2014 Aralık Anneleri

Sagol canm. İnşş komse yaşamaz böyle bişeyı. Ben cok etkilendm korktum çunku

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya gebe kadın muhabbetinizi dün gece okudum, ay ne fenayız biz gebe kadınlar :) iyi yapmışsın konuşarak canım, içinde kalıp seni rahatsız etmez en azından bu durum. bu tür kafana takılan şeyleri eşine anlatabilmek çok güzel ya. ben de bazen kayınvalidemin sözlerine takılırım üzülürüm, yani kötü niyetle yapmadığını bilsem de arada laf çarptığı da çok olur açıkçası :) ama ne olursa olsun eşime söyleyemem, bir kere tatlı tatlı söylemeye çalıştım inanılmaz üzüldü. annesiyle babaannesi hiç geçinemezmiş ezelden beri, kavga edip küstükleri de çok olurmuş. o çok etkilemiş, çok korkuyorum öyle olursa diye dedi, ben de o günden beri ağzımı açıp tek kelime etmedim. öyle kendi kendime gülüp geçiyorum, takmamaya çalışıyorum tabi bazen bu durum beni yoruyor ama yapacak bir şey yok :)

5 gundur konusmuyoruz annemle...kadir gecesidir dedim aradim...acmadi...sinirlerimi bozmak icin elinden geleni yapar...gun icinde en fazla bir kere daha ararim...ben daha napayim...inanilmaz geriliyorum..minik oglum bile annecim bugun niye gulumsemiyorsun dedi...

sorma yaa benim ki bildiğin manken. yüzü de çok çok güzel. çok da şık giyinir falan. tanıyan arkadaşlarım dalga geçiyo kızım insan hamileyken öyle bi dr a gider mi diye :)) direkt depresyon sebebi

Gecmis olsun canim.Allah bidaha yasatmasin..
Bende 5 kilo almisim canim doktor bana normalde fazla kilo alma demisti basindan beri kilolusun zaten dedi.evlendigimde 56 kiloydum 64le hamile kaldim boyum 1.60 bu arada.en son 69 dum ama doktor guzel cok almamisin kilo dedi..sasirdim ben kizacak diye bekliyodum cunku :)

Benim kayinvalidem iyidir sagolsun dun komsularla otuyoruz komsularina diyoki ben annemden cok hayir duasi aldim ondan benim gelinim bu kadar iyi diyo bende hersey karsilikli dedim sen iyi olmasan bende olmazdim dedim.arada tehditide verdim yani :)
Sen iyi olursan bende olurum demek istedim

Aynen öyle canım içinde tut tut hasta olur insan üç gündür şiştim ya :) bu sabah kahvaltımı kendim hazırladım istediğim kadar yicem oh beee:)) eşin biraz hassas sanırım canım en iyi sen tanırsın ama sen de hamileyken bari çok içine atma canım bak benim kayınvaldem diye hamile kadın üzülmeye gelmezmiş normalde üzülelim çok da önemli değil :))

Aman canım boşver sen de annesin evladına yapar mısın bunu...annenin çocuksu tavrı yüzünden hem sen hem oğlun hem karnındaki üzülüyor canım...günahsız iki yavruyu üzmek kimsenin hakkı değil canım yazık çocuklarını düşün... Rabbim görüyor herşeyi...

Kadir gecemiz mübarek olsun canlar dualarda buluşmak dileğiyle

Ya Fettah

Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

herkese hayırlı kandiller tüm dualarınız kabul olsun inşallah

haftana göre normal canım aldığın kilo. aslına bakarsan ilk aylarda alınan kilo yağ oluyo. bundan sonra bebekten dolayı kilo alacağız. bebek hızla kilo alacak çünkü. bir de ödemlerimiz artacak.

bende ayrıntılıyı sordum ama başka doktor bakıyormuş çok merak ediyorum o ayrıntı olayını ya bize uzun uzun yazarsın di mi güzel anneeeee

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Kızlar istanbul bezmialem de detaylı ultrason yaptıran varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

KOCAMAN BİR AMİNNNNNNNNNNN DEMEKTEN BAŞKA BİŞEY GELMEZ ELİMİZDEN.. ALLAHIM İYİ YÖNDE ISLAH ETSİN RUHLARINI bacım
bacım özelde hangi hastaneye gitsen hemen hemen radyoloji uzmanı oluyor detaylı için parasal sıkıntın yoksa bulunduğun yeri araştır ve git birdoktora ankara olaydı sıralardım isimleri sana ki aynı linkten bende konu açtım ne gelen var ne giden açtığımla kaldım çünkü karar verip randevoyu aldım bile bir doktordan gerisi ALLAH kerim...
hoş deseki şu şu sıkıntılı duruyor bu vakitten sonra ALLAH korusunda aldıracakmıyız sanki kendime adıma diyeyim sanmamm o derece alıştım ki o hisse rabbim birdaha yaşatmasınnnnnn diyorum sende gönlün ferah tut
ama bir çok arkdş ilk yazdığında alıntı olmadan konuna yorum yapmışlardı okuyabilirsen geçmişe bak derim

şimdi hamileyiz, inş kuzular doğduktan sonra da emzirdiğimiz sürece dokunulmazlığımız var sütümüz kesilir falan Allah muhafaza :) arkasından da 2. çocuğu yaptık mı bir kaç seneyi kurtarırız aslında, el üstünde tutuluruz

Hepimizin Kadir Gecesi mubarek olsun sevgili anne adaylari :)

Kadir gecemiz mübarek olsun canlar dualarda buluşmak dileğiyle

Ya Fettah

Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

herkese hayırlı kandiller tüm dualarınız kabul olsun inşallah

Buarada herkeslere günaydın :) hayırlı kandiller olsun inşallah

Tskler kizlar hepimizin kandili mubarek olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…