2014 Aralık Anneleri

Maşallah bitter adami mr. muscle a cevirmissin biz de bulasik yikiyo camasir asiyo diye seviniyoruz imrendim valla
Hakikaten bugun tam olarak oyle dolasti ortalikta elinden bez dusmedi birde beni begenmiyo iyisin hossun temizligine lafim yokta daginiksin diyo bana denemek icin dokunmuyorum biseye gunlerce haftalarca orda kaliyo diyo
Sagol dedim annemde oyle derdi evlenmeden once daginigim napayim :)

Aynen canim benimkide 1defa yapti ve arkasi geldi
Bide benimki oyle titiz anlatamam konusturma beni konsantre olamiyorum diyo
Yorulma konusuna bende anlam veremiyorum sadece bende oluyo saniyodum bende

Buda benim gobis tam kiz beek gobegi dimi one cikintili degil yanlara daginik

İnsallaahh bu isme daha cok bagladi beni ya simdi hem dr hem yakisikli hayal ettim bende zuzumu..ooyyy ayak sismesini ciddiye al bak fananayinkide sisiyor..daha cok erken sismemesi lazim sanki..gene dr en iyisini bilir bi soruver cnm
Ciddiye aliyorum zaten. Konustuk doktorla bakalim test sonuclarini bekliyoruz. Ins Allah devamli oturdugumdan salinik kaldigindandir.
Swiftim super olmus elbisen..bende yoktur hic bole el becerileri..masallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok sagol 03 um ben cok severim dikmeyi. Ama kotu oluyor boylede bilince. Bayramlik almak icin ciktik. Diktigim bir tunigin aynisini 65 tl diyorlar. Almiyorum ben zaten onu 15-20 hatta parca kumas alirsam 5 tl ye bile mal ederim diyorum ama vakit yok ne ara yapacagim. Bu diktigimin kumasina 2 tl verdim. 1 tllik ip bile gitmemistir dusun yani. Cok karli cok haha
Mas Allah (kocaman bir nazar boncugu mobilde yok oyle simgeler koymusum gibi dusun) ne guzel benimki supurge yapar hadi bide mopla silsin genelde silmeyi ben yaparim. Haftasi gelir daha yeni yaptikya der ama hakkini yiyemem yapabildigi herseye kosar. Uzanmayayim diye camlarin disini o icini ben siliyorum. Bizde hep bir paylasim hep bir paylasim haha
Gerçektende hazır gibi duruyor çok güzel olmş ellerine sağlık. Bu arada swift ablacım ayrıntılı ultrason resmi var mı? Merak ettim.

Maşallah hepsine artık baya baya belli oluyorlar.
Ahh canim resim var bir tane ama cok net degil o. Video olunca resmi onemsemedi rastgele bastirdi oda guzel degil. Video var kisa onu koyayim ama nasil koycam.
Organlara bakacagi zaman eski sisteme dondu zaten bizimki de. Surekli bir eski bir renkli olarak degisim yapa yapa 40 dakika baktik valla. Cok guzeldi. Elbisemi begenmene sevindim canim. Madem biliyon sende dikersin cok zevkli bence.
Benim siskinlik sadece ayaklarda. Ama ertelemeye gelmez doktoruna sor.
Ahh ahh catlak deme bana. Popomu yaglamiyordum ordan catladim hemde 1-2 ay oluyor :banghead::banghead: cok kotu cokkk...
Eki Görüntüle 1202561
Oyy mas Allah size. Kiz yayilir diyorlar evet yayilmis seninki de. Benimde hem yayildi hem ortada top gibi anlamadim valla. Bitterim canim yanlis anlama sen kapali degilmiydin yanlis mi hatirliyorum. Ne bu cibil cibil gobis fotosu. Ben nete foto koymaya korkuyom valla.

Eki Görüntüle 1202561
Aynı annemin göbeği gibi Nazar değmesin.
Ahh canim resim var bir tane ama cok net degil o. Video olunca resmi onemsemedi rastgele bastirdi oda guzel degil. Video var kisa onu koyayim ama nasil koycam.

Bende bilmiyorum aslında. Peki o zaman kısmet

Benim esimde usenir genelde ama dunden gaz vermistim bayram temizligi yapilicak istanbuldan akrabalar gelicek evimizi merak edecekler ben uzulurum dedim birde bende plesenta asagida ya dikkatli ol agir is yapma demisti dr gecen hafta temizlik yapinca belimde agrimisti o yuzden yapti gunundeydi bugun ama hakkini yemeyeyim evlendigimden bu yana hic cam silmedim hamile degilkende ara sira temizliklerime ve yemege yardim ederdi..
Elbisene bayildim canim dikis makinam olsa dikerdim bende.catlamaktan o kadar korkuyodumki simdiden basladim doguma kadar ne olucm Allah bilir.
Kapaliyim canim
Yuzum gorunmuyo ya ondan koydum bide erkeklerin bizim sayfaya bakacagini sanmiyorum hamilelik forumunda ne merak edebilirlerki diye dusundum
Bidaha kapali koyayim ama haklisin esimde gorse kizar sanirim

Ayy al benden de o kadar.. Gecen gün gardirobumu acmis Esim beni cagiriyo neymis de gardirobum üniversiteli kiz dolabi gibiymis.. Tabi üniversiteli kiz dolabini nerde gordugunu sormadimmdedim hoşgeldin anneee!! Ya adam sana ne di mi dolap benm daginiklik benim..yok azami derli toplu titiz olacak.. Bi de bebis geldi mii allaaahh beni kim toplar acaba o da ayri mesele

Ehehe yalniz degilim demekki bu adamlarin titizligide olduruyo beni hos kirli camasirini bile katlayip kirli sepetine koyan adamdan beklenir yani boyle laflar
Masallah bebise gobuse evet kizla erkegin ayrimini simdi daha net yapabilirim bizimkiler one dogru kizlar daha yaygin sanirim...ayyy allah saglikla kucagimiza almak nasibeylesin

Amin canim hepimiz saglikla alalim kucagimiza ben her ay cekiyorum gobegimi yandan 9 ay bitince neydim ne oldum diycem

oy oyyy hasretlik giderirmis annesi :) Rabbim saglicakla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insAllah

Ya benim minik haylazim icimde binbir takla atarken babasi elledimi duruyor...ilk bebiste boyleydi adam.dakikalarca eli gobusumde kalakaliyor tek bir tepik duymak icin...bak gene baba vazgecti benimki akrobasiye basladi icerde allah allahh :) bahtsiz bedevi kocacim

Hahahah benimki de ayni canim merak etme :) baba ellemeyince icerde zannedersin halay cekio ama babasi ellesin bi duruluo :) daha once de yazmistim bunu zaten.esim de dio ki bak dogdugu zaman ben bebise dokununca suscak sakinlicek dio yavrummm dedim ben de umut fakirin ekmegi naparsin hahahaha

Canım benim ayağım tam İKİ NUMARA! büyüdü ya normal değil diyor şimdi herkes napsam ki:/

Oncedende fit degildim :) gorunenin hepsi bebek degil o sebeple gobekde olabilir cogu

Abi MİRZA... Erkekimm
Gunlerde upuzun diye sanki yillardir hamileyiz ve dahada onumuzde yillar var gibi yaaa...en iyisi saymayalim daha cabik biter

Maşallah Mirza da hakkaten yakışıklı erkekmiş :) evet en iyisi saymamak ama gün zor geliyor hemen kollarıma gelsin istiyorum

Hakkaten durup dururken gebe kadınlaşarak çileden çıkacaz :)) inşallah şişmezsin canım ben hep şişiyorum :/

İnşallah Eymen 'in annesi :) ya canım benim ayaklarım 2 numara büyüdü 3 haftadır...38 numaraydı en son 40 aldım! Ama hiç umursamamıştım normaldir diye..alyansım fln imkansız girmiyor parmağıma zaten...endişelendim şimdi canım...napsam bilemedim o tahlili acilde yaparlar mı ki ne demem gerekiyor acil hekimine?

Buda benim gobs tam kiz beek gobegi dimi one cikintili degil yanlara daginik
Eki Görüntüle 1202561

Maşallah kuzuya da sana da bitterim :)

Masallah bebise gobuse evet kizla erkegin ayrimini simdi daha net yapabilirim bizimkiler one dogru kizlar daha yaygin sanirim...ayyy allah saglikla kucagimiza almak nasibeylesin

Canım ya benim Ayaklarımı dicekyim o yazının orijinalini bulamadım bundan alıntı yaptım...benim yola çıkamadan öncede şişmişti Ayaklarım hemde iki numara, ellerim de aynı ama sanırım normal bir durumdur dedim ve doktoruma söylemedim bile...korktum şimdi
ne yapsam yarın uzman hekim de olmaz burda..acil doktoruna ne demem gerekiyor???

İyi iyi birak sakinlestirsin..agladimi veriver kucagina bakalim ooyy bebisler ana kucagindan baska durmazkii...kokumuz nefesimiz kalp atisimizz...ben bakiciya basortumu birakiordum oglus koklayarak uyuyordu :) babanin nesini koklayacak hahaha cok zalimiz hee

Valla bacim
eminim korkulacak bisey yoktur ama ben ilk gebeligimde son ay hareketsiz kalinca sisiyordum..cokda hareketsiz kalmadigim icin cok sislikte olmiyordu ama sen simdiden sisince son aylar kan dolasimi iice farklilasio inanamazsin kendine hareketsiz kalmayacaksin iste..ama erkenden oldu seninki doktora anlat..belki tahlil mahlil isteyebilir...

galiba bütün bebişler anlaşmış babişlere hissettirmicez diye benim eşime de daha nasip olmadı hareketleri hissetmek,o koyar koymaz tık yok

galiba bütün bebişler anlaşmış babişlere hissettirmicez diye benim eşime de daha nasip olmadı hareketleri hissetmek,o koyar koymaz tık yok

Yazik yaa..demin pek uzuldum..boynunu buktu gitti :) bende abartyorum tabii..neler kaciriyorsun bir bilsen diye diye adami heveslendiriyorum.. :)) sonu husran...buyuyunce elbiselerin ustunden bile belli oluyor degil babasi herkesler gorecek babalar her konuda sanssiz yaa iyi ki anayiz ana...eee cennet bosa serilmedi ayaklarimizin altina

Oh ne güzel göbüşler :) hepinize kocaman maşallah :)
Ayrıntılıdan güzel haberler alan arkadaşlar çok sevindim. Bizde 6 Ağustos'ta giricez. Bize dua edin olur mu
Şu Karadeniz'de ki arkadaşlar bize bi tur düzenleyin gelelim yahu çok güzel görünüyor :)
Bende de ayak şişmesi var. Tuz çok tüketmiyorum. Tansiyonumu ölçüyorum genelde 10a 6 yükselte değil. Sağlık ocağında idrar testi yaptırmıştım. Bi sorun yoktu şükür. Geriye dolaşım kalıyor sanırım. Akşamları yürüyüş yapıyorum. Çok faydasını gördüm. Ama uzun süre ayaklarım aşağıda oturayım hemen şişiyor. Ayakları havaya dikmek ve yürümek iyi oluyor. Dolaşımı hızlandırmak lazım
Ayak büyümesi ilk hamileliğimde oldu 36 dan 37ye çıktık şimdide 38 ve malesef kötü haber benim doğumdan sonra o numarada kaldı :)
Destan gibi oldu :)
Hep okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor hepsini toptan hallediyim dedim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hahhahah aynen benimkide 2 dakka beklemez hemen yok hareket etmiyo deyip bırakıyo,bende öle diyorum,daha sonra dışardan herkese bell edecek diye,şaşırıyo...o günler gelse şok olacak evet biz daha bebişler doğmadan annelik duygusunu yaşıyoruz valaa :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…