2014 Aralık Anneleri

Aynen bizde alacağız küçükten öğrensinler. Zaten en önemli örnek biz olacağız. Görerek büyüyecekler. Rabbim hayırlı evlat olarak yetiştirmemizi nasip etsin. Ama en çok istediğim şey oğlumun arkasında onun imamlığı eşliğinde namaz kılmak. Rabbim o şekilde yetiştirebilmeyi nasip etsin.

Kızlar size hayırlı yolculuklar ama gerilmeyin ne olacak canım. Oturduğunuz yerden gideceksiniz işte. RElax lütfen.
Allah kazalardan belalardan korusun. Hayırlısı ile gidip dönün inş Allah.

Agaydınım döndüğün gibi dinlenmeden işbaşı yapmak zor olsa da bazen sırf eşler mutlu olsun diye sesimizi çıkartmıyoruz. Sen bol bol orda dinlenmeye çalış.

Gelen sıvının suyun olup olmadığını mutlaka kontrol ettir! Bi de alttan muayene ol. Açıklık kısalma filan var mı baksın Dr

Allah razı olsun. Rabbim cümlemizin evlatlarını bağışlasın.Teşekkür ederim canım. Araştırıyorum hemen. Bulursam stres falan kalmıycak

Aralikta geldik buraya tam gidecektik hamile kaldim dusuk tehlikesi derken gidemicem seneye bu zamanlar anca giderim memleketime. Hic cikmamistim bir ciktim pir ciktim. Cok ozledim bende gozumde tutuyor hersey herkes ama icim boyle rahat etcek. Sehir merkezinde gezerkenn bile araba ustumde gidiyor gibiyim. Stres yapiyorum yani. Neyse bu gunlerde gecer bende giderim bir gun insallah :)

yaa eet az önce bi arkadaş elini koydu iş yerinde sevdi die kıpırdandı sanki gözlerin doldu dio arkadaşımm meraktan çatlıcaktım ..
bi de çikolata yedim ama hiç öle aşırı bi hareket yok ..
Gün güne tutmuyor ki. Mesela dün kıpır kıpır olan paşam bu gün pek bi miskin. Bİr kaç tekme ile rahatlattı içimi ama daha çok hissetmek istiyoruz doğal olarak Nankörüz nankör. Atıyor işte bir tekme iyiyim ben diyor yok sürekli at diyoruz. E o da uyucak ta büyücek aslında Bu gün paso uyudu kaç gram almıştır acaba Sıyırdım sayesinde

Ewet canim bebis o bide benimki dayanio boyle sol tarafima o tarafi sisiriyor ve sert oluyor orasi :)

Stres olcak bisey yok cnm icini rahat tuttki guzel seyler olsun.

Hayirli olsun cnm oglun Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin.

Amman dikkat! O şişmeler kasılma olabilir Dr a rahim boyunu ölçtürün . Hatta ısrar edin

Canim mutlka bida git doktora onun ne suyu oldugu tespit edilsin. Seffaf su gibi kokusuz akinti benim 2. Ayimda olmustu bende amniyo sivisi zannedip gitmistim doktor ordan gelmiyor dedi zaten 3 gr bebek 3 grm sivi olsa demisti bu kadar islatamaz demisti. İnternettende arastirmistim herkes 4-5 aylarda gelebilir yazmisti o siviyi benim 2. Ayimda oldugu icin biraz rahatlamistim. Belki seninkide benimki gibi baska bi yerden gelen akintidir.

Amman dikkat! O şişmeler kasılma olabilir Dr a rahim boyunu ölçtürün . Hatta ısrar edin

Yok cnm benimki kasilma gibi degil kutlesel olarak bebegin oraya geldigini hissediyorum boyle derimi gerdirio belli oluyor yani orda oldugu. Bide tekmeliyor iyice net hissediliyor hatta gobisi dalgalandiriyor :)) ben olcturdum 35 mm dedi 25 mm ve alti riskli dedi. Seninki normal dedi bana.

Cuma aksam cikicaz canim..bizim de yolumuz 12 saat ama dura dura gidicez..cuma yola cikicaz izmirde annemlerde kalicaz..pazar sabahi tekirdaga yola cikicaz ama iste aradaki ayvalik altinoluk akcay her bi yerde dururuz dio esim c.kalede de arkadaslari var onlara da ugricaz..artik 24 saatte gideriz bole olursa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimki de önden gidiodu boy kilo konusunda merak ediorum şimdi nasıll ya ben kilo aldım çünkü Yusufum nasılllll ay bu cumartesi gelmez şimdiiii

vala bende normal istiyorum allah izin verirse,korkuyorum ama diyorum herkes doğurdu sende doğurursun kendime gaz veriyorum

Gelen sıvının suyun olup olmadığını mutlaka kontrol ettir! Bi de alttan muayene ol. Açıklık kısalma filan var mı baksın Dr

evet canım cumartesi randevum var bende telaşlandım dr da gelince bakarız ama endişelenme dedi

büyük ihtimal canım çoğu gebelikte olabilirmiş dedi dr

Sağol canım Allah razı olsun
Ben geç kaldım o zaman baya 21. haftamın içindeyim ben en geç 2 haftaya kadar gitmem gerekiyo
Benim gittiğim hastanede 230 lira dediler bi de erkek doktor baktığı için eşim istemiyo daha uygun fiyata yapan bi özel hastane bulabilirsem oraya gidicem mecbur
Sen hangi hastaneye gidiyosun canım gittiğin hastaneden aldın mı fiyat

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hakkaten canım ay ben de hayal ettim bir an heyecanlandım vallahi:) inşallah Rabbim nasip eder de o şekilde yetiştirmek nasip olur :)

Bizimde normalde 7-8 saat fln sürüyordu 10 saatte gideriz dedik 11 oldu...bayram dönüşü tekrar yolculuk var iki defa... bu gidişle gezengeç bir oğlum olacak :) ooo maşallah sizin varmanız epey sürer o şekilde ama sen yorulmazsın senin için iyi olur hatta arada denize fln de girin tam olsun tatlım :) şaka bi yana öyle sana daha iyi olur yolculuk gibi değil gezme gibi gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…