Aynen...klimayi kapadigim an tere boguluyorum..vucudum hararet yapior resmen...esim ve oglum kalorifer gibi oldugumu soyluyor...yalniz degilsin :)
demii,kışın o soğukda da böle yanacakk mıyız acep
kızlarrrr benim gibi hiç bişi yapmadığı halde oturduğu yerden terler çıkaran var mı? tamam çok sıcak havalar ama durup dururken bile terliyorum,sanki güneş tepemde gibi
valla işyerinde klimayı ben açıyorum arkadaşlar kapatıyoben herkesten 5 derece kadar fazla hissediyorum galiba.
geçen yıllarda olmuştu çok sıcaklarda hamilelere, emzirenlere ve engellilere tatil oluyordu aynı kar tatili gibi
Bol bol kan yapici seyler yer icersek neden olnasin..dogum yapmis lohusa kadinlar olacagiz..usumeyelim
Bende oyleyimm sikintili hava bunaltiyor.
Sende durumlar nasil bugun..sahurdaki uyari ise yaradimi yoksa hala yelpaze yastik moduyla degersizlestirme devammi ediyor...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=739340
Bu arkadaşımızın bebeği çok hastaymış arkadaşlar aylardır hastanelerdeymiş bütün doktorlar bebeğini aldır diyolarmış ya da ölücek diyolarmış dua istiyo sadece sizin gibi yüce yürekli arkadaşlarımının dualarını eksik etmiceğini biliyorum bu gece onun Muhammed Alisi için de dua ederseniz çok sevinrim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlarrrr benim gibi hiç bişi yapmadığı halde oturduğu yerden terler çıkaran var mı? tamam çok sıcak havalar ama durup dururken bile terliyorum,sanki güneş tepemde gibi
Evet canim...esimde bekle dedi.yeter kendini mahvettigin dedi..dayanamiyorum durup durup agliyorum...sizinde basinizi agrittim bu konuda ama konusacak baska kimsem yok..fikirleriniz benim icin onemli...sabir versin rabbim baskada yapacak bisey yok...
Yok saat 15:28 henüz önüme tabak dayayan olmadısanırım eşimin konuşması işe yaradı canım :)
.
Neyse sevindim senin adina :) hunileri takmana ve kimseye cemkirmene gerek kalmadi. :)) anlayisli insanlarmis helal olsun...esininde ikna yontemi kuvvetliymis hani :)
Aynı canım aynı :) klimayı kapatmaya yeltenen kişiye düşmanım gözüyle bakıyorum o derece.
Aynen bizde klimada yok isyerinde camlari aciyoruz dogal klima ama ben cok sicak diyorum millet okadarda sicak degil diyor halbuki ben yaniyorum menopozlu hatunlar gibi oldum. Dayanamadim oglen amirim bugunluk bana acı eve gonder dedim oda sagolsun gonderdi.
Evet işe yaramasa ben gebe kadınlaşarak problemi çözecektim :)) yok kız bence ben sinir olursam bebeğe de yansır diye vazgeçtiler yine aynı yoldalar aslında
ohh süper olmuş sağolsun patronun:) kan hacmimiz falan arttığı için çok sıcaklıyoruz heralde. kızımda da yaza denk gelmiştim. herkes acıyarak bakıyordu niye yaza denk getirdin diye töbe töbee
benim vücut ısım da baya bi fazla. farkediyormusunuz bilmem de özellikle göğüslerim çok sıcak geliyor bana
Dun sozde ilik suyla dus aldim anam bi sicak dusta buram buram terledim
Dun sozde ilik suyla dus aldim anam bi sicak dusta buram buram terledim
evet öyle oluyor malesef. burası 36 derece bugün( neyse son aylar daha da çok sıcaklıyor insan. son aylarımız serin olacak öyle avunalım:)
sen yine dün,ben bu sabah aldım duş,şu an kendimi ter içinde 1 haftadır yıkanmamış gibi hissediyorum
Aslında çok gerekli bişey varya
Aslında çok gerekli bişey varya
ainen bunu bende istiorum gercekten gerekli bıcı bıcıyı sevdirir evlatciklarimiza
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence de çok gerekliRahat rahat bıcı bıcı yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?