Kesinlikle katiliorum sana canim :) ben de gidiorum bakalim bu h.sonu bakalim bana nasil davranilcak :-D gerci Allah razi olsun hep kizlari gibi davraniolar bana kv.de de kp.de :) ama bakalim bu sefer baska olcak gibi..olmadi ben de gebe kadinlasirimhahaha cok sevdim bu fiili gebe kadinlasmak :-D:-D:-D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eheheheeee ağlancak halime güldürdünüz Allah da sizi güldürsün kızlar ya :)) yelpazeyi söylerim de bu bebiş 9 ay karnımda sonra çıkacak yani ömürlük değil malum o yüzden demeyim ben öyle yelpaze flnaynen öyle aycellcim kendimi nasıl değersiz hissettim bir bilsen.. Hakikaten ekstra tebriği hakettiler yalnız :)) birazdan eşimle yürüyüşe çıkcaz ona söyleyeceğim hissimi...o uyarsn artık ana babasını tabi o da beni anlarsa inşallah :) kendi annem gibi daha ne istiyorsun,hamile olduğun için alınganlık yapıyorsun demezse... Umarım anlar:)
Kesinlikle katiliorum sana canim :) ben de gidiorum bakalim bu h.sonu bakalim bana nasil davranilcak :-D gerci Allah razi olsun hep kizlari gibi davraniolar bana kv.de de kp.de :) ama bakalim bu sefer baska olcak gibi..olmadi ben de gebe kadinlasirimhahaha cok sevdim bu fiili gebe kadinlasmak :-D:-D:-D
Evet..yeni ifademiz budur:gebe kadinlasmak..11 yillik turkce ogretmeniyim hic bir fille boyle samimi ifade edememistim kendimiaynen bizde bayramda gidecegiz bakalim fananay gibi sirtimiza yastik koyacaklarmi..beni de pek nazlarlar normalde...ama benim hosuma gider simartilmak..kendi annemden gormeyince fananay gibi delirmem sanirim...bayilirim...oohhh yelpazede varsa degmeyin keyfimize...
Evet..yeni ifademiz budur:gebe kadinlasmak..11 yillik turkce ogretmeniyim hic bir fille boyle samimi ifade edememistim kendimiaynen bizde bayramda gidecegiz bakalim fananay gibi sirtimiza yastik koyacaklarmi..beni de pek nazlarlar normalde...ama benim hosuma gider simartilmak..kendi annemden gormeyince fananay gibi delirmem sanirim...bayilirim...oohhh yelpazede varsa degmeyin keyfimize...
Yok biz kızları gibi olmadım hiç gayet gelinim yanigebe kadınlaş sen de hep birlikte gebe kadınlaşalım :))
Aslında şımartulmak iyi de her zaman olursa... bu sadece gebelikte olunca taşıyıcı anne oluyorsun azıcık :) hehe 11 yıllık türkçeci olduğun için işte üretin böyle Allahtan ingilizceciyimsenin ürettiğini bile şimdi farkettim dediğin gibi hep birlikte gebe kadınlaşalım lütfeeeeen :)))
Anaaa bi ingilizce bi de turkcecinin yaninda yirtik dondan cikar gibi olcam afedersiniz ama ben de biyolojiciyimgebe kadinlastiramadiklarimizdan misiniz
Anaaa bi ingilizce bi de turkcecinin yaninda yirtik dondan cikar gibi olcam afedersiniz ama ben de biyolojiciyimgebe kadinlastiramadiklarimizdan misiniz
Ya Kızlar burada sinirden patlıcam paylaşmadan duramıcam...malum 3 gündür kayınvalidedeyiz... Burda herkes bana taşıyıcı anne muamelesi yapıyor resmeniftara yemek yapılıyor sen önden ye çocuk aç kalır, X yemeği mesela sen bunu fazla ye oğlanın zekası gelişir, şunu da ye çocuğa kan yapar, bak ben ayıkladım şundan da ye çocuğun omurgası sağlam olur, şunu da zorla yiyiver iki dakika çocuğa sağlık katar, yatmadan şunu ye soluna yat çocuğa kilo yapar bu, bir şey içiyorum aman onu içme kemikleri zayıf olur oğlanın vs vs vs.....!!!!!
Ayy anneme anlattım ''sen hamilesin alınganlık yapıyorsun Ne güzel ilgileniyorlar işte diyo ama anlatamıyorum ya ben bu adamların üç yıldır geliniyim böyle ayağa hizmet fln taşıyıcı anne miyim ben yaaa...bizim torumumuzu taşıyorsun der gibi bu ne yaaa :banghead::banghead: mesela klimanın altında oturma hasta olursun demiyor da kayınvalide klimanın altında oturma hastalanırsan ilaç alamazsın çocukda sarsılır diyo ...!
valla en gereksiz zamanda patlıcam hee!... Kızlar haksız mıyım gerçekten abartıyo muyum? siz olsanız sinir olmaz mısınız böyle ?
Bak şimdi yine yeni kalktık sofradan kayınpeder bi meyveyi soymuş ayıklamış yiyecek yer kalmadı dedim eşimde gelmiş bi tane bari ye yazık babamın gönlü olsun diyorben bi araç gibi bişi oldum sanırım iyice öyle hissettim şimdi
Allah hayrinizi versin emi :)) ne guldum aksam aksam...hahahaha...gebekadinlastiramadiklarimizdanmisiniz :) fananay kardes ingilizcesi nedir bu fiilinyazmasi bir bucuk sayfa falan surer heralde isin biyolojik kismini anlatma ogretmenim hepimiz icimizde bir mucizeyi buyutuyoruz zaten )
Ayy bak buna sesli güldüm ya :)) ben şimdi çıkayım eşimle de konuşayım şu gebe kadınlaşma mevzusugörüşürüz gebe kadınlar
Merhaba 2014 aralik anneleri bende sayfaniza üye oldum,siteye yabanciyim umarim yanlis yere yazmiyorumdur.Hepize sevgiler...
kızlarrr sorum var
biliyorum yaızlmıştı bu konu ama geriye dönemedim :) çatlaklar için ne kullanıyorsunuz. 18. haftadayım daha başlamadım ya :18:
İlahi canım yaaaaAynen öyle valla hamile kadın üzülmeye gelmezmiş bebeğe bişi olurmuş... kendimi baya bi değersiz hissettim anlayacağın :) evet bunu fırsata çevirmek güzel olur ama çıldırıyorm sinirden.. Doğurunca söner bacım ne daimi nerdeeeeeee Onların paşasını taşıoz ya ondan bu hizmet zahir!
Merhaba 2014 aralik anneleri bende sayfaniza üye oldum,siteye yabanciyim umarim yanlis yere yazmiyorumdur.Hepize sevgiler...
Hosbuldum ,ayy cok mutlu oldum selvboylum
Gunduz Lierac ( internetten 200 ml normalden daha ucuza aldim akakceden bakabilirsin), aksam kakao yagi ( internetten doakozmetikten), banyo yapinca da bebeyagi. Ama zeytinyagi bile olur aslinda o kadar ugrasamam derseniz.benim karnim aksamlari aksatinca gunduz kasinmaya basliyor hemen. Bir de ergenlikten cok catlagim var o yuzden ihmal etmemeye calisiyorum. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?