- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Merhaba HİRAyaacok tatlisiniz masallaahh
Bugün evlilik yıldönümümüz ve kayınvalidemlerde lahmacun yemeye gidiyoruz ailecek. Buna ne diyorsunuz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hiç gulecegim yoktu:)
Valla sinirden aglıcam birazdan. Neymiş efendim, dün dışarda yemek yemişiz zaten. Evde güzel bir yemek yapayım o zaman, başbaşa olalım diyorum. Ona da " o da masraf olacak şimdik" diyor. Şimdi de gelmiş, gel hayatım birer kadeh şarap içelim diyor!!! Lahmacun ve şarap :) hiç güleceğim yoktu benim de gerçekten.
Annem hep derdi, çalışın, kocalarınıza ezdirmeyin kendinizi diye. Anlamazdım hiç. Beni ezemez kimae derdim. Ama oyle olmuyormuşkendi gelirim olmadığı için hep bağımlı kaloyorum eşime. Çocuk doğsun biraz büyüsün, ilk işim kendime iş bulmak olacak!!!
Masallah Hiraya saglikla tek nefeste kucagina alirsin insallah arkadasim. Ilk gebeligin mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım hiç tuzlu yemiyorum ki yemekleri az tuzlu yapıyorum. tansiyonum genelde 9a 5
Bugün evlilik yıldönümümüz ve kayınvalidemlerde lahmacun yemeye gidiyoruz ailecek. Buna ne diyorsunuz?
Canım benim bol tuzlu yemem gerekiyor malesef...başka nasıl bir önlem alınabilir ji?
Tuzlu yemen gerekiyorsa sen hic kafana takma cunku zaten tuzlu yiyip bide bol su icince tuz vucutta su tutacak.yani baska bir problem yoktur odem baska hastaliklarin habercisi oldugu icin hamilelerde bazen tehlikeli oluyo senin nedeni belli.gecen de soylemistim teyzemde preeklampsi oldugu icin 1. gebeligimde doktor hep soruyodu sisin var mi diye. sen fazla kilo aliyorum demistin sanki demekki onunda bi kismi sisliklerin dogumdan sonra hepsi gecer insallah
Canim ben girdim haftana gore degerlerin degisir hatta gunune gore bile degisir. Google da ara haftalik usg degerleri nedir diye. Ordan deger araliklarini bulabilirsin. Ayrica doktorun gelisimi icin iyi dediyse kimseyle kiyaslama yapma.
Canım ben yaptırdım ayrıntılı ultrasonu geçen hafta sonu ama değerlerle ilgili pek bilgim yok açıkçası. Neye takıldın ki sen tam olarak?
ayy maşallahh sana ve Hirayaa
Masallah Hiraya saglikla tek nefeste kucagina alirsin insallah arkadasim. Ilk gebeligin mi?
Evet canm ilk bebişimiz olcak inşş. 1,5 yıllık da evliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?