2014 Aralık Anneleri

hadi yaa 1 numara büyüyo demek ayak 38 olucam demek,allahtan yeni aldığım ayakkabılar hep 38,olurda ayaklarım şişerse rahat giyerim diye
bende samsundayım ama daha bi trabzon rize turu yapamadım yaa çok istiyorum ama bebiş büyüyünce biraz artık
evet ayakları yukarıda tutmak iyi geliyo banada...

Canım ayakları şişen arkadaşlarım ben geçen muayenemde sordum doktoruma ellerim ayaklarım şişiyo benim dedim o da gayet normal hamilelikte şişer dedi sağlıkocağındaki eski hemşiremde hamileydi onun da eller ayaklar tombikti o da ben şişeririm dedi normalmiş yani şişmek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladım canım yarın bi idrar tahlili vereyim içim rahat olsun ya.. Sağolasın :)

Benim de tansiyon öyle.canım 9-6... Yarın idrar baktorcam. Korktum ben de...ciddi böyle kalacak mıııı :O çok korkunççççç lütfen normale dönsün doğumdan sonra ya :) zaten 38 numaraydı benim 40 numara bayan ayağı mı olur

Ayy hadi inşallah canım ya..benim aşırı şişkinlik var ama hiç önemseyip doktoruma sorma ihtiyacı hissetmemiştim nasıl ıskaladım bilmem artık :) inşallah normaldir ya...

Herkeste farklı olabilir canım. Muhtemelen doğumdan sonra şişliğin iner ve normale döner inşallah

Forumda cogu arkadasin el ayak sismesi var demekki bu normal ama ben gecen hamileligimde hic sismedim bundada yok henuz.1. gebeligimde hic tuz koymadim yemeklerime ve bol su ictim ayrica hergun az mesafede yurudum20 dk kadar simdide en az 2 lt su iciyorum.

Annemede maşallah. Ne bir bulantısı oldu ne bir ağrısı hiçbir şey. Şişlikte yok. Sanki hamile değil gibi. Aman maşallah
Birtek çaydan tiksindim diyor. Birde Rizeli

Günaydinn.
Bende ilk hamileligimde çok sistim ve yine sisiyorum.ellerim ayaklarim çok sisti.yüzünde de sanki basladi şişmeler.
Birde detayli ultrason da kizimin böbreklerin de idrar birikmesi var demişti Dr.çok önemli değil dedi ama ben korktum çünkü bizde böbrek hastaligi çok var.siz boyle bisey duydunuz mu?bilgilendircek var mi beni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kotu amacli kullaniyorlar ya o yuzden tirsiyorum ben.
oy oyyy hasretlik giderirmis annesi :) Rabbim saglicakla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insAllah
Aminn insAllah hepimiz ssglikla aliriz kucaklarimiza.
Acilden olur mu bilmem ama doktoruna soylersin test yapar donunce. Tansiyonun normalmis madem korkma. Bazi gebelerde sislik erkenden olabiliyormus. Endise etme hemen.
Ben zaten 38-39 giyiyorum zaten dahada buyurse ayakkabu bulamam :banghead::banghead:

Anladım canım...inşallah bişi yoktur senin çıktı mı tahlil sonuçların? Bende onu diyorum ya 40 numara bayan ayağımı olur böyle kalırsa bu şişlik yandık :))

Herkeste farklı olabilir canım. Muhtemelen doğumdan sonra şişliğin iner ve normale döner inşallah

İnşallah canım.umutlarım o yönde :)

Canım benim bol tuzlu yemem gerekiyor malesef...başka nasıl bir önlem alınabilir ji?

Annemede maşallah. Ne bir bulantısı oldu ne bir ağrısı hiçbir şey. Şişlikte yok. Sanki hamile değil gibi. Aman maşallah
Birtek çaydan tiksindim diyor. Birde Rizeli

Oh maşallah annene en güzel hamilelik :) benim ayaklar davul gibi...yakında fındıktan da tiksinir o zaman :))

Canım.doktor önemli değil dediyse cidden önemsizdir çünkü doktorlar en kötü ihtimali söyleyip felaket tellallığı yapmayı severler
..için rahat olsun canım :)

Canim 31 inde cikacak idrar sonucun kan hemen cikar demisti ama muayne oldugum gun netten baktim sonuclara idrar sonuclari da cikmis. Ama yinede kesin olsun dedim 31 inde arayacagim doktorumu. Idrarda protein negatif cikti. Diger degerlerde de bir problem uok gibi. Bakalim gorecegiz.

selam kızlarrr,şimdiden bayramınız mübarek olsunn hareketini doğru dürüst hissedemediğim bebeğim bugün çoştu,sabahdan doğru tekmelerini hissediyorumm

kızlar sizi ancak haftada birkaç kere okuyabiliyorum. maşallah göbek fotoları paylaşılmış ayrıntılı usglere girilmiş.bende değişimlerimi anlatim
çok yemeden toplamda 7 kilo aldım.47den 54 e çıktım.özellikle son 1 ayda şiştim.kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği reçel süt ya da çay domates salatalık ve yumurta öğlen yoğurt ve çorba akşam ızgara et yedim genelde. son 2 aydır kan ilacı kullanıyorum acaba ilaç mı kadar kilo aldırdı anlamadım.
ayağım elim ve yüzüm şişti. ayak ve eller fena. normalde ince ve uzundular şimdi dombili oldular. burnum da büyüdü.görenler 6 aylık gibisin diyor. 36 bedenden 40 bedene çıktım.ayaklar ise 37 den 38e çıktı ve boyum 1 .56 siz düşünün artık bu boya 38 nuamara ayaklar:):)
hımm bi de göğsüm büyüdü. 80den 95 e . kuaföre gittim dün. hayırlı olsun. silikonunuz çok yakışmış dedi. çıldırdım ya. inek gibi geziyorum
bende ki değişimler bunlar.sizlerden ne haber:)

bayram dolayısıyla kimsecikler kalmamış burdaa ne kadar zayıfmışsın iyi olmuş kilo aldığın yaa benim elde ayakda bişi yok ama yüzüm şişti hafif sanki... kuaför olayına çok güldüm yaa silikon mu diye bi sorsaydı da önceden sonra yorum yapsaydı,aynen bende 80 giyiyordum,hala zorla giymeye çalşıyorum 85 oldular maşallah

Canım benim bol tuzlu yemem gerekiyor malesef...başka nasıl bir önlem alınabilir ji?

Tuzlu yemen gerekiyorsa sen hic kafana takma cunku zaten tuzlu yiyip bide bol su icince tuz vucutta su tutacak.yani baska bir problem yoktur odem baska hastaliklarin habercisi oldugu icin hamilelerde bazen tehlikeli oluyo senin nedeni belli.gecen de soylemistim teyzemde preeklampsi oldugu icin 1. gebeligimde doktor hep soruyodu sisin var mi diye. sen fazla kilo aliyorum demistin sanki demekki onunda bi kismi sisliklerin dogumdan sonra hepsi gecer insallah

canım hiç tuzlu yemiyorum ki yemekleri az tuzlu yapıyorum. tansiyonum genelde 9a 5

Ablam uc dogumunuda orda yapti bayag ilgilenmis adam haftanin iki gunu tek geliormus o hastaneye normalde goruntuleme merkezinde gorev aliormus kucuk bi hastane ama ablam herseyiyle cok memnun kalmis

Cok guzel beslenmissin..dedigin gibi belki ilaclardan kaynaklaniyordur..burda simdiden sisen baska arkadaslarda var..demekki olabiliyor...son ay onceki hamileligimde ayagima ayakkabi bulamamis terliklerle gezmistim :) sonra normale dondu sukur

Slm canlar. Nasılsınız. Sabah kızımın belırgın tekmelerıyle uyandm. Maşallah hala cok hareketlı. Babası işe gttı sabah kapıdan cagrdm gel tekme atıyo dıye. Der demez durdu bizim nazlı. O kapıdan cıktı hemen basladı hareketlere yine😃😃eşim bildıgın bozuldu. 😀😀hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…