2014 Aralık Anneleri

Aynen bizde klimada yok isyerinde camlari aciyoruz dogal klima ama ben cok sicak diyorum millet okadarda sicak degil diyor halbuki ben yaniyorum menopozlu hatunlar gibi oldum. Dayanamadim oglen amirim bugunluk bana acı eve gonder dedim oda sagolsun gonderdi.

Son düzenleme:
Sende durumlar nasil bugun..sahurdaki uyari ise yaradimi yoksa hala yelpaze yastik moduyla degersizlestirme devammi ediyor...

Yok saat 15:28 henüz önüme tabak dayayan olmadı sanırım eşimin konuşması işe yaradı canım :)

Gerçekten çok üzüldüm dua edelim...inşallah Rabbim kuzusunu ona bağışlar... Çok zor bir durum

kızlarrrr benim gibi hiç bişi yapmadığı halde oturduğu yerden terler çıkaran var mı? tamam çok sıcak havalar ama durup dururken bile terliyorum,sanki güneş tepemde gibi

Aynı canım aynı :) klimayı kapatmaya yeltenen kişiye düşmanım gözüyle bakıyorum o derece

Evet canim...esimde bekle dedi.yeter kendini mahvettigin dedi..dayanamiyorum durup durup agliyorum...sizinde basinizi agrittim bu konuda ama konusacak baska kimsem yok..fikirleriniz benim icin onemli...sabir versin rabbim baskada yapacak bisey yok...

Olur mu canım aşk olsun ne baş ağrısı.. Birbirimize yazmazsak olmaz ki :) evet bi süre anneni kendi haline bırak canım bu kadar yoğun aradıkça otomatikman haklı olduğunu düşünüp iyice tavır yapacak...evladosın sonuçta kesip atması mümkün değil bekle bakalım mecbur arayacak bence amin canım benim...

Son düzenleme:
Neyse sevindim senin adina :) hunileri takmana ve kimseye cemkirmene gerek kalmadi. :)) anlayisli insanlarmis helal olsun...esininde ikna yontemi kuvvetliymis hani :)

Evet işe yaramasa ben gebe kadınlaşarak problemi çözecektim :)) yok kız bence ben sinir olursam bebeğe de yansır diye vazgeçtiler yine aynı yoldalar aslında

ohh süper olmuş sağolsun patronun:) kan hacmimiz falan arttığı için çok sıcaklıyoruz heralde. kızımda da yaza denk gelmiştim. herkes acıyarak bakıyordu niye yaza denk getirdin diye töbe töbee
benim vücut ısım da baya bi fazla. farkediyormusunuz bilmem de özellikle göğüslerim çok sıcak geliyor bana

Evet işe yaramasa ben gebe kadınlaşarak problemi çözecektim :)) yok kız bence ben sinir olursam bebeğe de yansır diye vazgeçtiler yine aynı yoldalar aslında

Hahahah....allah hayrini versin...bu bile bebek icin diyorsun..gebe kadini uzmeyelim muhabbeti yani..olsun aman seni germesinlerde...zihniyetlerinin bi onemi yok salla gitsin

Dun sozde ilik suyla dus aldim anam bi sicak dusta buram buram terledim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet öyle oluyor malesef. burası 36 derece bugün( neyse son aylar daha da çok sıcaklıyor insan. son aylarımız serin olacak öyle avunalım:)

Avunalim tabisi bizim icin hersey kolay olacak guzel ve saglikla olcak insllah :) :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…