Ne demek canım benim:))kaç haftaliksin sorması ayıptır :))
Aramiza hosgeldin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlısı hangisiyse o olur inşallah:)) hadi bakalım topiğe bir çiçek daha gelicek galiba :)) kesinlessin meleğin alırsın artık cicişleri:))19+3 niye ayip olsun..yok olmaz ;-) kiz sanirim.dr kiz ama bir sonraki randeuyu bekle öyle alisveris yap dedi...33 yasindayim
Hayırlı olsun hayatta herşey oluyor:)) ne güzel ikisi birden büyürler maşallahh:))
Kızlar hayırlı yolculuklar biz de 10 saatlik bi yolculuk yapacağız hepimizin yolu açık olsunn kazasız belasız gidelim gelelim inşallahh:))
Evet canım geç kalmışsın iki haftaya sıra gelmez malesef. Benim hastanem 200tl istedi zaten bu fiyattan aşağı bulmak çok zor. Telefonla aradım bikaç yeri ama fiyat vermediler. Mecbur özelde yaptıracaksın canım. Artık bi dahaki bebişte erkenden sıra alırız tecrübe olsun:))
Şu özel hastanelerin telefonda fiyat vermemelerine uyuz oluyorum bende illa kapılarına gitcen illa düdüklicekler insanı :)
Kaynanamda ısrarla yaptırmayalım diyo ultrason aletleri bile radyasyon yayıyo orda bir de uzun vakit inceliyolar ya çocuğa o kadar radyasyon gelmesi daha zararlı diyo aslına bakarsan doğru da söylüyo yurtdışında ultrasona bile doğuma kadar 2 3 kere sokuyolarmış aklım karıştı :s
Tecrübe kazandık valla doğru söylüyosun ikinciyi düşünmüyorum pek ama nasip tabi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
herkes uyuyo herhalde kalkınnnnn hamiş anneler.....günaydınlar
kadir geceniz mubarek olsun
herkes uyuyo herhalde kalkınnnnn hamiş anneler.....günaydınlar
kadir geceniz mubarek olsun
Günaydınnnn sizin ve herkesin kadir gecesi mübarek olsun teşekkürler.
herkese günaydın ve kadir geceniz mübarek olsun güzel anneler...
Günaydınlar herkese
Kadir geceniz mübarek olsun...
günaydınlaaar
Kızlar gunaydn.dün kızımı gördum çok şükür hiçbir sıkıntı yok. Ama dun ilk defa bir bayılma yaşadım.ve çok korktum. Avm ye gtmiştik eşimle kasada sıra beklerken başım dondu Başımı eşimin omzuna koyar koymaz bayılmısım. Uyandgmda yerde yatıyfm etrafmda insanlar. Öyle korktumki hemn karnımı sevdm. Şimdi şukır iyyim
Gunaydinnnn :) hepimizin kadir gecesi mubarek olsun.. yakin zamnda dr.a giden var mi? Bebisleriniz kac gram olmus? Ben yarin 2. Duzey ultrasona giricem ve meraktan cildrmak uzereyimmm =))) bi de kac kilo aldiniz annisler???
Kontrolden cıkıp gıtmiştl zaten. Doktrmu aradı eşim tansıyon düşmüştür. Bu aylarda yanınızda tatlı seyler taşıyın mutlaka dedı.hala o piskolojıyı atamıyrm üstümdençok çok geçmiş olsun. dr a gittin mi sonrasında. tansiyonun falan düşmüş olabilir
Kızlar gunaydn.dün kızımı gördum çok şükür hiçbir sıkıntı yok. Ama dun ilk defa bir bayılma yaşadım.ve çok korktum. Avm ye gtmiştik eşimle kasada sıra beklerken başım dondu Başımı eşimin omzuna koyar koymaz bayılmısım. Uyandgmda yerde yatıyfm etrafmda insanlar. Öyle korktumki hemn karnımı sevdm. Şimdi şukır iyyim
Gunaydinnnn :) hepimizin kadir gecesi mubarek olsun.. yakin zamnda dr.a giden var mi? Bebisleriniz kac gram olmus? Ben yarin 2. Duzey ultrasona giricem ve meraktan cildrmak uzereyimmm =))) bi de kac kilo aldiniz annisler???
Öncelikle herkesin kadir gecesi mubarek olsun, ben gittim canim pazartesi dr a benimki 410 gr olmustu. kiloda henuz 1 kilo aldim. 68 ile hamile kaldim 69 um.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?