öyle kujum fiziğimiz değişecek doğanın kanunu ama kabul etmek zorluyor biraz
Normal cnm onlar benimde ilk bebegim 19. Haftada hissettim simdi 21. Haftadayim cok net tekmeliyor. Cikolata ye ve sirt ustu yat ellerinle piano caliyo gibi gobisine yavasca vur parmak uclarinla benimki bunlara tepki veriyor. Bide mesela harrketlerini duymazsin ama bebek bir tarafa yaklasir o taraf sert oluyor bunu hissediosan sorun yoktur. Zaten hafta olarakta biraz erken. Bazi bebekker visne suyunada tepki veriomus :)Kızlar bu arada 18+2 yim bugün...bir şey soracağım kaç gündür oğlum sakin sakin diyorum ya mesela iki gün önce hissettim iki gündür tık yok...bu durum normal mi? başka şehirdeyiz çok küçük bir yer burası..tek doktor var mesela o yüzden eşimi doktora da ikna edemiyorum.. Şimdi ters bir doktordur denk geliriz kötü bir şey, yanlış bir şey der diye korkuyormuş eşim de...lütfen fikir verin bu sıklıkla kımıldamasını hissetmem normal mi??? Çok korkmaya başladım artık
tecrübeli anneler gebeliği benden önde olanlar fikir verin lütfen normal mi
günaydın kızlar,
bugün çok huzurluyum, dün ailemize bir bebek katıldı amcamın bebeği oldu. o kadar farklı bir duygu ki bizim için, 10 yıldır evliler olmuyordu çocukları ve amcamın nörolojik hastalıkları olduğu için herkes çocuğu olmaz diyordu. Allah'ım verdi mucizesini işte, hem de kadir gecesinde :) Allah hepimize sağlıkla, huzurla kavuşmayı nasip etsin kuzucuklarımıza
herkese benden süt
Canım gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin minik yavruya... 10 sene kısa bir süre değil hakkaten sabrın sonu işte:) darısı da bizim başımıza sağ salim inşallah :) sütümüzü isteriz
Allah bu huzuru daim eder inşallah:) tabi bizde hepimizee deAllah analı babalı büyütür inşallah:) Rabbim ol dedikten sonra hiç bir şey önüne geçemez mutlaka olur...Rabbimin mucizesi işte. ..ne güzel:)) Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayirlisindan nasip eder inşallah:)
19+1 bugun..ilk hamisliktede 1 hissedip 3 gun hissetmezdim ama fananaycigim var yaa son aylarda ntsye baglamisti dr..eline bi alet veriolar her hareket ettiginde basiyorsun..sonra bebegin hareketleri ve senin hissettiklerin grafik seklinde dokumanlasiyor..dr o dokumana bakarken.nneeeee bu bebek bu kadar hareket ettimi diye sok gecirmisti :)) ilerde durmayacaklar yani..aman simdilik agir abi takilsinlar..son aylar yerlerine sigmayinca goruruz onlari :))
Bir ay goremeyisine gelince ilk kavusmaniz cook heyecanli olur :)) dayan fananay dayan :))
Maşallah yolu yarılamışsın tatlım :) hadi ya o kadr mı hareket ediyordu hakkaten o zamaan ağır abilik, paşalık fln kalmamıştır serseri olurlar :)))) anne karnında çok kıpraşan doğunca da çok hareketli olur derlerevet bi.bahane bulup en uzun arayı 15 gün vermiştik büyük buluşma olacak hakkaten:)) #vuslatiçindirenfananay
canım doktor fıkır fıkırlar diyor maşallah tam net bi türlü göremedi göremedikçe kız gibi diyo kesin bişey çıkmadı daha ağzındannn
Benim içimden kız geçiyo ama pamuk prenses gibi süslicem ben onlarııııııı
ya bu arada kızlar ben kitap okumak istiyorum ama öle klasik bebek bakım kitaplarından değil varmı okuyan yada kitap adı tavsiye edecek birilerii aranıytorum nette ama çok klasik kitaplar onları zaten biliyorum malum ikinci bebeğim yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum
Kızlar bende serviks kısalığı varmış yani ölçümde 2.5 cm çıktı başka bir Dr. Gittik birkaç gün sonra 2cm çıktı Dr biri serklaj yapalım dedi diğeri daha önce bir düşük hikayen yoksa gerek yok dedi yarın tekrar gidicem şuan için yatıyorum benimle aynı durumda Olan varmı çok korkuyorum(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Korkma canim ya Allah in izniyle doktor kontrolundesin sonucta tedavisi olan bir sey Rabbim yardimcin olsun
Benm hastane degil canm camlica goruntuleme merkezinde giricem.
Kızlar bu arada 18+2 yim bugün...bir şey soracağım kaç gündür oğlum sakin sakin diyorum ya mesela iki gün önce hissettim iki gündür tık yok...bu durum normal mi? başka şehirdeyiz çok küçük bir yer burası..tek doktor var mesela o yüzden eşimi doktora da ikna edemiyorum.. Şimdi ters bir doktordur denk geliriz kötü bir şey, yanlış bir şey der diye korkuyormuş eşim de...lütfen fikir verin bu sıklıkla kımıldamasını hissetmem normal mi??? Çok korkmaya başladım artık
tecrübeli anneler gebeliği benden önde olanlar fikir verin lütfen normal mi
Normal cnm onlar benimde ilk bebegim 19. Haftada hissettim simdi 21. Haftadayim cok net tekmeliyor. Cikolata ye ve sirt ustu yat ellerinle piano caliyo gibi gobisine yavasca vur parmak uclarinla benimki bunlara tepki veriyor. Bide mesela harrketlerini duymazsin ama bebek bir tarafa yaklasir o taraf sert oluyor bunu hissediosan sorun yoktur. Zaten hafta olarakta biraz erken. Bazi bebekker visne suyunada tepki veriomus :)
Hayirli olsun canim Allah bizlerede o gunleri gostersin insallah :)
amin canım, hakikaten büyük imtihan. süt feda olsun, kargolarım sana havalar biraz serinlesin şimdi yolda bozurur :)
amin, herkesin gönlündeki olur inş. aynen öyle canım, olmaz diye hiç bir şey yok gerçekten :)
#direnfananayerkek adamdan sukunet beklemeyelim lutfen..benim oglan 9aylikken yurumeye basladi sonrada birdaha hiic yurumedi hep kostu :) haliyle bizide pesinden pek kosturdu..amaaa erkek evladin en guzeell yani ne biliyormusun canim : anneye asik oluyorlar...benimki sensiz nefes alamam annecigim diyor :)) ee iki tane olunca nasil pay edecekler beni bilemiyorum..haftanin belli gunleri biriyle diger gunleri biriyle ask yasariz artik :)) babaya kalmaz zaten
Merhaba anneler :))
yine bir sorum var :)) bayramda tatile gidemiceğim .fakat denize giricem. ama gözle görünen buyuk bir karnım olmamasına rağmen geçen seneki mayom bana dar geliyohamileler için tankini varmış? yada bikini , mayo? alanınız var mı? bide nerden aldınız :)
Merhaba anneler :))
yine bir sorum var :)) bayramda tatile gidemiceğim .fakat denize giricem. ama gözle görünen buyuk bir karnım olmamasına rağmen geçen seneki mayom bana dar geliyohamileler için tankini varmış? yada bikini , mayo? alanınız var mı? bide nerden aldınız :)
Benim sıpa az çatlak canım sadece açlığa tepki veriyoryüksek müzik, tatlı, meyve suyu her yolu denedim sadece çok çok açken fazlaca tepiniyor :)) ona da kıyamam işte :) evet canım sertliği hissediyorum çok şükür..teşekkür ederim :)
Tamam bekliyorum
Ay maşallah oğluşuna canım benim :) evet başta hep kız istiyordum sonra bu sebeple erkek de fena değilmiş demeye başladım :)) eşim şimdiden kıskanıyor valla senin iki.erkek çocukla eşin krizlerdedir sanırım :))
Ben büyük beden mayo aldım çok çirkin ama napim :/ tankini ne kız ilk kez duydum hamile mayoları çok çirkin yaaa :) bikini zaten hayal artık bize
Şöyle söyleyim bir arkadasim her iki çocuğunda da ultrasyon ücretsizken heray girmiş.daha sonra devlet ciddi kısıtlamaya gitti.sonucta ben her gittigimde girmek istiyormusunuz diye soruyorlar.mesela memografi yada benzer cihazlarda acik acik zararlari anlatiliyor.kayinvaldeniz de tabiki muhakkak haklidir.sonucta ben ayda bir giriyorum.ama zararini bugun bilemem.yok diye umut ediyorum sadece.inanin kablosuz ağlar direk karnimiza gelmiyorsa bile alt komsu üst komsu nerdeyse 24 saat icindeyiz..bilim insani degilim sirf kendi yaptigimi söyledim.Allah bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.hayirli ve saglikli bir evladiniz olsun insallah.
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?