- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
Giyiceksin tabi 5 ay oldu nerdeyse daha nereye kadar sakliycaksin.:)
Burda en cok gobek fotosu paylasan benim zaten bide bayramligimla paylasirim
Ben dusunuyorum canim 2.yi hemde 3 yil falan sonra insallah aralarinda 4 yas olsun cocuklarimin :)
Kiyafet degilmi olmadi bidaha alirim dogum sonrasi..
Cok tatli yaa..
Bende ay hesabi yapinca 4,5 ay diyorum hafta hesabi yapinca 5 ay bitmis oluyo ama hafta hesabina gore 10 aylikken dogum yapicaz ben o yuzden ay hesabi yapiyorum ve 4 bucuk aylik hamileyim diyorum 9 aylik dogurucam nihayetinde
Bayanlar gülmeyin ama bir soru soracam
Annem diyor ki 5 aylık oldu. Bende hesaplıyorum 4 ay diyorum4 ayımız bitti mi yoksa hala içinde miyiz kafam karıştı.:26:
ayy bugün ayni seyi düşündüm biz yarin tam 20 haftalik olucaz ama 20+0dan sonrasi 21 haftalik diye geciyo. ben simdi 20 haftalikmiyim 21mi? vede kac ayligim? herkese 4.5 diyorum ama :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar tetanoz asinizi ne zaman oluyosunuz? 20.haftada memlekette olucam 19.+2iken olmak istesem olur mu acaba 20 den önce olanvar mi ya da memlekette mi saglik ocagina gitsem???
ayy bugün ayni seyi düşündüm biz yarin tam 20 haftalik olucaz ama 20+0dan sonrasi 21 haftalik diye geciyo. ben simdi 20 haftalikmiyim 21mi? vede kac ayligim? herkese 4.5 diyorum ama :)
bu oğluşumuza aldığımız ilk 5 li set. kim demiş erkek çocuklara çeşit yok. müthiş güzel şeyler var :) pipidaşlara duyrulur...Eki Görüntüle 1197305
Ya kizlar ben 5 ayligm diyorumda 4 aylikmiyim yoksa subaat 28son regl tarhm yani oyle hatrliyrm nisan 5 tede 1aylik hamile oldgmu ogrendm smdi bn martta hamile kalmissam marti saymam mi lazm yoksa nisan 5 tr 1ayliktm nisandan itibarenmi saymam lazm off smdi hherkes kac haftakgm diyince bnmde hesaplayasm geldi nasil hesaplanio bu meret
Ya kizlar ben 5 ayligm diyorumda 4 aylikmiyim yoksa subaat 28son regl tarhm yani oyle hatrliyrm nisan 5 tede 1aylik hamile oldgmu ogrendm smdi bn martta hamile kalmissam marti saymam mi lazm yoksa nisan 5 tr 1ayliktm nisandan itibarenmi saymam lazm off smdi hherkes kac haftakgm diyince bnmde hesaplayasm geldi nasil hesaplanio bu meret
Yaş mevzusu gibi bu da. Henüz 20 haftalıksın. 21'e yaklaştı mı 21 demeye başlarsın.
Ay hesabında da, haftanızı güne çevirip 30'a bölün.
Mesela ben şimdi 21+3 üm. 21*7+3=150gün
150/30=5 ay
kuzenim 5 yıl önce ikiz bebişler doğunca ikiside aynı anda acıkıp ağlayınca son olarak sütünü sağarak biberonla veriyordu.
ama o sanırsam kiralamıştı öyle bir pompa nasılsa bilemeyecem ama işine yaramıştı bence aciliyeti yoksa o kuponu birsürü alınacak şey var onda kullanırsınnn çok zorda kalırsanız sizde kiralarsanız
gerçi bana hijyen adına kiralama pek sıcak gelmiyor ama kuzenim hemşireydi o uygun gördüyse mantıklı
Kizlar tetanoz asinizi ne zaman oluyosunuz? 20.haftada memlekette olucam 19.+2iken olmak istesem olur mu acaba 20 den önce olanvar mi ya da memlekette mi saglik ocagina gitsem???
Ay masallah ne kadar sik bir takim papyonu bile var gule gule gysin yumurcak :)(
Ödemeyi nasıl yaptınız? Ne kadar sürede ne kadarını geri aldınız?geri almak için ne yapmak gerek ve ne kadar sürüyor?
Yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?