Yok canim..onayladiklari bir evlilikti...damadini sever..hatta bir kac yerde damadim bana kizimdan iyi demis..esim yururken yeri incitmeyen cok kibar bi insandir..benle tartisinca onu ariyor hatta...direk sorunu benle..babamin nazlisiydim ben...babam vefat ettikten sonra yillarin intikamini alir gibi..bu sefer ipler tam kopuyor...ve ben en hassas donemimde kaldiramiyorum bu izdirabi.
Ben almanya da yasiyorum...ultrasyonun fiyatini devlet 3 kere ödüyor...onun disindakileri kendin ödüyorsun...aile ödemek istemezse o zaman sadece 3 kez girmis olursun yoksa her randeuda ultrasyon istiyormusunuz ama tabii ücretli diye hatirlatiyorlar.bazi dr insafina kalmis bazen buda bizden olsun diyen var...tabiki uzman degilim ama duydugum kadariyla en zararsiz olan alet ultrasyon diye biliyorum ki ...herkesde cep tlf heryer kablosuz int.tüm gün radyasyonun icinde yasiyoruz.insallah ultrasyon gercekten zararsizdr...
Gunaydinnnn :) hepimizin kadir gecesi mubarek olsun.. yakin zamnda dr.a giden var mi? Bebisleriniz kac gram olmus? Ben yarin 2. Duzey ultrasona giricem ve meraktan cildrmak uzereyimmm =))) bi de kac kilo aldiniz annisler???
kızlar geçen gece başıma bir olay geldi bir yerde yemek yedik ve eve geldiğimde ilk başta gaz sıkıştırması gibi bişey oldu soda içeyim dedim sodadan bir yudum alır almaz tuvalete zor yetiştim hem şiddetli ishal ve aynı anda kusma yaşadım elim ayağım titremeye başladı ve o günden beri sanki kızım oynamıyo ve göbeğim sanki ağaşıya indi gibi geliyo bana dr a gitmeye korkuyorum. ne yapçam bilemiyorum ama galiba bugün gidicem artık dr a bana yardım edin kızlar
2.düzey ultrasona nerde girceksin canım hangi hastanede
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar ben kilodan yana detliyim 20.haftamız biticek alamdım almadım uffff
benim şapşal doktorum bu gidişle 6kgmla hamilelği kapatcan sen demişti geçen ay ama normali en az 10-12 kgm sonra küvezlerde kalmasını istememm ya ne yapsamki çok da yiyorum amaaa
inannın çok kötü bir durum böyleside 6 ağustosda başka 2 doktordan randevomuz var onlarda sorun görürse hastaneye yatıcam bir kaç serumlu bişey yiycem artık
zira benim şapşal doktorum vinalac da vinalac başka bir hap vermedi gitti ne demir ne kan hapı ne magnezyumm uffff
:
Başta benim annem Annemin gelinliğine zayıfken bile girememiştim. O kadar ince belliymiş. Bende evlenirken öyleydim. Hep şu folik asit yüzünden
İyi fikir kız hatta menopoza girene kadar doğurmak gerek :)))))
Bugün kadir gecesi diye oruca niyetlendim disarisi yaniyor işden izin aldim eve geldim dünya varmış attim kendimi direk yatağa benimki ac kaldı diye tepiklemiyo sanirim hic..
ankara yanıyor resmen bugünnn. ya böyle çok sıcaklarda hamilelere izin verilirdi normalde. kesin ben izne ayırlınca tatil olur :)
arkadaşlar ben kilodan yana detliyim 20.haftamız biticek alamdım almadım uffff
alla alla evlatlıkmısın yoksa diyecem komik olacak yahu nasıl bir ruhsa sıkma canını bacımmm
arama aman sıkma canını
son gittiğimizde doktor yine bebek geriden geliyor 4 gün falan demişti bu kilo alımıyla alakalı birşey olsa gerek hiç almadımm uffffff canım sıkılıyor
benim şapşal doktorum bu gidişle 6kgmla hamilelği kapatcan sen demişti geçen ay ama normali en az 10-12 kgm sonra küvezlerde kalmasını istememm ya ne yapsamki çok da yiyorum amaaa
inannın çok kötü bir durum böyleside 6 ağustosda başka 2 doktordan randevomuz var onlarda sorun görürse hastaneye yatıcam bir kaç serumlu bişey yiycem artık
zira benim şapşal doktorum vinalac da vinalac başka bir hap vermedi gitti ne demir ne kan hapı ne magnezyumm uffff
çok çok geçmiş olsun bacım aman dikkat
bende dışarı çıkacağım şimdi yalnız tedirgin oldum bak şimdi
Anladım canım oğlumu sevmiyor dediğin için merak ettim....cahilliğine ver o zaman canım çok da üstüne gitme üstüne gittikçe daha çok artacaktır bir de kendi haline bırak belki bu defa annen arar seni
aynen ya bu ne fena sıcak böyle, dün gece de o kadar serindi ki bugün hava güzel olacak diye umutlanmıştık. hamilelere tatili hiç duymamıştım daha önce, keşke olsaydı valla :)
Anladım canım oğlumu sevmiyor dediğin için merak ettim....cahilliğine ver o zaman canım çok da üstüne gitme üstüne gittikçe daha çok artacaktır bir de kendi haline bırak belki bu defa annen arar seni
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=739340
Bu arkadaşımızın bebeği çok hastaymış arkadaşlar aylardır hastanelerdeymiş bütün doktorlar bebeğini aldır diyolarmış ya da ölücek diyolarmış dua istiyo sadece sizin gibi yüce yürekli arkadaşlarımının dualarını eksik etmiceğini biliyorum bu gece onun Muhammed Alisi için de dua ederseniz çok sevinrim
Kızlarr en gec üç haftaya detsylı ultrason yaptrmam lazm. İstanbul avrupa yakasndaym. Benm hastanmde fıyat cok uçuk. Bazı hastanelerdede cok ucuz. Kafam cok karıstı bu tarafta olanlar yardmcı olurmusunuzz.
canım ben de Avrupa yakasında oturuyorum ama hastanem anadolu yakasında. benim hastanemde 150 tl dediler. ancak ben avrupa yakasındaki birçok özel hastaneyi teek teek tlf ile aradım ve fiyat aldm. bir çok hastane yapmıor. yapanlar arasında enn uygunu boğaziçi Tıp merkezi idi 100 tl dediler. ama ben 50 lira fark etmez die düşündüğmden cuma günü kendi hastanemde yaptırıcm
💑💓
kızlarrrr benim gibi hiç bişi yapmadığı halde oturduğu yerden terler çıkaran var mı? tamam çok sıcak havalar ama durup dururken bile terliyorum,sanki güneş tepemde gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?