Nasıl oldu anlamadım bi ara 62ydi bi iki haftada cozuttu napcam ben böyle dünya gibi olcaam bu gidişle bişey daha 75 kullanıyordum 85 aldım sıktı noldu bana naaayyıırrr
Ya Fettah
Çok iyi fikir fananaycm aşsan bile biseycik olmaz biz iradeli anneler olucaz inşallah o kilolar verilecek sonrasinda18+1 de Ekmek yemeden ve tiksindiğim için sıfır tatlı ile 6 kilo da ben aldımyesem 15 sınırını şimdiden geçmiştim hoş benim doktorum rahatsızlığımdan dolayı 25 e kadar izin verdi bana ama 15 sınır koydum kendime aşmam inşallah... armooisecim dediğin gibi doğumdan sonra diyet topiclerindeyiz hep beraber :))))
Kızlar hayırlı kandiller.. Beni hatırladınızmı bilmem ,, geçen yazmıştım4 aylık hamileyim kahverengi leke demiştim sizlere sormuştum. Doktora gittim dün , benim bebeğin eşi aşağıdaymış o yüzden leke gelmiş doktor bir süre dinlen ama korkulacak birşey yok bebek büyüdükçe daha yukarı çıkar bebeğin eşi dedi,bu durumu yaşayan varmı umarım eş yukarı çıkar kızlar
Nasıl oldu anlamadım bi ara 62ydi bi iki haftada cozuttu napcam ben böyle dünya gibi olcaam bu gidişle bişey daha 75 kullanıyordum 85 aldım sıktı noldu bana naaayyıırrr
Ya Fettah
Kızlar hayırlı kandiller.. Beni hatırladınızmı bilmem ,, geçen yazmıştım4 aylık hamileyim kahverengi leke demiştim sizlere sormuştum. Doktora gittim dün , benim bebeğin eşi aşağıdaymış o yüzden leke gelmiş doktor bir süre dinlen ama korkulacak birşey yok bebek büyüdükçe daha yukarı çıkar bebeğin eşi dedi,bu durumu yaşayan varmı umarım eş yukarı çıkar kızlar
Amazonum sorma bir iki falan alıyorum öyle gram falan değil malesefEee artık haftada en az 350 gr. alıciizzz:)) Acı ama gerçek:))
Hatırladım canım, Geçmiş olsun.. Endişelenme ,bu durumu yaşayan arkadaşlarım oldu, bebek büyüdükçe eşi de yukarı çıktı, doktoruna güven ve istirahat et tatlım..
bende 80 kullanıyodum sıkıyo artık, memişler de artık süt üretmeye mi başladı nee
Canlar ben evdeyim ya kullanmıyordum zaten küçükler diye hortladılar resmen meydanı boş bulunca artık koca memişliyim ben hehe bu kadar büyüdüklerini tahmin edememiştim yaaa
Ya Fettah
Annem içinde öyle denmişti. Bir eşi aşağıdaydı kendini yukarı çeker dedi doktorumuz. Ama 12. haftada baya kanaması-kırmızı- olmuştu. Düştü demiştik ama şükür sapasağlam baya korkuttu bizi.Bol bol dinlen gerekirse tuvalet ve yemek ihtiyacı dışında kalkma. Bizimde 20. haftaya kadar yatışımız var. Randevumuz Ağustos başında birşey yoktur inşallah. Sende kendini yorma bebişe dikkat et Birde annemin yaşı var ondan dolayı sıkıntılı biraz durumu.
Merhaba canım soramadan edemicem kusura bakma kardeş mi geliyor sana:)?
Evet hamile olan ben değilim annemOnun adına bulunuyorum buralarda
hayirli kandiller canim bana da doktorun eşin biraz aşağıda dedi kanamam yok ama benim. Doktoruna gore herşey yolunda erken doğum gibi bir tehlikem de yok su an için. Bana da bebek büyüdükçe büyük ihtimal yukari cikar dedi. Esin asagida olması sanirim büyük bir sorun değil eğer rahimagzini tamamen kapatirsa sezeryan yapiliyor bebis cikamaz çünkü ☺ sen yine de dikkat et ani hareketler yapma, çok yükseklere uzanma,agir kaldirma yeter allah bagislasin yavrunu 😊Kızlar hayırlı kandiller.. Beni hatırladınızmı bilmem ,, geçen yazmıştım4 aylık hamileyim kahverengi leke demiştim sizlere sormuştum. Doktora gittim dün , benim bebeğin eşi aşağıdaymış o yüzden leke gelmiş doktor bir süre dinlen ama korkulacak birşey yok bebek büyüdükçe daha yukarı çıkar bebeğin eşi dedi,bu durumu yaşayan varmı umarım eş yukarı çıkar kızlar
Ayy ne güzelabla oluyorsun ilk defa mı onu bilemem tabi:) artık diğer annesi de sen olursun herhalde:))
benden de 4,5 kilo gelsin 21. haftamdayim göbegim cok sis normalmi bilmiyorum haftaya ayrintili ultrasyonum var hayirlisiylan onuda gecirelim bide aranizda süt hormonu yüksek olan arkadaslar varmi
gözüne kulağına su kaçtı derdimiz olmaz bari
Olsun :)şimdiden sen de hiç olmazsa annelik konusunda tecrübe kazanıyorsun... bir yandan da ablalik duygularını yaşamış olacaksın hayırlısıyla. .. Bence çok güzel bir duygu:)Öyle olur büyük ihtimalTek çocuktum bu yaşıma kadar ama çokta istiyordum kardeş. Hatta annemi ikna eden ben oldum diyebilirm :)
İlk korktum tek olmaya alışkındım şimdi ne hissederim diye. Birde yengeç burcuyum acayip kıskançlık varAma daha doğmadan tapıyorum ona:)
Hatta annemden daha çok ilgiliyim diyebilirim. 1 ay muaneye gitmedik ben meraktan çatlıyorum annemde tık yok iyidir diyor çok umursamaz ya nasıl dayanıyor bilmiyorum
Olsun :)şimdiden sen de hiç olmazsa annelik konusunda tecrübe kazanıyorsun... bir yandan da ablalik duygularını yaşamış olacaksın hayırlısıyla. .. Bence çok güzel bir duygu:)
aralığa doğru ne hale gelecekler kim bilir hehehhe
Kizlar bende 18+1 im acikcasi su ana kadar pek dikkat ettiğim söylenemez yediklerime ekmek yemiyorum fazla ama tatli pilav makarna gibi şeyleri yiyorum 62 ile basladim su an 64 um iki kilo aldim doktorum gayet normal dedi sizce de iyi mi 😊 çok kilo almak istemiyorum 70 le falan doğuma girebilsem keşke 😄aslinda ben evlendikten sonra kilo aldim almasaydim iyiydi ya simdi bu kadar silinti yapmazdim valla 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?