- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
geçmiş olsun canım tansiyonunmu düştü acaba ?
Çok geçmiş olsun canım. Yormuşsundur kendini farkında olmadan. Tansiyonun falan düştü sanırım. Allah'tan eşin yanındaymış. Tek başıma dışarı çıkmaya asla cesaret edemiyorum bu aralar. Sıcaklardan olsa gerek. Dikkatli olmamaız gerek sürekli. Sık sık dinlenmeliyiz. Allah bir daha yaşatmasın.Kızlar gunaydn.dün kızımı gördum çok şükür hiçbir sıkıntı yok. Ama dun ilk defa bir bayılma yaşadım.ve çok korktum. Avm ye gtmiştik eşimle kasada sıra beklerken başım dondu Başımı eşimin omzuna koyar koymaz bayılmısım. Uyandgmda yerde yatıyfm etrafmda insanlar. Öyle korktumki hemn karnımı sevdm. Şimdi şukır iyyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım seninde. Bende yarın sabah detaylıya gireceğim. Zaman geçmiyor resmen. BenGunaydinnnn :) hepimizin kadir gecesi mubarek olsun.. yakin zamnda dr.a giden var mi? Bebisleriniz kac gram olmus? Ben yarin 2. Duzey ultrasona giricem ve meraktan cildrmak uzereyimmm =))) bi de kac kilo aldiniz annisler???
Öncelikle herkesin kadir gecesi mubarek olsun, ben gittim canim pazartesi dr a benimki 410 gr olmustu. kiloda henuz 1 kilo aldim. 68 ile hamile kaldim 69 um.
Masallah canm iyi almissin ama sen kesin zayif hamile kalmissindir dimi?? Bn de 3 kilo vermistim geri almisim. Sislik bnde de oluyo malesefSağol canım seninde. Bende yarın sabah detaylıya gireceğim. Zaman geçmiyor resmen. Ben7 kilo almışım ya. Nası becerdim hiç bilmiyorum. Ama galiba hiç kusmadığım midem bulanmadığı için habire yedim. Sonra da 7 kilo geldi doğal olarak Ayaklarımda şişti dün akşam çok fazla Moralim bozuldu. Doktora söyleyeceğim bakalım neden şişti daha bu ayda.
ben de cuma akşam gireceğim detaylı usg ye. ben meraktan daha çok stresliyim ya( bu ayrıntılı ultrason olayı beni geriyor nedense. çok korkuyorum kötü birşey duymaktan allah korusun.
ben 5,5 kilo civarı aldım çok dikkat etmeme rağmen. 21. haftamdayım. . haftanın 4-5 günü yürüyorum. tatlı, hamur işi, paketli hazır gıdalar, meyve suyu vs hiç tüketmiyorum. kahvaltı hariç ekmek yemiyorum hiç. yine de bu kadar aldım. benim hedefim 15 kiloyla bitirebilmek.
Masallah canm iyi almissin ama sen kesin zayif hamile kalmissindir dimi?? Bn de 3 kilo vermistim geri almisim. Sislik bnde de oluyo malesefnormalmis.
canım maşallahın var 1 kilo süper bende 2 kilo almışımdır vitaminler acayip iştah yapmaya başladı bende
Benim mide bulantilarim cok oldugu icin surekli cikardim 68 ile hamile kaldim 65 e kadar dustum simdi 69 um. Yani toplamda 1 kilo almis oluyorum. Benim ic karnim genis bide sivri bir gobegim yok. gorenler 21 haftalik olduguna inanmiyor.Ayy bnmki kac oldu acaba yaaa :) yarin yazarim. Ayin 2 sinde gtmistim 230 gramdi. Insallah sagliklidir ve tombis olmusturkilon iyiymis canm dikkat ediyo musn? Bn de 66-67 yle hamile kalmstim snra 63 kusure dustum. Smdi yine 66 olmusum. Eski kiloma gelmisim ama artik karnimizda da bi agirlik var ve vucudumuz baya sisiyo su topluyo..
Çok geçmiş olsun canım. Yormuşsundur kendini farkında olmadan. Tansiyonun falan düştü sanırım. Allah'tan eşin yanındaymış. Tek başıma dışarı çıkmaya asla cesaret edemiyorum bu aralar. Sıcaklardan olsa gerek. Dikkatli olmamaız gerek sürekli. Sık sık dinlenmeliyiz. Allah bir daha yaşatmasın.
Sağol canım seninde. Bende yarın sabah detaylıya gireceğim. Zaman geçmiyor resmen. Ben7 kilo almışım ya. Nası becerdim hiç bilmiyorum. Ama galiba hiç kusmadığım midem bulanmadığı için habire yedim. Sonra da 7 kilo geldi doğal olarak Ayaklarımda şişti dün akşam çok fazla Moralim bozuldu. Doktora söyleyeceğim bakalım neden şişti daha bu ayda.
Sorma valla Allah ne verdiyse yedim devam da ediyorum yemeye. Evet zayıftım. Tüm gençliğim kilo almaya çalışmak ile geçti. Evlendim amaan salla modundaydım. Hamile kalmadan önce folik asite başladım o 5 kilo aldırdı 3 ayda sonra hamilelik +7Gerçi herkes aa çok iyi olmuşsun yakışmış. Çok zayıftın diyor ama alışkın değilim ki. Boyum var 1,70. Göstermiyorum çok fazla ama sayı olarak bana çok geliyor 7 kilo ya
Sorma valla Allah ne verdiyse yedim devam da ediyorum yemeye. Evet zayıftım. Tüm gençliğim kilo almaya çalışmak ile geçti. Evlendim amaan salla modundaydım. Hamile kalmadan önce folik asite başladım o 5 kilo aldırdı 3 ayda sonra hamilelik +7Gerçi herkes aa çok iyi olmuşsun yakışmış. Çok zayıftın diyor ama alışkın değilim ki. Boyum var 1,70. Göstermiyorum çok fazla ama sayı olarak bana çok geliyor 7 kilo ya
Kızlar merhaba kandiliniz mübarek olsun bende 22 haftadayım dün kontrolüm vardı bebeğim 417 gr olmuş doktorumuz normal dedi 57,4 ile hamile kaldım sonradan 56 ya düştüm şuanda 58,4 üm doktor bu kilo az diyor sizce de öyle mi?
dr ların kilo konusunda yorumları farklı farklı oluyo cnm ya nedense. bazıları kilo alınca kızıyor. benim ki ben kilo aldıkça seviniyor:)) oo iyi kilo da almışız süper diyo. ben somurtuyorum. dr umu da görseniz bergüzar korele tıpa tıp benziyor. incecik. onu gördükçe canım sıkılıyo
Kızlar hayırlı yolculuklar biz de 10 saatlik bi yolculuk yapacağız hepimizin yolu açık olsunn kazasız belasız gidelim gelelim inşallahh:))
Kızlar size hayırlı yolculuklar ama gerilmeyin ne olacak canım. Oturduğunuz yerden gideceksiniz işte.RElax lütfen.
Allah kazalardan belalardan korusun. Hayırlısı ile gidip dönün inş Allah.
Agaydınım döndüğün gibi dinlenmeden işbaşı yapmak zor olsa da bazen sırf eşler mutlu olsun diye sesimizi çıkartmıyoruz. Sen bol bol orda dinlenmeye çalış.
Kızlar merhaba kandiliniz mübarek olsun bende 22 haftadayım dün kontrolüm vardı bebeğim 417 gr olmuş doktorumuz normal dedi 57,4 ile hamile kaldım sonradan 56 ya düştüm şuanda 58,4 üm doktor bu kilo az diyor sizce de öyle mi?
GÜnaydın güzel arkadaşlarım, hayırlı kandiller. birbirimizi sadece yazışmalardan tanıyoruz ama bu da dua etmek için yeterli bir sebep bence, duada birbirimizi unutmuyoruz o yüzden tamam mı
amin canım, güzel geçsin de dönüp anlatalım her bi'şeyi burada :)
amin canım. evet biraz zor olacak ama birazcık onların isteklerine de kulak vermek lazım dediğin gibi, hep biz hep biz olmaz :)
canım ben de doktora ilk gittiğimde 57,5 sonrakinde 56, 2 hafta önceki son kontrolümde de 57 kiloydum. seninle aynı gibiyiz yani. benim doktorum hiç sorun etmedi, bebek sağlıklı görünüyordu çünkü. senin de öyleymiş çok şükür. doktorların değerlendirmeleri farklı olabiliyor tabi, sen yine de dikkat et alman gereken besinleri al gerisi bünye meselesi zaten
dr ların kilo konusunda yorumları farklı farklı oluyo cnm ya nedense. bazıları kilo alınca kızıyor. benim ki ben kilo aldıkça seviniyor:)) oo iyi kilo da almışız süper diyo. ben somurtuyorum. dr umu da görseniz bergüzar korele tıpa tıp benziyor. incecik. onu gördükçe canım sıkılıyo
İcimdeki his annenle ayni fikirde olacagi yonunde nedense...haydi bakalim bekliyoruz.karsinda anlayisli bir es bulman dualariyla....:)
Anaaa bi ingilizce bi de turkcecinin yaninda yirtik dondan cikar gibi olcam afedersiniz ama ben de biyolojiciyimgebe kadinlastiramadiklarimizdan misiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bosver canim yaa keyfini cikar valla ben bulantilarim varken mutfaga girmedim bitek onun disinda hic dinlemedim kayinvalidemi ramazanda hergun beraber yapiyoruz iftarlari tabi yemekler hazir oluyoda bana bitek sofra kurmak toplamak kaliyo
Buda evlendigimizden bu yana hep ayniydi zaten..
Bazen kayinvalidem sakayla karisik oo ben hamileyken cay kesiyodum falan diyo guluyorum bende simdiki hamileler nazli siz eski topraksiniz diyorum :)
Canım o herkesde aynı sanırım. Benim kayınvaldede kızıma hamileyken melektiKızımın doğduğu gün olay çıkardı o derece yani. Bari doğduğu gün yapma bir kaç gün beklede hamilelikten dolayı iyi davrandığını düşünmüyeyim dimi? Ama onlarâ göre torunlarını taşıyoruz biz kimiz ki zaten :)
Canim bence mirin kirin ederek naz et biktirincaya kadar ilgilensinler canim sunu istio bunu istio tum isteklerini yaptir sana lafsoylemeye firsat kalmaz
Kızlar gunaydn.dün kızımı gördum çok şükür hiçbir sıkıntı yok. Ama dun ilk defa bir bayılma yaşadım.ve çok korktum. Avm ye gtmiştik eşimle kasada sıra beklerken başım dondu Başımı eşimin omzuna koyar koymaz bayılmısım. Uyandgmda yerde yatıyfm etrafmda insanlar. Öyle korktumki hemn karnımı sevdm. Şimdi şukır iyyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?