2014 Aralık Anneleri

Yanliz degilsin canim ama ben kendimi artik soyle rahatlatiyorum allaha emanet yavrularimiz allah ne yazdiysa o oluyor...
hayirlisiyla insallah kavusuruz yavrucuklara....

Normal annesi 20 haftadan once hissedemiyosun zaten ben bile cokk nadir hissediyorum
suan kas yapilari o kadar gucsuzki hissettiremiyor bebisler. Ama icerde kipir kipirlar o ay ayri..az kaldi bir aya daha net hissederiz sanirim

Son düzenleme:
günaydınlarrrr...ya kızıma isimde çok kararsızım ecrin nas dan vazgeçtim gbi....hafsanur,erva,yüsra...aklımdakiler

kız anneleri siz ne koyacaksınız kızınıza fikir verin

canım ecrinin anlamı bilindiği gibi değilmiş dini yönden çok anlamlı değilmiş ona göre iyi düşün derim

evet canım hiç endişelenecek bişi yok birden tekmeleri hissetmeye başlamıyosun yavaş yavaş başlıyo ne güzelki başlamışsın bak bence endişeleneceğine sevinmeye başlamalısın
günaydın bu arada kızlarrr

günaydınlarrrr...ya kızıma isimde çok kararsızım ecrin nas dan vazgeçtim gbi....hafsanur,erva,yüsra...aklımdakiler

kız anneleri siz ne koyacaksınız kızınıza fikir verin

Slm cnm ben kızımın ismi hira olucak inşallah. Ecrın ismini bende düşünmüştm ama anlamı heryerde farklı ve tavsiye etmem. İyi bir anlamı yok cunku

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hmm her insanda farkli oluyo demek ki.. masallah bnm de koca bir karnim var :)) tipki top gibi.. sokakta her goren "aa karnina baakk kesin erkek" diyolar o derece :) bn de kilo almadim ins cok almayiz cnku bnm de fazlam var bir de senin sut kanallarin erken dolmus olabilir ondan buyume oluyomuss demekki bnm daha vakti var. Ne yapsam kuru incir mi yesem her gun bnmkiler de sisse?? =))) valla uzuluyorm boyle kalirsa emziremem diye.. cnku uclari cok kucuk.

günaydın kızlar,
bugün çok huzurluyum, dün ailemize bir bebek katıldı amcamın bebeği oldu. o kadar farklı bir duygu ki bizim için, 10 yıldır evliler olmuyordu çocukları ve amcamın nörolojik hastalıkları olduğu için herkes çocuğu olmaz diyordu. Allah'ım verdi mucizesini işte, hem de kadir gecesinde :) Allah hepimize sağlıkla, huzurla kavuşmayı nasip etsin kuzucuklarımıza

herkese benden süt

Bugun tam19 hafta oldu benimde..daha onceden 1 gun hissedip 3-4 gun hissetmedigim oluyordu..son zamanlarda daha sik ve hemen hergun gun icinde bir kac kez en az birkez hissetmeye basladim. Sanirim bir kac haftaya tam olarak heran varliklarindan haberdar ederler..birsey oldugunu hic sanmiyorum..azcik rahat birak yagiz delikanliyi..keyf onun kahya onun ister tepikler ister uyur annesi :) orda daha cok kalacakmisiniz..donuste kendi druna gidersin...gun icinde sakin vakitlerinde kendini uzanarak gobusunu dinlemeye ve hissetmeye ada..umarim duyacaksin

Canım çok teşekkür ederim.iyi.oldu bunu duyduğum :) ilk bebik olunca her saat hissetmem gerek gibi.geliyor panik yapmaya başlamıştum...

Normal annesi 20 haftadan once hissedemiyosun zaten ben bile cokk nadir hissediyorum
suan kas yapilari o kadar gucsuzki hissettiremiyor bebisler. Ama icerde kipir kipirlar o ay ayri..az kaldi bir aya daha net hissederiz sanirim

Canım çok sağol vallahi içime su serptiniz Allah razı olsun :) iyi olsunlar tüm bebişleri Rabbim korusun... Bir an evvel çok sık hissederizde şu kaygılar bir nebze olsun azalır inşallah

Evet canım başladım diye sevindim tam derken neden seyrek onu dert ettim...kımıldadığında dünyalar benim oluyor sonra tekrar kımıldayıncaya kadar dokuz doğuruyorm desem yeridir :) teşekkür ederim cevabın için canım :)

Tecrübeli annelerden normal olduğunu duymak içimi nasıl rahatlattı anlatamam canım eşime.müjde verir gibi okudum hemen :) Ohhhh paşalar keyif yapsın biz burda dokuz doğuralım Artık yalvarıyorm bir görsen canım; anneciğim bi defa vur sonra tüm gün yat yine diye ama yok :) zaten ramazan ya kuzum hep yatmaklı geçiyor günüm akşam bi sahile inip dolaşıyorz tüm action o...onun dışında Garfield gibiyim :)) Buarada bayram sonuna kadar burdayız ama sonra da tatil rezervasyonu var..kendi doktorum randevu tarihine kalacak sanırım...ilk kez bir ay girmeyeceğim sıpamı:)
canım denemediğim yatma pozisyonu kalmadı benim Yağız'ım biraz rahat olacak sanırım :)) senin 19 bitti mi canım????

Son düzenleme:
Yahu bnm tik yok hala yaa sizin nasil buyudu gogusleriniz??

Benim şimdilik sadece 1 beden büyüdü. .. 85 kullaniyodum simdi sıkıyor. 90 oldu .. merak etme senin de öyle kalmaz bence ilerde görürsün:))

Son düzenleme:
öncelikle herkese günaydın, herşey yolundadır inşallah benim sıcaklarla yine başım belada acaip sıcakk ankaraaa yahut bizim ev sıcak cidden oturduğum yerden ter döküyorum yemek yiyemiyorum vede bunaldığım için ağlama krizleri tutar oldu.bizim adam işten geldi çökmüşüm ağlıyorum artık klima şart oldu dedi ama şimdi klimaya en az 1000tl çıkacak durumumuzda yok hani. ne yapsak şu 1-2 ay daha hayırlısıyla bir geçseee neyse ALLAHIM sıcaklarda oruçlu oruçlu zulme uğrayan bebekleri çocukları ölen annelere sabır versin... onlar hiç aklımdan gitmiyor düşününce kendi şımarıklığım daha bir boğuyor beni ALLAHIM bana da akıl fikir versin diyorum....

elif bacımm haklısın ama karnım çıkmayınca pek çocuğun kilosundan azalarından şüphe duyar oldum 2 temmuzda gitmiştik kontrole detaylımız 6 ağustosda zaman gelse de öğrensek durumumuzu

fatma bacım anlaşılan sende vinalac içenlerdensin ben gibi içindeki tüm etken maddeleri yazmışın yazmasına ama sende taktir edersinki o maddeler yeteri dozajda değil yani içindeki demir normal bir gebenin aldığı demir oranıyla aynı değil o bakıma bu ilaçtan başka bişeyde kullanmayınca tedirgin oluyorum

utanıyorum söylemeye 18+0 haftamdayım 6.5 kilo aldım 59 ile başladım 65.5

Ya Fettah
maşallah bacım yarasınnnn oşver sonra veririsin sağlıklı al kilonu bebiş iyi olsun yeter

Bugün Dr ye gittim detayli ultrason icn herşey normal Allah a şükür.1 hafta önden gidiyor kizim.bende 20 haftaligim normalde ve 2 kilo aldim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
peki önden gidiyor ya bebiş bu 2kgm alımına rağmen göbek çıkması nasıl oldu bacım ben sanki göbek çıkmayınca bebek ufak kaldı gibime geliyor sende pek kilo almamışın o bakıma sordum

Canım gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin minik yavruya... 10 sene kısa bir süre değil hakkaten sabrın sonu işte:) darısı da bizim başımıza sağ salim inşallah :) sütümüzü isteriz

Allah bu huzuru daim eder inşallah:) tabi bizde hepimizee de Allah analı babalı büyütür inşallah:) Rabbim ol dedikten sonra hiç bir şey önüne geçemez mutlaka olur...Rabbimin mucizesi işte. ..ne güzel:)) Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayirlisindan nasip eder inşallah:)

19+1 bugun..ilk hamisliktede 1 hissedip 3 gun hissetmezdim ama fananaycigim var yaa son aylarda ntsye baglamisti dr..eline bi alet veriolar her hareket ettiginde basiyorsun..sonra bebegin hareketleri ve senin hissettiklerin grafik seklinde dokumanlasiyor..dr o dokumana bakarken.nneeeee bu bebek bu kadar hareket ettimi diye sok gecirmisti :)) ilerde durmayacaklar yani..aman simdilik agir abi takilsinlar..son aylar yerlerine sigmayinca goruruz onlari :))
Bir ay goremeyisine gelince ilk kavusmaniz cook heyecanli olur :)) dayan fananay dayan :))

canım doktor fıkır fıkırlar diyor maşallah tam net bi türlü göremedi göremedikçe kız gibi diyo kesin bişey çıkmadı daha ağzındannn
Benim içimden kız geçiyo ama pamuk prenses gibi süslicem ben onlarııııııı

yok canım bende kansızlık çıktı demir iğnesine başladık doktor ikiz olduğu için düşmeye devam edecek dedi kan değerlerin normalse yeterli görmüş olabilir canım

sen yinede de kendini iki türlüsünede alıştır hayırlısı olur inşallah sağlıklı olsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…