- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
günaydın canım bugün ayrıntılı ultrasonumuz var kuzularımı göreceğim uzun uzun hemdeeeee
doktor amcası kesin cinsiyet söyler artık 15.30 da randevumuz semaşallah haylaz pipililer nasıllarrrrrr
kıpırdanışlarını hissetmek çok güzel biri sağdan biri soldan dün pek hissedemedim ama inşallah bişey yoktur çok pinpirikli oldummm şu saatler geçseydiiii
Valla bn bi aydir eskiye dair hicbi sutyeni takamiorum 85b den 90c ye hizli bi gecis yasadik sonumuz hayrolsun :) benimde karnim hic cikmadi 5 aydir 1 kilo aldim ama zaten yeterince iriceyim cok almam insallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy ne güzel ya.. Bende çok özledim oğluşlarımı.. Sen kaçıncı haftadasın Canım. Benim ayrıntılı bayramdan sonraya kaldı. 21. haftaya denk geliyor sanırım. Benimkilerde dünden beri baya hareketliler maşallah :) Bi sağdan bi soldan tekmeliyorlarBende görmek için sürekli göbeğimi açıp uzanıyorum :)) Fatmacım seninkilere erkek derse çok şaşırırım :)
ben de henüz hiç hissedemeyenlerdenimVe ben hala hissetmiyrm doktr normal dedi ama 21haftadayz ne biliyim herkes hissetti sen tekmeleri bile yemeye baslamısın🙈
20+...
günaydın canım bugün ayrıntılı ultrasonumuz var kuzularımı göreceğim uzun uzun hemdeeeee
doktor amcası kesin cinsiyet söyler artık 15.30 da randevumuz senin haylaz pipililer nasıllarrrrrr
kıpırdanışlarını hissetmek çok güzel biri sağdan biri soldan dün pek hissedemedim ama inşallah bişey yoktur çok pinpirikli oldummm şu saatler geçseydiiii
Maşallah canım. Bitterin kızı olacak kesinleşti sonundaBizi bile meraklandırdı burda :))
22. haftadan sonra bile hisseden varmış, sende hissedersin yakında merak etme. Bende daha iki üç gündür tekmelerini hissediyorum..
ben de 20. haftaya şartlandırdım kendimi, sabırla iki haftanın daha geçmesini bekliyorum.. ama burda tekme haberleri duydukça nasıl imreniyorummm :)
herkeze merhabalar aralık ayında allah kısmet ederse anne olacağım 2.denemede tup bebekle hamıle kaldım suan 18+1 olduk kızım olucak inşallah
size sorum su bebeğe birsey olucak korkusu yasayan varmı daha tam hareketlerını hissedemiyorum cok nadir arada .hep aklımda kalbı durucak düşük olucak korkusu var.bugün biraz belim agrıyor sabahtan beri korkuyorum tek ben mi boyleyım merak ettım ılk zamanlarda kanamam vardı taş düşürdüm cok sukur hep ıyıydık yardımlarınıza ihtiyacım var.....
Bi anda tekmelemeye başlıyolar Canım. Sende hazırlıklı ol heran tekmeleyebilir seninkide :)
canım burda öyle olmayan bi annecik yok kihepimiz her an aynı endişelerle yaşıyoruz. haftamız aynıymış seninle. ben de henüz hissedemediğim için ve son doktor kontrolümün üstünden de iki hafta geçtiği için ayyynen senin gibiyim. sağlıkla büyüsün inşallah bebişlerimiz, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah hepimize...
9 ağustosta detaylı ya gırecegım ama zaman gecmıyor oluyorum meraktan 15 gün daha nasıl dayanacagım bılmıyorum cnm
birde hiç alışveriş fln yaptın mı ben hiçbirsey almadım su detaylıyada giriyim baslarım yavaş yavaş .
ben de pek bir şey almadım henüz. sadece geçenlerde kendime hamile pantolonu ararken bebek reyonunu da gezdik ve iki zıbın, bir de eşofman takımı gördük çok beğendik.onları aldık sadece. artık bayramdan sonra düşünüyorum ben de.
su 15 gün kolay gecsin baska birsey istemiyorum.
Nasıl oldu anlamadım bi ara 62ydi bi iki haftada cozuttu napcam ben böyle dünya gibi olcaam bu gidişle bişey daha 75 kullanıyordum 85 aldım sıktı noldu bana naaayyıırrr
Ya Fettah
Dogru dedin valla somurcekler memikleri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok iyi fikir fananaycm aşsan bile biseycik olmaz biz iradeli anneler olucaz inşallah o kilolar verilecek sonrasinda
günaydın canım kilo bol bende memişlerde var çok işimiz var bebişten sonra çok :))Günaydın herkeslere :)
Canım bende sendenim 85 takıyordum... önce 90 a şimdi 95 e terfi ettim...doğuma inek gibi gidicez sanırım
Aman doysunda kuzular tek razıyız biz :))
Evet canım inşallah hepsini vercez gram kalmayacak gram :)))
öyle kujum fiziğimiz değişecek doğanın kanunu ama kabul etmek zorluyor birazKorkma yaa bebekler için herşey ❤
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bu arada 18+2 yim bugün...bir şey soracağım kaç gündür oğlum sakin sakin diyorum ya mesela iki gün önce hissettim iki gündür tık yok...bu durum normal mi? başka şehirdeyiz çok küçük bir yer burası..tek doktor var mesela o yüzden eşimi doktora da ikna edemiyorum.. Şimdi ters bir doktordur denk geliriz kötü bir şey, yanlış bir şey der diye korkuyormuş eşim de...lütfen fikir verin bu sıklıkla kımıldamasını hissetmem normal mi??? Çok korkmaya başladım artık
tecrübeli anneler gebeliği benden önde olanlar fikir verin lütfen normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?