Oh ne güzel göbüşler :) hepinize kocaman maşallah :)
Ayrıntılıdan güzel haberler alan arkadaşlar çok sevindim. Bizde 6 Ağustos'ta giricez. Bize dua edin olur mu
Şu Karadeniz'de ki arkadaşlar bize bi tur düzenleyin gelelim yahu çok güzel görünüyor :)
Bende de ayak şişmesi var. Tuz çok tüketmiyorum. Tansiyonumu ölçüyorum genelde 10a 6 yükselte değil. Sağlık ocağında idrar testi yaptırmıştım. Bi sorun yoktu şükür. Geriye dolaşım kalıyor sanırım. Akşamları yürüyüş yapıyorum. Çok faydasını gördüm. Ama uzun süre ayaklarım aşağıda oturayım hemen şişiyor. Ayakları havaya dikmek ve yürümek iyi oluyor. Dolaşımı hızlandırmak lazım
Ayak büyümesi ilk hamileliğimde oldu 36 dan 37ye çıktık şimdide 38 ve malesef kötü haber benim doğumdan sonra o numarada kaldı :)
Destan gibi oldu :)
Hep okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor hepsini toptan hallediyim dedim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim ayağım tam İKİ NUMARA! büyüdü ya normal değil diyor şimdi herkes napsam ki:/
Maşallah Mirza da hakkaten yakışıklı erkekmiş :) evet en iyisi saymamak ama gün zor geliyor hemen kollarıma gelsin istiyorum
Hakkaten durup dururken gebe kadınlaşarak çileden çıkacaz :)) inşallah şişmezsin canım ben hep şişiyorum :/
İnşallah Eymen 'in annesi :) ya canım benim ayaklarım 2 numara büyüdü 3 haftadır...38 numaraydı en son 40 aldım! Ama hiç umursamamıştım normaldir diye..alyansım fln imkansız girmiyor parmağıma zaten...endişelendim şimdi canım...napsam bilemedim o tahlili acilde yaparlar mı ki ne demem gerekiyor acil hekimine?
Maşallah kuzuya da sana da bitterim :)
Canım ya benim Ayaklarımı dicekyim o yazının orijinalini bulamadım bundan alıntı yaptım...benim yola çıkamadan öncede şişmişti Ayaklarım hemde iki numara, ellerim de aynı ama sanırım normal bir durumdur dedim ve doktoruma söylemedim bile...korktum şimdi
ne yapsam yarın uzman hekim de olmaz burda..acil doktoruna ne demem gerekiyor???
Valla bacim
eminim korkulacak bisey yoktur ama ben ilk gebeligimde son ay hareketsiz kalinca sisiyordum..cokda hareketsiz kalmadigim icin cok sislikte olmiyordu ama sen simdiden sisince son aylar kan dolasimi iice farklilasio inanamazsin kendine hareketsiz kalmayacaksin iste..ama erkenden oldu seninki doktora anlat..belki tahlil mahlil isteyebilir...
Oh ne güzel göbüşler :) hepinize kocaman maşallah :)
Ayrıntılıdan güzel haberler alan arkadaşlar çok sevindim. Bizde 6 Ağustos'ta giricez. Bize dua edin olur mu
Şu Karadeniz'de ki arkadaşlar bize bi tur düzenleyin gelelim yahu çok güzel görünüyor :)
Bende de ayak şişmesi var. Tuz çok tüketmiyorum. Tansiyonumu ölçüyorum genelde 10a 6 yükselte değil. Sağlık ocağında idrar testi yaptırmıştım. Bi sorun yoktu şükür. Geriye dolaşım kalıyor sanırım. Akşamları yürüyüş yapıyorum. Çok faydasını gördüm. Ama uzun süre ayaklarım aşağıda oturayım hemen şişiyor. Ayakları havaya dikmek ve yürümek iyi oluyor. Dolaşımı hızlandırmak lazım
Ayak büyümesi ilk hamileliğimde oldu 36 dan 37ye çıktık şimdide 38 ve malesef kötü haber benim doğumdan sonra o numarada kaldı :)
Destan gibi oldu :)
Hep okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor hepsini toptan hallediyim dedim :)
Canım ayakları şişen arkadaşlarım ben geçen muayenemde sordum doktoruma ellerim ayaklarım şişiyo benim dedim o da gayet normal hamilelikte şişer dedi sağlıkocağındaki eski hemşiremde hamileydi onun da eller ayaklar tombikti o da ben şişeririm dedi normalmiş yani şişmek
Herkeste farklı olabilir canım. Muhtemelen doğumdan sonra şişliğin iner ve normale döner inşallahAnladım canım yarın bi idrar tahlili vereyim içim rahat olsun ya.. Sağolasın :)
Benim de tansiyon öyle.canım 9-6... Yarın idrar baktorcam. Korktum ben de...ciddi böyle kalacak mıııı :O çok korkunççççç lütfen normale dönsün doğumdan sonra ya :) zaten 38 numaraydı benim 40 numara bayan ayağı mı olur
Ayy hadi inşallah canım ya..benim aşırı şişkinlik var ama hiç önemseyip doktoruma sorma ihtiyacı hissetmemiştim nasıl ıskaladım bilmem artık :) inşallah normaldir ya...
Anladım canım yarın bi idrar tahlili vereyim içim rahat olsun ya.. Sağolasın :)
Benim de tansiyon öyle.canım 9-6... Yarın idrar baktorcam. Korktum ben de...ciddi böyle kalacak mıııı :O çok korkunççççç lütfen normale dönsün doğumdan sonra ya :) zaten 38 numaraydı benim 40 numara bayan ayağı mı olur
Ayy hadi inşallah canım ya..benim aşırı şişkinlik var ama hiç önemseyip doktoruma sorma ihtiyacı hissetmemiştim nasıl ıskaladım bilmem artık :) inşallah normaldir ya...
Kotu amacli kullaniyorlar ya o yuzden tirsiyorum ben.Benim esimde usenir genelde ama dunden gaz vermistim bayram temizligi yapilicak istanbuldan akrabalar gelicek evimizi merak edecekler ben uzulurum dedim birde bende plesenta asagida ya dikkatli ol agir is yapma demisti dr gecen hafta temizlik yapinca belimde agrimisti o yuzden yapti gunundeydi bugun ama hakkini yemeyeyim evlendigimden bu yana hic cam silmedim hamile degilkende ara sira temizliklerime ve yemege yardim ederdi..
Elbisene bayildim canim dikis makinam olsa dikerdim bende.catlamaktan o kadar korkuyodumki simdiden basladim doguma kadar ne olucm Allah bilir.
Kapaliyim canim
Yuzum gorunmuyo ya ondan koydum bide erkeklerin bizim sayfaya bakacagini sanmiyorum hamilelik forumunda ne merak edebilirlerki diye dusundum
Bidaha kapali koyayim ama haklisin esimde gorse kizar sanirim
Aminn insAllah hepimiz ssglikla aliriz kucaklarimiza.oy oyyy hasretlik giderirmis annesi :) Rabbim saglicakla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insAllah
Acilden olur mu bilmem ama doktoruna soylersin test yapar donunce. Tansiyonun normalmis madem korkma. Bazi gebelerde sislik erkenden olabiliyormus. Endise etme hemen.Canım benim ayağım tam İKİ NUMARA! büyüdü ya normal değil diyor şimdi herkes napsam ki:/
Maşallah Mirza da hakkaten yakışıklı erkekmiş :) evet en iyisi saymamak ama gün zor geliyor hemen kollarıma gelsin istiyorum
Hakkaten durup dururken gebe kadınlaşarak çileden çıkacaz :)) inşallah şişmezsin canım ben hep şişiyorum :/
İnşallah Eymen 'in annesi :) ya canım benim ayaklarım 2 numara büyüdü 3 haftadır...38 numaraydı en son 40 aldım! Ama hiç umursamamıştım normaldir diye..alyansım fln imkansız girmiyor parmağıma zaten...endişelendim şimdi canım...napsam bilemedim o tahlili acilde yaparlar mı ki ne demem gerekiyor acil hekimine?
Maşallah kuzuya da sana da bitterim :)
Canım ya benim Ayaklarımı dicekyim o yazının orijinalini bulamadım bundan alıntı yaptım...benim yola çıkamadan öncede şişmişti Ayaklarım hemde iki numara, ellerim de aynı ama sanırım normal bir durumdur dedim ve doktoruma söylemedim bile...korktum şimdi
ne yapsam yarın uzman hekim de olmaz burda..acil doktoruna ne demem gerekiyor???
Ben zaten 38-39 giyiyorum zaten dahada buyurse ayakkabu bulamam :banghead::banghead:Anladım canım yarın bi idrar tahlili vereyim içim rahat olsun ya.. Sağolasın :)
Kotu amacli kullaniyorlar ya o yuzden tirsiyorum ben.
Aminn insAllah hepimiz ssglikla aliriz kucaklarimiza.
Acilden olur mu bilmem ama doktoruna soylersin test yapar donunce. Tansiyonun normalmis madem korkma. Bazi gebelerde sislik erkenden olabiliyormus. Endise etme hemen.
Ben zaten 38-39 giyiyorum zaten dahada buyurse ayakkabu bulamam :banghead::banghead:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkeste farklı olabilir canım. Muhtemelen doğumdan sonra şişliğin iner ve normale döner inşallah
Forumda cogu arkadasin el ayak sismesi var demekki bu normal ama ben gecen hamileligimde hic sismedim bundada yok henuz.1. gebeligimde hic tuz koymadim yemeklerime ve bol su ictim ayrica hergun az mesafede yurudum20 dk kadar simdide en az 2 lt su iciyorum.
Annemede maşallah. Ne bir bulantısı oldu ne bir ağrısı hiçbir şey. Şişlikte yok. Sanki hamile değil gibi. Aman maşallah
Birtek çaydan tiksindim diyor. Birde Rizeli
Günaydinn.
Bende ilk hamileligimde çok sistim ve yine sisiyorum.ellerim ayaklarim çok sisti.yüzünde de sanki basladi şişmeler.
Birde detayli ultrason da kizimin böbreklerin de idrar birikmesi var demişti Dr.çok önemli değil dedi ama ben korktum çünkü bizde böbrek hastaligi çok var.siz boyle bisey duydunuz mu?bilgilendircek var mi beni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladım canım...inşallah bişi yoktur senin çıktı mı tahlil sonuçların? Bende onu diyorum ya 40 numara bayan ayağımı olurböyle kalırsa bu şişlik yandık :))
İnşallah canım.umutlarım o yönde :)
Canım benim bol tuzlu yemem gerekiyor malesef...başka nasıl bir önlem alınabilir ji?
Oh maşallah annene en güzel hamilelik :) benim ayaklar davul gibi...yakında fındıktan da tiksinir o zaman :))
Canım.doktor önemli değil dediyse cidden önemsizdir çünkü doktorlar en kötü ihtimali söyleyip felaket tellallığı yapmayı severler
..için rahat olsun canım :)
kızlar sizi ancak haftada birkaç kere okuyabiliyorum. maşallah göbek fotoları paylaşılmış ayrıntılı usglere girilmiş.bende değişimlerimi anlatim
çok yemeden toplamda 7 kilo aldım.47den 54 e çıktım.özellikle son 1 ayda şiştim.kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği reçel süt ya da çay domates salatalık ve yumurta öğlen yoğurt ve çorba akşam ızgara et yedim genelde. son 2 aydır kan ilacı kullanıyorum acaba ilaç mı kadar kilo aldırdı anlamadım.
ayağım elim ve yüzüm şişti. ayak ve eller fena. normalde ince ve uzundular şimdi dombili oldular. burnum da büyüdü.görenler 6 aylık gibisin diyor. 36 bedenden 40 bedene çıktım.ayaklar ise 37 den 38e çıktı ve boyum 1 .56 siz düşünün artık bu boya 38 nuamara ayaklar:):)
hımm bi de göğsüm büyüdü. 80den 95 e . kuaföre gittim dün. hayırlı olsun. silikonunuz çok yakışmış dedi. çıldırdım ya. inek gibi geziyorum
bende ki değişimler bunlar.sizlerden ne haber:)
Canım benim bol tuzlu yemem gerekiyor malesef...başka nasıl bir önlem alınabilir ji?
Tuzlu yemen gerekiyorsa sen hic kafana takma cunku zaten tuzlu yiyip bide bol su icince tuz vucutta su tutacak.yani baska bir problem yoktur odem baska hastaliklarin habercisi oldugu icin hamilelerde bazen tehlikeli oluyo senin nedeni belli.gecen de soylemistim teyzemde preeklampsi oldugu icin 1. gebeligimde doktor hep soruyodu sisin var mi diye. sen fazla kilo aliyorum demistin sanki demekki onunda bi kismi sisliklerin dogumdan sonra hepsi gecer insallah
Uygunmus canim yaptir orda. Ultrasonu ceken kisiyi bi arastir once. Biraz fazla uygun gibi geldi.Tabi canm tel.e de kaydedersiniz. Niyeymis ya Allah Allah tamam babasi tabiki benzicek ona da ama belki senin kopyan olacak :) garantisi var mi 2. De belki ayni sen olur dimi =))
selam kızlarrr,şimdiden bayramınız mübarek olsunnhareketini doğru dürüst hissedemediğim bebeğim bugün çoştu,sabahdan doğru tekmelerini hissediyorumm
Sagol canim seninde bauramin mubarek olsun :) cossunlar cossunlar...heep hissedelim...kipris kipris
kızlar sizi ancak haftada birkaç kere okuyabiliyorum. maşallah göbek fotoları paylaşılmış ayrıntılı usglere girilmiş.bende değişimlerimi anlatim
çok yemeden toplamda 7 kilo aldım.47den 54 e çıktım.özellikle son 1 ayda şiştim.kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği reçel süt ya da çay domates salatalık ve yumurta öğlen yoğurt ve çorba akşam ızgara et yedim genelde. son 2 aydır kan ilacı kullanıyorum acaba ilaç mı kadar kilo aldırdı anlamadım.
ayağım elim ve yüzüm şişti. ayak ve eller fena. normalde ince ve uzundular şimdi dombili oldular. burnum da büyüdü.görenler 6 aylık gibisin diyor. 36 bedenden 40 bedene çıktım.ayaklar ise 37 den 38e çıktı ve boyum 1 .56 siz düşünün artık bu boya 38 nuamara ayaklar:):)
hımm bi de göğsüm büyüdü. 80den 95 e . kuaföre gittim dün. hayırlı olsun. silikonunuz çok yakışmış dedi. çıldırdım ya. inek gibi geziyorum
bende ki değişimler bunlar.sizlerden ne haber:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?