2014 Aralık Anneleri

Nasıl oldu anlamadım bi ara 62ydi bi iki haftada cozuttu napcam ben böyle dünya gibi olcaam bu gidişle bişey daha 75 kullanıyordum 85 aldım sıktı noldu bana naaayyıırrr

Ya Fettah

Son 3 ay alacağımız kiloların yanında bu başlangıç gibi duruyor ya:)) malesef artık bir süre böyle koca göğüslerle dolasicaz sanırım:)) benimkiler de sıkıyor off

Son düzenleme:
Son 3 ay alacağımız kiloların yanında bu başlangıç gibi duruyor ya:)) malesef artık bir süre böyle koca göğüslerle dolasicaz sanırım:)) benimkiler de sıkıyor off

Rabbim herşeyin kolayını verir bizim gibi sevgi dolu anneleri üzmez şükürler olsun minnaklarımıza ☺

Ya Fettah

Yahu bnm tik yok hala yaa sizin nasil buyudu gogusleriniz??

Valla bn bi aydir eskiye dair hicbi sutyeni takamiorum 85b den 90c ye hizli bi gecis yasadik sonumuz hayrolsun :) benimde karnim hic cikmadi 5 aydir 1 kilo aldim ama zaten yeterince iriceyim cok almam insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi geceler kızlar
Geçmişi okuyamadım
Kandiliniz mübarek olsun, Allah bu mübarek geceyi hepimiz için hayırlı etsin
Kolay doğumlar nasip etsin

Şöyle söyleyim bir arkadasim her iki çocuğunda da ultrasyon ücretsizken heray girmiş.daha sonra devlet ciddi kısıtlamaya gitti.sonucta ben her gittigimde girmek istiyormusunuz diye soruyorlar.mesela memografi yada benzer cihazlarda acik acik zararlari anlatiliyor.kayinvaldeniz de tabiki muhakkak haklidir.sonucta ben ayda bir giriyorum.ama zararini bugun bilemem.yok diye umut ediyorum sadece.inanin kablosuz ağlar direk karnimiza gelmiyorsa bile alt komsu üst komsu nerdeyse 24 saat icindeyiz..bilim insani degilim sirf kendi yaptigimi söyledim.Allah bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.hayirli ve saglikli bir evladiniz olsun insallah.

Dua ettim. ..Allah şifalar versin.

Günaydın güzel anneler ve bebişlerine😘 uzun zamandır katılamıyorum aranıza mesela alısverişler basladımı cinsiyetler herkesin bellimi bunları hep kacırdım ama maşaallah sayfalar o kadar hızlı ilerlemişki bundan sonrada hepsini konusacak fırsatımız oldugunu düşünyrm

17+...

Erkek canım benim ki de😁 bitterin en son belli degıldı daha kız ama kesin değil demişlerdi belli oldumu bilgin varmı senin acaba?

20+...

Maşallah canım. Bitterin kızı olacak kesinleşti sonunda Bizi bile meraklandırdı burda :))

Ve ben hala hissetmiyrm doktr normal dedi ama 21haftadayz ne biliyim herkes hissetti sen tekmeleri bile yemeye baslamısın🙈

20+...

22. haftadan sonra bile hisseden varmış, sende hissedersin yakında merak etme. Bende daha iki üç gündür tekmelerini hissediyorum..

Aynen yaa.. Benim kızım 4 yaşında, şu an bile kullanabilirim yani.. Yüzlerine su gelmesinden hoşlanmıyorlar..

buldumbuldum.com da bakınırken rastgeldim resimleri var büyük çocuklar için olanlarıda var resimleri çok eğlenceli

Günaydın kızlar..

günaydın canım bugün ayrıntılı ultrasonumuz var kuzularımı göreceğim uzun uzun hemdeeeee

doktor amcası kesin cinsiyet söyler artık 15.30 da randevumuz senin haylaz pipililer nasıllarrrrrr

kıpırdanışlarını hissetmek çok güzel biri sağdan biri soldan dün pek hissedemedim ama inşallah bişey yoktur çok pinpirikli oldummm şu saatler geçseydiiii

ben ilk gebeliğimde 6 kilo almıştım sadece hafif kilolu olduğum için bebişim gelişimide iyiydi dokyor iyi gidiyosun fazla kilo alma demişti zaten sonra fazla dikkat edemedim doğumdan sonra kilo aldım 6 ay dikkat ettim 12 kilo verdim hamile kaldım iyiki vermişim yoksa top gibi olurdum 19+1 yiz şuan 3 kilo civarı aldım iyi gidiyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…