2014 Aralık Anneleri

Anladım canım oğlumu sevmiyor dediğin için merak ettim....cahilliğine ver o zaman canım çok da üstüne gitme üstüne gittikçe daha çok artacaktır bir de kendi haline bırak belki bu defa annen arar seni

Niye acaba orda öyle biliyomusunuz niye 3 kere devlet karşılıyo sadece ?
Kaynanam bi televizyon programında izlemiş radyasyonu ölçen aleti ultrason aleti olan odanın dışardan duvarına bile tutulduğunda radyasyon gösteriyomuş ben kaynanamın yalancısıyım valla :) tabi ki teller modem laptoplar tabletler sürekli bunların içindeyiz ama direk karnımıza değiyo o da bilemedm bende valla napcağımı...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydinnnn :) hepimizin kadir gecesi mubarek olsun.. yakin zamnda dr.a giden var mi? Bebisleriniz kac gram olmus? Ben yarin 2. Duzey ultrasona giricem ve meraktan cildrmak uzereyimmm =))) bi de kac kilo aldiniz annisler???

2.düzey ultrasona nerde girceksin canım hangi hastanede

canım bence git içindeki dertten kurtulursun beklemek daha zor bizde dua edelim hayırlı haberler ver inşallah

2.düzey ultrasona nerde girceksin canım hangi hastanede

Canim ben en son 10gun once gittim 18+2 de 214 gr di. Bende 3kilo vermistim bulanti zamaninda o 3kiloyu aldim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün kadir gecesi diye oruca niyetlendim disarisi yaniyor işden izin aldim eve geldim dünya varmış attim kendimi direk yatağa benimki ac kaldı diye tepiklemiyo sanirim hic..

ankara yanıyor resmen bugünnn. ya böyle çok sıcaklarda hamilelere izin verilirdi normalde. kesin ben izne ayırlınca tatil olur :)

bebeğin gelişimi normalse hiç stres yapma kilo almadım diye. 8-10 kg alıp da 3,5-4 kg çocuk doğuranlar olduğu gibi 20 -30 kg alıp da 2,5-3 kg çocuk doğuranlar da var. sen beslenmene dikkat et kilo almıyorsan da Allahın bi lütfu bence

Başta benim annem Annemin gelinliğine zayıfken bile girememiştim. O kadar ince belliymiş. Bende evlenirken öyleydim. Hep şu folik asit yüzünden

benim annem de öyleymiş canım, şimdi maşallahı var ama :) ben kına gecemde annemin gelinliğini giydim, düşün artık

İyi fikir kız hatta menopoza girene kadar doğurmak gerek :)))))

o zaman da alıştın artık deyip koyverirler :)

Bugün kadir gecesi diye oruca niyetlendim disarisi yaniyor işden izin aldim eve geldim dünya varmış attim kendimi direk yatağa benimki ac kaldı diye tepiklemiyo sanirim hic..

Allah kabul etsin canım, ben de çok istiyordum ama sabah o kadar kötüydüm ki bayılıp kalırım diye tutamadım

ankara yanıyor resmen bugünnn. ya böyle çok sıcaklarda hamilelere izin verilirdi normalde. kesin ben izne ayırlınca tatil olur :)

aynen ya bu ne fena sıcak böyle, dün gece de o kadar serindi ki bugün hava güzel olacak diye umutlanmıştık. hamilelere tatili hiç duymamıştım daha önce, keşke olsaydı valla :)

CANIM DOKTORUNUN VERDİĞİ İLAÇTA İSTEDİĞİN BÜTÜN HEPSİ VAR
Etken Madde

Betakaroten, B1 Vitamini, B2 Vitamini, B6 Vitamini, Pantotenik asit, Folik asit, Niasinamid, B12 Vitamini, C Vitamini, D3 Vitamini, E Vitamini, Biotin, Demir, Magnezyum, Manganez, Çinko, Bakır, İyot, Selenyum, Krom, Molibden, Lactobacillus rhamnosus HN001, Zingiber officinale

Anladım canım oğlumu sevmiyor dediğin için merak ettim....cahilliğine ver o zaman canım çok da üstüne gitme üstüne gittikçe daha çok artacaktır bir de kendi haline bırak belki bu defa annen arar seni

Evet canim...esimde bekle dedi.yeter kendini mahvettigin dedi..dayanamiyorum durup durup agliyorum...sizinde basinizi agrittim bu konuda ama konusacak baska kimsem yok..fikirleriniz benim icin onemli...sabir versin rabbim baskada yapacak bisey yok...

aynen ya bu ne fena sıcak böyle, dün gece de o kadar serindi ki bugün hava güzel olacak diye umutlanmıştık. hamilelere tatili hiç duymamıştım daha önce, keşke olsaydı valla :)

valla işyerinde klimayı ben açıyorum arkadaşlar kapatıyo ben herkesten 5 derece kadar fazla hissediyorum galiba.
geçen yıllarda olmuştu çok sıcaklarda hamilelere, emzirenlere ve engellilere tatil oluyordu aynı kar tatili gibi

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=739340

Bu arkadaşımızın bebeği çok hastaymış arkadaşlar aylardır hastanelerdeymiş bütün doktorlar bebeğini aldır diyolarmış ya da ölücek diyolarmış dua istiyo sadece sizin gibi yüce yürekli arkadaşlarımının dualarını eksik etmiceğini biliyorum bu gece onun Muhammed Alisi için de dua ederseniz çok sevinrim

Sende durumlar nasil bugun..sahurdaki uyari ise yaradimi yoksa hala yelpaze yastik moduyla degersizlestirme devammi ediyor...

Çok üzüldüm dualarım onunla ve bebeğiyle.. umarım söylenildiği ibi değildir. Allah yardımcısı olsun( Allah acil şifalar versin

canım ben de Avrupa yakasında oturuyorum ama hastanem anadolu yakasında. benim hastanemde 150 tl dediler. ancak ben avrupa yakasındaki birçok özel hastaneyi teek teek tlf ile aradım ve fiyat aldm. bir çok hastane yapmıor. yapanlar arasında enn uygunu boğaziçi Tıp merkezi idi 100 tl dediler. ama ben 50 lira fark etmez die düşündüğmden cuma günü kendi hastanemde yaptırıcm

💑💓

Anladm canm tesekkur ederimm

kızlarrrr benim gibi hiç bişi yapmadığı halde oturduğu yerden terler çıkaran var mı? tamam çok sıcak havalar ama durup dururken bile terliyorum,sanki güneş tepemde gibi

Kadir geceniz mübarek olsun kızlar.. Bu gece dua edelim bol bol... Allah kabul eder inşallah..
Bu arada bugün ilk defa göbeğimi hoplattı sağ taraftaki bebişim :)) Çok mutlu oldum tekrar görebilmek için sürekli uzanıp göbeğime baktım durdum ama malesef bidaha olmadı...

kızlarrrr benim gibi hiç bişi yapmadığı halde oturduğu yerden terler çıkaran var mı? tamam çok sıcak havalar ama durup dururken bile terliyorum,sanki güneş tepemde gibi

Aynen...klimayi kapadigim an tere boguluyorum..vucudum hararet yapior resmen...esim ve oglum kalorifer gibi oldugumu soyluyor...yalniz degilsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…