- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Kızlar eşimle konuştum ama nasıl desem tam gebe kadınlaşarak konuştum ağlamaklı sinirli flno da hiç bu yönden bakmamıştım haklısın dedi sahurda konuşmuş anne babasıyla bakalım yeni güne kalktık nasıl olacak :)
Yok benimki şakayla karışık da demez dedim ya baya gelinim yani resmi takılıyoruzşimdi birden bu padişah torunu hizmetleri kendimi kötü hissettim baya... O dediğini benim kendi annem diyor :) dün dert yanıyorum ne güzel daha ne istiosun ben 8 aylık hamileyken kayınvalidemde halı yıkadım düğün bulaşığı yıkadım fln yeni nesil nazlı diyor :) ben de evet biz çürüğüz deyip geçiştiriyoorm :))
Senin kayınvalide de hiç işini.biliyormuş canım insan azıcık bekler :)) Yok kız olay çıkartacak bi kadın bile değil bak 3 yıldır geliniyim dah iki sohbet ettiğimiz nadirdir hani... Bazen eşimin işi olur mesela burda ben kayınvalidemle evde otururum konuşmayız doğru düzgün ben telefonla uğraşırım o bi iş yapar fln acayip ilişkimiz :)) hani sorun bende desem oğluyla da aynı.. şimdide pat diye bir ilgi bir alaka çarpıveresim geldi desem yeridir
Eheh süpermiş kız bu fikir keşke baştan deseydinz:)) artık konuştu bile eşim ailesiyle... Ama bu yöntemi daha çok sevdim action var içinde hiç.düşünmedim :))))
Canım çok geçmiş olsun
..yiyebilirsen sarımsak ye canım tansiyonu dengelermiş..inşallah tekrarı olmaz...
Kızlar eşimle konuştum ama nasıl desem tam gebe kadınlaşarak konuştum ağlamaklı sinirli flno da hiç bu yönden bakmamıştım haklısın dedi sahurda konuşmuş anne babasıyla bakalım yeni güne kalktık nasıl olacak :)
çok zayıfmışsın işte dert etme :) ipin ucunu kaçırma yine de, öyle Allah ne verdiyse yeme biliyorsun canım çevremiz ben evlendiğimde 40 kiloydum diyen tombiş annelerle teyzelerle dolu
ya bu kadın doğumcularda fıstık gibi olma mecburiyeti mi var acaba, hepsi öyle :) benimki de öyle uzun boylu, manken gibi değil ama güzel, bakımlı, dövmeli falan :) seçerek veriyorlar bunları bize, psikolojimiz bozulsun diye
Gecmis olsun canim.Allah bidaha yasatmasin..Kızlar gunaydn.dün kızımı gördum çok şükür hiçbir sıkıntı yok. Ama dun ilk defa bir bayılma yaşadım.ve çok korktum. Avm ye gtmiştik eşimle kasada sıra beklerken başım dondu Başımı eşimin omzuna koyar koymaz bayılmısım. Uyandgmda yerde yatıyfm etrafmda insanlar. Öyle korktumki hemn karnımı sevdm. Şimdi şukır iyyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende 5 kilo almisim canim doktor bana normalde fazla kilo alma demisti basindan beri kilolusun zaten dedi.evlendigimde 56 kiloydum 64le hamile kaldim boyum 1.60 bu arada.en son 69 dum ama doktor guzel cok almamisin kilo dedi..sasirdim ben kizacak diye bekliyodum cunku :)ben de cuma akşam gireceğim detaylı usg ye. ben meraktan daha çok stresliyim ya( bu ayrıntılı ultrason olayı beni geriyor nedense. çok korkuyorum kötü birşey duymaktan allah korusun.
ben 5,5 kilo civarı aldım çok dikkat etmeme rağmen. 21. haftamdayım. . haftanın 4-5 günü yürüyorum. tatlı, hamur işi, paketli hazır gıdalar, meyve suyu vs hiç tüketmiyorum. kahvaltı hariç ekmek yemiyorum hiç. yine de bu kadar aldım. benim hedefim 15 kiloyla bitirebilmek.
Yok benimki şakayla karışık da demez dedim ya baya gelinim yani resmi takılıyoruzşimdi birden bu padişah torunu hizmetleri kendimi kötü hissettim baya... O dediğini benim kendi annem diyor :) dün dert yanıyorum ne güzel daha ne istiosun ben 8 aylık hamileyken kayınvalidemde halı yıkadım düğün bulaşığı yıkadım fln yeni nesil nazlı diyor :) ben de evet biz çürüğüz deyip geçiştiriyoorm :))
Senin kayınvalide de hiç işini.biliyormuş canım insan azıcık bekler :)) Yok kız olay çıkartacak bi kadın bile değil bak 3 yıldır geliniyim dah iki sohbet ettiğimiz nadirdir hani... Bazen eşimin işi olur mesela burda ben kayınvalidemle evde otururum konuşmayız doğru düzgün ben telefonla uğraşırım o bi iş yapar fln acayip ilişkimiz :)) hani sorun bende desem oğluyla da aynı.. şimdide pat diye bir ilgi bir alaka çarpıveresim geldi desem yeridir
ya gebe kadın muhabbetinizi dün gece okudum, ay ne fenayız biz gebe kadınlar :) iyi yapmışsın konuşarak canım, içinde kalıp seni rahatsız etmez en azından bu durum. bu tür kafana takılan şeyleri eşine anlatabilmek çok güzel ya. ben de bazen kayınvalidemin sözlerine takılırım üzülürüm, yani kötü niyetle yapmadığını bilsem de arada laf çarptığı da çok olur açıkçası :) ama ne olursa olsun eşime söyleyemem, bir kere tatlı tatlı söylemeye çalıştım inanılmaz üzüldü. annesiyle babaannesi hiç geçinemezmiş ezelden beri, kavga edip küstükleri de çok olurmuş. o çok etkilemiş, çok korkuyorum öyle olursa diye dedi, ben de o günden beri ağzımı açıp tek kelime etmedim. öyle kendi kendime gülüp geçiyorum, takmamaya çalışıyorum tabi bazen bu durum beni yoruyor ama yapacak bir şey yok :)
5 gundur konusmuyoruz annemle...kadir gecesidir dedim aradim...acmadi...sinirlerimi bozmak icin elinden geleni yapar...gun icinde en fazla bir kere daha ararim...ben daha napayim...inanilmaz geriliyorum..minik oglum bile annecim bugun niye gulumsemiyorsun dedi...
Bende 5 kilo almisim canim doktor bana normalde fazla kilo alma demisti basindan beri kilolusun zaten dedi.evlendigimde 56 kiloydum 64le hamile kaldim boyum 1.60 bu arada.en son 69 dum ama doktor guzel cok almamisin kilo dedi..sasirdim ben kizacak diye bekliyodum cunku :)
Doğru söylüyorsun canım... aslında endiselenmemek elde değil ama stresli de olmamak lazım:) bu pimpiriklik bizi yiyecek ya :))
Aynen bende kilo aldım bakalım bebiş ne kadar almış. Benim 2-3 gün önden gidiyordu çok fark yoktu. Merak içindeyim iyi bakabilmiş miyim diyeBenimde Perşembe günü randevum hem ayrıntılı hem kendi doktoruma bekliyorum bende
Buarada herkeslere günaydın :) hayırlı kandiller olsun inşallah
kızlar gunaydn.dün kızımı gördum çok şükür hiçbir sıkıntı yok. Ama dun ilk defa bir bayılma yaşadım.ve çok korktum. Avm ye gtmiştik eşimle kasada sıra beklerken başım dondu başımı eşimin omzuna koyar koymaz bayılmısım. Uyandgmda yerde yatıyfm etrafmda insanlar. öyle korktumki hemn karnımı sevdm. şimdi şukır iyyim
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
KOCAMAN BİR AMİNNNNNNNNNNN DEMEKTEN BAŞKA BİŞEY GELMEZ ELİMİZDEN.. ALLAHIM İYİ YÖNDE ISLAH ETSİN RUHLARINI bacımDedigin gibi ana olmasa siyir at gitsin
Ama mesefe konusunda haklisin..bunu deniycem..allah bize iyi anne ve iyi kayinvalide olmayi nasibetsin..bize yapilani biz yapmayalim kuzularimiza...bu genetik bir vaka..ananemde gelinlerine olur kizlarini takmaz surekli incitir yaralar..mantigini cozemedim gitti..basi agrisa annemi arar iyi ginde gelinler yaninda :) nasip yaaa..neyseki omur kisa..babacigimi erkenden kaybedince..ana bi bi tuhaflasti kizina karsi..bir taneyim oysa nereye olsa oraya sigarim ama anamin yuregine sigamadim gitti :'( neyse dua edelim aziz mubarek gunler hurmetine allah sizin kayinvalidelere benimde annemin kalbine azcik merhamet biraksin..
bacım özelde hangi hastaneye gitsen hemen hemen radyoloji uzmanı oluyor detaylı için parasal sıkıntın yoksa bulunduğun yeri araştır ve git birdoktora ankara olaydı sıralardım isimleri sana ki aynı linkten bende konu açtım ne gelen var ne giden açtığımla kaldım çünkü karar verip randevoyu aldım bile bir doktordan gerisi ALLAH kerim...Canım ben işim gereği pek vakit geçiremiyorum aranızda. Maşallah siz kalabalık ve yoğun bir şekilde yazıyorsunuz. Genelde alıntılara bakabiliyorum. Bir de bu konu için konu başlığı açtım. Herkes bilgilensin diye. Rabbim tabii başka dert vermesin ama bu stres doğal değilmi. 19 haftalık hamileyim doktorum yok. Bayramdan sonra ayrıntılıya girmem lazım. Avrupa yakasında oturuyorum.
Aynen öyle canım içinde tut tut hasta olur insan üç gündür şiştim ya :) bu sabah kahvaltımı kendim hazırladım istediğim kadar yicem oh beee:)) eşin biraz hassas sanırım canım en iyi sen tanırsın ama sen de hamileyken bari çok içine atma canım bak benim kayınvaldem diye hamile kadın üzülmeye gelmezmiş normalde üzülelim çok da önemli değil :))
Hepimizin Kadir Gecesi mubarek olsun sevgili anne adaylari :)
Kadir gecemiz mübarek olsun canlar dualarda buluşmak dileğiyle
Ya Fettah
Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)
herkese hayırlı kandiller tüm dualarınız kabul olsun inşallah
Buarada herkeslere günaydın :) hayırlı kandiller olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?