2014 Aralık Anneleri

Normal cnm onlar benimde ilk bebegim 19. Haftada hissettim simdi 21. Haftadayim cok net tekmeliyor. Cikolata ye ve sirt ustu yat ellerinle piano caliyo gibi gobisine yavasca vur parmak uclarinla benimki bunlara tepki veriyor. Bide mesela harrketlerini duymazsin ama bebek bir tarafa yaklasir o taraf sert oluyor bunu hissediosan sorun yoktur. Zaten hafta olarakta biraz erken. Bazi bebekker visne suyunada tepki veriomus :)

Hayirli olsun canim Allah bizlerede o gunleri gostersin insallah :)

amin canım, hakikaten büyük imtihan. süt feda olsun, kargolarım sana havalar biraz serinlesin şimdi yolda bozurur :)

amin, herkesin gönlündeki olur inş. aynen öyle canım, olmaz diye hiç bir şey yok gerçekten :)

Maşallah yolu yarılamışsın tatlım :) hadi ya o kadr mı hareket ediyordu hakkaten o zamaan ağır abilik, paşalık fln kalmamıştır serseri olurlar :)))) anne karnında çok kıpraşan doğunca da çok hareketli olur derler evet bi.bahane bulup en uzun arayı 15 gün vermiştik büyük buluşma olacak hakkaten:)) #vuslatiçindirenfananay

#direnfananay erkek adamdan sukunet beklemeyelim lutfen..benim oglan 9aylikken yurumeye basladi sonrada birdaha hiic yurumedi hep kostu :) haliyle bizide pesinden pek kosturdu..amaaa erkek evladin en guzeell yani ne biliyormusun canim : anneye asik oluyorlar...benimki sensiz nefes alamam annecigim diyor :)) ee iki tane olunca nasil pay edecekler beni bilemiyorum..haftanin belli gunleri biriyle diger gunleri biriyle ask yasariz artik :)) babaya kalmaz zaten

çifte prenses :) nasıl da tatlı olurlar :) Allah gönlüne göre versin canım

Kızlar bende serviks kısalığı varmış yani ölçümde 2.5 cm çıktı başka bir Dr. Gittik birkaç gün sonra 2cm çıktı Dr biri serklaj yapalım dedi diğeri daha önce bir düşük hikayen yoksa gerek yok dedi yarın tekrar gidicem şuan için yatıyorum benimle aynı durumda Olan varmı çok korkuyorum (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya bu arada kızlar ben kitap okumak istiyorum ama öle klasik bebek bakım kitaplarından değil varmı okuyan yada kitap adı tavsiye edecek birilerii aranıytorum nette ama çok klasik kitaplar onları zaten biliyorum malum ikinci bebeğim yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum

Merhaba anneler :))

yine bir sorum var :)) bayramda tatile gidemiceğim .fakat denize giricem. ama gözle görünen buyuk bir karnım olmamasına rağmen geçen seneki mayom bana dar geliyo hamileler için tankini varmış? yada bikini , mayo? alanınız var mı? bide nerden aldınız :)

Senai demircinin esiyle birlikte yazdigi bir kitabi okumustum cocuk bakimi ve gelisimiyle ilgili..6 sene oldugu icin kitabin adini hatirlamiyorum ama bulabilirsen mutlaka okumani tavsiye ederim..

Korkma canim ya Allah in izniyle doktor kontrolundesin sonucta tedavisi olan bir sey Rabbim yardimcin olsun

Fananayim datlim giymatlimmm...ay ben artik suphelenmeye basladm ikimizden..aramizda var mi akrabalik bilemedim :) ayni seyi ben de yasadim bu sabah itibariyle..valla sahurdan snra yattim..saat 5miydi neydi uyandim sanki karnim bombos gibi geldi..hemen firladim ayaga bastirdim gobegime nasi yumusak geldi..e tabi memeleri de skmadan olmaz onlarinda yokladim onlar acio ii dedim yatayim..el gobekte yattim ama hadi uyu bakalim skiosa..neden yumusak bu gobek neden ici bos gibi hissediorum bilmem ne..hadi annesinin minik kusu bi pit de cekcem elimi rahat birakcam.tarzinda konusmalar saati 7ettim inanki..sonra uyumusum..esim ise giderken uyandim 8.30da..o gitti dedim olmicak.bole kalktim kahvalti hazirladim kendime ama hala tik yok :sonuca geliom..esim.dun yiyeyim die tahin pekmez yaptiydi ondan yedim 5 tatli kasigi..amanin sen misin yiyen basladi hemen kipirtilara..demem o ki onlar canlari ne zaman isterse o zaman kiprasiolar .hem bak ben bugun dolu dolu 20 hafta oldum..2 hafta ondeyim senden..ben 18de hic hissetmiodum canim..o yuzden canini hiiiccc ama hiiicc sikma tamam mi :) kiprasir oo annesi merak etme..esimin dedigi gibi bi rahat birak cocugu beaaaaa trakyali ya ole dio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim sıpa az çatlak canım sadece açlığa tepki veriyor yüksek müzik, tatlı, meyve suyu her yolu denedim sadece çok çok açken fazlaca tepiniyor :)) ona da kıyamam işte :) evet canım sertliği hissediyorum çok şükür..teşekkür ederim :)

Tamam bekliyorum

Ay maşallah oğluşuna canım benim :) evet başta hep kız istiyordum sonra bu sebeple erkek de fena değilmiş demeye başladım :)) eşim şimdiden kıskanıyor valla senin iki.erkek çocukla eşin krizlerdedir sanırım :))

Ben büyük beden mayo aldım çok çirkin ama napim :/ tankini ne kız ilk kez duydum hamile mayoları çok çirkin yaaa :) bikini zaten hayal artık bize

benımde oyle az bı gobusum var ama dıger mayolar sıkıyo cnm oyuzden ben pentıden aldım .hem ındıırmdeydı hem gobek kısmı pileli pileli hamileler için ideal yani

bende bugün öğrednim bak istersen cnm netten :))) bende napayım mecbur alcam bişeyler. :)

Bende nette biraz araştırma yaptım kanıtlanmış olarak bi zararı yoktur diyo ses dalgalarıyla yapılıyomuş sanırım ama kaynanamda gördüğü izlediği şeye inandığı için yaptırmayalım diyo arada kaldım bende böyle :s internet telefon tablet bunlar artık ihtiyaç oldu hayatımızda çıkartamıyoruz ki...
Ama detaylı ultrason da son zamanlarda çıkmış bişi heralde çünkü bundan 1 2 sene önce doğum yapmış kişilere sorduğumda öyle bişi yaptırmak biz diyolar...
İnşallah hepimiz sağlıkla vakitlice heryerleri tastamam alırız yavrularımızı kucağımıza

Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için

Cnm Dr un proluton iğne ya da progestan verdi mi? Bunları kullanmadan yatmak yeterli gelmeyebilir.

Ben 25 mm ile serklaj oldum. Ilk doğumum da
33 haftalık old için yapıldı.

serklaj öneririm. Haftan ne tam olarak?
Çok ii bi Dr bul. Ona git.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…