2014 Aralık Anneleri

Hakkımızda hayırlısı olsun... bence de aralarında 4 yaş olması iyi...kardeşliğin tadını küçükken çıkarmak lazım :)

Bayanlar gülmeyin ama bir soru soracam
Annem diyor ki 5 aylık oldu. Bende hesaplıyorum 4 ay diyorum 4 ayımız bitti mi yoksa hala içinde miyiz kafam karıştı.:26:

ayy bugün ayni seyi düşündüm biz yarin tam 20 haftalik olucaz ama 20+0dan sonrasi 21 haftalik diye geciyo. ben simdi 20 haftalikmiyim 21mi? vede kac ayligim? herkese 4.5 diyorum ama :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 20+2 im yani 21 haftalık.bu haftayida bitrdkmi 5 aylik oluyirz nasipse

Günaydın canlarrr

Ya Fettah

Gunaydinn kizlarr uyandim karnim oyle bir kaziniyorki halbuki gece yattigimda tika pasa toktum. Tekrar uykuya donmek istiyorum aclik galip gelcek, kalkip biseyler yemem lazim..

Gunaydinlarrrr :) nasilsiniz?

Kizlar tetanoz asinizi ne zaman oluyosunuz? 20.haftada memlekette olucam 19.+2iken olmak istesem olur mu acaba 20 den önce olanvar mi ya da memlekette mi saglik ocagina gitsem???

Bn yarn olucam 20.haftamdaym ama saglik ocaginda ki hensirem 19grdinz mi olunabilio demisti sen yinede emin olmak icin sorarsn bebisi riske atmaya gerek yok ; )

bu oğluşumuza aldığımız ilk 5 li set. kim demiş erkek çocuklara çeşit yok. müthiş güzel şeyler var :) pipidaşlara duyrulur...

Yaş mevzusu gibi bu da. Henüz 20 haftalıksın. 21'e yaklaştı mı 21 demeye başlarsın.

Ay hesabında da, haftanızı güne çevirip 30'a bölün.

Mesela ben şimdi 21+3 üm. 21*7+3=150gün
150/30=5 ay

Ya kizlar ben 5 ayligm diyorumda 4 aylikmiyim yoksa subaat 28son regl tarhm yani oyle hatrliyrm nisan 5 tede 1aylik hamile oldgmu ogrendm smdi bn martta hamile kalmissam marti saymam mi lazm yoksa nisan 5 tr 1ayliktm nisandan itibarenmi saymam lazm off smdi hherkes kac haftakgm diyince bnmde hesaplayasm geldi nasil hesaplanio bu meret

Ödemeyi nasıl yaptınız? Ne kadar sürede ne kadarını geri aldınız?geri almak için ne yapmak gerek ve ne kadar sürüyor?

Yardımcı olursanız sevinirim

Son adet tarihinden sayıyorsun cnm. Bebeğin daha döllenmemiş bir yumurtayken gelişimi başlamış sayılıyo:)

son adet tarihin, gebeliğin başlama günü olarak hesaplanıyor. yani 28 şubattan itibaren hesaplamalısın. bak zaten altta bilgilerinde 21. haftada olduğun yazıyor

çok güzel açıklamışsın canım. teşekkür ederiz

Her koşulda pompa şart.
Hele senin için elzem. Küvez koşulunda zaten lazım da, sonrası için de sütünü artırman için çok gerekli. Iki bebek besliceksin. Normal üstü süt üretmiyosan sağarak artar ancak

Kizlar tetanoz asinizi ne zaman oluyosunuz? 20.haftada memlekette olucam 19.+2iken olmak istesem olur mu acaba 20 den önce olanvar mi ya da memlekette mi saglik ocagina gitsem???

öncelikle ayrıntılı ultrason için gideceğin perinatolog eskişehir ve çevre illerinde tanınmış bir prof. geçen hafta pazartesi günü ondan randevu almak için çok uğraştım. belki biliyorsundur ama bilmiyorsan bilgi vermek istedim. aşısını senin dediğin haftalarda olanlar oldu burda. ama rahat edemezsen doktorunu arayıp sorabilirsin.

Ödemeyi nasıl yaptınız? Ne kadar sürede ne kadarını geri aldınız?geri almak için ne yapmak gerek ve ne kadar sürüyor?

Yardımcı olursanız sevinirim

canım ben ssk lıyım nisan 2013 te özel hast.de doğum yaptım, resmi kurumda taşeron firma elemanı olarak çalışıyorum, doğum yapıp hastaneden çıkarken rapor veriyorlar , sen veya eşin doğum iznin bittiğinde sgk ya götürüp 10 gün sonrada paranı alıyorsun ziraat bankasından, toplu verdikleri parada maaşıma göre çok kesinti olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…