2014 Aralık Anneleri

Kızlar buda benim HİRAM

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün evlilik yıldönümümüz ve kayınvalidemlerde lahmacun yemeye gidiyoruz ailecek. Buna ne diyorsunuz?

Hiç gulecegim yoktu:)

Valla sinirden aglıcam birazdan. Neymiş efendim, dün dışarda yemek yemişiz zaten. Evde güzel bir yemek yapayım o zaman, başbaşa olalım diyorum. Ona da " o da masraf olacak şimdik" diyor. Şimdi de gelmiş, gel hayatım birer kadeh şarap içelim diyor!!! Lahmacun ve şarap :) hiç güleceğim yoktu benim de gerçekten.
Annem hep derdi, çalışın, kocalarınıza ezdirmeyin kendinizi diye. Anlamazdım hiç. Beni ezemez kimae derdim. Ama oyle olmuyormuş kendi gelirim olmadığı için hep bağımlı kaloyorum eşime. Çocuk doğsun biraz büyüsün, ilk işim kendime iş bulmak olacak!!!

Uzuldum cnm ne guzel heves etmissin ama erkekler maalesef boyle bizim icin ozel olan seyler onlar icin siradan olabiliyor. Kendini uzupte bebisi de etkileme. Esin kadar umursamaz ol dicem ama el de degilki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Masallah Hiraya saglikla tek nefeste kucagina alirsin insallah arkadasim. Ilk gebeligin mi?

Evet canm ilk bebişimiz olcak inşş. 1,5 yıllık da evliyim.

Eki Görüntüle 1202955
Kızlar buda benim HİRAM

Maşallah annesi maşallah Hira hanıma :)

Bugün evlilik yıldönümümüz ve kayınvalidemlerde lahmacun yemeye gidiyoruz ailecek. Buna ne diyorsunuz?

Canım benim yaaa... Hemen gebe kadınlaşarak bu problemi çözebilirsin bence

Ayyyy en çok sevindiğim şey son cümlen oldu canım aldığım kilonun bi kısmı ödemdir inşallah :) canım evet tuzu aşırı atıyorum yemeğe bazen sırf tuzlu olsun diye yemeğin tadını bozuyorm bazen elime.tuz döküp yutuyorm fln :) preeklampsi inşallah sende olmaz canım. Sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah kuzucuklarımızı:)

canım derdim kıyaslama yapmak diil zaten gelişimi simdiye kadar hep uyumluydu ayrıntıdada sadece uc gün geride cıktı bunu falan sorun etmiorum da o yapılan olcumlerde asd die birsey var o altı gun geride cıkmıs netten baktım kalple ilgili bi durummus doktumda bir daha ki ay kalp taraması yapamacs unutturma falan dedii sorun mu var dedim yok dedi lakinn o ole 6 gün geride kalıp bir daha ayda kalp taraması deyince eteklerim tutustu anlayacagın( Bilgisi olan var mı??

Kizlar simdiden hepinize iyi bayramlar bayram boyunca firsat bulamayabilirim o yuzden hepinizi opuyorum tabi bebisleride..
Mutlu bayramlar gecirin kayinvalidelere anlayisli olun onlarda anne
Strese girmeyin,fazla baklava yemeyin bide..

Canım ben yaptırdım ayrıntılı ultrasonu geçen hafta sonu ama değerlerle ilgili pek bilgim yok açıkçası. Neye takıldın ki sen tam olarak?

Ya doktorum sonucların ii oldugunu soledi Allaha sükür garip bi durum cıkmadı sadece bir ay snra kalp taraması yapacam dedi .. simdiye kadar tüm usg leri haftasıyle uyumlu cıkıordu eve geldm verdigi usg kagıdında bdp asd gibi seyler yazıor ya isde boy uzunlugu karın cevresiyle uyumu vs hepsinde iki uc gün geride onlarda sorun yok dedik hadi asd die birsey var netten anlamına baktım kalple ilgili bi durum oldugu yazıor o 6 gün geride cıkmıss o bir dahaki ayda kalp taraması dedi doktor acaba bi sorun gördüde bana solemedi die dusunuorum ole yani.( senn o asd uyumlu mu bakabilirmsn bi rica etsem..

Sevgili hamis dostlarim..eteklerim tutustu yarin annem kovmaz insallah :) gulerek anlatabiliyor olmamda bi acayip sanirim giderek arsizlasiyorum
Sorun ciksada cikmasada ogleden sonra sevgili esimin kiymetli ailesine dogru yola cikacagiz..aksama orda olurum..azcik huzur istiyorum orda cok rahat ediyorum...ordayken firsat bulamazda giremezsem bu sizi ve bebislerinizi unuttugum anlamina gelmez hepinizi cok opuyorum vr musmutlu bayramlar diliyorum..(bana dua edin lutfen)

Masallah Hiraya saglikla tek nefeste kucagina alirsin insallah arkadasim. Ilk gebeligin mi?

masallah kocaman olmus. Baksana benim bu kadarcik ayva gobek 😁

Tatlislarimmm biricik annelerim :) fananayimmm,swiftimmm,aycellim,bitterim,kascim,uyuzcancim,sibeltanjum,shimarikim,gulumcancim(yanlis yazmadiysam nicki) ve adini hatirlayamadigim tummm annislerimmmm hepinizin bayrami kutlu mutlu olsunn simdiden :) tatlilari cok kacirip da bayram sonrasi aman cok kilo aldim,ay catlaklarim cogaldi,ay ayaklarim sisti,ay tansiyonum bortledi hoplayip zipladi diyip de gebekadinlasmayin sakin tamam mi kendinize bebiklerinize cook ama cook ii bakin :) optum bebiklerinizi nanaklarindan :*

Son düzenleme:
Evet canm ilk bebişimiz olcak inşş. 1,5 yıllık da evliyim.

Alinti yapmayi unutmusum😇😇

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…