2014 Aralık Anneleri

Evet bitterim bak yattim mesela simdi..ama hicc kimildamio bilee..pitirti bile yokkk :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen ben de öyleyim...:)Ben de kapalı olduğum için aynı şekilde göbeğimi saklamak için normal kiyafetlerse bir beden falan büyük alıyorum. .. ama hamile kiyafetiyse aynı beden hatta bir beden falan küçük alıyorum olursa ama diğer kıyafetleri doğumdan sonra da giymek için aynı bedeni almaya çalışıyorum olursa...ben hatta hamile olduğumu öğrendiğim zaman kimseye soylememistim aldığım kiloları gizlemek için de birkaç beden büyük bir pardesü almıştım ama meğersem öyle daha çok belli etmişim.:)) .. sen de Güle güle giyersin inşallah bayramlığını:)) Rabbim daha nice bayramlar görmeyi hepimize nasip eder inşallah:)

Son düzenleme:

Ya bende tesetturluyum..cok sekerde bir bayramlik aldim ama giyemeyecegim..hala kendi akrabalarimdan bile bilmeyenler var...cunku hiiic belli olmuyor..normaldede bol seyleri tercih edince...giysem cok komik olacak daha gobus mobus nokta kadar ama hamis kiyafeti giymis gormemis derler bana

Güzel canım, anlamı da güzel, kökeni de Türkçe.

19.haftaya girdim..artik giymek istiyorum..herkesler gorsun bilsin istiyorum ne zaman cikicaaakk tam kocaman gobus...bu arada haylaz oglum pitir pitir

Evet bitterim bak yattim mesela simdi..ama hicc kimildamio bilee..pitirti bile yokkk :)

O kadar efor sarfetti cocuk yoruldu tabi annesi dinlenmeye gecti ne yapsin :)
Amin canim benim..
Ben salas seyleri zaten seviyorum ama bende birde gogus faktoru var onlarda birden bire buyuyunce ust bedenimle alt bedenim farkli oluyo haliyle hepten bol gelince katlayip kaldiricam ilk hamileligim nasilsa 2.ye giyerim nasipse :)
Bigunde giyip cekeyim bari cok bol durmuyo tisortum :)

Giy gitsin canim ben 12 haftadan beri onu bebekli giyiyorum kim ne derse desin hamileyim sonucta icimdemi kalsin :)

Ay yok canım ya geçenlerde bizim taraflarda bir kadın gördüm aslında hep görüyordum da yeni eve tasindigimda görmeye başladım daha doğrusu kadının normal göbeği hiçbir fazlalık yok ana lcw deki hamile tisortlerinden giymiş yani hala da görüyorum göbeği çok az belli ediyor onu gördükten sonra ben de ona görmemiş demiyorlarsa bana niye desinler dedim ben de ne giysem diye düşünüyorum aslında çok güzel bir elbise aldım ama normal kıyafet olduğu için göbeğim biraz daha belli ediyor... ilerde göbek cikmasa kimseye hamile olduğumu soylemeyecektim aslında surpriz yapcaktim:) sen de bayramda giy bilmeyenlere sürpriz yap :)) bosver:))

Son düzenleme:
Bekleriz fotonu:) ben bir daha bebis düşünmüyorum tabi nasip kısmet büyük konuşmamak lazım o yüzden fazla hamile kıyafetleri almıyorum :) aldığım kıyafetin doğum sonrasını da düşünerek almaya çalışıyorum:)

Tam su an esimle onu konusuyorduk..giyeyim bilmeyenlerde ogrenmis olur dedim ama daha ben oglusuma soylemedim..esim diyoki ona nasil aciklayacagiz her sabah kalkip sorar "anneee kardesim ne zaman dogacak " sonra gecmez bu 4 ay giycem genede ya...cok heyecanliyim

Bir yolunu bulursunuz ya:)) benim kızım da sürekli benim canım kardeşim diye diye ortalıkta dolaşıyor anne hadi dogsun da ona mama yapıcam diyor o öyle dedikçe ikisini de yiyesim geliyorr

Herkese iyi geceler dualariniza beni de katmayı unutmayın tabi gazzeyi ve diğer herkesi de (

Kizlar tetanoz asinizi ne zaman oluyosunuz? 20.haftada memlekette olucam 19.+2iken olmak istesem olur mu acaba 20 den önce olanvar mi ya da memlekette mi saglik ocagina gitsem???

Bir yolunu bulursunuz ya:)) benim kızım da sürekli benim canım kardeşim diye diye ortalıkta dolaşıyor anne hadi dogsun da ona mama yapıcam diyor o öyle dedikçe ikisini de yiyesim geliyorr

İsin kotu tarafi kiz kardesi olsun ister hep ama onla mac yapacak bir erkek gelior...bende yiycem bi ciksinda cift kasarli oohhh...mis mis...erlerim benim

Bayanlar gülmeyin ama bir soru soracam
Annem diyor ki 5 aylık oldu. Bende hesaplıyorum 4 ay diyorum 4 ayımız bitti mi yoksa hala içinde miyiz kafam karıştı.:26:

Kizlar tetanoz asinizi ne zaman oluyosunuz? 20.haftada memlekette olucam 19.+2iken olmak istesem olur mu acaba 20 den önce olanvar mi ya da memlekette mi saglik ocagina gitsem???
ben 18+6 da oldum canim.ama saglik ocagindaki seninle ilgilenen ebeye sorabilirsin..sormadan yaptirma

Annem diyor ki 5 aylık oldu. Bende hesaplıyorum 4 ay diyorum 4 ayımız bitti mi yoksa hala içinde miyiz kafam karıştı.:26:

Canim 4.ay 16.hafta doldugu anda bitti :) suan 5i suruoruz..20.hafta dolunca 5 de bitmis olucak :) yanlis aciklamadim umarim

Canim 4.ay 16.hafta doldugu anda bitti :) suan 5i suruoruz..20.hafta dolunca 5 de bitmis olucak :) yanlis aciklamadim umarim

Oldum olası yaş işlerinide karıştırırım hep

Haklisin be...giycem hohoooyytt..
300 gr da olsa o benim..herbikesler gorsun D
Giyiceksin tabi 5 ay oldu nerdeyse daha nereye kadar sakliycaksin.:)
Burda en cok gobek fotosu paylasan benim zaten bide bayramligimla paylasirim
Ben dusunuyorum canim 2.yi hemde 3 yil falan sonra insallah aralarinda 4 yas olsun cocuklarimin :)
Kiyafet degilmi olmadi bidaha alirim dogum sonrasi..
Cok tatli yaa..

Bende ay hesabi yapinca 4,5 ay diyorum hafta hesabi yapinca 5 ay bitmis oluyo ama hafta hesabina gore 10 aylikken dogum yapicaz ben o yuzden ay hesabi yapiyorum ve 4 bucuk aylik hamileyim diyorum 9 aylik dogurucam nihayetinde

Bende ay hesabi yapinca 4,5 ay diyorum hafta hesabi yapinca 5 ay bitmis oluyo ama hafta hesabina gore 10 aylikken dogum yapicaz ben o yuzden ay hesabi yapiyorum ve 4 bucuk aylik hamileyim diyorum 9 aylik dogurucam nihayetinde
Yani. O halde bizde 4 ayı bitirecez :44: Aman neyse ne ya

İsin kotu tarafi kiz kardesi olsun ister hep ama onla mac yapacak bir erkek gelior...bende yiycem bi ciksinda cift kasarli oohhh...mis mis...erlerim benim

Aynenn kaç kardeşin olsun isterdin diye soruyorum fıstığıma parmaklarıyla 10 tane olsun diyor hepsi de tıpkı benim gibi olsun diyor cadıı ama dışarı çıktığımız zaman anne benim minik kardeşime bir şey bakmayacak mıyız diyor ya fıstık ben ona bitiyorum ablalı kardeşli olmaya şimdiden başladılar...Allah ömür boyu hep devam ettirir inşallah:) hayırlısıyla doğsunlar da çeşit çeşit yeriz onları bir şey olmaz:)) Rabbim tamamına ermeyi bize nasip eder inşallah. ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…