2014 Aralık Anneleri

19+3 niye ayip olsun..yok olmaz ;-) kiz sanirim.dr kiz ama bir sonraki randeuyu bekle öyle alisveris yap dedi...33 yasindayim
Hayırlısı hangisiyse o olur inşallah:)) hadi bakalım topiğe bir çiçek daha gelicek galiba :)) kesinlessin meleğin alırsın artık cicişleri:))

Şu özel hastanelerin telefonda fiyat vermemelerine uyuz oluyorum bende illa kapılarına gitcen illa düdüklicekler insanı :)
Kaynanamda ısrarla yaptırmayalım diyo ultrason aletleri bile radyasyon yayıyo orda bir de uzun vakit inceliyolar ya çocuğa o kadar radyasyon gelmesi daha zararlı diyo aslına bakarsan doğru da söylüyo yurtdışında ultrasona bile doğuma kadar 2 3 kere sokuyolarmış aklım karıştı :s
Tecrübe kazandık valla doğru söylüyosun ikinciyi düşünmüyorum pek ama nasip tabi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben almanya da yasiyorum...ultrasyonun fiyatini devlet 3 kere ödüyor...onun disindakileri kendin ödüyorsun...aile ödemek istemezse o zaman sadece 3 kez girmis olursun yoksa her randeuda ultrasyon istiyormusunuz ama tabii ücretli diye hatirlatiyorlar.bazi dr insafina kalmis bazen buda bizden olsun diyen var...tabiki uzman degilim ama duydugum kadariyla en zararsiz olan alet ultrasyon diye biliyorum ki ...herkesde cep tlf heryer kablosuz int.tüm gün radyasyonun icinde yasiyoruz.insallah ultrasyon gercekten zararsizdr...

Kızlar gunaydn.dün kızımı gördum çok şükür hiçbir sıkıntı yok. Ama dun ilk defa bir bayılma yaşadım.ve çok korktum. Avm ye gtmiştik eşimle kasada sıra beklerken başım dondu Başımı eşimin omzuna koyar koymaz bayılmısım. Uyandgmda yerde yatıyfm etrafmda insanlar. Öyle korktumki hemn karnımı sevdm. Şimdi şukır iyyim

Gunaydinnnn :) hepimizin kadir gecesi mubarek olsun.. yakin zamnda dr.a giden var mi? Bebisleriniz kac gram olmus? Ben yarin 2. Duzey ultrasona giricem ve meraktan cildrmak uzereyimmm =))) bi de kac kilo aldiniz annisler???

çok çok geçmiş olsun. dr a gittin mi sonrasında. tansiyonun falan düşmüş olabilir

Gunaydinnnn :) hepimizin kadir gecesi mubarek olsun.. yakin zamnda dr.a giden var mi? Bebisleriniz kac gram olmus? Ben yarin 2. Duzey ultrasona giricem ve meraktan cildrmak uzereyimmm =))) bi de kac kilo aldiniz annisler???

Öncelikle herkesin kadir gecesi mubarek olsun, ben gittim canim pazartesi dr a benimki 410 gr olmustu. kiloda henuz 1 kilo aldim. 68 ile hamile kaldim 69 um.

Son düzenleme:
çok çok geçmiş olsun. dr a gittin mi sonrasında. tansiyonun falan düşmüş olabilir
Kontrolden cıkıp gıtmiştl zaten. Doktrmu aradı eşim tansıyon düşmüştür. Bu aylarda yanınızda tatlı seyler taşıyın mutlaka dedı.hala o piskolojıyı atamıyrm üstümden

geçmiş olsun canım tansiyonunmu düştü acaba ?

ben de cuma akşam gireceğim detaylı usg ye. ben meraktan daha çok stresliyim ya( bu ayrıntılı ultrason olayı beni geriyor nedense. çok korkuyorum kötü birşey duymaktan allah korusun.
ben 5,5 kilo civarı aldım çok dikkat etmeme rağmen. 21. haftamdayım. . haftanın 4-5 günü yürüyorum. tatlı, hamur işi, paketli hazır gıdalar, meyve suyu vs hiç tüketmiyorum. kahvaltı hariç ekmek yemiyorum hiç. yine de bu kadar aldım. benim hedefim 15 kiloyla bitirebilmek.

Öncelikle herkesin kadir gecesi mubarek olsun, ben gittim canim pazartesi dr a benimki 410 gr olmustu. kiloda henuz 1 kilo aldim. 68 ile hamile kaldim 69 um.

canım maşallahın var 1 kilo süper bende 2 kilo almışımdır vitaminler acayip iştah yapmaya başladı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…