2014 Aralık Anneleri

Bende kesin oyle hissederim
Simdiden oyle dusunuyorum..
Ben sagma makinasi almadim calismadigim icin alsammi acaba?

Kizlar dus aldim bile hemsire arkadasima sordum 2 gun almasan olurdu dedi artik cok gec dedim siserse buz koy bisey olmaz dedi.simdiden yanmaya basladi ama hergun dus almadan duramamki ben cok nemli buralar otururken terliyorum :)

canlar biz geldik kızımla 243 gr 20 cm olmuş kızım 4 gün önden gidiyormuş mutlu mesut geldik çok utangaç ne zaman ona baksak sırtını dönmeye başlıyor ellerini yüzüne kapatıp hiç bana benzememiş 22+4 haftasına randevu verdi bir ay sonraya ayrıntılı ultrasyonu kendisi bakacakmış bizden haberler bunlar kızlarr :)

maşallah o tatlı kıza :) bayramdan sonra aşıya gideceğim bende korkuyorum ama

maşallah o tatlı kıza :) bayramdan sonra aşıya gideceğim bende korkuyorum ama
Ay korkacak bişi yokmuş ya. Ben de dün oldum ilk aşıyı. Öyle çok bi ağrım sızım olmadı çok şükür. Bi de ben eve gelince hemen buz koydum üstüne, onun da etkisi oldu sanırım. Gece de üstüne yatmakta zorlandım, şimdi de çok hafif sızlıyo sadece. Korkma kısacası ben çok stres yapmıştım fos çıktım

Aynen canim yaa guldu kadinda
Bu arada kizlarr dus almam lazim asi olunca bisey olurmu acil cevap verir misiniz?

Asi olunca sabah olursan gece alabiliosun cnm. Bi kac saat gecmesi lazm ustunden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya bu arada benim memisler anormal buyudu 80 olan beden oldu 95 kendimi inek gibi hissediorm. Su an tatildeyiz bikinilerim olmuyo. Gittim 42 beden bikini aldim eski bikinilerime sigmak soz konusu bile degil

Aynen benmkilerde oyle felaket oldular valla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bende bu kımıldama olayına takmış tum böle ara ara kıpır tılar vardı ama ypk illa tekme atmalı kafasındaydım burda da arkadaşlar yazıodu tekmeler atıyor falan öle bişe bekliyordum bende ama yok tekme felan yok 20.haftadayım benimki kelebek modunda annesinin kuzusu

inşallah canım ya haber ederim :)

Kizlarrrr doktordan geliorummm :) akintim cok fazlaydi onun icin gittim..bakteri pozitif cikti.idrar kulturu yapti doktor sonucu yarin alcaz :) ama bebikimi gordum ultrasondaaa agzi acik uyuodu sipa yaaaa cok komiktiiii doktor bile guldu bi de ole fotosunu verdi sipaminn...oyhhh yirim onu ben

Ohh bundan güzel haber mi olurmuş:)) ben de yarın meleğimi görmeye gidicem hayırlısıyla :) inşallah yarın ben de hayırlı haberlerle dönerim. .. Rabbim hep böyle güzel haberler duymayı, vermeyi nasip eder inşallah :)

Kerata buyuduğunde o Fotoyu gosterirsin bir de.l Yarın güzel haber bekliyoruz... bebisleri gördüğümüz an zaten her şey unutuluyor işte o harika bir şey

Canım takmana gerek yok bence...ben de yazmıştım bekliyorum diye.. ilk gebelikse normaldir zaten biraz daha beklersin...sıkma canını:))

iyi akşamlar kızlar aşı yaptıranlara sorayım beni aramadılar hiç sağlık ocağından şu zamangel die ne zamana kadar yapılıyor bu aşı acaba??

inşallah canım bekliyorum haberlerini :)

iyi akşamlar kızlar aşı yaptıranlara sorayım beni aramadılar hiç sağlık ocağından şu zamangel die ne zamana kadar yapılıyor bu aşı acaba??

Beni de aramadılar canım 20 haftalıkken gittim oldum öyle aramamızı bekleme burası devlet kurumu herkesi arayamayız dedi bana hemşire zamanın gelmişse bekleme aramaları hiç canım

Kizlar dus aldim bile hemsire arkadasima sordum 2 gun almasan olurdu dedi artik cok gec dedim siserse buz koy bisey olmaz dedi.simdiden yanmaya basladi ama hergun dus almadan duramamki ben cok nemli buralar otururken terliyorum :)

Benim aşıdan anam ağladı canım 2 gün üstüne yatamadım ve çok ağrıdı buz ama iyi geliyo snin inş ağrımaz ama ağrırsa buzu mutlaka uygula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…