Aynen bizde alacağız küçükten öğrensinler. Zaten en önemli örnek biz olacağız. Görerek büyüyecekler. Rabbim hayırlı evlat olarak yetiştirmemizi nasip etsin. Ama en çok istediğim şey oğlumun arkasında onun imamlığı eşliğinde namaz kılmak. Rabbim o şekilde yetiştirebilmeyi nasip etsin.Vay be yiyecek ekmeği varmış o yavrunun da Rabbim hediye etmiş Size çok güzel ikiz.gibi.büyür giderler :) çalışmıyorsan çok da zorlanmazsın..bir kız, bir erkek tam hayalim birlikte gezer tozarlar büyüyünce ne hoş :) aralık annelerine hoş geldin o zaman canım :)
Evet gül gibi oldum :)) babası gibi mi yapıyor maşallah sübhanallah :) geçen onu dedim eşime yaa küçük bi seccade alalım aklı ermezken bize bakıp yapmaya çalışsın ne tatlı olur o zaman :) sakızı vermemekle iyi yapmışsın ya ne olur ne olmaz elin bebbesi sonuçtainşallah Rabbim gönlümüze göre verir canım yaa:)
ayy kızlar cuma sabahı yola çıkacağız inşallah ama yol gözümde büyüdü resmen. şimdiye kadar hiç tedirgin değildim ama zaman yaklaştıkça tedirgin oluyorum :) bir de eşim gitmişken kalalım diyor bayramdan sonraki pazara kadar, ben de cuma dönelim haftasonu da evimde dinleneyim istiyorum aslında ama bir şey de söyleyemiyorum 3 yıldır gitmiyor memleketine sonuçta. 2 gün için tartışmayalım diyip sesimi çıkarmıyorum. inşallah çok yorulmam, döndüğümüzün ertesi güne iş başı yapacağız malum
Kızlar size hayırlı yolculuklar ama gerilmeyin ne olacak canım. Oturduğunuz yerden gideceksiniz işte.Al benden de o kadar canim..denizliden tekirdaga gidicez ve yol cok buyuyo gozumde..tedirgin oluorum ya bisi olursa die Allah korusunn rabbim...biz bu cuma yola cikip taaa 10 agustosta doncezzz..esimle pazarlik yapiom cok gezemem sicaklarda..evde otururum sen gider gezersin diorum :) o da ailesini ozledi sonucta..benimkiler yakin izmirde zirt pirt gidioz..aman ne bilim ferah tutmaya calisiom icimi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bir kaç gündür çamaşırımda bir ıslaklık var akıntım da yok gibi böyle su gibi zaten dr da suyun az gibi demişti o mu acaba tahlil yaptırdım bugün bazılarında vücudumun susuzluğu çıkmış su içmiyormusun diyor 3 lt içiyorum anlamıyorum tuz ve şekeri de kestimcanım çok sıkıldı
merhaba canım :) allah bağışlasın bebeğini
çok stres yapıyosun ,biraz sakin ol bebişi üzme annesi
ben nisa hastanesine gidiyorum avrupa yakasında çokta memnunum.
Bulunduğum mevkii dışında okadar çok geleni varki anlatamam istersen bir araştır..
Allah hepimizin yavrularını bağışlasın
en güzelini yapmışsın ama ben şimdi gitmesem daha da gidemezdim :) biz 700 km yolu 12 saatte gideriz ancak zaten, doktor da iki saatte bir yürü dedi ya şimdi benimki 2 saati saniye geçirmez durur hemen, çok pimpirikli :) yastık alayım diyorum ayağımın altına koyarım, ben baya baya yatarak gitmeyi düşünüyorum da
ne güzel yumuşacık olmuş kuzucuğa o zaman :) aklımda olsun bu da, saol canımm
Gün güne tutmuyor ki. Mesela dün kıpır kıpır olan paşam bu gün pek bi miskin. Bİr kaç tekme ile rahatlattı içimi ama daha çok hissetmek istiyoruz doğal olarakyaa eet az önce bi arkadaş elini koydu iş yerinde sevdi die kıpırdandı sanki gözlerin doldu dio arkadaşımm meraktan çatlıcaktım ..
bi de çikolata yedim ama hiç öle aşırı bi hareket yok ..
Gelen sıvının suyun olup olmadığını mutlaka kontrol ettir! Bi de alttan muayene ol. Açıklık kısalma filan var mı baksın Dr
Ewet canim bebis o bide benimki dayanio boyle sol tarafima o tarafi sisiriyor ve sert oluyor orasi :)
Stres olcak bisey yok cnm icini rahat tuttki guzel seyler olsun.
Hayirli olsun cnm oglun Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin.
kızlar bir kaç gündür çamaşırımda bir ıslaklık var akıntım da yok gibi böyle su gibi zaten dr da suyun az gibi demişti o mu acaba tahlil yaptırdım bugün bazılarında vücudumun susuzluğu çıkmış su içmiyormusun diyor 3 lt içiyorum anlamıyorum tuz ve şekeri de kestimcanım çok sıkıldı
canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik. Bebişin nasıl.
Amman dikkat! O şişmeler kasılma olabilir Dr a rahim boyunu ölçtürün . Hatta ısrar edin
Sağol kuzum ii diyelim ii olalım. Yatıyorum işte. Bebek ii çok şükür 500 gr olmuş.
eet ya o anları hiç düşünemiorum paso bakar bakar ağlarım bikaç hafta öle geçer düşününce gerçekten mucize Allahın hikmeti
Hepimizden razı olsun inşallah kuzum :)) ben bayram dönüşü kendi evime gidicem sonra bi daha yola çıkacağız tatile...doktor izin verdi yiyin için gezin dedi rahatladık... Rabbime emanet tüm kuzular :) buarada çorabı iyi düşünmüşsün ben klimayı kapattım piştim açtım ayaklarım dondu inşallah üşütmemişimdir...en Sonunda yolun coğunda bağdaş kurdum bir de torpido üstüne uzattım ayağımı, klimayıda yere verdim, demokraside çareler şimdilik bu kadar :)) şişlik oldu malesef ama indi şükür :) sağ salim varın inşallah siz de...ne zaman yolculuk?
Gün güne tutmuyor ki. Mesela dün kıpır kıpır olan paşam bu gün pek bi miskin. Bİr kaç tekme ile rahatlattı içimi ama daha çok hissetmek istiyoruz doğal olarakNankörüz nankör. Atıyor işte bir tekme iyiyim ben diyor yok sürekli at diyoruz. E o da uyucak ta büyücek aslında Bu gün paso uyudu kaç gram almıştır acaba Sıyırdım sayesinde
evett mucize gerçektendeeaşk onlar aşkk
yaaaaa bi an önce gelse doğum zamanı normalde korkarım die düşünüyorum ama doğum farklı bişey sanırım şuan iim cesaretliyim normal istiyorum diorum herkese bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin
Gelen sıvının suyun olup olmadığını mutlaka kontrol ettir! Bi de alttan muayene ol. Açıklık kısalma filan var mı baksın Dr
Canim mutlka bida git doktora onun ne suyu oldugu tespit edilsin. Seffaf su gibi kokusuz akinti benim 2. Ayimda olmustu bende amniyo sivisi zannedip gitmistim doktor ordan gelmiyor dedi zaten 3 gr bebek 3 grm sivi olsa demisti bu kadar islatamaz demisti. İnternettende arastirmistim herkes 4-5 aylarda gelebilir yazmisti o siviyi benim 2. Ayimda oldugu icin biraz rahatlamistim. Belki seninkide benimki gibi baska bi yerden gelen akintidir.
allah razı olsun. Rabbim cümlemizin evlatlarını bağışlasın.teşekkür ederim canım. Araştırıyorum hemen. Bulursam stres falan kalmıycak
Ne demek canım ne hakkı ne için yazışıyoruz😊
Allah razı olsun inşallah senin bebeğinde de bi problem çıkmazhepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallahh🙏
Canım ben kontrole özele gidiyorum sadece ayrıntılı için gittim oraya elbette ki bakıyorlar herhangi bi kadın doğumcudan gün al daha sonra seni yönlendirir zaten. Ben çok memnun kaldım 40dk'ya yakın inceledi. Kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama en geç 12. haftada randevu alınması gerekiyormuş ben geçen hafta gittiğimde eylüle kadar dolu demişti ordaki bayanlar günde sadece 5 kişiye bakıyoruz dediler. Bi tanıdığın varsa kimsenin hakkına girmeden öğle arasında falan baktırabilirsin belki de bilemiyorum canım kolay gelsin😊
Aynen bizde alacağız küçükten öğrensinler. Zaten en önemli örnek biz olacağız. Görerek büyüyecekler. Rabbim hayırlı evlat olarak yetiştirmemizi nasip etsin. Ama en çok istediğim şey oğlumun arkasında onun imamlığı eşliğinde namaz kılmak. Rabbim o şekilde yetiştirebilmeyi nasip etsin
Cuma aksam cikicaz canim..bizim de yolumuz 12 saat ama dura dura gidicez..cuma yola cikicaz izmirde annemlerde kalicaz..pazar sabahi tekirdaga yola cikicaz ama iste aradaki ayvalik altinoluk akcay her bi yerde dururuz dio esimc.kalede de arkadaslari var onlara da ugricaz..artik 24 saatte gideriz bole olursa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?