2014 Aralık Anneleri

Hahhaah..seninde bayramn kutlu mutlu olsun canim beniimmm...tavsiyen bana her tatli ikram edildiginde aklima gelecek :))
Sende cookk dikkat et kendine..bebisine ve sana koccaman opucukler

ayyy canım benim yaaa ssanada hayırlı bayramlarr inşallahh tatlıyı az yicez,tabi her gidilen yerde tatlı ikram edilmezse sende bebişine ve kendine cici bakk

Gunaydin.
Bayraminiz mubarek olsun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar hepinizin bayrami mübarek olsun, herkese iyi bayramlar..

Gunaydin.
Bayraminiz mubarek olsun...

Gunaydiinn canlar...sizinde musmutlu bayraminiz olsun..seneyeki bauramda minnaklarimiz kucagimizda olsun

Herkese iyi bayramlar :)

aycellcim ne güzel bir dua olmuş o öyle kocaman bir AMİİİİİİİİNNNN :))

Annislerrr size ve tüm sevdiklerinize şeker tadında musmutlu bir bayram diliyorummmm.
Dün 12 saat suren yolculuğun ardindan rizeye geldik.cokk guzelmis buralar.sabah yagmur sesiyle uyandik simdi gunes yüzünü gösterdi pırıl pırıl bi bayram sabahi.
Tatil boyunca ara ara takip etmeye calisacagim forumu hepinizi öpüyorum sevgiler. .

Iyi bayramlar guzel anneler... Seker tadinda bayraminiz olsun. Fazla dolma baklava borek corek yemiyoruz kilolara dikkat ediyoruz 🙅🙆🙇

Herkese iyi bayramlar ki zlar bizde memlekete geldik ara ara takip etmeye çalışacağım öpüyorum hepinizi

Herkese iyi bayramlar :)

aycellcim ne güzel bir dua olmuş o öyle kocaman bir AMİİİİİİİİNNNN :))

Ewet yaklasik 6-7 aylik bebiklerimiz kucagimizda papyonlu askili pantolonlu yasyakisikli tosunlarimiz olacak bir dahaki bayram el openlerimiz cogalacak simdi yola cikiyoruz kayinvalde ve pederi ziyarete...evlatlarimizda gelinlerle damatlarla torunlarla el opmeye gelsinler insallaaahhh
Kocaman optum fananayim

Âmin :) ne güzel dua olmuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi bayramlar kızlar, kuzucuklara dikkat edin çok yormayın :) mideyi fazla doldurup sıkıştırmayın bebikleri, sen ye iki canlısın diyenlere de he sen iki canlıyken çok yemişsin belli oluyo diyip bozmayın alttan almaya çalışın :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bayraminiz mubarek olsunn :)) bidaki ramazan bayraminda sipaciklarimizla olcaz bunu dusunerek mutlu oluyorum. Cunku bebikten dolayi gitmedim hicbir yere esimle edi ile budu gibi oturuyoruzzzz :/:

sevgili Taze annecikler bayramınız kutlu olsun yavrularınızla daha nice bayramlar geçirmeyi nasip etsin Rabbim. Bu sabah bayram namazında uynadım eşimle gece de 3te yatınca benim tansiyon 8e4oluverdi sonra hemen tuzlu ayranlar fala filan.Uyudum uyandım şimdi iyiyim aman bebişleri uykusuz bırakmayın ben çok korktum kendimden. Kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun kızlar

Ağzından bal damlamış balll :)) evet ya oğluşlarıu giydircez papyonlu papyonlu gezip el öpücez
Buarada annende bayram nasıldı tatlım canın sıkılmadı de mi inşallah ???

Kizlar bayraminiz mubarek olsunn :)) bidaki ramazan bayraminda sipaciklarimizla olcaz bunu dusunerek mutlu oluyorum. Cunku bebikten dolayi gitmedim hicbir yere esimle edi ile budu gibi oturuyoruzzzz :/:

Evet inşallah bizim de elimizi öpen olacak birdahaki bayrama :)) bu bayram da böyle olsun annesi yavrumuz göbüş bağıyla öpüyor gene ellerimizden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…