginim sırf büyüsün diye hamile pantolonu bile aldım gerçi 36 beden ama olsun ne olcak bu halim sibel
büyük geçmiş olsun bacımmm aman duygu değişimlerine sende dikkat etNasılsınız KIZLARRR
dün akşam kalbim duracak zannettim ablamlardaydık benim kız ablamın oğluna bişey dedi gülmekten kırıldık bende dolu dolu gülerken başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya birden nefes alamamaya başladım eşim mosmor oldun dedi tokat atarak zor kendime getirdiler nasıl oldu anlamadım çok kötüydü kızlar aman aman gülerken ağlarken en ufak bi duygu durumunda bile çok dikkat edelimmmmm
bugün kardiyolojiye gittik tahlil yapıldı çarşamba ritim holter takılacak 1 gün boyunca üzerimde kalacakmış hayılısı inşallahhhh
doğuma 2-3 ay kala ayva çekirdeğinden yapılan jelide meme uçlarına sürmek yaraları engellemektekızlar mesela sağdan soldan duyduğumuz doğum öncesi ya da sonrası özellikle dikkat edeceğimiz konular neler paylaşalım, bilgilenelim. Ne dersiniz? örneğin ben Allah izin verirse doğumdan sonra bebişimin poposunu ıslak pamukla temizlemeyi düşünüyorum. en sağlıklısı böyleymiş. Ay onun poposunu yerim bendoğumdan önce son iki ay göğüs ucuna lansinoh sürmeye başlıcam.
bacımmm 20.haftadayızz işte benim geçen yıl kilom 46 ken hamile kalmıştım derken ALLAH UZAK ETSİN 3. AYIMININ SONUNDA BEBEK öldü karnımda aldılar ve sonra vücudum iltihap aldı o zaman göbeğim azcık oluştu şişme yaptı resmen derken 4-ay ilaç kullandım 6. ay sonra yani martta yeniden hamile kaldığımda 51 kgmdım şimdi ise yine 51 hatta 50.4 aralarındayım hala eski kotlarım oluyor tişört desen zaten almadım bile yazı geçirdik geçirecez bu şekilde bakalımCanm benmya nekadarlıksınkı sen hiç cıkmadı Benm basta gobeklı şişko gbı duruyodu. Şimdi artık hamileyım dıye bas bas bagrıyor karnm resmen. Dun dus alırken oramı goremedıgımı farkettım yanı düşün.
büyük geçmiş olsun bacımmm aman duygu değişimlerine sende dikkat et
doğuma 2-3 ay kala ayva çekirdeğinden yapılan jelide meme uçlarına sürmek yaraları engellemekte
bacımmm 20.haftadayızz işte benim geçen yıl kilom 46 ken hamile kalmıştım derken ALLAH UZAK ETSİN 3. AYIMININ SONUNDA BEBEK öldü karnımda aldılar ve sonra vücudum iltihap aldı o zaman göbeğim azcık oluştu şişme yaptı resmen derken 4-ay ilaç kullandım 6. ay sonra yani martta yeniden hamile kaldığımda 51 kgmdım şimdi ise yine 51 hatta 50.4 aralarındayım hala eski kotlarım oluyor tişört desen zaten almadım bile yazı geçirdik geçirecez bu şekilde bakalım
Haha cok guldum buna. Benimde artik bariz belli hamile oldugum. Ayaktayken asagiya bakinca kocaman bir gobek gozukuyor yandan aynadan bakincada oyle onden bakinca hafif hahaKızlarr ben gobegimden afedersınız şeyimi göremiyorum zorlanıyorum yanı.
Bunu ogrendigim iyi oldu erkekimin bobreklerine buyuk derse doktor sunnet derisi yuzunden derimbacım senin doktor iymiş valla hangi dr a gidiyordun böyle iyimser doktorları nadir duyuyorum
bu arada 16.haftada benim dr gelecek aylarda yani 20 21 haftalarda detaylı usg de böbrekler büyük çıkabilir o da erkek bebeklerde normal bir durumdur dedi sünnet derisi oluşumu nedeniyle erkek bebişlerde büyüme olabiliyor paniklemeyin demiştiii
doktorum etkilemediğini söyledi. öyleki bebeğin omurgaları ayakları herşeyi olması gereken boyuttaydı. saağlıklı olsun da evetAllah korusun cnmm. Bende 19,haftamn içindeyim. Peki bu karım bıyumemesı bebegı etkılıyomuymuş konuştnmu doktorunla. Yanı bebegı etkılemiyosa varsın cıkmasın. O orda olsun saglıklı olsun yeter
yinede sen deme doktorlar ifrit oluyor çok bilmişlereHaha cok guldum buna. Benimde artik bariz belli hamile oldugum. Ayaktayken asagiya bakinca kocaman bir gobek gozukuyor yandan aynadan bakincada oyle onden bakinca hafif haha
Bunu ogrendigim iyi oldu erkekimin bobreklerine buyuk derse doktor sunnet derisi yuzunden derim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
doktorum etkilemediğini söyledi. öyleki bebeğin omurgaları ayakları herşeyi olması gereken boyuttaydı. saağlıklı olsun da evet
doktorum bu gidişle maksimum 6kilogramla doğurcan bu oğlanı demişti ya bakalım
yinede sen deme doktorlar ifrit oluyor çok bilmişlere
ama benim doktor bunu peşinenn demişti korkmayayım diye
Haha cok guldum buna. Benimde artik bariz belli hamile oldugum. Ayaktayken asagiya bakinca kocaman bir gobek gozukuyor yandan aynadan bakincada oyle onden bakinca hafif haha
Bunu ogrendigim iyi oldu erkekimin bobreklerine buyuk derse doktor sunnet derisi yuzunden derim
kuzenim 5 yıl önce ikiz bebişler doğunca ikiside aynı anda acıkıp ağlayınca son olarak sütünü haklısıak biberonla veriyordu.
ama o sanırsam kiralamıştvs. öyle bir pompa nasılsa bilemeyecem ama işine yaramıştı bence aciliyeti yoksa o kuponu birsürü alınacak şey var onda kullanırsınnn çok zorda kalırsanız sizde kiralarsanız
gerçi bana hijyen adına kiralama pek sıcak gelmiyor ama kuzenim hemşireydi o uygun gördüyse mantıklı
Kizlarrrr bebisimin hareketlerini ilk defa disardan gordummm soktayimmmmm :)
Aynen sinir olurlar ama benide sinir etmesinler o zaman.doktorum etkilemediğini söyledi. öyleki bebeğin omurgaları ayakları herşeyi olması gereken boyuttaydı. saağlıklı olsun da evet
doktorum bu gidişle maksimum 6kilogramla doğurcan bu oğlanı demişti ya bakalım
yinede sen deme doktorlar ifrit oluyor çok bilmişlere
ama benim doktor bunu peşinenn demişti korkmayayım diye
Ayyy cok guzel demii... simdi surekli bakarsin karnina hahaKizlarrrr bebisimin hareketlerini ilk defa disardan gordummm soktayimmmmm :)
Evet pipidasim yaaaa :) cok mutlu oldum..esim de dio ki hep cocugun ensesindesin yahu bi rahat birak dioherseye maydonoz oluo benim koca
Aynen sinir olurlar ama benide sinir etmesinler o zaman.
Ayyy cok guzel demii... simdi surekli bakarsin karnina haha
Haha o kadar da karismasin canim. Anne bebis arasina girilmez.
bacım senin doktor iymiş valla hangi dr a gidiyordun böyle iyimser doktorları nadir duyuyorum
bu arada 16.haftada benim dr gelecek aylarda yani 20 21 haftalarda detaylı usg de böbrekler büyük çıkabilir o da erkek bebeklerde normal bir durumdur dedi sünnet derisi oluşumu nedeniyle erkek bebişlerde büyüme olabiliyor paniklemeyin demiştiii
Tesekkur ederim canim herkesin bunyesi fakli oluyo demekki bem zten tiroid hastasiyim durduk yerde kilo alabiliyorum yani toplamda 5 kilo aldim simdiye kadar ama benim doktorum cok normal dedi..böylesi bana korkunç geldiii valla :)
ama hissedelimmmm
bu dediğim geçen 4 ay önce oldu yaşandı ama bebişin annnesi baya yağlı şişko bir genç kadındı tek ona bağlıyorum
çok güzel bacım güle güle giyinnnn
ama senin bunu dolduracak göbeğin oldumu yahu sormadanda edemeyeceğim
benim göbek aynı neden büyümüuor stres oluyorum inannn kilo desen kilomda aynıı halaaa hergün yemek öncesi sonrası tartılıyorum 400 gram artıyor azalıyor kalıcı bir kilo yok ne olacak bu bile tedirgin ediyor insanı
Ayy gecen bende farkettim onu cidden goremiyorumKızlarr ben gobegimden afedersınız şeyimi göremiyorum zorlanıyorum yanı.
Cok guzel degil mi canim ama her zaman yapmiyolar malesef :)Kizlarrrr bebisimin hareketlerini ilk defa disardan gordummm soktayimmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?