Hakikaten bugun tam olarak oyle dolasti ortalikta elinden bez dusmedi birde beni begenmiyo iyisin hossun temizligine lafim yokta daginiksin diyo bana denemek icin dokunmuyorum biseye gunlerce haftalarca orda kaliyo diyoMaşallah bitter adami mr. muscle a cevirmissinbiz de bulasik yikiyo camasir asiyo diye seviniyoruz imrendim valla
Tevekkeli bugun hic gorunmediinn..
Walla masallaaahh..yaptir yaptirabildigin kadaresim gecen yeni evlenen bi arkadasina tlfda tavsiye veriyor : "yardim edeyim diye paspasin ucunu tutarsin o paspas artik senin elinde kalir..." bak hep merak etmisimdir temizligi baskasi yaparken biz nasil yoruluyoruz...ciddi ciddi hasatom cikar benimde..
Ciddiye aliyorum zaten. Konustuk doktorla bakalim test sonuclarini bekliyoruz. Ins Allah devamli oturdugumdan salinik kaldigindandir.İnsallaahhbu isme daha cok bagladi beni ya simdi hem dr hem yakisikli hayal ettim bende zuzumu..ooyyy ayak sismesini ciddiye al bak fananayinkide sisiyor..daha cok erken sismemesi lazim sanki..gene dr en iyisini bilir bi soruver cnm
Cok sagol 03 umSwiftim super olmus elbisen..bende yoktur hic bole el becerileri..masallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mas Allah (kocaman bir nazar boncugu mobilde yok oyle simgeler koymusum gibi dusun) ne guzel benimki supurge yapar hadi bide mopla silsin genelde silmeyi ben yaparim. Haftasi gelir daha yeni yaptikya derSelam kizlar bugun giremedim hic birazdan basliycam okumaya.bugun bayram temizligi gunumdu sanki temizligi ben yapmisim gibi...
Zavalli esim camlari sildi mutfak dolaplarini sildi kuveti lavabolari ovdu balkonlari yikadi ben sadece bez yikayip verdim ustune birde evi supurup silip tozunu aldi sonuc ben ondan fazla yoruldum ve yatiyorum.iftardan sonra muzik yapiyolar bi yerde oraya gitti bide cok yoruldu bugun bende o cok yoruldu diye uzuldum
Neyseki iftari kayinvalidemlerde yapiyoruz yemekte hazirlamiyorum ramazan geldiginden bu yana sadece esimin pesinde dolasmaktan yoruldum dusunun yani :)
Ahh canim resim var bir tane ama cok net degil o. Video olunca resmi onemsemedi rastgele bastirdi oda guzel degil. Video var kisa onu koyayim ama nasil koycam.Gerçektende hazır gibi duruyor çok güzel olmş ellerine sağlık.Bu arada swift ablacım ayrıntılı ultrason resmi var mı? Merak ettim.
Maşallah hepsine artık baya baya belli oluyorlar.
Organlara bakacagi zaman eski sisteme dondu zaten bizimki de. Surekli bir eski bir renkli olarak degisim yapa yapa 40 dakika baktik valla. Cok guzeldi. Elbisemi begenmene sevindim canim. Madem biliyon sende dikersin cok zevkli bence.Swiftcigim oyle guzel anlatmissinki kiskandim valla detayli usg ni:)
Bana 10 dk bile bakmadi ben sorunca cevap verdi egitim arastirmadaki dr sadece hersey normalmi dedim gordugum kadariyla evet dedi bide cinsiyeti onayladi zaten siyah beyaz bakti bende 3 boyutlu usg istiyorum ama yok sanirim hic bi yerde
Elbisenede bayildim tam kapalilar icin kurstayken bendr dikmistim 1 tane ama artik olmuyo :)
Fananay ve aycell gobeklerinize bayildim bende koyucam birazdan resim
Agaydincim sende hosgeldin buralara :)
Bu arada siskinlik bende hat safhada bende sorucam doktoruma hic bi ayakkabim olmuyo sporlar disinda alyansimida takamiyorum artik..
Birde kotu haber sag kalcamin altinda yani ust bacagimin arkadinda dikine minik minik catlaklarim oldugunu gordum dun kasininca aynayla bir baktimki oda neoraya krem surmuyodum hemen basliycam cogalmasin diye..
Oyy mas Allah size. Kiz yayilir diyorlar evet yayilmis seninki de. Benimde hem yayildi hem ortada top gibi anlamadim valla. Bitterim canim yanlis anlama sen kapali degilmiydin yanlis mi hatirliyorum. Ne bu cibil cibil gobis fotosu. Ben nete foto koymaya korkuyom valla.
Aynı annemin göbeği gibi
Bende bilmiyorum aslında. Peki o zaman kısmetAhh canim resim var bir tane ama cok net degil o. Video olunca resmi onemsemedi rastgele bastirdi oda guzel degil. Video var kisa onu koyayim ama nasil koycam.
Ciddiye aliyorum zaten. Konustuk doktorla bakalim test sonuclarini bekliyoruz. Ins Allah devamli oturdugumdan salinik kaldigindandir.
Cok sagol 03 umben cok severim dikmeyi. Ama kotu oluyor boylede bilince. Bayramlik almak icin ciktik. Diktigim bir tunigin aynisini 65 tl diyorlar. Almiyorum ben zaten onu 15-20 hatta parca kumas alirsam 5 tl ye bile mal ederim diyorum ama vakit yok ne ara yapacagim. Bu diktigimin kumasina 2 tl verdim. 1 tllik ip bile gitmemistir dusun yani. Cok karli cok haha
Mas Allah (kocaman bir nazar boncugu mobilde yok oyle simgeler koymusum gibi dusun) ne guzel benimki supurge yapar hadi bide mopla silsin genelde silmeyi ben yaparim. Haftasi gelir daha yeni yaptikya derama hakkini yiyemem yapabildigi herseye kosar. Uzanmayayim diye camlarin disini o icini ben siliyorum. Bizde hep bir paylasim hep bir paylasim haha
Ahh canim resim var bir tane ama cok net degil o. Video olunca resmi onemsemedi rastgele bastirdi oda guzel degil. Video var kisa onu koyayim ama nasil koycam.
Organlara bakacagi zaman eski sisteme dondu zaten bizimki de. Surekli bir eski bir renkli olarak degisim yapa yapa 40 dakika baktik valla. Cok guzeldi. Elbisemi begenmene sevindim canim. Madem biliyon sende dikersin cok zevkli bence.
Benim siskinlik sadece ayaklarda. Ama ertelemeye gelmez doktoruna sor.
Ahh ahh catlak deme bana. Popomu yaglamiyordum ordan catladim hemde 1-2 ay oluyor :banghead::banghead: cok kotu cokkk...
Oyy mas Allah size. Kiz yayilir diyorlar evet yayilmis seninki de. Benimde hem yayildi hem ortada top gibi anlamadim valla. Bitterim canim yanlis anlama sen kapali degilmiydin yanlis mi hatirliyorum. Ne bu cibil cibil gobis fotosu. Ben nete foto koymaya korkuyom valla.
Hakikaten bugun tam olarak oyle dolasti ortalikta elinden bez dusmedi birde beni begenmiyo iyisin hossun temizligine lafim yokta daginiksin diyo bana denemek icin dokunmuyorum biseye gunlerce haftalarca orda kaliyo diyo
Sagol dedim annemde oyle derdi evlenmeden once daginigim napayim :)
Aynen canim benimkide 1defa yapti ve arkasi geldi
Bide benimki oyle titiz anlatamam konusturma beni konsantre olamiyorum diyo
Yorulma konusuna bende anlam veremiyorum sadece bende oluyo saniyodum bende
maşallah göbişe bebişee
Aynı annemin göbeği gibiNazar değmesin.
Bende bilmiyorum aslında. Peki o zaman kısmet
Ehehe yalniz degilim demekki bu adamlarin titizligide olduruyo beni hos kirli camasirini bile katlayip kirli sepetine koyan adamdan beklenir yani boyle laflarAyy al benden de o kadar.. Gecen gün gardirobumu acmis Esim beni cagiriyo neymis de gardirobum üniversiteli kiz dolabi gibiymis.. Tabi üniversiteli kiz dolabini nerde gordugunu sormadimmdedim hoşgeldin anneee!! Ya adam sana ne di mi dolap benm daginiklik benim..yok azami derli toplu titiz olacak.. Bi de bebis geldi mii allaaahh beni kim toplar acaba o da ayri mesele
Masallah bebise gobuseevet kizla erkegin ayrimini simdi daha net yapabilirim bizimkiler one dogru kizlar daha yaygin sanirim...ayyy allah saglikla kucagimiza almak nasibeylesin
Aynen saglikla dogsunlarda para gitse de olur. Bizim burda devlet yapiyor ama onceden randevu almak gerekiyor. Her gun izliyorum zaten
Aynen canim valla.kesinlikle doktor olmalari icin baski yapmaliyiz.
Hemde nasil ayaklar yere basmiyor hala
Gulerken gormekte ayri bir guzeldir. Ben oyle gormedim hic. Evet cips kolayi birakmam lazim. Sagliksiz seyleri birakicam artik.
Yok 24 saatlik degildi. Idrarin basini tuvalete ortasi kaba sonu yine tuvalete seklinde yap dedi. Preeklamsiden cok korkuyorum bende. Devamli salik durdugu icin sisme oldugunu dusunuyoruz doktorla ama persembe gunu kesin belli olacak. Doktor gorsun bi sonuclari ins Allah oyle bir sey yoktur. Nasil anlasilir ki biliyormusun ?
Yanlis hatirlamiyorsam 18-22 haftalar arasiydi. Kizlar yanlissam duzeltin. Allah gonlune gore versin.
Allah sabir versin size bir an once gelsin vaktide gidin bir an onceaynen bazilari kendini bir sey saniyor.
Doktorun her ultrasonda olcuyordur ama tehlike yoksa soylemiyordur. Merak etme tani. Tehlikeli bir durumda soylerdi zaten.
Ya benim minik haylazim icimde binbir takla atarken babasi elledimi duruyor...ilk bebiste boyleydi adam.dakikalarca eli gobusumde kalakaliyor tek bir tepik duymak icin...bak gene baba vazgecti benimki akrobasiye basladi icerde allah allahh :) bahtsiz bedevi kocacim
Swiftcigim oyle guzel anlatmissinki kiskandim valla detayli usg ni:)
Bana 10 dk bile bakmadi ben sorunca cevap verdi egitim arastirmadaki dr sadece hersey normalmi dedim gordugum kadariyla evet dedi bide cinsiyeti onayladi zaten siyah beyaz bakti bende 3 boyutlu usg istiyorum ama yok sanirim hic bi yerde
Elbisenede bayildim tam kapalilar icin kurstayken bendr dikmistim 1 tane ama artik olmuyo :)
Fananay ve aycell gobeklerinize bayildim bende koyucam birazdan resim
Agaydincim sende hosgeldin buralara :)
Bu arada siskinlik bende hat safhada bende sorucam doktoruma hic bi ayakkabim olmuyo sporlar disinda alyansimida takamiyorum artik..
Birde kotu haber sag kalcamin altinda yani ust bacagimin arkadinda dikine minik minik catlaklarim oldugunu gordum dun kasininca aynayla bir baktimki oda neoraya krem surmuyodum hemen basliycam cogalmasin diye..
Oncedende fit degildim :) gorunenin hepsi bebek degil o sebeple gobekde olabilir cogu
Abi MİRZA... Erkekimm
Gunlerde upuzun diye sanki yillardir hamileyiz ve dahada onumuzde yillar var gibi yaaa...en iyisi saymayalim daha cabik biter
Ya yaa dimiigebekadinlastircak beni sonra duramicak yanimda kulaklarimdan duman cikcak yarin yola cikcaz biz de bakalim .gerci suan izmirde annemlerdeyim dun geldik ama benim de ayaklarim sismedi kusum yaa..bi belim agridi benim de aycellim gibi..ama yarin izmir tekirdag arasi yolculukta nolur bilemicem
Oyyy masallah annesiiiibenmki de mideyle birlesti yaa gobek garip bisi oldu
Canim bende de ayak sisme olayi varya. Persembe doktorum ile gorusucem bakalim. Idrarda protein var mi diye bir kac test yapti gorecegiz bakalim neymis.
Sagol canim ins Allha gule gule giyerim Eymen imle birlikte
Masallah bebise gobuseevet kizla erkegin ayrimini simdi daha net yapabilirim bizimkiler one dogru kizlar daha yaygin sanirim...ayyy allah saglikla kucagimiza almak nasibeylesin
Hahahah benimki de ayni canim merak etme :) baba ellemeyince icerde zannedersin halay cekio ama babasi ellesin bi duruluo :) daha once de yazmistim bunu zaten.esim de dio ki bak dogdugu zaman ben bebise dokununca suscak sakinlicek dioyavrummm dedim ben de umut fakirin ekmegi naparsin hahahaha
Valla bacimCanım benim ayağım tam İKİ NUMARA! büyüdü ya normal değil diyor şimdi herkes napsam ki:/
Maşallah Mirza da hakkaten yakışıklı erkekmiş :) evet en iyisi saymamak ama gün zor geliyor hemen kollarıma gelsin istiyorum
Hakkaten durup dururken gebe kadınlaşarak çileden çıkacaz :)) inşallah şişmezsin canım ben hep şişiyorum :/
İnşallah Eymen 'in annesi :) ya canım benim ayaklarım 2 numara büyüdü 3 haftadır...38 numaraydı en son 40 aldım! Ama hiç umursamamıştım normaldir diye..alyansım fln imkansız girmiyor parmağıma zaten...endişelendim şimdi canım...napsam bilemedim o tahlili acilde yaparlar mı ki ne demem gerekiyor acil hekimine?
Maşallah kuzuya da sana da bitterim :)
Canım ya benim Ayaklarımı dicekyim o yazının orijinalini bulamadım bundan alıntı yaptım...benim yola çıkamadan öncede şişmişti Ayaklarım hemde iki numara, ellerim de aynı ama sanırım normal bir durumdur dedim ve doktoruma söylemedim bile...korktum şimdi
ne yapsam yarın uzman hekim de olmaz burda..acil doktoruna ne demem gerekiyor???
Ya benim minik haylazim icimde binbir takla atarken babasi elledimi duruyor...ilk bebiste boyleydi adam.dakikalarca eli gobusumde kalakaliyor tek bir tepik duymak icin...bak gene baba vazgecti benimki akrobasiye basladi icerde allah allahh :) bahtsiz bedevi kocacim
galiba bütün bebişler anlaşmış babişlere hissettirmicez diyebenim eşime de daha nasip olmadı hareketleri hissetmek,o koyar koymaz tık yok
Yazik yaa..demin pek uzuldum..boynunu buktu gitti :) bende abartyorum tabii..neler kaciriyorsun bir bilsen diye diye adami heveslendiriyorum.. :)) sonu husran...buyuyunce elbiselerin ustunden bile belli oluyor degil babasi herkesler gorecekbabalar her konuda sanssiz yaa iyi ki anayiz ana...eee cennet bosa serilmedi ayaklarimizin altina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?