2014 Aralık Anneleri

Carpiveresim geldi demis yaa catlak seytan dio cak agzinin ortasina hesabi hahahhahaa

Bu arada herkesin kadir gecesi mubarek olsun..bu gece Allah kalbinde merhamet olmayan kullarina merhamet,gonlundekinin olmasi icin dua eden herkese istedigi seyi nasip etsin ins..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haftana göre normal canım aldığın kilo. aslına bakarsan ilk aylarda alınan kilo yağ oluyo. bundan sonra bebekten dolayı kilo alacağız. bebek hızla kilo alacak çünkü. bir de ödemlerimiz artacak.
arkadaşlar ben kilodan yana detliyim 20.haftamız biticek alamdım almadım uffff

alla alla evlatlıkmısın yoksa diyecem komik olacak yahu nasıl bir ruhsa sıkma canını bacımmm
arama aman sıkma canını

son gittiğimizde doktor yine bebek geriden geliyor 4 gün falan demişti bu kilo alımıyla alakalı birşey olsa gerek hiç almadımm uffffff canım sıkılıyor

benim şapşal doktorum bu gidişle 6kgmla hamilelği kapatcan sen demişti geçen ay ama normali en az 10-12 kgm sonra küvezlerde kalmasını istememm ya ne yapsamki çok da yiyorum amaaa
inannın çok kötü bir durum böyleside 6 ağustosda başka 2 doktordan randevomuz var onlarda sorun görürse hastaneye yatıcam bir kaç serumlu bişey yiycem artık
zira benim şapşal doktorum vinalac da vinalac başka bir hap vermedi gitti ne demir ne kan hapı ne magnezyumm uffff

çok çok geçmiş olsun bacım aman dikkat
bende dışarı çıkacağım şimdi yalnız tedirgin oldum bak şimdi

Cnm valla ben suphelenmeye basladim? Dna testi filanmi yaptirsan yanlis anlamada. Uvey anne olsa anca bu sekilde olur...?

kızlar geçen gece başıma bir olay geldi bir yerde yemek yedik ve eve geldiğimde ilk başta gaz sıkıştırması gibi bişey oldu soda içeyim dedim sodadan bir yudum alır almaz tuvalete zor yetiştim hem şiddetli ishal ve aynı anda kusma yaşadım elim ayağım titremeye başladı ve o günden beri sanki kızım oynamıyo ve göbeğim sanki ağaşıya indi gibi geliyo bana dr a gitmeye korkuyorum. ne yapçam bilemiyorum ama galiba bugün gidicem artık dr a bana yardım edin kızlar

Yanına tatlı şeyler al canm. Doktrmda onu dedı. Bu aylarda bebek anneden daha cok beslenrmiş. Anne besinsiz kalırmış. Oyuzden cantanz boş kalmasn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi fikir kız hatta menopoza girene kadar doğurmak gerek :)))))

Çatlak mı efenim canım

Amin canım amiiiin.....

haklısın bacımmm
ben kaçar
görüşürüz

geçmiş olsunnn... git tabi bi an önce illa kötü bişi olacak diye değil,belki dinlen der,şunu yap bunu yapma der...içini ferah tut allahın izniyle inşallah bişi olmaz

Cnm valla ben suphelenmeye basladim? Dna testi filanmi yaptirsan yanlis anlamada. Uvey anne olsa anca bu sekilde olur...?

alla alla evlatlıkmısın yoksa diyecem komik olacak yahu nasıl bir ruhsa sıkma canını bacımmm
arama aman sıkma canını
:

Ana degil analik sanki...bu mubarek gece dua edin insallah...bende kafayi yemezsem iyi :'(

Disarda yedigin icin mideni bozmus olabilir. Tabi boyle olunca sende ilk bebegini dusunuosun onunda kimildamadigi ana denk geldi hepsi bu icini rahat tut. Tabi gene git doktora.
İyi fikir kız hatta menopoza girene kadar doğurmak gerek :)))))

Çatlak mı efenim canım

Amin canım amiiiin.....

Canim benim taktigi uygula tum isteklerini yaptir nazlan :)) yani bu durumda sen eglenmis olursun :) onlarda yorulur ustune cok gelemezler.

Gecmis olsun canim..umarim muhim bisey yoktur..hemen dra git...

Canım geçmiş olsun...bir şey varsa bile çıkartmışsın ve ishal de olmuşsun korkma çıkmıştır çıkacak olan
.dr.â git ama ihmal etme için rahat etsin böyle bebişi de etkilersin

Amin canım kimseye yaşatmasın Rabbim. Ben sıcaklarda tansiyon düşüklüğü yaşardım hele aç karnına. Gözlerim kararır. 2-3 saniye lik baygınlık gibi geçirirdim. Maş Allah diyeyeim kendime bu hamilelik bana çok yaradı. Önceki hiç bir sıkıntı mı yaşamadım. Zamanında yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. Birde bebğine bir şey oldu mu korkusu ekleniyor. İyi bari ağlayıp rahatlamışsındır.
O kadar vitamin bombardimmani yaparsan.alirsin tabi:)))
Dimi ya Ama doktor iç dedi ne yapayım. Beni zayıf görünce vitaminsiz sandılar dayadılar vitaminleri. EE bende boş durmuyorum ki. Habire meyve salataları, meyve tabakları hazırlıyorum kendime. Yemek ile işim yok ama meyve kilolarca alıyoruz resmen. Bu gidişle bende şeker de çıkar dikkat edeyim bari biraz.
Bisi olmaaazz skma caniniii emzirirken gider o kilolarr senin gene iyiymis bn evlendim 10 kilo aldim ustune hamile kaldim dusunn :) Allah tan dha almadim. Artik en fazla 6-7 kilo alirsin diyolar ama bkalim..
İnş Allah 6-7 kilo ile kalırım. Daha fazlasını kaldıramam
Uzme kendini arkadadim..dogumda bir kismi gider...emzirirken bir kismi pesinde kosarken de en buyuk kismi gider zaten..dunyalar guzeli melegini kucagina aldinmi unutur gidersin bu kilolarinda hic bir onemi kalmaz...ana olacagiz ana
Kolay mı ana olacağız tabi. Haklısın
İşte belli olmuyor ben diyorum çok aldım hayır be nerde belli bile değil diyorlar. Öylelikle çok kafama takmıyorum zaten. Aslında hiç takmıyorum yaksam dikkat ederim. Hala etmiyorum valla. Sağlıklı beslensin bebişimde bir şekilde veririm. Bende kilo kalacağını sanmıyorum ben Hem çalış hem çock bak. Uykusuz geceler falan
Başta benim annem Annemin gelinliğine zayıfken bile girememiştim. O kadar ince belliymiş. Bende evlenirken öyleydim. Hep şu folik asit yüzünden
bende ayrıntılıyı sordum ama başka doktor bakıyormuş çok merak ediyorum o ayrıntı olayını ya bize uzun uzun yazarsın di mi güzel anneeeee
Yazmam mı yazarım tabi. Yarın olsun bi gidelim hayırlısıyla sorunsuz çıkalım da her ayrıntıyı yazarım inş Allah.

Canim benim taktigi uygula tum isteklerini yaptir nazlan :)) yani bu durumda sen eglenmis olursun :) onlarda yorulur ustune cok gelemezler.

Artık çok geç canım eşim gece konuştu ailesiyle ben sabah okudum senin mesajı :) ama baştan görseydim azıcık eylenebilirdim evet:)) işe.yaradı ama eşimin konuşması şu saat oldu ağzıma bişi tıkayan yok henüz

Ana degil analik sanki...bu mubarek gece dua edin insallah...bende kafayi yemezsem iyi :'(

Öyle deme canım ne analığı..bazı insanlar yaşlandıkça huysuzlaşıyo senin annen de öyle demek ki..geçen gün bahsettim biraz benim annem de seninkinin tam tersi yani inan her insan dayanamaz benim anneme de..sürekli yanında olalım istiyo bir gün telefonla aramasam küser, rutin ziyaretlerimiz tövbe Estağfurullah ama farz gibi yani.... dediğim gibi hep bu da bizim sınavımız diyeceksin canım herkesin imtihanı farklı sonuç olarak...bir şey soracağım canım özel değilse annenin onaylamadığı bi evlilik mi yaptın? Özelse tabi yazmayabilirsin canım

Son düzenleme:

Yok canim..onayladiklari bir evlilikti...damadini sever..hatta bir kac yerde damadim bana kizimdan iyi demis..esim yururken yeri incitmeyen cok kibar bi insandir..benle tartisinca onu ariyor hatta...direk sorunu benle..babamin nazlisiydim ben...babam vefat ettikten sonra yillarin intikamini alir gibi..bu sefer ipler tam kopuyor...ve ben en hassas donemimde kaldiramiyorum bu izdirabi.

annelerr cok heyecanliyimm.. bu sabah yatarken icimde patlamalar oldu sanki.10 15dk icinde 5 6 kere hissettim. Cok garipti ilk defa boyle hissettim kizimi.. bebegim dimi o bagirsak falan degildir o kadar yukarlarda. tarifde edemiyorumm nasil bi his oldugunu. Bilenler yardim etsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlarr en gec üç haftaya detsylı ultrason yaptrmam lazm. İstanbul avrupa yakasndaym. Benm hastanmde fıyat cok uçuk. Bazı hastanelerdede cok ucuz. Kafam cok karıstı bu tarafta olanlar yardmcı olurmusunuzz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…