- 17 Şubat 2012
- 606
- 76
- 323
Gunaydinn kizlarr uyandim karnim oyle bir kaziniyorki halbuki gece yattigimda tika pasa toktum. Tekrar uykuya donmek istiyorum aclik galip gelcek, kalkip biseyler yemem lazim..
Günaydınlarr
Gunaydinlarrrr :) nasilsiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu oğluşumuza aldığımız ilk 5 li set. kim demiş erkek çocuklara çeşit yok. müthiş güzel şeyler var :) pipidaşlara duyrulur...Eki Görüntüle 1197305
Gunaydn canım o aclık benı saat 6.30 da uyandırdıı ve hala ayaktayım uyumak ıstıorum
Gunaydin arkadaşlar :) bugün 11.15 te randevumuz var çok heyecanliyim dünden beri uyku bile tutmadi vallahi :) ben muayenelerde bile boyle heyecanlaniyosam doğumda naparim bilmiyorum var mi benim gibi içi kipir kipir olan :) 17+6 yiz daha cinsiyetimiz belli değil 14+6 iken gostermemisti umarim bu sefer öğreniriz size de söylerim 😊
Son adet tarihinden sayıyorsun cnm. Bebeğin daha döllenmemiş bir yumurtayken gelişimi başlamış sayılıyo:)
tesekkrler hanimlar bebej nerdeyse dogacak bn daha kacinci haftam onu bilmyrm :) alttakini gormuyrm tlfndan grdgm icin dogum takvmimde ne yazdgni goremedm konuda acilica sormak istedmson adet tarihin, gebeliğin başlama günü olarak hesaplanıyor. yani 28 şubattan itibaren hesaplamalısın. bak zaten altta bilgilerinde 21. haftada olduğun yazıyor
Gule gule gysn pasamiz :)sorma bende bayılarak aldım. teşekkür ederiz :)))
Eğitim ve arastirma hastanelerinde ucretsiz dedi benim.dr ben ozele gidicektim aslinda drum ne gerek var o kadar para vereceksin dedi o yonlendirdi beni bu hastaneye iyikide yonlendirdi ayni gunde herseyi hallettik hemde tek kurus vermeden. Istanbulda nerdesin anadolu yakasindaysan kartal egitim arastirma yada zeynep kamile gidebilirsin.
Gunaydin arkadaşlar :) bugün 11.15 te randevumuz var çok heyecanliyim dünden beri uyku bile tutmadi vallahi :) ben muayenelerde bile boyle heyecanlaniyosam doğumda naparim bilmiyorum var mi benim gibi içi kipir kipir olan :) 17+6 yiz daha cinsiyetimiz belli değil 14+6 iken gostermemisti umarim bu sefer öğreniriz size de söylerim 😊
amin inşallah bacımmmOzamn no problem😀😀rabbm saglıklı shatlı kucagımıza almamızı nasip etsin inşallahhh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence sen bu pompayı bugün yarın alacaksın bacımCanım bende kiralamakla uğraşmaktansa gerçekten işime yarayacak bişeyse almaktan yanayım.. Daha çok alınacak şey var haklısın.Benim kızımdanda kalan eşyalar var beşik, puset vs. onlarıda kullanırım artık. .Bi şekilde dengeleriz..
kulağa hoş geliyor arel ismi. bir erzincanlı olarak ermeni birkaç aile tanırım onların ailesinde meşhur olan bir isimdir bizim taraflar pek kullanmaz öyle kalmış aklımda ha birde geçen yıllarda arel üniversitesi açıldı o da ermeni kökenli hocaları mevcut bacım öyle bişeyleri anımsatıyor bana yanlış anlama fikrimi duyduğumu paylaşmak istedimKizlar bebegim icin arel ismini dusunuyoruz nasil sizce? Dun aksam esimle cekilis yaptik 3 tane o isim yazdi 3 tane ben. Guya ben uyaniklik yapip ucunede kutay yazdim cekiliste arel ciktibende pek cevremde duymadim bu ismi soylenis olarak guzel mi yorumlarinizi bekliyorum
çayyolu iymiş bacımm ama uzak bana kim gidecek. demek seninkide erkek bebeklerde sık rastlanan olay dedi benimkide öyle dedi zaten o büyüme daha sonra sünnet derisi olacakmış 29. haftalardan sonra artık nasıl oluyorsa kafam beynim almıyorCanim ben normalde gataya gidiyorum, bu sabah daha once gittigim bir dr vardi etimesgut da bide o baksin diye ona gittim. Oda bakti evet buyuk dedi ayrintili cektir bide dedi. Bende tamam ozele gidiyim ozaman dedim oda hic gerek yok dedi sagolsun hemen bu cayyolundaki yere yonlendirdi. Evet ultrasondaki radyologda erkek bebeklerde daha sık rastlanan bir olay oldugunu soyledi.
günaydın herkese musmutlu günlerr
Güle güle kullansın öncelikle. Evet oğluşlarımız için çok ama çok güzel kıyafetler var.bu oğluşumuza aldığımız ilk 5 li set. kim demiş erkek çocuklara çeşit yok. müthiş güzel şeyler var :) pipidaşlara duyrulur...Eki Görüntüle 1197305
Hesabı süper anlatmışsın. Bende 21+1 im. Hafta hesabına göre 5 ay 8 günlük oluyorum. Ama gün hesabına göre 5. ayımı doldurmama 2 gün daha var. Sonuçta 148 gündür hamileyim. Ay yeri geliyor 30 yeri geliyor 31 çekiyor. Haftalık hesapta hep 7 günden ayda 2-3 gün atıyor. Böylelikle hafta hep büyük çıkıyor. O yüzden 40 haftadan hesaplıyorlar. 9 ay x 30 + 10 = 280 gün 40 hafta x 7 gün = 280 gün.Yaş mevzusu gibi bu da. Henüz 20 haftalıksın. 21'e yaklaştı mı 21 demeye başlarsın.
Ay hesabında da, haftanızı güne çevirip 30'a bölün.
Mesela ben şimdi 21+3 üm. 21*7+3=150gün
150/30=5 ay
Hastaneye ödemeyi soruyorsan hastane çıkışında veriyorsun. DEvlet doğum iznin bittikten sonra başvurman durumdan 10 gün sonrasına paranı Zİraat bankasına yatırıyor. Ordan çekiyorsun. Brüt maaşının 3/2 sini devlet veriyor. Az bir ücret kesintisi yapıyor yinede yani. Toplu olarak alınıyor para. Ben patronum ile konuştum ee bebiş geliyor, ev kredisimiz de var. Bize aylık olarak eşiminkinden hariç benimkininde girmesi gerekir. Sağolsun patronum bana aylığımı verecek düzenli olarak. Bende devletten aldığımı patronuma vereceğim. Özellikle maaşımdan daha düşük bir miktar verecek devlet bana dedim. Olsun be abicim onun lafını mı yapacağız dedi. Seviyorum ben patronumu yaaaÖdemeyi nasıl yaptınız? Ne kadar sürede ne kadarını geri aldınız?geri almak için ne yapmak gerek ve ne kadar sürüyor?
Yardımcı olursanız sevinirim
Ayyy ne güzel bebişi göreceksin. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.Gunaydin arkadaşlar :) bugün 11.15 te randevumuz var çok heyecanliyim dünden beri uyku bile tutmadi vallahi :) ben muayenelerde bile boyle heyecanlaniyosam doğumda naparim bilmiyorum var mi benim gibi içi kipir kipir olan :) 17+6 yiz daha cinsiyetimiz belli değil 14+6 iken gostermemisti umarim bu sefer öğreniriz size de söylerim 😊
çok iyi yapmışınn bacım tekrar güle güle giyin...Tesekkur ederim canim herkesin bunyesi fakli oluyo demekki bem zten tiroid hastasiyim durduk yerde kilo alabiliyorum yani toplamda 5 kilo aldim simdiye kadar ama benim doktorum cok normal dedi..
Elbetteki onun icini doldurmuyorum kapali oldugum icin daha bol seyler tercih ediyorum strec gibi kiyafetler giyemem yani utanirim zaten :)
Bende amac doldurmak degil gobegi saklamak o yuzden normalden daha buyuk beden aliyorum..
Ayy gecen bende farkettim onu cidden goremiyorum
Cok guzel degil mi canim ama her zaman yapmiyolar malesef :)
bende bu gece 3de midemmm kazınmasındannn eşime hazırladığım sahura göz diktim valla ancak yedikten sonra uyuyabildimGunaydinn kizlarr uyandim karnim oyle bir kaziniyorki halbuki gece yattigimda tika pasa toktum. Tekrar uykuya donmek istiyorum aclik galip gelcek, kalkip biseyler yemem lazim..
doubleanneye duyurulurHer koşulda pompa şart.
Hele senin için elzem. Küvez koşulunda zaten lazım da, sonrası için de sütünü artırman için çok gerekli. Iki bebek besliceksin. Normal üstü süt üretmiyosan sağarak artar ancak
günaydın bacımGünaydın :):):)
bu oğluşumuza aldığımız ilk 5 li set. kim demiş erkek çocuklara çeşit yok. müthiş güzel şeyler var :) pipidaşlara duyrulur...Eki Görüntüle 1197305
doktoruma soracagim sorulari bile unutuyorum 😆Cok normal heyecan cnm bende cok heyecanlaniyorum kalbim durcak gibi oluyor .
kayinvalidem hep der asıl annenin hisleri önemlidir diye gerçekten öyle demekki anneler hissediyor :) bana da yüzde 90 ı erkek diyor cevremdekilerin bakalim ne cikacak saglikli olsun da zaten ilk bebeğim iki cinsiyetten de yok nasilsa 😊insallah gösterir de söylerim size canimYa ben heyecandan cildirmistm heyecanin cok normal bn 19.haftamda ogrendm cnsiyeti dr un erken soylemesni istemedm cnku emin olamiolar erken soyleynce bnde tereddutte kalicgma bi kac hafta daha bilmem demstm gerci cevremde %98herkes erkek demsti bn hamile oldgmu ogrndmg gun bu bebek kiz demstm herkes hyr erkek bnde inatla kiz demstm kiz mis gerckten :)yaniltmadi beni :) ama en onemlisi saglik saglikli olsnda cinsiyet cok ikinci planda kalio allah srnnde gonlune gore versn muhtemelen soyle cinsiyetni :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah canim güzel haberlerle donerim bekleyin beni 😁😁Günaydın Kızlar.
Güle güle kullansın öncelikle. Evet oğluşlarımız için çok ama çok güzel kıyafetler var.
Hesabı süper anlatmışsın. Bende 21+1 im. Hafta hesabına göre 5 ay 8 günlük oluyorum. Ama gün hesabına göre 5. ayımı doldurmama 2 gün daha var. Sonuçta 148 gündür hamileyim. Ay yeri geliyor 30 yeri geliyor 31 çekiyor. Haftalık hesapta hep 7 günden ayda 2-3 gün atıyor. Böylelikle hafta hep büyük çıkıyor. O yüzden 40 haftadan hesaplıyorlar. 9 ay x 30 + 10 = 280 gün 40 hafta x 7 gün = 280 gün.
eşit aslında. Gün olarak hesaplayıp aya bölmek en doğru hesap olacak. Yazdığımı anlayabileni tebrik ederim ayrıca
Hastaneye ödemeyi soruyorsan hastane çıkışında veriyorsun. DEvlet doğum iznin bittikten sonra başvurman durumdan 10 gün sonrasına paranı Zİraat bankasına yatırıyor. Ordan çekiyorsun. Brüt maaşının 3/2 sini devlet veriyor. Az bir ücret kesintisi yapıyor yinede yani. Toplu olarak alınıyor para. Ben patronum ile konuştum ee bebiş geliyor, ev kredisimiz de var. Bize aylık olarak eşiminkinden hariç benimkininde girmesi gerekir. Sağolsun patronum bana aylığımı verecek düzenli olarak. Bende devletten aldığımı patronuma vereceğim. Özellikle maaşımdan daha düşük bir miktar verecek devlet bana dedim. Olsun be abicim onun lafını mı yapacağız dedi. Seviyorum ben patronumu yaaa
Ayyy ne güzel bebişi göreceksin. Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Her koşulda pompa şart.
Hele senin için elzem. Küvez koşulunda zaten lazım da, sonrası için de sütünü artırman için çok gerekli. Iki bebek besliceksin. Normal üstü süt üretmiyosan sağarak artar ancak
doubleanneye duyurulur
günaydın bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?