Kızlar eşimle konuştum ama nasıl desem tam gebe kadınlaşarak konuştum ağlamaklı sinirli flno da hiç bu yönden bakmamıştım haklısın dedi sahurda konuşmuş anne babasıyla bakalım yeni güne kalktık nasıl olacak :)
Yok benimki şakayla karışık da demez dedim ya baya gelinim yani resmi takılıyoruzşimdi birden bu padişah torunu hizmetleri kendimi kötü hissettim baya... O dediğini benim kendi annem diyor :) dün dert yanıyorum ne güzel daha ne istiosun ben 8 aylık hamileyken kayınvalidemde halı yıkadım düğün bulaşığı yıkadım fln yeni nesil nazlı diyor :) ben de evet biz çürüğüz deyip geçiştiriyoorm :))
Senin kayınvalide de hiç işini.biliyormuş canım insan azıcık bekler :)) Yok kız olay çıkartacak bi kadın bile değil bak 3 yıldır geliniyim dah iki sohbet ettiğimiz nadirdir hani... Bazen eşimin işi olur mesela burda ben kayınvalidemle evde otururum konuşmayız doğru düzgün ben telefonla uğraşırım o bi iş yapar fln acayip ilişkimiz :)) hani sorun bende desem oğluyla da aynı.. şimdide pat diye bir ilgi bir alaka çarpıveresim geldi desem yeridir
Eheh süpermiş kız bu fikir keşke baştan deseydinz:)) artık konuştu bile eşim ailesiyle... Ama bu yöntemi daha çok sevdim action var içinde hiç.düşünmedim :))))
Canım çok geçmiş olsun
..yiyebilirsen sarımsak ye canım tansiyonu dengelermiş..inşallah tekrarı olmaz...
arkadaşlar ben kilodan yana detliyim 20.haftamız biticek alamdım almadım uffffhaftana göre normal canım aldığın kilo. aslına bakarsan ilk aylarda alınan kilo yağ oluyo. bundan sonra bebekten dolayı kilo alacağız. bebek hızla kilo alacak çünkü. bir de ödemlerimiz artacak.
alla alla evlatlıkmısın yoksa diyecem komik olacak yahu nasıl bir ruhsa sıkma canını bacımmm5 gundur konusmuyoruz annemle...kadir gecesidir dedim aradim...acmadi...sinirlerimi bozmak icin elinden geleni yapar...gun icinde en fazla bir kere daha ararim...ben daha napayim...inanilmaz geriliyorum..minik oglum bile annecim bugun niye gulumsemiyorsun dedi...
son gittiğimizde doktor yine bebek geriden geliyor 4 gün falan demişti bu kilo alımıyla alakalı birşey olsa gerek hiç almadımm uffffff canım sıkılıyorKızlar merhaba kandiliniz mübarek olsun bende 22 haftadayım dün kontrolüm vardı bebeğim 417 gr olmuş doktorumuz normal dedi 57,4 ile hamile kaldım sonradan 56 ya düştüm şuanda 58,4 üm doktor bu kilo az diyor sizce de öyle mi?
benim şapşal doktorum bu gidişle 6kgmla hamilelği kapatcan sen demişti geçen ay ama normali en az 10-12 kgm sonra küvezlerde kalmasını istememm ya ne yapsamki çok da yiyorum amaaadr ların kilo konusunda yorumları farklı farklı oluyo cnm ya nedense. bazıları kilo alınca kızıyor. benim ki ben kilo aldıkça seviniyor:)) oo iyi kilo da almışız süper diyo. ben somurtuyorum. dr umu da görseniz bergüzar korele tıpa tıp benziyor. incecik. onu gördükçe canım sıkılıyo
çok çok geçmiş olsun bacım aman dikkatKızlar gunaydn.dün kızımı gördum çok şükür hiçbir sıkıntı yok. Ama dun ilk defa bir bayılma yaşadım.ve çok korktum. Avm ye gtmiştik eşimle kasada sıra beklerken başım dondu Başımı eşimin omzuna koyar koymaz bayılmısım. Uyandgmda yerde yatıyfm etrafmda insanlar. Öyle korktumki hemn karnımı sevdm. Şimdi şukır iyyim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
5 gundur konusmuyoruz annemle...kadir gecesidir dedim aradim...acmadi...sinirlerimi bozmak icin elinden geleni yapar...gun icinde en fazla bir kere daha ararim...ben daha napayim...inanilmaz geriliyorum..minik oglum bile annecim bugun niye gulumsemiyorsun dedi...
arkadaşlar ben kilodan yana detliyim 20.haftamız biticek alamdım almadım uffff
alla alla evlatlıkmısın yoksa diyecem komik olacak yahu nasıl bir ruhsa sıkma canını bacımmm
arama aman sıkma canını
son gittiğimizde doktor yine bebek geriden geliyor 4 gün falan demişti bu kilo alımıyla alakalı birşey olsa gerek hiç almadımm uffffff canım sıkılıyor
benim şapşal doktorum bu gidişle 6kgmla hamilelği kapatcan sen demişti geçen ay ama normali en az 10-12 kgm sonra küvezlerde kalmasını istememm ya ne yapsamki çok da yiyorum amaaa
inannın çok kötü bir durum böyleside 6 ağustosda başka 2 doktordan randevomuz var onlarda sorun görürse hastaneye yatıcam bir kaç serumlu bişey yiycem artık
zira benim şapşal doktorum vinalac da vinalac başka bir hap vermedi gitti ne demir ne kan hapı ne magnezyumm uffff
çok çok geçmiş olsun bacım aman dikkat
bende dışarı çıkacağım şimdi yalnız tedirgin oldum bak şimdi
şimdi hamileyiz, inş kuzular doğduktan sonra da emzirdiğimiz sürece dokunulmazlığımız var sütümüz kesilir falan Allah muhafaza :) arkasından da 2. çocuğu yaptık mı bir kaç seneyi kurtarırız aslında, el üstünde tutuluruz
Carpiveresim geldi demis yaa catlakseytan dio cak agzinin ortasina hesabi hahahhahaa
Bu arada herkesin kadir gecesi mubarek olsun..bu gece Allah kalbinde merhamet olmayan kullarina merhamet,gonlundekinin olmasi icin dua eden herkese istedigi seyi nasip etsin ins..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haklısın bacımmmYanına tatlı şeyler al canm. Doktrmda onu dedı. Bu aylarda bebek anneden daha cok beslenrmiş. Anne besinsiz kalırmış. Oyuzden cantanz boş kalmasn
kızlar geçen gece başıma bir olay geldi bir yerde yemek yedik ve eve geldiğimde ilk başta gaz sıkıştırması gibi bişey oldu soda içeyim dedim sodadan bir yudum alır almaz tuvalete zor yetiştim hem şiddetli ishal ve aynı anda kusma yaşadım elim ayağım titremeye başladı ve o günden beri sanki kızım oynamıyo ve göbeğim sanki ağaşıya indi gibi geliyo bana dr a gitmeye korkuyorum. ne yapçam bilemiyorum ama galiba bugün gidicem artık dr a bana yardım edin kızlar
geçmiş olsunnn... git tabi bi an önce illa kötü bişi olacak diye değil,belki dinlen der,şunu yap bunu yapma der...içini ferah tut allahın izniyle inşallah bişi olmaz
inşallah canım ya çok korkuyorum
Aman canım boşver sen de annesin evladına yapar mısın bunu...annenin çocuksu tavrı yüzünden hem sen hem oğlun hem karnındaki üzülüyor canım...günahsız iki yavruyu üzmek kimsenin hakkı değil canım yazık çocuklarını düşün... Rabbim görüyor herşeyi...
Cnm valla ben suphelenmeye basladim? Dna testi filanmi yaptirsan yanlis anlamada. Uvey anne olsa anca bu sekilde olur...?
alla alla evlatlıkmısın yoksa diyecem komik olacak yahu nasıl bir ruhsa sıkma canını bacımmm
arama aman sıkma canını
:
Disarda yedigin icin mideni bozmus olabilir. Tabi boyle olunca sende ilk bebegini dusunuosun onunda kimildamadigi ana denk geldi hepsi bu icini rahat tut. Tabi gene git doktora.kızlar geçen gece başıma bir olay geldi bir yerde yemek yedik ve eve geldiğimde ilk başta gaz sıkıştırması gibi bişey oldu soda içeyim dedim sodadan bir yudum alır almaz tuvalete zor yetiştim hem şiddetli ishal ve aynı anda kusma yaşadım elim ayağım titremeye başladı ve o günden beri sanki kızım oynamıyo ve göbeğim sanki ağaşıya indi gibi geliyo bana dr a gitmeye korkuyorum. ne yapçam bilemiyorum ama galiba bugün gidicem artık dr a bana yardım edin kızlar
İyi fikir kız hatta menopoza girene kadar doğurmak gerek :)))))
Çatlak mı efenim canım
Amin canım amiiiin.....
kızlar geçen gece başıma bir olay geldi bir yerde yemek yedik ve eve geldiğimde ilk başta gaz sıkıştırması gibi bişey oldu soda içeyim dedim sodadan bir yudum alır almaz tuvalete zor yetiştim hem şiddetli ishal ve aynı anda kusma yaşadım elim ayağım titremeye başladı ve o günden beri sanki kızım oynamıyo ve göbeğim sanki ağaşıya indi gibi geliyo bana dr a gitmeye korkuyorum. ne yapçam bilemiyorum ama galiba bugün gidicem artık dr a bana yardım edin kızlar
Amin canım kimseye yaşatmasın Rabbim. Ben sıcaklarda tansiyon düşüklüğü yaşardım hele aç karnına. Gözlerim kararır. 2-3 saniye lik baygınlık gibi geçirirdim. Maş Allah diyeyeim kendime bu hamilelik bana çok yaradı. Önceki hiç bir sıkıntı mı yaşamadım.Amin cnmm inan o korkuyu atamıyorum üstümden. Hep o an geliyo aklıma. Zaten kendime geldikten sonra yarım saat aglama krizine gırdım. Allah kimseye yaşatmasın
Dimi yaO kadar vitamin bombardimmani yaparsan.alirsin tabi:)))
İnş Allah 6-7 kilo ile kalırım. Daha fazlasını kaldıramamBisi olmaaazz skma caniniii emzirirken gider o kilolarr senin gene iyiymis bn evlendim 10 kilo aldim ustune hamile kaldim dusunn :) Allah tan dha almadim. Artik en fazla 6-7 kilo alirsin diyolar ama bkalim..
Kolay mı ana olacağız tabi. HaklısınUzme kendini arkadadim..dogumda bir kismi gider...emzirirken bir kismi pesinde kosarken de en buyuk kismi gider zaten..dunyalar guzeli melegini kucagina aldinmi unutur gidersin bu kilolarinda hic bir onemi kalmaz...ana olacagiz ana
İşte belli olmuyor ben diyorum çok aldım hayır be nerde belli bile değil diyorlar. Öylelikle çok kafama takmıyorum zaten. Aslında hiç takmıyorum yaksam dikkat ederim. Hala etmiyorum valla. Sağlıklı beslensin bebişimde bir şekilde veririm. Bende kilo kalacağını sanmıyorum benmaşallah boyun uzunmuş cnm. alsan da çok belli olmaz sende. bi de zayıflar daha fazla kilo alıyolar. ben 1,66 civarıyım. 60 kilo ile başladım 65,5 falan geliyorum şu anda. ama dikkat ettiğim halde almak sinir bozucu:) yesem yedim de aldım diyip içimi rahatlatıcam:) kızımda 20 kilo aldım. 3,5 kg doğmuştu. 6 ayda verebilmiştim kilolarımı. bunda 15 kiloda kalrıım inş. amaaan napalım sağlıklı doğsunlar da veririz bi şekilde.
çok zayıfmışsın işte dert etme :) ipin ucunu kaçırma yine de, öyle Allah ne verdiyse yeme biliyorsun canım çevremiz ben evlendiğimde 40 kiloydum diyen tombiş annelerle teyzelerle dolu
a bu kadın doğumcularda fıstık gibi olma mecburiyeti mi var acaba, hepsi öyle :) benimki de öyle uzun boylu, manken gibi değil ama güzel, bakımlı, dövmeli falan :) seçerek veriyorlar bunları bize, psikolojimiz bozulsun diye
Yazmam mı yazarım tabi. Yarın olsun bi gidelim hayırlısıyla sorunsuz çıkalım da her ayrıntıyı yazarım inş Allah.bende ayrıntılıyı sordum ama başka doktor bakıyormuş çok merak ediyorum o ayrıntı olayını ya bize uzun uzun yazarsın di mi güzel anneeeee
Canim benim taktigi uygula tum isteklerini yaptir nazlan :)) yani bu durumda sen eglenmis olursun :) onlarda yorulur ustune cok gelemezler.
Ana degil analik sanki...bu mubarek gece dua edin insallah...bende kafayi yemezsem iyi :'(
Öyle deme canım ne analığı..bazı insanlar yaşlandıkça huysuzlaşıyo senin annen de öyle demek ki..geçen gün bahsettim biraz benim annem de seninkinin tam tersi yani inan her insan dayanamaz benim anneme de..sürekli yanında olalım istiyo bir gün telefonla aramasam küser, rutin ziyaretlerimiz tövbe Estağfurullah ama farz gibi yani.... dediğim gibi hep bu da bizim sınavımız diyeceksin canım herkesin imtihanı farklı sonuç olarak...bir şey soracağım canım özel değilse annenin onaylamadığı bi evlilik mi yaptın? Özelse tabi yazmayabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?