2014 Aralık Anneleri

Evet..yeni ifademiz budur:gebe kadinlasmak..11 yillik turkce ogretmeniyim hic bir fille boyle samimi ifade edememistim kendimi aynen bizde bayramda gidecegiz bakalim fananay gibi sirtimiza yastik koyacaklarmi..beni de pek nazlarlar normalde...ama benim hosuma gider simartilmak..kendi annemden gormeyince fananay gibi delirmem sanirim...bayilirim...oohhh yelpazede varsa degmeyin keyfimize...

İcimdeki his annenle ayni fikirde olacagi yonunde nedense...haydi bakalim bekliyoruz.karsinda anlayisli bir es bulman dualariyla....:)

Yok biz kızları gibi olmadım hiç gayet gelinim yani gebe kadınlaş sen de hep birlikte gebe kadınlaşalım :))

Aslında şımartulmak iyi de her zaman olursa... bu sadece gebelikte olunca taşıyıcı anne oluyorsun azıcık :) hehe 11 yıllık türkçeci olduğun için işte üretin böyle Allahtan ingilizceciyim senin ürettiğini bile şimdi farkettim dediğin gibi hep birlikte gebe kadınlaşalım lütfeeeeen :)))

Anaaa bi ingilizce bi de turkcecinin yaninda yirtik dondan cikar gibi olcam afedersiniz ama ben de biyolojiciyim gebe kadinlastiramadiklarimizdan misiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anaaa bi ingilizce bi de turkcecinin yaninda yirtik dondan cikar gibi olcam afedersiniz ama ben de biyolojiciyim gebe kadinlastiramadiklarimizdan misiniz

Allah hayrinizi versin emi :)) ne guldum aksam aksam...hahahaha...gebekadinlastiramadiklarimizdanmisiniz :) fananay kardes ingilizcesi nedir bu fiilin yazmasi bir bucuk sayfa falan surer heralde isin biyolojik kismini anlatma ogretmenim hepimiz icimizde bir mucizeyi buyutuyoruz zaten )

Ayy bak buna sesli güldüm ya :)) ben şimdi çıkayım eşimle de konuşayım şu gebe kadınlaşma mevzusu görüşürüz gebe kadınlar

Bosver canim yaa keyfini cikar valla ben bulantilarim varken mutfaga girmedim bitek onun disinda hic dinlemedim kayinvalidemi ramazanda hergun beraber yapiyoruz iftarlari tabi yemekler hazir oluyoda bana bitek sofra kurmak toplamak kaliyo
Buda evlendigimizden bu yana hep ayniydi zaten..
Bazen kayinvalidem sakayla karisik oo ben hamileyken cay kesiyodum falan diyo guluyorum bende simdiki hamileler nazli siz eski topraksiniz diyorum :)

Canım o herkesde aynı sanırım. Benim kayınvaldede kızıma hamileyken melekti Kızımın doğduğu gün olay çıkardı o derece yani. Bari doğduğu gün yapma bir kaç gün beklede hamilelikten dolayı iyi davrandığını düşünmüyeyim dimi? Ama onlarâ göre torunlarını taşıyoruz biz kimiz ki zaten :)

Ayy bak buna sesli güldüm ya :)) ben şimdi çıkayım eşimle de konuşayım şu gebe kadınlaşma mevzusu görüşürüz gebe kadınlar

Optum sizi canlar :-*

kızlarrr sorum var

biliyorum yaızlmıştı bu konu ama geriye dönemedim :) çatlaklar için ne kullanıyorsunuz. 18. haftadayım daha başlamadım ya :18:

Gunduz Lierac ( internetten 200 ml normalden daha ucuza aldim akakceden bakabilirsin), aksam kakao yagi ( internetten doakozmetikten), banyo yapinca da bebeyagi. Ama zeytinyagi bile olur aslinda o kadar ugrasamam derseniz. benim karnim aksamlari aksatinca gunduz kasinmaya basliyor hemen. Bir de ergenlikten cok catlagim var o yuzden ihmal etmemeye calisiyorum. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bence mirin kirin ederek naz et biktirincaya kadar ilgilensinler canim sunu istio bunu istio tum isteklerini yaptir sana lafsoylemeye firsat kalmaz

Dogum yazıları okurken birisinin yorumu dikkatimi cekti doğum zorlugu acısı anneye cekermis dogum yapan
arkadaslar sizcee ne denli doğrudur......

Merhaba; ben araniza yeni katildim...kacinci haftadan itibaren kullanmak gerekiyor ? ben penatenin kremini sürüyorum sadece yatarken...20.haftadayim yag aldim ama baslamadim.cok su icincede catlak az olur diyorlar...dogrumu bilmiyorum

Ayy siz yine neler kaynatmışsınız hanımlar:)) ben kaçırmışım... gebe kadinlasmak çok iyi fikir:)) hamilelerin en samimi kelimesi bu olsa gerek:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…