2014 Aralık Anneleri

Aslında 12/14 haftalarda kanamam olduğu için pruloton iğne haftada bir vuruluyordum ama şimdi yeni başka bir Dr gittim Buda progestan fitil verdi iğne kullanma dedi her biri ayrı şey söylüyor ama şuan gittiğim Dr riskli gebeliklerde uzm 21. haftaya girdik serklajda önermedi bilmiyorum yaa çok endişeliyim. kasıklarımda ağrı var gibi oluyo psikolojikmi onuda bilmiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bende zaten hemen odasına Almam ki fıstığımı kıyarmıyım ilk aylarda uzak kalmaya ☺️ bende cok araştırdım nette bloglarda cok memnun kullananlar bide dolabını daha sonra yatağını değiştirdikten sonrada cok guzel kullanır dıye düşündük.. Haa bide ikeayı her gezdiğimde cibinliğe hayran kalıyordum ahdim vardı ☺️ canım bayramdan sonra boya badana işini halledip alıcaz hem oda kokusu çıksın hemde ağırlaşmayalım.. Canım Aman acele etmek lazım eşler böyle rahat alırız yoksa alınır zaten diyor ama ben yavaş yavaş olsun süslemesini kendim yapıyım ıstıyorum cok el becerim olamasada kendim süsler yapmak istıyırum .. Off keçe kursu bakıyorum belediyelerinkine yazın hiç yok yoksa kapı süslerini yapmak istıyorum bide ikea kumaşlarını cok sevıyorum güneşlik olarak ama benimde eski evimden kalan fazla krem zebra stor var onu kullancam sanırım ..

Ohh sanşlısınız hem tecrübe hemde diğer cocuktan kalma eşyalar .. Su sıcaklar az durulsun gezer alırız inşallah

İnşallah. .. hava zaten sıcak Bir de bu hormonların etkisiyle daha da Sicaklayip bunaliyoruz... mecburen havanın serinlemesini beklicez yoksa hicc cekilmeyecek:))

tamam canım, yazarım ben buradan. biz de dolaşmayacağız zaten, mobilyalarımızı yaptırdığımız bir yer var sitelerde oraya gideceğiz. ben de dolaşmayı hiç sevmiyorum

21 hafta uzman bi Dr yaparsa serklaj için çok riskli değil aslında.
progestan kullan ve wc dışında kalkma. Sık sık da ölçüm yaptır. 2,5 cm altı risktir.
Ben serk old halde devamlı yatıyorum

Kardesim dogum yaptiginda kendini inek gibi hissetmiyomusun diye soruyodum emzirirken bide gogusler kocaman,bu cocuk seni kullaniyo filan demistim kizin psikolojisini bozmustum
Simdide esime diyorum ki ben inek gibi hissederim kendimi dogum yapinca,sacmalama diyo ne kadar kutsal bisey cocugunu doyuracaksin diyo :)
Benim dr yillik izne ayrilmis zaten 12 agustosa kadar yok istesemde gidememki..

Bizde esimle sevgiliyken zeynep istiyodum konusuda gecmisti arkadas ortamimizda esimin arkadasinin kizi oldu ve adini Zeynep koydu.hevesin kalmiyo dimi anliyorum seni.ben cok gicik olmustum

21 hafta uzman bi Dr yaparsa serklaj için çok riskli değil aslında.
progestan kullan ve wc dışında kalkma. Sık sık da ölçüm yaptır. 2,5 cm altı risktir.
Ben serk old halde devamlı yatıyorum

aslında canım dr diyorki daha önceki dönemlerde düşük hikayesi yada rahimde bir operosyon geçirmemişsen serklaj gereksiz bir işlem diyor. oyüzden serklaj tavsiye etmiyor. ama benim 2 gün öncesi 2.5 2 sonrasında 2 cm falan çıktı giderek kısalıyormu ne şimdilik kalkmıyorum ama bana yardımcıda kimse yok yanımda mecburen yemek için falan kalkıyorum :2: allahım inş. bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Evet aynen öyle. Onlar ebrar dua takmislar ama yinede yani.. insanin zoruna gidiior okadar sakladık sürpriz kalsib diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar asimizi da olduk biz hic acimadi bakalim ne zaman cikicak acisi :)
Hemsire kizimin kalbini bulupta dinleyemedi 2 kisi zar zor dinlediler gosteriyorum yerini alt kismi israrla dinlemeye calisiyolar en son dedigime geldiler
Kizim bi tepikledi hemsireyi bunaldi ne yapsin burdayim dedi annemi rahat biraksinlar diye neyse dinledik sonunda
Tansiyonum 9/6 cikti odemim cok oluyo diye tuzu azalt dedi bide nabzimi duzensiz aldi 2 defa bakinca kardiyolojiye git dedi ama ciddiye almadim ritim bozuklugu eskiden beri varki bende holter bile takildi bise cikmadi.hamileliktendir dedim ciktim bidahaki asi seneye dedi bide seker yuklemesi yapilinca sonucunla 28.haftada gel dedi bana..

Evet aynen öyle. Onlar ebrar dua takmislar ama yinede yani.. insanin zoruna gidiior okadar sakladık sürpriz kalsib diye

Uzulme canim artik baska isim arayacaksn mecburen cunku o ismi versen icine sinmeyecek cunku biliyorum

Geçmiş olsunn:)) ben de yarın doktora oğluşumu görmeye gidicem hayırlısıyla meleğin hemşireden sıkılmış cevabını minik tepiklerle vermiş

Geçmiş olsunn:)) ben de yarın doktora oğluşumu görmeye gidicem hayırlısıyla meleğin hemşireden sıkılmış cevabını minik tepiklerle vermiş
Aynen canim yaa guldu kadinda
Bu arada kizlarr dus almam lazim asi olunca bisey olurmu acil cevap verir misiniz?

Üzülme canım ya isim de çok güzelmiş gelişine uygun daha güzel isimler bulabileceğinizi umuyorum:) ama bir yandan da haklısın tabi... canını daha fazla sıkma. .. ben cinsiyetimizi de kimseye söylemedim onlara sürpriz olsun istiyorum ama sanki beni benden daha iyi biliyorlar sürekli erkek deyİp duruyorlar ben de ona çok sinir oluyorum sürekli tahmin yapip duruyorlar ya(

Bu ilk bebek mi?
Öyleyse daha önce nasıl geçireceksin ki zaten
Bu Dr. lar böyle. Illa öncesinde kayıp olcak..
İnş acil yapmk zorunda kalmaz.

Yemek hazırlamakla uğraşma. Kimse yoksa da dışardan söyle. Ya da eşin hazırlasın sen hmn ısıt ye.

Çok dikkat et. Belki bi miktar uzar öyle

Iki seneden beri dusunuyorduk oblar ebrar dua takmislar iki isim. Biz sadece dua takicaz vazgecmek istemioruz. Bende basta soylememistim cinsiyetini ama dayanamıyor insan sen ins dayanirsin ama zor

Aynen oyle cnm inek gibi hissediyorsun kendini en azindan ben oyle hissediyordum cocuk gogsunun birini emerken digerinden sut fiskiriyor oteki gogsune cocuk emerken.digerine kucuk biberon koyuyordum. Sagma makinesi falan derken hepten inek modundaydim:)

Son düzenleme:

Ben sürpriz yapmakta kararliyim:) dayanirim ben ya soylememeye...zaten önceki hamileliğimde kızımın herseyini herkese soyluyordum herkesin diline düştük kizİnin şansı var bilmiyorum ne diye bu yüzden bunu da ne yapsam etsem soylemicem... zaten hamileliğim de sürpriz oldu onlara:)) ama cinsiyette türlü türlü şey deniyorlar öğrenmek için. ..içimi okuyorlar sanki seninki erkek diye sen de daha fazla üzülme inşallah uygun bir yolunu bulursunuz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…