2014 Aralık Anneleri

Çok geçmiş olsun canım. Yormuşsundur kendini farkında olmadan. Tansiyonun falan düştü sanırım. Allah'tan eşin yanındaymış. Tek başıma dışarı çıkmaya asla cesaret edemiyorum bu aralar. Sıcaklardan olsa gerek. Dikkatli olmamaız gerek sürekli. Sık sık dinlenmeliyiz. Allah bir daha yaşatmasın.
Gunaydinnnn :) hepimizin kadir gecesi mubarek olsun.. yakin zamnda dr.a giden var mi? Bebisleriniz kac gram olmus? Ben yarin 2. Duzey ultrasona giricem ve meraktan cildrmak uzereyimmm =))) bi de kac kilo aldiniz annisler???
Sağol canım seninde. Bende yarın sabah detaylıya gireceğim. Zaman geçmiyor resmen. Ben 7 kilo almışım ya. Nası becerdim hiç bilmiyorum. Ama galiba hiç kusmadığım midem bulanmadığı için habire yedim. Sonra da 7 kilo geldi doğal olarak Ayaklarımda şişti dün akşam çok fazla Moralim bozuldu. Doktora söyleyeceğim bakalım neden şişti daha bu ayda.

Öncelikle herkesin kadir gecesi mubarek olsun, ben gittim canim pazartesi dr a benimki 410 gr olmustu. kiloda henuz 1 kilo aldim. 68 ile hamile kaldim 69 um.

Ayy bnmki kac oldu acaba yaaa :) yarin yazarim. Ayin 2 sinde gtmistim 230 gramdi. Insallah sagliklidir ve tombis olmustur kilon iyiymis canm dikkat ediyo musn? Bn de 66-67 yle hamile kalmstim snra 63 kusure dustum. Smdi yine 66 olmusum. Eski kiloma gelmisim ama artik karnimizda da bi agirlik var ve vucudumuz baya sisiyo su topluyo..

Masallah canm iyi almissin ama sen kesin zayif hamile kalmissindir dimi?? Bn de 3 kilo vermistim geri almisim. Sislik bnde de oluyo malesef normalmis.

Masallah canim cok almamissin. Bn de almadim ama fazla kiloyla hamile kalmstm. Asil bundan snra ne kadr alacagimz onmli. Kotu dusunme bn de cok mrk ediyorm.

Masallah canm iyi almissin ama sen kesin zayif hamile kalmissindir dimi?? Bn de 3 kilo vermistim geri almisim. Sislik bnde de oluyo malesef normalmis.

Sorma valla Allah ne verdiyse yedim devam da ediyorum yemeye. Evet zayıftım. Tüm gençliğim kilo almaya çalışmak ile geçti. Evlendim amaan salla modundaydım. Hamile kalmadan önce folik asite başladım o 5 kilo aldırdı 3 ayda sonra hamilelik +7 Gerçi herkes aa çok iyi olmuşsun yakışmış. Çok zayıftın diyor ama alışkın değilim ki. Boyum var 1,70. Göstermiyorum çok fazla ama sayı olarak bana çok geliyor 7 kilo ya

canım maşallahın var 1 kilo süper bende 2 kilo almışımdır vitaminler acayip iştah yapmaya başladı bende

Benim mide bulantilarim cok oldugu icin surekli cikardim 68 ile hamile kaldim 65 e kadar dustum simdi 69 um. Yani toplamda 1 kilo almis oluyorum. Benim ic karnim genis bide sivri bir gobegim yok. gorenler 21 haftalik olduguna inanmiyor.

Amin cnmm inan o korkuyu atamıyorum üstümden. Hep o an geliyo aklıma. Zaten kendime geldikten sonra yarım saat aglama krizine gırdım. Allah kimseye yaşatmasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O kadar vitamin bombardimmani yaparsan.alirsin tabi:)))

Bisi olmaaazz skma caniniii emzirirken gider o kilolarr senin gene iyiymis bn evlendim 10 kilo aldim ustune hamile kaldim dusunn :) Allah tan dha almadim. Artik en fazla 6-7 kilo alirsin diyolar ama bkalim..

Uzme kendini arkadadim..dogumda bir kismi gider...emzirirken bir kismi pesinde kosarken de en buyuk kismi gider zaten..dunyalar guzeli melegini kucagina aldinmi unutur gidersin bu kilolarinda hic bir onemi kalmaz...ana olacagiz ana

maşallah boyun uzunmuş cnm. alsan da çok belli olmaz sende. bi de zayıflar daha fazla kilo alıyolar. ben 1,66 civarıyım. 60 kilo ile başladım 65,5 falan geliyorum şu anda. ama dikkat ettiğim halde almak sinir bozucu:) yesem yedim de aldım diyip içimi rahatlatıcam:) kızımda 20 kilo aldım. 3,5 kg doğmuştu. 6 ayda verebilmiştim kilolarımı. bunda 15 kiloda kalrıım inş. amaaan napalım sağlıklı doğsunlar da veririz bi şekilde.

Kızlar merhaba kandiliniz mübarek olsun bende 22 haftadayım dün kontrolüm vardı bebeğim 417 gr olmuş doktorumuz normal dedi 57,4 ile hamile kaldım sonradan 56 ya düştüm şuanda 58,4 üm doktor bu kilo az diyor sizce de öyle mi?

dr ların kilo konusunda yorumları farklı farklı oluyo cnm ya nedense. bazıları kilo alınca kızıyor. benim ki ben kilo aldıkça seviniyor:)) oo iyi kilo da almışız süper diyo. ben somurtuyorum. dr umu da görseniz bergüzar korele tıpa tıp benziyor. incecik. onu gördükçe canım sıkılıyo

Desene manken gibi doktorun var ama sen kilo aldıkça iyi diyor. Bende aynı moddayım fazla kilo alıp kilolar bana kalacak diye korkuyorum ama hamile kalmadan önceki gibi beslenmeye çalışıyorum. Hamur işi ve tatlıdan uzak duruyorum sadece

GÜnaydın güzel arkadaşlarım, hayırlı kandiller. birbirimizi sadece yazışmalardan tanıyoruz ama bu da dua etmek için yeterli bir sebep bence, duada birbirimizi unutmuyoruz o yüzden tamam mı

Kızlar hayırlı yolculuklar biz de 10 saatlik bi yolculuk yapacağız hepimizin yolu açık olsunn kazasız belasız gidelim gelelim inşallahh:))

amin canım, güzel geçsin de dönüp anlatalım her bi'şeyi burada :)

amin canım. evet biraz zor olacak ama birazcık onların isteklerine de kulak vermek lazım dediğin gibi, hep biz hep biz olmaz :)

canım ben de doktora ilk gittiğimde 57,5 sonrakinde 56, 2 hafta önceki son kontrolümde de 57 kiloydum. seninle aynı gibiyiz yani. benim doktorum hiç sorun etmedi, bebek sağlıklı görünüyordu çünkü. senin de öyleymiş çok şükür. doktorların değerlendirmeleri farklı olabiliyor tabi, sen yine de dikkat et alman gereken besinleri al gerisi bünye meselesi zaten

Çok doğru söylüyorsun. Bende almam gereken besinleri alıyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum elimden geldiğince umarım bebeğim sağlıklı olur.

çok zayıfmışsın işte dert etme :) ipin ucunu kaçırma yine de, öyle Allah ne verdiyse yeme biliyorsun canım çevremiz ben evlendiğimde 40 kiloydum diyen tombiş annelerle teyzelerle dolu

ya bu kadın doğumcularda fıstık gibi olma mecburiyeti mi var acaba, hepsi öyle :) benimki de öyle uzun boylu, manken gibi değil ama güzel, bakımlı, dövmeli falan :) seçerek veriyorlar bunları bize, psikolojimiz bozulsun diye

İcimdeki his annenle ayni fikirde olacagi yonunde nedense...haydi bakalim bekliyoruz.karsinda anlayisli bir es bulman dualariyla....:)

Anaaa bi ingilizce bi de turkcecinin yaninda yirtik dondan cikar gibi olcam afedersiniz ama ben de biyolojiciyim gebe kadinlastiramadiklarimizdan misiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar eşimle konuştum ama nasıl desem tam gebe kadınlaşarak konuştum ağlamaklı sinirli fln o da hiç bu yönden bakmamıştım haklısın dedi sahurda konuşmuş anne babasıyla bakalım yeni güne kalktık nasıl olacak :)

Yok benimki şakayla karışık da demez dedim ya baya gelinim yani resmi takılıyoruz şimdi birden bu padişah torunu hizmetleri kendimi kötü hissettim baya... O dediğini benim kendi annem diyor :) dün dert yanıyorum ne güzel daha ne istiosun ben 8 aylık hamileyken kayınvalidemde halı yıkadım düğün bulaşığı yıkadım fln yeni nesil nazlı diyor :) ben de evet biz çürüğüz deyip geçiştiriyoorm :))

Senin kayınvalide de hiç işini.biliyormuş canım insan azıcık bekler :)) Yok kız olay çıkartacak bi kadın bile değil bak 3 yıldır geliniyim dah iki sohbet ettiğimiz nadirdir hani... Bazen eşimin işi olur mesela burda ben kayınvalidemle evde otururum konuşmayız doğru düzgün ben telefonla uğraşırım o bi iş yapar fln acayip ilişkimiz :)) hani sorun bende desem oğluyla da aynı.. şimdide pat diye bir ilgi bir alaka çarpıveresim geldi desem yeridir

Canim bence mirin kirin ederek naz et biktirincaya kadar ilgilensinler canim sunu istio bunu istio tum isteklerini yaptir sana lafsoylemeye firsat kalmaz

Eheh süpermiş kız bu fikir keşke baştan deseydinz:)) artık konuştu bile eşim ailesiyle... Ama bu yöntemi daha çok sevdim action var içinde hiç.düşünmedim :))))

Canım çok geçmiş olsun
..yiyebilirsen sarımsak ye canım tansiyonu dengelermiş..inşallah tekrarı olmaz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…