- 17 Nisan 2013
- 524
- 249
- 123
herkeze merhabalar aralık ayında allah kısmet ederse anne olacağım 2.denemede tup bebekle hamıle kaldım suan 18+1 olduk kızım olucak inşallah
size sorum su bebeğe birsey olucak korkusu yasayan varmı daha tam hareketlerını hissedemiyorum cok nadir arada .hep aklımda kalbı durucak düşük olucak korkusu var.bugün biraz belim agrıyor sabahtan beri korkuyorum tek ben mi boyleyım merak ettım ılk zamanlarda kanamam vardı taş düşürdüm cok sukur hep ıyıydık yardımlarınıza ihtiyacım var.....
Kızlar bu arada 18+2 yim bugün...bir şey soracağım kaç gündür oğlum sakin sakin diyorum ya mesela iki gün önce hissettim iki gündür tık yok...bu durum normal mi? başka şehirdeyiz çok küçük bir yer burası..tek doktor var mesela o yüzden eşimi doktora da ikna edemiyorum.. Şimdi ters bir doktordur denk geliriz kötü bir şey, yanlış bir şey der diye korkuyormuş eşim de...lütfen fikir verin bu sıklıkla kımıldamasını hissetmem normal mi??? Çok korkmaya başladım artık
tecrübeli anneler gebeliği benden önde olanlar fikir verin lütfen normal mi
günaydınlarrrr...ya kızıma isimde çok kararsızım ecrin nas dan vazgeçtim gbi....hafsanur,erva,yüsra...aklımdakiler
kız anneleri siz ne koyacaksınız kızınıza fikir verin
Kızlar bu arada 18+2 yim bugün...bir şey soracağım kaç gündür oğlum sakin sakin diyorum ya mesela iki gün önce hissettim iki gündür tık yok...bu durum normal mi? başka şehirdeyiz çok küçük bir yer burası..tek doktor var mesela o yüzden eşimi doktora da ikna edemiyorum.. Şimdi ters bir doktordur denk geliriz kötü bir şey, yanlış bir şey der diye korkuyormuş eşim de...lütfen fikir verin bu sıklıkla kımıldamasını hissetmem normal mi??? Çok korkmaya başladım artık
günaydınlarrrr...ya kızıma isimde çok kararsızım ecrin nas dan vazgeçtim gbi....hafsanur,erva,yüsra...aklımdakiler
kız anneleri siz ne koyacaksınız kızınıza fikir verin
Valla bn bi aydir eskiye dair hicbi sutyeni takamiorum 85b den 90c ye hizli bi gecis yasadik sonumuz hayrolsun :) benimde karnim hic cikmadi 5 aydir 1 kilo aldim ama zaten yeterince iriceyim cok almam insallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım çok normal benim ilk gebeliğimde de yaşamıştım çok fazla oynamazdı bu haftalarda bunda da aynısı oluyor 19 haftalığım 1 gün hissediyorum 2 gün hissetmiyorum daha çok küçükler çünkü
Normal annesi 20 haftadan once hissedemiyosun zaten ben bile cokk nadir hissediyorum
suan kas yapilari o kadar gucsuzki hissettiremiyor bebisler. Ama icerde kipir kipirlar o ay ayri..az kaldi bir aya daha net hissederiz sanirim
evet canım hiç endişelenecek bişi yok birden tekmeleri hissetmeye başlamıyosun yavaş yavaş başlıyo ne güzelki başlamışsın bak bence endişeleneceğine sevinmeye başlamalısın
günaydın bu arada kızlarrr
Bugun tam19 hafta oldu benimde..daha onceden 1 gun hissedip 3-4 gun hissetmedigim oluyordu..son zamanlarda daha sik ve hemen hergun gun icinde bir kac kez en az birkez hissetmeye basladim. Sanirim bir kac haftaya tam olarak heran varliklarindan haberdar ederler..birsey oldugunu hic sanmiyorum..azcik rahat birak yagiz delikanliyi..keyf onun kahya onun ister tepikler ister uyur annesi :) orda daha cok kalacakmisiniz..donuste kendi druna gidersin...gun icinde sakin vakitlerinde kendini uzanarak gobusunu dinlemeye ve hissetmeye ada..umarim duyacaksin
Yahu bnm tik yok hala yaa sizin nasil buyudu gogusleriniz??
elif bacımm haklısın ama karnım çıkmayınca pek çocuğun kilosundan azalarından şüphe duyar oldum 2 temmuzda gitmiştik kontrole detaylımız 6 ağustosda zaman gelse de öğrensek durumumuzubebeğin gelişimi normalse hiç stres yapma kilo almadım diye. 8-10 kg alıp da 3,5-4 kg çocuk doğuranlar olduğu gibi 20 -30 kg alıp da 2,5-3 kg çocuk doğuranlar da var. sen beslenmene dikkat et kilo almıyorsan da Allahın bi lütfu bence
fatma bacım anlaşılan sende vinalac içenlerdensin ben gibi içindeki tüm etken maddeleri yazmışın yazmasına ama sende taktir edersinki o maddeler yeteri dozajda değil yani içindeki demir normal bir gebenin aldığı demir oranıyla aynı değil o bakıma bu ilaçtan başka bişeyde kullanmayınca tedirgin oluyorumCANIM DOKTORUNUN VERDİĞİ İLAÇTA İSTEDİĞİN BÜTÜN HEPSİ VAR
Etken Madde
Betakaroten, B1 Vitamini, B2 Vitamini, B6 Vitamini, Pantotenik asit, Folik asit, Niasinamid, B12 Vitamini, C Vitamini, D3 Vitamini, E Vitamini, Biotin, Demir, Magnezyum, Manganez, Çinko, Bakır, İyot, Selenyum, Krom, Molibden, Lactobacillus rhamnosus HN001, Zingiber officinale
maşallah bacım yarasınnnn oşver sonra veririsin sağlıklı al kilonu bebiş iyi olsun yeterutanıyorum söylemeye 18+0 haftamdayım 6.5 kilo aldım 59 ile başladım 65.5
Ya Fettah
peki önden gidiyor ya bebiş bu 2kgm alımına rağmen göbek çıkması nasıl oldu bacım ben sanki göbek çıkmayınca bebek ufak kaldı gibime geliyor sende pek kilo almamışın o bakıma sordumBugün Dr ye gittim detayli ultrason icn herşey normal Allah a şükür.1 hafta önden gidiyor kizim.bende 20 haftaligim normalde ve 2 kilo aldim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar,
bugün çok huzurluyum, dün ailemize bir bebek katıldı amcamın bebeği oldu. o kadar farklı bir duygu ki bizim için, 10 yıldır evliler olmuyordu çocukları ve amcamın nörolojik hastalıkları olduğu için herkes çocuğu olmaz diyordu. Allah'ım verdi mucizesini işte, hem de kadir gecesinde :) Allah hepimize sağlıkla, huzurla kavuşmayı nasip etsin kuzucuklarımıza
herkese benden süt
günaydın kızlar,
bugün çok huzurluyum, dün ailemize bir bebek katıldı amcamın bebeği oldu. o kadar farklı bir duygu ki bizim için, 10 yıldır evliler olmuyordu çocukları ve amcamın nörolojik hastalıkları olduğu için herkes çocuğu olmaz diyordu. Allah'ım verdi mucizesini işte, hem de kadir gecesinde :) Allah hepimize sağlıkla, huzurla kavuşmayı nasip etsin kuzucuklarımıza
herkese benden süt
Tecrübeli annelerden normal olduğunu duymak içimi nasıl rahatlattı anlatamam canım eşime.müjde verir gibi okudum hemen :) Ohhhh paşalar keyif yapsın biz burda dokuz doğuralımArtık yalvarıyorm bir görsen canım; anneciğim bi defa vur sonra tüm gün yat yine diye ama yok :) zaten ramazan ya kuzum hep yatmaklı geçiyor günüm akşam bi sahile inip dolaşıyorz tüm action o...onun dışında Garfield gibiyim :)) Buarada bayram sonuna kadar burdayız ama sonra da tatil rezervasyonu var..kendi doktorum randevu tarihine kalacak sanırım...ilk kez bir ay girmeyeceğim sıpamı:)
canım denemediğim yatma pozisyonu kalmadı benim Yağız'ım biraz rahat olacak sanırım :)) senin 19 bitti mi canım????
ben de henüz hiç hissedemeyenlerdenimçok merak ediyorum nasıl bir duygu... Inşallah biz de duyarız artık bebişlerimizin tepiklerini :)
ne güzel, hayırlı haberlerle dön inşallah:) canım senin kuzucukların cinsiyeti belli değil miydi hala? Benim aklımda iki kız geliyor diye kalmış ..
[sıze=3]öncelikle herkese günaydın, herşey yolundadır inşallah benim sıcaklarla yine başım belada acaip sıcakk ankaraaa yahut bizim ev sıcak cidden oturduğum yerden ter döküyorum yemek yiyemiyorum vede bunaldığım için ağlama krizleri tutar oldu.bizim adam işten geldi çökmüşüm ağlıyorum artık klima şart oldu dedi ama şimdi klimaya en az 1000tl çıkacak durumumuzda yok hani. Ne yapsak şu 1-2 ay daha hayırlısıyla bir geçseee neyse allahım sıcaklarda oruçlu oruçlu zulme uğrayan bebekleri çocukları ölen annelere sabır versin... Onlar hiç aklımdan gitmiyor düşününce kendi şımarıklığım daha bir boğuyor beni allahım bana da akıl fikir versin diyorum....
[/sıze]
elif bacımm haklısın ama karnım çıkmayınca pek çocuğun kilosundan azalarından şüphe duyar oldum 2 temmuzda gitmiştik kontrole detaylımız 6 ağustosda zaman gelse de öğrensek durumumuzu
Fatma bacım anlaşılan sende vinalac içenlerdensin ben gibi içindeki tüm etken maddeleri yazmışın yazmasına ama sende taktir edersinki o maddeler yeteri dozajda değil yani içindeki demir normal bir gebenin aldığı demir oranıyla aynı değil o bakıma bu ilaçtan başka bişeyde kullanmayınca tedirgin oluyorum
maşallah bacım yarasınnnn oşver sonra veririsin sağlıklı al kilonu bebiş iyi olsun yeter
peki önden gidiyor ya bebiş bu 2kgm alımına rağmen göbek çıkması nasıl oldu bacım ben sanki göbek çıkmayınca bebek ufak kaldı gibime geliyor sende pek kilo almamışın o bakıma sordum
canım doktor fıkır fıkırlar diyor maşallah tam net bi türlü göremedi göremedikçe kız gibi diyo kesin bişey çıkmadı daha ağzındannn
Benim içimden kız geçiyo ama pamuk prenses gibi süslicem ben onlarııııııı
sen yinede de kendini iki türlüsünede alıştırHayırlısı olur inşallah sağlıklı olsunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?