2014 Aralık Anneleri

Sağol canım duyarlılığın için Allah razu olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benimmmm yaşadıklarını okudum gerçekten çok şaşırdımm.ama kendini üzmeee.hem bide hamilesinnn.karnındakide üzülür.bu mübarek günde üzülmeye değmez.senin için dua edicemmm

Cidden sasirtici bir durum degilmi insanin inanasi gelmiyor...uzulmemeye calisiyorum aklimdan bir an ciksa rahatlayacagim...duaya cok cok ihtiyacim var..cok sagol canim...bu mubarek gecede cok cok dua edelim birbirimize insallah...herkesi imtihaninda muvaffak eylesin rabbim

Kizlarrr ay benim sipa dunden beri bi kipirti halinde surekli :) sirtustu yatirmio ya hemen baslio tepinmeye :)masallah benim kuzumaaa..bi de fark ettim artik ac kalinca daha cok kipirdanio sanki..obur olcak babasi gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah kuzuya annesi:) darısı da bana artık çok kımıldasa hiç fena olmayacak hani :) kız benim sıpa da aynı aç kalınca coşuyor kımıldasın diye aç bırakmaya da içim el vermiyor.. Geçen çok acıktım yukarı yukarı nasıl vuruyor karnımı doyurdum tık yok..keyfine düşkün olacak paşalar :))

Son düzenleme:
benden de 4,5 kilo gelsin 21. haftamdayim göbegim cok sis normalmi bilmiyorum haftaya ayrintili ultrasyonum var hayirlisiylan onuda gecirelim bide aranizda süt hormonu yüksek olan arkadaslar varmi

utanıyorum söylemeye 18+0 haftamdayım 6.5 kilo aldım 59 ile başladım 65.5

Ya Fettah

Bugün Dr ye gittim detayli ultrason icn herşey normal Allah a şükür.1 hafta önden gidiyor kizim.bende 20 haftaligim normalde ve 2 kilo aldim.

Masallah bebislere....benimkide acken cozutuyo :) doydumu karnim tembel bir uyku hali...surekli kipirdansin icimde minisim keyf duskunu pasalar geliyor :))

Masallah bebislere....benimkide acken cozutuyo :) doydumu karnim tembel bir uyku hali...surekli kipirdansin icimde minisim keyf duskunu pasalar geliyor :))

Ay evet yaaa...ac birakasim var cok fena ama gonlum el vermio benim de :) saglikli olsunlar da Allah korusun onlari..

Sen de bendensin şekerim:)) 8 kg. aldım ben de..:)
Benden de gelsin 7 kg o zamaan ayy dr o kadar kiziyo ki kilo almaktan değil dr un tepkisinden korkar oldum. Aman napalim ya minnaklar sağ salim dogsun da tukan mi olur alkali diyeti mi elbet veririz kilolari

utanıyorum söylemeye 18+0 haftamdayım 6.5 kilo aldım 59 ile başladım 65.5

Ya Fettah

Benden de gelsin 7 kg o zamaan ayy dr o kadar kiziyo ki kilo almaktan değil dr un tepkisinden korkar oldum. Aman napalim ya minnaklar sağ salim dogsun da tukan mi olur alkali diyeti mi elbet veririz kilolari

18+1 de Ekmek yemeden ve tiksindiğim için sıfır tatlı ile 6 kilo da ben aldım yesem 15 sınırını şimdiden geçmiştim hoş benim doktorum rahatsızlığımdan dolayı 25 e kadar izin verdi bana ama 15 sınır koydum kendime aşmam inşallah... armooisecim dediğin gibi doğumdan sonra diyet topiclerindeyiz hep beraber :))))

Ay evet yaaa...ac birakasim var cok fena ama gonlum el vermio benim de :) saglikli olsunlar da Allah korusun onlari..

Ben de aç koyacam bu gidişle oynasın diye aşırı sakin bu aralar endişe ettiriyo bana...ama kıyamam ki işte koyamam kesin :) evet bunlar tam keyif.düşkünü olacak...annem de açlığa tahammülü olmayacak desene diyor inşallah sütümüz bol olur bari yandık yoksa mamayı yetiştircez diye mutfak savaş alanına döner bu sıpalar sayesinde :))

Dogru dedin valla somurcekler memikleri

Nasıl oldu anlamadım bi ara 62ydi bi iki haftada cozuttu napcam ben böyle dünya gibi olcaam bu gidişle bişey daha 75 kullanıyordum 85 aldım sıktı noldu bana naaayyıırrr

Ya Fettah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…