canım benimmmm yaşadıklarını okudum gerçekten çok şaşırdımm.ama kendini üzmeee.hem bide hamilesinnn.karnındakide üzülür.bu mübarek günde üzülmeye değmez.senin için dua edicemmmAna degil analik sanki...bu mubarek gece dua edin insallah...bende kafayi yemezsem iyi :'(
Valla kuzucan bugunde aldim dunden pek farkli degil :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok saat 15:28 henüz önüme tabak dayayan olmadısanırım eşimin konuşması işe yaradı canım :)
Gerçekten çok üzüldüm dua edelim...inşallah Rabbim kuzusunu ona bağışlar... Çok zor bir durum
Aynı canım aynı :) klimayı kapatmaya yeltenen kişiye düşmanım gözüyle bakıyorum o derece
Olur mu canım aşk olsun ne baş ağrısı.. Birbirimize yazmazsak olmaz ki :) evet bi süre anneni kendi haline bırak canım bu kadar yoğun aradıkça otomatikman haklı olduğunu düşünüp iyice tavır yapacak...evladosın sonuçta kesip atması mümkün değil bekle bakalım mecbur arayacak benceamin canım benim...
Çok üzüldüm dualarım onunla ve bebeğiyle.. umarım söylenildiği ibi değildir. Allah yardımcısı olsun( Allah acil şifalar versin
gözüne kulağına su kaçtı derdimiz olmaz bari
canım benimmmm yaşadıklarını okudum gerçekten çok şaşırdımm.ama kendini üzmeee.hem bide hamilesinnn.karnındakide üzülür.bu mübarek günde üzülmeye değmez.senin için dua edicemmm
Kizlarrr ay benim sipa dunden beri bi kipirti halinde surekli :) sirtustu yatirmio ya hemen baslio tepinmeye :)masallah benim kuzumaaa..bi de fark ettim artik ac kalinca daha cok kipirdanio sanki..obur olcak babasi gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşallah kuzuya annesi:) darısı da bana artık çok kımıldasa hiç fena olmayacak hani :) kız benim sıpa da aynı aç kalınca coşuyor kımıldasın diye aç bırakmaya da içim el vermiyor.. Geçen çok acıktım yukarı yukarı nasıl vuruyor karnımı doyurdum tık yok..keyfine düşkün olacak paşalar :))
Kizlarrr ay benim sipa dunden beri bi kipirti halinde surekli :) sirtustu yatirmio ya hemen baslio tepinmeye :)masallah benim kuzumaaa..bi de fark ettim artik ac kalinca daha cok kipirdanio sanki..obur olcak babasi gibi
utanıyorum söylemeye 18+0 haftamdayım 6.5 kilo aldım 59 ile başladım 65.5
Ya Fettah
Aslında çok gerekli bişey varya
Maşallah kuzuya annesi:) darısı da bana artık çok kımıldasa hiç fena olmayacak hani :) kız benim sıpa da aynı aç kalınca coşuyor kımıldasın diye aç bırakmaya da içim el vermiyor.. Geçen çok acıktım yukarı yukarı nasıl vuruyor karnımı doyurdum tık yok..keyfine düşkün olacak paşalar :))
Masallah bebislere....benimkide acken cozutuyo :) doydumu karnim tembel bir uyku hali...surekli kipirdansin icimde minisimkeyf duskunu pasalar geliyor :))
Benden de gelsin 7 kg o zamaanSen de bendensin şekerim:)) 8 kg. aldım ben de..:)
Sen de bendensin şekerim:)) 8 kg. aldım ben de..:)
utanıyorum söylemeye 18+0 haftamdayım 6.5 kilo aldım 59 ile başladım 65.5
Ya Fettah
Benden de gelsin 7 kg o zamaanayy dr o kadar kiziyo ki kilo almaktan değil dr un tepkisinden korkar oldum. Aman napalim ya minnaklar sağ salim dogsun da tukan mi olur alkali diyeti mi elbet veririz kilolari
Ay evet yaaa...ac birakasim var cok fena ama gonlum el vermio benim de :) saglikli olsunlar da Allah korusun onlari..
Masallah bebislere....benimkide acken cozutuyo :) doydumu karnim tembel bir uyku hali...surekli kipirdansin icimde minisimkeyf duskunu pasalar geliyor :))
Ben de aç koyacam bu gidişle oynasın diye aşırı sakin bu aralar endişe ettiriyo bana...ama kıyamam ki işte koyamam kesin :) evet bunlar tam keyif.düşkünü olacak...annem de açlığa tahammülü olmayacak desene diyor inşallah sütümüz bol olur bari yandık yoksa mamayı yetiştircez diye mutfak savaş alanına döner bu sıpalar sayesinde :))
Sen de bendensin şekerim:)) 8 kg. aldım ben de..:)
18+1 de Ekmek yemeden ve tiksindiğim için sıfır tatlı ile 6 kilo da ben aldımyesem 15 sınırını şimdiden geçmiştim hoş benim doktorum rahatsızlığımdan dolayı 25 e kadar izin verdi bana ama 15 sınır koydum kendime aşmam inşallah... armooisecim dediğin gibi doğumdan sonra diyet topiclerindeyiz hep beraber :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?