kızlar ya benim sabahtan beri belim ağrıyo çok korkuyorum sizce acile gitmelimiyim normal mi
hiç geçmedi
Aynen oyle cnm inek gibi hissediyorsun kendini en azindan ben oyle hissediyordum cocuk gogsunun birini emerken digerinden sut fiskiriyor oteki gogsune cocuk emerken.digerine kucuk biberon koyuyordum. Sagma makinesi falan derken hepten inek modundaydim:)
Kizlar asimizi da olduk biz hic acimadi bakalim ne zaman cikicak acisi :)
Hemsire kizimin kalbini bulupta dinleyemedi 2 kisi zar zor dinlediler gosteriyorum yerini alt kismi israrla dinlemeye calisiyolar en son dedigime geldiler
Kizim bi tepikledi hemsireyi bunaldi ne yapsin burdayim dedi annemi rahat biraksinlar diye neyse dinledik sonunda
Tansiyonum 9/6 cikti odemim cok oluyo diye tuzu azalt dedi bide nabzimi duzensiz aldi 2 defa bakinca kardiyolojiye git dedi ama ciddiye almadim ritim bozuklugu eskiden beri varki bende holter bile takildi bise cikmadi.hamileliktendir dedim ciktim bidahaki asi seneye dedi bide seker yuklemesi yapilinca sonucunla 28.haftada gel dedi bana..
Ay korkacak bişi yokmuş ya. Ben de dün oldum ilk aşıyı. Öyle çok bi ağrım sızım olmadı çok şükür. Bi de ben eve gelince hemen buz koydum üstüne, onun da etkisi oldu sanırım. Gece de üstüne yatmakta zorlandım, şimdi de çok hafif sızlıyo sadece. Korkma kısacası ben çok stres yapmıştım fos çıktımmaşallah o tatlı kıza :) bayramdan sonra aşıya gideceğim bende korkuyorum ama
Yeni gordum cnm bende almadim iki gun . en azindan birgun almasaydin?Kizlar dus aldim bile hemsire arkadasima sordum 2 gun almasan olurdu dedi artik cok gec dedim siserse buz koy bisey olmaz dedi.simdiden yanmaya basladi ama hergun dus almadan duramamki ben cok nemli buralar otururken terliyorum :)
Aynen canim yaa guldu kadinda
Bu arada kizlarr dus almam lazim asi olunca bisey olurmu acil cevap verir misiniz?
Ya bu arada benim memisler anormal buyudu 80 olan beden oldu 95 kendimi inek gibi hissediorm. Su an tatildeyiz bikinilerim olmuyo. Gittim 42 beden bikini aldim eski bikinilerime sigmak soz konusu bile degil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fananayim datlim giymatlimmm...ay ben artik suphelenmeye basladm ikimizden..aramizda var mi akrabalik bilemedim :) ayni seyi ben de yasadim bu sabah itibariyle..valla sahurdan snra yattim..saat 5miydi neydi uyandim sanki karnim bombos gibi geldi..hemen firladim ayaga bastirdim gobegime nasi yumusak geldi..e tabi memeleri de skmadan olmaz onlarinda yokladimonlar acio ii dedim yatayim..el gobekte yattim ama hadi uyu bakalim skiosa..neden yumusak bu gobek neden ici bos gibi hissediorum bilmem ne..hadi annesinin minik kusu bi pit de cekcem elimi rahat birakcam.tarzinda konusmalar saati 7ettim inanki..sonra uyumusum..esim ise giderken uyandim 8.30da..o gitti dedim olmicak.bole kalktim kahvalti hazirladim kendime ama hala tik yok :sonuca geliom..esim.dun yiyeyim die tahin pekmez yaptiydi ondan yedim 5 tatli kasigi..amanin sen misin yiyen basladi hemen kipirtilara..demem o ki onlar canlari ne zaman isterse o zaman kiprasiolar .hem bak ben bugun dolu dolu 20 hafta oldum..2 hafta ondeyim senden..ben 18de hic hissetmiodum canim..o yuzden canini hiiiccc ama hiiicc sikma tamam mi :) kiprasir oo annesi merak etme..esimin dedigi gibi bi rahat birak cocugu beaaaaa trakyali ya ole dio
Ay korkacak bişi yokmuş ya. Ben de dün oldum ilk aşıyı. Öyle çok bi ağrım sızım olmadı çok şükür. Bi de ben eve gelince hemen buz koydum üstüne, onun da etkisi oldu sanırım. Gece de üstüne yatmakta zorlandım, şimdi de çok hafif sızlıyo sadece. Korkma kısacası ben çok stres yapmıştım fos çıktım
canlar biz geldik kızımla 243 gr 20 cm olmuş kızım 4 gün önden gidiyormuş mutlu mesut geldik çok utangaç ne zaman ona baksak sırtını dönmeye başlıyor ellerini yüzüne kapatıp hiç bana benzememiş 22+4 haftasına randevu verdi bir ay sonraya ayrıntılı ultrasyonu kendisi bakacakmış bizden haberler bunlar kızlarr :)
Kizlarrrr doktordan geliorummm :) akintim cok fazlaydi onun icin gittim..bakteri pozitif cikti.idrar kulturu yapti doktor sonucu yarin alcaz :) ama bebikimi gordum ultrasondaaa agzi acik uyuodu sipa yaaaa cok komiktiiiidoktor bile guldu bi de ole fotosunu verdi sipaminn...oyhhh yirim onu ben
Kızlar bende bu kımıldama olayına takmış tum böle ara ara kıpır tılar vardı ama ypk illa tekme atmalı kafasındaydım burda da arkadaşlar yazıodu tekmeler atıyor falan öle bişe bekliyordum bende ama yok tekme felan yok 20.haftadayım benimki kelebek modunda annesinin kuzusu
Ohh bundan güzel haber mi olurmuş:))ben de yarın meleğimi görmeye gidicem hayırlısıyla :) inşallah yarın ben de hayırlı haberlerle dönerim. .. Rabbim hep böyle güzel haberler duymayı, vermeyi nasip eder inşallah :)
iyi akşamlar kızlar aşı yaptıranlara sorayım beni aramadılar hiç sağlık ocağından şu zamangel die ne zamana kadar yapılıyor bu aşı acaba??
Kizlar dus aldim bile hemsire arkadasima sordum 2 gun almasan olurdu dedi artik cok gec dedim siserse buz koy bisey olmaz dedi.simdiden yanmaya basladi ama hergun dus almadan duramamki ben cok nemli buralar otururken terliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?