- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
Nasıl oldu anlamadım bi ara 62ydi bi iki haftada cozuttu napcam ben böyle dünya gibi olcaam bu gidişle bişey daha 75 kullanıyordum 85 aldım sıktı noldu bana naaayyıırrr
Ya Fettah
anomm çok korktum
Son 3 ay alacağımız kiloların yanında bu başlangıç gibi duruyor ya:)) malesef artık bir süre böyle koca göğüslerle dolasicaz sanırım:)) benimkiler de sıkıyor off
2.düzey ultrasona nerde girceksin canım hangi hastanede
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Son 3 ay alacağımız kiloların yanında bu başlangıç gibi duruyor ya:)) malesef artık bir süre böyle koca göğüslerle dolasicaz sanırım:)) benimkiler de sıkıyor off
Yahu bnm tik yok hala yaa sizin nasil buyudu gogusleriniz??
Şöyle söyleyim bir arkadasim her iki çocuğunda da ultrasyon ücretsizken heray girmiş.daha sonra devlet ciddi kısıtlamaya gitti.sonucta ben her gittigimde girmek istiyormusunuz diye soruyorlar.mesela memografi yada benzer cihazlarda acik acik zararlari anlatiliyor.kayinvaldeniz de tabiki muhakkak haklidir.sonucta ben ayda bir giriyorum.ama zararini bugun bilemem.yok diye umut ediyorum sadece.inanin kablosuz ağlar direk karnimiza gelmiyorsa bile alt komsu üst komsu nerdeyse 24 saat icindeyiz..bilim insani degilim sirf kendi yaptigimi söyledim.Allah bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.hayirli ve saglikli bir evladiniz olsun insallah.Niye acaba orda öyle biliyomusunuz niye 3 kere devlet karşılıyo sadece ?
Kaynanam bi televizyon programında izlemiş radyasyonu ölçen aleti ultrason aleti olan odanın dışardan duvarına bile tutulduğunda radyasyon gösteriyomuş ben kaynanamın yalancısıyım valla :) tabi ki teller modem laptoplar tabletler sürekli bunların içindeyiz ama direk karnımıza değiyo o da bilemedm bende valla napcağımı...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=739340
Bu arkadaşımızın bebeği çok hastaymış arkadaşlar aylardır hastanelerdeymiş bütün doktorlar bebeğini aldır diyolarmış ya da ölücek diyolarmış dua istiyo sadece sizin gibi yüce yürekli arkadaşlarımının dualarını eksik etmiceğini biliyorum bu gece onun Muhammed Alisi için de dua ederseniz çok sevinrim
Günaydın kızlar..
Günaydın canm ikizler nasıllar? Bide cinsiyetleirniz belli oldumu?
20+...
Günaydın :) iyiler çok şükür tekmelemeler başladı.. ikiside erkek olacak inşallah.Senin belli mi?
Günaydın :) iyiler çok şükür tekmelemeler başladı.. ikiside erkek olacak inşallah.Senin belli mi?
Erkek canım benim ki de😁bitterin en son belli degıldı daha kız ama kesin değil demişlerdi belli oldumu bilgin varmı senin acaba?
20+...
Ve ben hala hissetmiyrm doktr normal dedi ama 21haftadayz ne biliyim herkes hissetti sen tekmeleri bile yemeye baslamısın🙈
20+...
Aynen yaa.. Benim kızım 4 yaşında, şu an bile kullanabilirim yani.. Yüzlerine su gelmesinden hoşlanmıyorlar..
Günaydın kızlar..
Kizlar bende 18+1 im acikcasi su ana kadar pek dikkat ettiğim söylenemez yediklerime ekmek yemiyorum fazla ama tatli pilav makarna gibi şeyleri yiyorum 62 ile basladim su an 64 um iki kilo aldim doktorum gayet normal dedi sizce de iyi mi 😊 çok kilo almak istemiyorum 70 le falan doğuma girebilsem keşke 😄aslinda ben evlendikten sonra kilo aldim almasaydim iyiydi ya simdi bu kadar silinti yapmazdim valla 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?