aslında kan değerim yüksek olsada demirbağlama kapas,tesi ve ferrittinim sınırlardaydı nseyse artık bakalım doktor nasıl bir süreç izliycekyok canım bende kansızlık çıktı demir iğnesine başladık doktor ikiz olduğu için düşmeye devam edecek dedi kan değerlerin normalse yeterli görmüş olabilir canım
Bende nette biraz araştırma yaptım kanıtlanmış olarak bi zararı yoktur diyo ses dalgalarıyla yapılıyomuş sanırım ama kaynanamda gördüğü izlediği şeye inandığı için yaptırmayalım diyo arada kaldım bende böyle :s internet telefon tablet bunlar artık ihtiyaç oldu hayatımızda çıkartamıyoruz ki...
Ama detaylı ultrason da son zamanlarda çıkmış bişi heralde çünkü bundan 1 2 sene önce doğum yapmış kişilere sorduğumda öyle bişi yaptırmak biz diyolar...
İnşallah hepimiz sağlıkla vakitlice heryerleri tastamam alırız yavrularımızı kucağımıza
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim korkmana gerek yok banada esi asagida dedi doktor 3-4 haftaya kadar cikarmis benim hic kanamam olmadi ama dr iliski yasak dedi kanama olabilir cunku dedi hic bi sorunum yok su an..Kızlar hayırlı kandiller.. Beni hatırladınızmı bilmem ,, geçen yazmıştım4 aylık hamileyim kahverengi leke demiştim sizlere sormuştum. Doktora gittim dün , benim bebeğin eşi aşağıdaymış o yüzden leke gelmiş doktor bir süre dinlen ama korkulacak birşey yok bebek büyüdükçe daha yukarı çıkar bebeğin eşi dedi,bu durumu yaşayan varmı umarım eş yukarı çıkar kızlar
Canim bende 85 le basladim 90-95 takiliyorum su an bi surude damar cikti etrafinda..Amazonum sorma bir iki falan alıyorum öyle gram falan değil malesef
Canlar ben evdeyim ya kullanmıyordum zaten küçükler diye hortladılar resmen meydanı boş bulunca artık koca memişliyim ben hehe bu kadar büyüdüklerini tahmin edememiştim yaaa
Ya Fettah
Canim hayirli olsun oglun uzun bir meraktan sonra gecen hafta ogrendik bizde kizimi alisveris yapabilirsin dedi doktor o kadar emindi yani :)Erkek canım benim ki de😁bitterin en son belli degıldı daha kız ama kesin değil demişlerdi belli oldumu bilgin varmı senin acaba?
20+...
Benim kizimin adi Sumeyye Ayse olacak canim :)günaydınlarrrr...ya kızıma isimde çok kararsızım ecrin nas dan vazgeçtim gbi....hafsanur,erva,yüsra...aklımdakiler
kız anneleri siz ne koyacaksınız kızınıza fikir verin
Hayirli olsun canim ya cok mutlu oldum Allah isteyen herkese bi evlat versin insallah kimseye aratmasin Rabbim..günaydın kızlar,
bugün çok huzurluyum, dün ailemize bir bebek katıldı amcamın bebeği oldu. o kadar farklı bir duygu ki bizim için, 10 yıldır evliler olmuyordu çocukları ve amcamın nörolojik hastalıkları olduğu için herkes çocuğu olmaz diyordu. Allah'ım verdi mucizesini işte, hem de kadir gecesinde :) Allah hepimize sağlıkla, huzurla kavuşmayı nasip etsin kuzucuklarımıza
herkese benden süt
Cok komiksin canim yaa.ben gecen ay 1 ay bekledim sonraki muayenemde 1 ay sonraMaşallah yolu yarılamışsın tatlım :) hadi ya o kadr mı hareket ediyordu hakkaten o zamaan ağır abilik, paşalık fln kalmamıştır serseri olurlar :)))) anne karnında çok kıpraşan doğunca da çok hareketli olur derlerevet bi.bahane bulup en uzun arayı 15 gün vermiştik büyük buluşma olacak hakkaten:)) #vuslatiçindirenfananay
bende bugün öğrednim bak istersen cnm netten :))) bende napayım mecbur alcam bişeyler. :)
Kizlarr selamlar herkese dun yazamadim islerim vardi aksamda cay bahcesine gittik esimle(beraber yapabilecegimiz pek fazla aktivite yokta burda)
Bu aksamda esimin is arkadaslari ve esleriyle iftara gidicez neyseki dere kenari guzel bi yerde..
Bu aksamki gundemimiz hamilelik olacak ikisininde 1 er cocugu var cunku ve biri aile hekimliginde hemsire
Canim bende 85 le basladim 90-95 takiliyorum su an bi surude damar cikti etrafinda..
5 kiloda ben aldim dr normal dedi
Cok komiksin canim yaa.ben gecen ay 1 ay bekledim sonraki muayenemde 1 ay sonra
kesinlikle çok sıcakkkkkkkArkadaslar merhaba Ankara'da sıcaklardan bayılmış vazıyetteyim.. Ankara'da 3. Yazı gecırıyorım ama bu sene kadar hiç etkilenmemiştim .. Bu arada yavaş yavaş hazırlık yapıyım istıyırum bi çorap bile almadım ama önceden cınsıyet belli değildi Cumartesi cinsiyetimiz belli oldu ee sıcaklar derken çıkmaya fırsatım olmadı .. Şimdilik hediyelerimizle yetiniyoruz :) bebek odası için yapma fikrim yoktu ama nette bakınca ve eşiminde cok hevesli olduğunu görünce ee bide biz dolabımıza zor sığıyoruz kız için elbise cok oluyo ona bi dolap , bi beşik derken zaten oda olmuş oluo.. Nette hazır odalar hem cok hantal geldi hemde cok pahalı .. Ikeaya her gittiğimizde bebek odalarını cok severdik .. Fiyatları da görünce hiç düşünmeyeceğim başka yer.. Bu arada bebek odasında beyaz. Rengi cok severim onu kız cicileri , aksesuarlarla canlandırmak cok cazip geldi .. Bayramdan sonra odayı boyama ve mobılyaları almaya karar verdik .. Beşik, dolap ve şifonyer. .. Nette bloglardaki odaları ekliyim ellerine saglık annelerin cok guzel süslemişler fikir olsun Eki Görüntüle 1200262 Eki Görüntüle 1200266 Eki Görüntüle 1200268 Eki Görüntüle 1200269 Eki Görüntüle 1200270 Eki Görüntüle 1200271 Eki Görüntüle 1200274 . Dolap ve beşik kararını verdik ama şifonyer kısmında emin değiliz onuda gezip karar verıcez.. Netten fiyatlarda bakabilirsiniz gercekten cok makul ..
Çok güzelmiş cnm bu beşikler ben de ikea ya bakmayı düşünüyorum ama şu an eşimin çalıştıgı odayı boşaltamayacağımızdan yatagın yanına alacagız mecburen.Yatak yanına nasıl bir beşik bakabilirim acaba park yatak mı uygun olur beşik mi?Arkadaslar merhaba Ankara'da sıcaklardan bayılmış vazıyetteyim.. Ankara'da 3. Yazı gecırıyorım ama bu sene kadar hiç etkilenmemiştim .. Bu arada yavaş yavaş hazırlık yapıyım istıyırum bi çorap bile almadım ama önceden cınsıyet belli değildi Cumartesi cinsiyetimiz belli oldu ee sıcaklar derken çıkmaya fırsatım olmadı .. Şimdilik hediyelerimizle yetiniyoruz :) bebek odası için yapma fikrim yoktu ama nette bakınca ve eşiminde cok hevesli olduğunu görünce ee bide biz dolabımıza zor sığıyoruz kız için elbise cok oluyo ona bi dolap , bi beşik derken zaten oda olmuş oluo.. Nette hazır odalar hem cok hantal geldi hemde cok pahalı .. Ikeaya her gittiğimizde bebek odalarını cok severdik .. Fiyatları da görünce hiç düşünmeyeceğim başka yer.. Bu arada bebek odasında beyaz. Rengi cok severim onu kız cicileri , aksesuarlarla canlandırmak cok cazip geldi .. Bayramdan sonra odayı boyama ve mobılyaları almaya karar verdik .. Beşik, dolap ve şifonyer. .. Nette bloglardaki odaları ekliyim ellerine saglık annelerin cok guzel süslemişler fikir olsun Eki Görüntüle 1200262 Eki Görüntüle 1200266 Eki Görüntüle 1200268 Eki Görüntüle 1200269 Eki Görüntüle 1200270 Eki Görüntüle 1200271 Eki Görüntüle 1200274 . Dolap ve beşik kararını verdik ama şifonyer kısmında emin değiliz onuda gezip karar verıcez.. Netten fiyatlarda bakabilirsiniz gercekten cok makul ..
Hayirli olsun canim ya cok mutlu oldum Allah isteyen herkese bi evlat versin insallah kimseye aratmasin Rabbim..
Hayirli olsun canim Allah bizlerede o gunleri gostersin insallah :)
Arkadaşlar kizima Dua ismini takicagimizi soylemistim. Surpriz olsun die kimseye soylemiorduk ama uzun sure once esim abisine soylemisti songunlerde amcamin esi doğum yapti bir kizi oldu esimin abisinin hanimina isim sormuslar onlarda bizim dua taakmakistedigimizi unutmuslar onlara dua ismini onermisler. Cok uzuldumbir surprizi kalmadi ilk hamilelegim kotu gittigi icin buda duamiz kabul oldu diye takmak istedik ama üzüldüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar merhaba Ankara'da sıcaklardan bayılmış vazıyetteyim.. Ankara'da 3. Yazı gecırıyorım ama bu sene kadar hiç etkilenmemiştim .. Bu arada yavaş yavaş hazırlık yapıyım istıyırum bi çorap bile almadım ama önceden cınsıyet belli değildi Cumartesi cinsiyetimiz belli oldu ee sıcaklar derken çıkmaya fırsatım olmadı .. Şimdilik hediyelerimizle yetiniyoruz :) bebek odası için yapma fikrim yoktu ama nette bakınca ve eşiminde cok hevesli olduğunu görünce ee bide biz dolabımıza zor sığıyoruz kız için elbise cok oluyo ona bi dolap , bi beşik derken zaten oda olmuş oluo.. Nette hazır odalar hem cok hantal geldi hemde cok pahalı .. Ikeaya her gittiğimizde bebek odalarını cok severdik .. Fiyatları da görünce hiç düşünmeyeceğim başka yer.. Bu arada bebek odasında beyaz. Rengi cok severim onu kız cicileri , aksesuarlarla canlandırmak cok cazip geldi .. Bayramdan sonra odayı boyama ve mobılyaları almaya karar verdik .. Beşik, dolap ve şifonyer. .. Nette bloglardaki odaları ekliyim ellerine saglık annelerin cok guzel süslemişler fikir olsun Eki Görüntüle 1200262 Eki Görüntüle 1200266 Eki Görüntüle 1200268 Eki Görüntüle 1200269 Eki Görüntüle 1200270 Eki Görüntüle 1200271 Eki Görüntüle 1200274 . Dolap ve beşik kararını verdik ama şifonyer kısmında emin değiliz onuda gezip karar verıcez.. Netten fiyatlarda bakabilirsiniz gercekten cok makul ..
Arkadaslar merhaba Ankara'da sıcaklardan bayılmış vazıyetteyim.. Ankara'da 3. Yazı gecırıyorım ama bu sene kadar hiç etkilenmemiştim .. Bu arada yavaş yavaş hazırlık yapıyım istıyırum bi çorap bile almadım ama önceden cınsıyet belli değildi Cumartesi cinsiyetimiz belli oldu ee sıcaklar derken çıkmaya fırsatım olmadı .. Şimdilik hediyelerimizle yetiniyoruz :) bebek odası için yapma fikrim yoktu ama nette bakınca ve eşiminde cok hevesli olduğunu görünce ee bide biz dolabımıza zor sığıyoruz kız için elbise cok oluyo ona bi dolap , bi beşik derken zaten oda olmuş oluo.. Nette hazır odalar hem cok hantal geldi hemde cok pahalı .. Ikeaya her gittiğimizde bebek odalarını cok severdik .. Fiyatları da görünce hiç düşünmeyeceğim başka yer.. Bu arada bebek odasında beyaz. Rengi cok severim onu kız cicileri , aksesuarlarla canlandırmak cok cazip geldi .. Bayramdan sonra odayı boyama ve mobılyaları almaya karar verdik .. Beşik, dolap ve şifonyer. .. Nette bloglardaki odaları ekliyim ellerine saglık annelerin cok guzel süslemişler fikir olsun
Dolap ve beşik kararını verdik ama şifonyer kısmında emin değiliz onuda gezip karar verıcez.. Netten fiyatlarda bakabilirsiniz gercekten cok makul ..
Ay bu tankiniler çok güzelmiş kız göbek fln tam kamufle :) bi tane alcam netten :) n11 de indirim var canım haberin Olsun
Afiyet olsun canım şimdiden iyi eğlenceler :) Biz de bu akşam arkadaşlarla iftar yapıcaz aynen biri yeni doğum yaptı 2 aylık bebiş, diğerleri hamile ve hepsi kız kesin hava atacaklar bana
Göğüs gelince bende senin gibi iki beden büyüdüm 85 dim 95 oluyor şimdi.. ineğe döncem bu gidişle :))
1 ay nasıl geçti ya... 9 gün oldu ben gideli şimdiden bir.ay geçmiş gibi bi doğsun gözümün önünden ayırmayacağım inşallah kuzumu :)
Ay bu tankiniler çok güzelmiş kız göbek fln tam kamufle :) bi tane alcam netten :) n11 de indirim var canım haberin Olsun
Afiyet olsun canım şimdiden iyi eğlenceler :) Biz de bu akşam arkadaşlarla iftar yapıcaz aynen biri yeni doğum yaptı 2 aylık bebiş, diğerleri hamile ve hepsi kız kesin hava atacaklar bana
Göğüs gelince bende senin gibi iki beden büyüdüm 85 dim 95 oluyor şimdi.. ineğe döncem bu gidişle :))
1 ay nasıl geçti ya... 9 gün oldu ben gideli şimdiden bir.ay geçmiş gibi bi doğsun gözümün önünden ayırmayacağım inşallah kuzumu :)
Ankara mahvetti bizi, aynı durumdayım ben de.
çok güzelmiş mobilyaların hepsi, biz de bayramdan sonra sitelere gidip bakacağız yavaş yavaş halletmemiz lazım ağırlaşmadan :)
Ben de daha hiç bir şey almadım. .. kızım da her dışarı ciktigimizda anne minik kardeşime de bir sey bakmayacak mıyız diyorben de yavaştan alışverişe başlarım herhalde:) beşik gibi ağır ihtiyaçlar da kizimdan kalanları kullanmayı düşünüyorum ama daha alacak çok şeyimiz varr
Çok güzelmiş cnm bu beşikler ben de ikea ya bakmayı düşünüyorum ama şu an eşimin çalıştıgı odayı boşaltamayacağımızdan yatagın yanına alacagız mecburen.Yatak yanına nasıl bir beşik bakabilirim acaba park yatak mı uygun olur beşik mi?
Bir de kızlar diş etiniz fırçalarken kanıyor mu hamilelik öncesi diş macununuzu kullanıyor musunuz?macunun önemi var mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?