2014 Aralık Anneleri

benimki de önden gidiodu boy kilo konusunda merak ediorum şimdi nasıll ya ben kilo aldım çünkü Yusufum nasılllll ay bu cumartesi gelmez şimdiiii

Aynen bende kilo aldım bakalım bebiş ne kadar almış. Benim 2-3 gün önden gidiyordu çok fark yoktu. Merak içindeyim iyi bakabilmiş miyim diye Benimde Perşembe günü randevum hem ayrıntılı hem kendi doktoruma bekliyorum bende

Evet dura dinlene gidecegimiz icin rahat olucak bana :) ben de arkada yatsam mi die dusundum ama benim co-pilotlugum olmadan yolculuk olmaz mutlaka karismam lazim kaptan sofore

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benden bitane daha :) bir km ötedeki tümseği söylemezsem, navigasyonluk yapmazsam olmaaaaaaz

Hayırlı olsun hayatta herşey oluyor:)) ne güzel ikisi birden büyürler maşallahh:))

Kızlar hayırlı yolculuklar biz de 10 saatlik bi yolculuk yapacağız hepimizin yolu açık olsunn kazasız belasız gidelim gelelim inşallahh:))

Evet canım geç kalmışsın iki haftaya sıra gelmez malesef. Benim hastanem 200tl istedi zaten bu fiyattan aşağı bulmak çok zor. Telefonla aradım bikaç yeri ama fiyat vermediler. Mecbur özelde yaptıracaksın canım. Artık bi dahaki bebişte erkenden sıra alırız tecrübe olsun:))

Benden bitane daha :) bir km ötedeki tümseği söylemezsem, navigasyonluk yapmazsam olmaaaaaaz

Hahahaha al benden de o kadar ay koptum yaaa...esim sollarken bile kendi yan aynama bakarim arkadan araba gelio mu die gozum hep hiz ibresindedir hahahah bi de o uyu biraz dese de uyuyamam nolur nolmaz

Ayyy yalnız değilim süpersin yaaa :) 3 senedir hiç yanıında uyumuşluğum yoktur hele otobanda yollar düz ya konuştururum sürekli dalmasın fln diye o da farkında bazen uyukluyo gibi numara yapar kızınca gülüyor :)) bir de eşimin memleketde yollar yol değil labirent bir görsen viraj uçurum ne ararsan var...sollamadan önce izin alıyor adamcağız yaa hız ibaresine gelince ben de aynıyım sınırı geçince başlarım uyarılara:)) şu Cem Yılmaz'ın gösterideki navigasyon kadınlarız ikimiz :))))

ya insan ister istemez endişeleniyor .. kesinlikle içerde ne taklalar atıyorlar bizim hissetmediğimiz bana da öle gelio ama arada sarssın annesini ya poff

Doğru söylüyorsun canım... aslında endiselenmemek elde değil ama stresli de olmamak lazım:) bu pimpiriklik bizi yiyecek ya :))

Ya Kızlar burada sinirden patlıcam paylaşmadan duramıcam...malum 3 gündür kayınvalidedeyiz... Burda herkes bana taşıyıcı anne muamelesi yapıyor resmen iftara yemek yapılıyor sen önden ye çocuk aç kalır, X yemeği mesela sen bunu fazla ye oğlanın zekası gelişir, şunu da ye çocuğa kan yapar, bak ben ayıkladım şundan da ye çocuğun omurgası sağlam olur, şunu da zorla yiyiver iki dakika çocuğa sağlık katar, yatmadan şunu ye soluna yat çocuğa kilo yapar bu, bir şey içiyorum aman onu içme kemikleri zayıf olur oğlanın vs vs vs.....!!!!!
Ayy anneme anlattım ''sen hamilesin alınganlık yapıyorsun Ne güzel ilgileniyorlar işte diyo ama anlatamıyorum ya ben bu adamların üç yıldır geliniyim böyle ayağa hizmet fln taşıyıcı anne miyim ben yaaa...bizim torumumuzu taşıyorsun der gibi bu ne yaaa :banghead::banghead: mesela klimanın altında oturma hasta olursun demiyor da kayınvalide klimanın altında oturma hastalanırsan ilaç alamazsın çocukda sarsılır diyo ...!
valla en gereksiz zamanda patlıcam hee!... Kızlar haksız mıyım gerçekten abartıyo muyum? siz olsanız sinir olmaz mısınız böyle ?

Son düzenleme:

Bence de tatlim aynen oleee :) ay cukurlara dikkat et bilmem nee o da var bak bende..hamile kaldigimdan sonra daha da cogaldi

Amin insallah..benim oglus 5 yasinda ve kurani hatmetmek uzere..namazida taklidi bir sekilde kiliyor..aslinda tum dualari ezberledi ama erkek cocugu skmaya cok gelmio..birlikte ailece kildigimiz namazlarda bi bakiyorum kacmis gitmis insallah hayirli imanli salih ve salihalardan olurlar...

:) gecmisi pek bilemeyecegim icin yani bebekten once nasillardi bilmiorum ama eger bebekten snra bole olduysa evet sinir bozucu biraz :) bebegi dusunuolar seni dusunmuolar gibi olmus biraz..ama bosverr bakk keyfine tadini cikar bunlarin bence :) kac kere hamis olcaz ki bosver..ama arada tabi ki soyle lafini..cahil deilim o kadar canim biliorum ben de herseyi merak etmeyin falan de :) hatta biz ordinaryus olduk topikcene de siz solda sifir kalirsiniz de

:)) tadini cikar ya bosveerr...bebis icin bile olsa incitmedikleri surece sana hizmet ediyorlarsa...ooohhh miiss :) buna takma salla gitsin..ne tasiyicisi aslanlar gibi bir yigit hatta yagiz bir delikanli getireceksin dunyaya..ciplak yere bastirmazlar valla.. :) keyfine bak canim...

Yani geçmişte de burda iş yapmazdım hiç ama beni aşırı düşündüğü için değil bir türlü çok samimi olamadık kayınvalidem yapısı gereği bi adım uzaktır hep Oğluna bile ... sofrayı kurup toplamaya yardım işte en büyük işim buydu bulaşığa temizliğe dokunmazdım yani ama böyle önüme padişah torunu gibi hizmet olmazdı başta sallamadım ama bu ne dedim sonra sanki taşıyıcı anneyim ben dedim... Tabi içimden dedim amma böyle devam ederse birine patlayacak gibiyim :) hani filmlerde olur ya kadını tutarlar 9 ay yatırıp zorla yedirip içirirler tövbe tövbe!
Evet dediğin gibi biz kadın doğum uzman yardımcısı olmuşuz burda zaten., pehhhh :))

Yok çok şükür ama sürekli bi garipler... Eşim şaka yaptı bugün mesela sinirli anıma denk geldi kızdım.. Kayınvalidem eşini sinir etme demiyor da hamile kadını sinir etme diyor düşün :) hamile olmasam edebilir yani ay anneme anlattım o da abartıyon deyince ben mi fesatım dedim ama şükür beni anlayanlar var canım topicte yaa:)) bağrıcam yakında saksı değilim ben taşıyıcı anne gibi davranmayın anayım ben anaaaa diyeceğim buarada ne güzel dedin Yağız bir delikanli fln sevindim bi anda canım benim :)

Bak şimdi yine yeni kalktık sofradan kayınpeder bi meyveyi soymuş ayıklamış yiyecek yer kalmadı dedim eşimde gelmiş bi tane bari ye yazık babamın gönlü olsun diyor ben bi araç gibi bişi oldum sanırım iyice öyle hissettim şimdi

Hahhayt..hamile kadini sinir etme mi bakis acisina bak.... :) oldum ya gulmekten...olaganustu hale gitmis gibisin bu ne :) salla...calisin koleler :)) atinida getirsinler..ooohhh saltanatin daim olsun bacim gebe kadin :))

Hahhayt..hamile kadini sinir etme mi bakis acisina bak.... :) oldum ya gulmekten...olaganustu hale gitmis gibisin bu ne :) salla...calisin koleler :)) atinida getirsinler..ooohhh saltanatin daim olsun bacim gebe kadin :))

İlahi canım yaaaa Aynen öyle valla hamile kadın üzülmeye gelmezmiş bebeğe bişi olurmuş... kendimi baya bi değersiz hissettim anlayacağın :) evet bunu fırsata çevirmek güzel olur ama çıldırıyorm sinirden.. Doğurunca söner bacım ne daimi nerdeeeeeee Onların paşasını taşıoz ya ondan bu hizmet zahir!

Hahahahahha ay koptumm gebe kadinnnnn...daha ne istiosunnnn ye ic yan gel yatt hizmet etsinler sana..hatta sole kayinvalidene sana yelpaze yapsin sallasin pufur pufur hahaha dimi ama aycellim

Son düzenleme:

Yelpaze fikrine bayildim...soyle onlara arkana yastik koysunlar..gebe kadinin sirti bosluga gelmesin saka bir yanada bu kadar iylik yapip bir insana varligi anca bu kadar degersiz hissettirilir..extra tebrige ve takdire sayan tavirlar.... :) sanada extra sabirlar dilerim tasiyici gebe kadin :)

Kesinlikle katiliorum sana canim :) ben de gidiorum bakalim bu h.sonu bakalim bana nasil davranilcak :-D gerci Allah razi olsun hep kizlari gibi davraniolar bana kv.de de kp.de :) ama bakalim bu sefer baska olcak gibi..olmadi ben de gebe kadinlasirim hahaha cok sevdim bu fiili gebe kadinlasmak :-D:-D:-D

Eheheheeee ağlancak halime güldürdünüz Allah da sizi güldürsün kızlar ya :)) yelpazeyi söylerim de bu bebiş 9 ay karnımda sonra çıkacak yani ömürlük değil malum o yüzden demeyim ben öyle yelpaze fln aynen öyle aycellcim kendimi nasıl değersiz hissettim bir bilsen.. Hakikaten ekstra tebriği hakettiler yalnız :)) birazdan eşimle yürüyüşe çıkcaz ona söyleyeceğim hissimi...o uyarsn artık ana babasını tabi o da beni anlarsa inşallah :) kendi annem gibi daha ne istiyorsun,hamile olduğun için alınganlık yapıyorsun demezse... Umarım anlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…