benimki de önden gidiodu boy kilo konusunda merak ediorum şimdi nasıll ya ben kilo aldım çünkü Yusufum nasılllll ay bu cumartesi gelmez şimdiiii
Hakkaten canım ay ben de hayal ettim bir an heyecanlandım vallahi:) inşallah Rabbim nasip eder de o şekilde yetiştirmek nasip olur :)
Bizimde normalde 7-8 saat fln sürüyordu 10 saatte gideriz dedik 11 oldu...bayram dönüşü tekrar yolculuk var iki defa... bu gidişle gezengeç bir oğlum olacak :) ooo maşallah sizin varmanız epey sürer o şekilde ama sen yorulmazsın senin için iyi olur hatta arada denize fln de girin tam olsun tatlım :) şaka bi yana öyle sana daha iyi olur yolculuk gibi değil gezme gibi gelir :)
Evet dura dinlene gidecegimiz icin rahat olucak bana :) ben de arkada yatsam mi die dusundum ama benim co-pilotlugum olmadan yolculuk olmazmutlaka karismam lazim kaptan sofore
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı olsun hayatta herşey oluyor:)) ne güzel ikisi birden büyürler maşallahh:))Hepinize merhabalar kızlar aranıza yeni katıldım. Bilgilerim çok taze herşeyi sorabilirsiniz :) Hikayemi anlatayım da gülün biraz ben ekim annesiyim 9aylık bir kızım var hiç adet olamadan hamile kalmışım geçen hafta öğrendim hemde 17 haftalık ve cinsiyeti erkek ilk gidişte cinsiyeti öğrendim. Kızıma zor hamile kaldım öncesinde düşüğüm oldu bi tane hemen anlamıştım her ikisinde de hamile olduğumu bulantılarım olmuştu öncekilerde ama bu sefer oğlum tekme atınca anladım :) Tamamen şok geçirdim nasipmiş gerçekten. Hatta kızım 4 aylıkken hamilelik şüphesiyile ağzıma kokular tatlar geliyordu acile gittim doktor azarladı adet olmadan hamile kalamassın istesen de dedi test de negatif cıktı. Kafaya taktığın için gastrit olmuşsun dedi.Bu olaydan 2ay sonra kalmışım korunduğumuz halde. Hamilelğin yarısı geçmiş benim kıyafetlerimi yeni kaldırmışım Allahım bu göbek ne zaman gidecek diye düşünürken 2.geliyomus meğer :)
ayy kızlar cuma sabahı yola çıkacağız inşallah ama yol gözümde büyüdü resmen. şimdiye kadar hiç tedirgin değildim ama zaman yaklaştıkça tedirgin oluyorum :) bir de eşim gitmişken kalalım diyor bayramdan sonraki pazara kadar, ben de cuma dönelim haftasonu da evimde dinleneyim istiyorum aslında ama bir şey de söyleyemiyorum 3 yıldır gitmiyor memleketine sonuçta. 2 gün için tartışmayalım diyip sesimi çıkarmıyorum. inşallah çok yorulmam, döndüğümüzün ertesi güne iş başı yapacağız malum
Al benden de o kadar canim..denizliden tekirdaga gidicez ve yol cok buyuyo gozumde..tedirgin oluorum ya bisi olursa die Allah korusunn rabbim...biz bu cuma yola cikip taaa 10 agustosta doncezzz..esimle pazarlik yapiom cok gezemem sicaklarda..evde otururum sen gider gezersin diorum :) o da ailesini ozledi sonucta..benimkiler yakin izmirde zirt pirt gidioz..aman ne bilim ferah tutmaya calisiom icimi :)
Sağol canım Allah razı olsun
Ben geç kaldım o zaman baya 21. haftamın içindeyim ben en geç 2 haftaya kadar gitmem gerekiyo
Benim gittiğim hastanede 230 lira dediler bi de erkek doktor baktığı için eşim istemiyo daha uygun fiyata yapan bi özel hastane bulabilirsem oraya gidicem mecbur
Sen hangi hastaneye gidiyosun canım gittiğin hastaneden aldın mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benden bitane daha :) bir km ötedeki tümseği söylemezsem, navigasyonluk yapmazsam olmaaaaaaz
Hahahaha al benden de o kadaray koptum yaaa...esim sollarken bile kendi yan aynama bakarim arkadan araba gelio mu die gozum hep hiz ibresindedir hahahah bi de o uyu biraz dese de uyuyamam nolur nolmaz
ya insan ister istemez endişeleniyor .. kesinlikle içerde ne taklalar atıyorlar bizim hissetmediğimiz bana da öle gelio ama arada sarssın annesini ya poff
Ayyy yalnız değilim süpersin yaaa :) 3 senedir hiç yanıında uyumuşluğum yoktur hele otobanda yollar düz ya konuştururum sürekli dalmasın fln diye o da farkında bazen uyukluyo gibi numara yapar kızınca gülüyor :)) bir de eşimin memleketde yollar yol değil labirent bir görsen viraj uçurum ne ararsan var...sollamadan önce izin alıyor adamcağız yaahız ibaresine gelince ben de aynıyım sınırı geçince başlarım uyarılara:)) şu Cem Yılmaz'ın gösterideki navigasyon kadınlarız ikimiz :))))
Aynen bizde alacağız küçükten öğrensinler. Zaten en önemli örnek biz olacağız. Görerek büyüyecekler. Rabbim hayırlı evlat olarak yetiştirmemizi nasip etsin. Ama en çok istediğim şey oğlumun arkasında onun imamlığı eşliğinde namaz kılmak. Rabbim o şekilde yetiştirebilmeyi nasip etsin.
Ya Kızlar burada sinirden patlıcam paylaşmadan duramıcam...malum 3 gündür kayınvalidedeyiz... Burda herkes bana taşıyıcı anne muamelesi yapıyor resmeniftara yemek yapılıyor sen önden ye çocuk aç kalır, X yemeği mesela sen bunu fazla ye oğlanın zekası gelişir, şunu da ye çocuğa kan yapar, bak ben ayıkladım şundan da ye çocuğun omurgası sağlam olur, şunu da zorla yiyiver iki dakika çocuğa sağlık katar, yatmadan şunu ye soluna yat çocuğa kilo yapar bu, bir şey içiyorum aman onu içme kemikleri zayıf olur oğlanın vs vs vs.....!!!!!
Ayy anneme anlattım ''sen hamilesin alınganlık yapıyorsun Ne güzel ilgileniyorlar işte diyo ama anlatamıyorum ya ben bu adamların üç yıldır geliniyim böyle ayağa hizmet fln taşıyıcı anne miyim ben yaaa...bizim torumumuzu taşıyorsun der gibi bu ne yaaa :banghead::banghead: mesela klimanın altında oturma hasta olursun demiyor da kayınvalide klimanın altında oturma hastalanırsan ilaç alamazsın çocukda sarsılır diyo ...!
valla en gereksiz zamanda patlıcam hee!... Kızlar haksız mıyım gerçekten abartıyo muyum? siz olsanız sinir olmaz mısınız böyle ?
Ya Kızlar burada sinirden patlıcam paylaşmadan duramıcam...malum 3 gündür kayınvalidedeyiz... Burda herkes bana taşıyıcı anne muamelesi yapıyor resmeniftara yemek yapılıyor sen önden ye çocuk aç kalır, X yemeği mesela sen bunu fazla ye oğlanın zekası gelişir, şunu da ye çocuğa kan yapar, bak ben ayıkladım şundan da ye çocuğun omurgası sağlam olur, şunu da zorla yiyiver iki dakika çocuğa sağlık katar, yatmadan şunu ye soluna yat çocuğa kilo yapar bu, bir şey içiyorum aman onu içme kemikleri zayıf olur oğlanın vs vs vs.....!!!!!
Ayy anneme anlattım ''sen hamilesin alınganlık yapıyorsun Ne güzel ilgileniyorlar işte diyo ama anlatamıyorum ya ben bu adamların üç yıldır geliniyim böyle ayağa hizmet fln taşıyıcı anne miyim ben yaaa...bizim torumumuzu taşıyorsun der gibi bu ne yaaa :banghead::banghead: mesela klimanın altında oturma hasta olursun demiyor da kayınvalide klimanın altında oturma hastalanırsan ilaç alamazsın çocukda sarsılır diyo ...!
valla en gereksiz zamanda patlıcam hee!... Kızlar haksız mıyım gerçekten abartıyo muyum? siz olsanız sinir olmaz mısınız böyle ?
:) gecmisi pek bilemeyecegim icin yani bebekten once nasillardi bilmiorum ama eger bebekten snra bole olduysa evet sinir bozucu biraz :) bebegi dusunuolar seni dusunmuolar gibi olmus biraz..ama bosverr bakk keyfine tadini cikar bunlarin bence :) kac kere hamis olcaz ki bosver..ama arada tabi ki soyle lafini..cahil deilim o kadar canim biliorum ben de herseyi merak etmeyin falan de :) hatta biz ordinaryus olduk topikcene desiz solda sifir kalirsiniz de
:)) tadini cikar ya bosveerr...bebis icin bile olsa incitmedikleri surece sana hizmet ediyorlarsa...ooohhh miiss :) buna takma salla gitsin..ne tasiyicisi aslanlar gibi bir yigit hatta yagiz bir delikanli getireceksin dunyaya..ciplak yere bastirmazlar valla.. :) keyfine bak canim...
Yok çok şükür ama sürekli bi garipler... Eşim şaka yaptı bugün mesela sinirli anıma denk geldi kızdım.. Kayınvalidem eşini sinir etme demiyor da hamile kadını sinir etme diyor düşün :) hamile olmasam edebilir yani ay anneme anlattım o da abartıyon deyince ben mi fesatım dedim ama şükür beni anlayanlar var canım topicte yaa:)) bağrıcam yakında saksı değilim ben taşıyıcı anne gibi davranmayın anayım ben anaaaa diyeceğimbuarada ne güzel dedin Yağız bir delikanli fln sevindim bi anda canım benim :)
Hahhayt..hamile kadini sinir etme mibakis acisina bak.... :) oldum ya gulmekten...olaganustu hale gitmis gibisin bu ne :) salla...calisin koleler :)) atinida getirsinler..ooohhh saltanatin daim olsun bacim gebe kadin :))
Hahhayt..hamile kadini sinir etme mibakis acisina bak.... :) oldum ya gulmekten...olaganustu hale gitmis gibisin bu ne :) salla...calisin koleler :)) atinida getirsinler..ooohhh saltanatin daim olsun bacim gebe kadin :))
İlahi canım yaaaaAynen öyle valla hamile kadın üzülmeye gelmezmiş bebeğe bişi olurmuş... kendimi baya bi değersiz hissettim anlayacağın :) evet bunu fırsata çevirmek güzel olur ama çıldırıyorm sinirden.. Doğurunca söner bacım ne daimi nerdeeeeeee Onların paşasını taşıoz ya ondan bu hizmet zahir!
Hahahahahha ay koptumm gebe kadinnnnn...daha ne istiosunnnnye ic yan gel yatt hizmet etsinler sana..hatta sole kayinvalidene sana yelpaze yapsin sallasin pufur pufur hahaha dimi ama aycellim
Yelpaze fikrine bayildim...soyle onlara arkana yastik koysunlar..gebe kadinin sirti bosluga gelmesinsaka bir yanada bu kadar iylik yapip bir insana varligi anca bu kadar degersiz hissettirilir..extra tebrige ve takdire sayan tavirlar.... :) sanada extra sabirlar dilerim tasiyici gebe kadin :)
Hahahahahha ay koptumm gebe kadinnnnn...daha ne istiosunnnnye ic yan gel yatt hizmet etsinler sana..hatta sole kayinvalidene sana yelpaze yapsin sallasin pufur pufur hahaha dimi ama aycellim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?