Tatlislarimmm biricik annelerim :) fananayimmm,swiftimmm,aycellim,bitterim,kascim,uyuzcancim,sibeltanjum,shimarikim,gulumcancim(yanlis yazmadiysam nicki) ve adini hatirlayamadigim tummm annislerimmmm hepinizin bayrami kutlu mutlu olsunn simdiden :) tatlilari cok kacirip da bayram sonrasi aman cok kilo aldim,ay catlaklarim cogaldi,ay ayaklarim sisti,ay tansiyonum bortledi hoplayip zipladi diyip de gebekadinlasmayin sakin tamam mikendinize bebiklerinize cook ama cook ii bakin :) optum bebiklerinizi nanaklarindan :*
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlislarimmm biricik annelerim :) fananayimmm,swiftimmm,aycellim,bitterim,kascim,uyuzcancim,sibeltanjum,shimarikim,gulumcancim(yanlis yazmadiysam nicki) ve adini hatirlayamadigim tummm annislerimmmm hepinizin bayrami kutlu mutlu olsunn simdiden :) tatlilari cok kacirip da bayram sonrasi aman cok kilo aldim,ay catlaklarim cogaldi,ay ayaklarim sisti,ay tansiyonum bortledi hoplayip zipladi diyip de gebekadinlasmayin sakin tamam mikendinize bebiklerinize cook ama cook ii bakin :) optum bebiklerinizi nanaklarindan :*
SelamHoşgeldin canım..
Kizlar hepinizin bayrami mübarek olsun, herkese iyi bayramlar..
Gunaydin.
Bayraminiz mubarek olsun...
Kizlar hepinizin bayrami mübarek olsun, herkese iyi bayramlar..
Gunaydin.
Bayraminiz mubarek olsun...
Gunaydiinn canlar...sizinde musmutlu bayraminiz olsun..seneyeki bauramda minnaklarimiz kucagimizda olsun
Herkese iyi bayramlar :)
aycellcim ne güzel bir dua olmuş o öyle kocaman bir AMİİİİİİİİNNNN :))
Ewet yaklasik 6-7 aylik bebiklerimiz kucagimizda papyonlu askili pantolonlu yasyakisikli tosunlarimiz olacak bir dahaki bayram el openlerimiz cogalacaksimdi yola cikiyoruz kayinvalde ve pederi ziyarete...evlatlarimizda gelinlerle damatlarla torunlarla el opmeye gelsinler insallaaahhh
Kocaman optum fananayim
Ewet yaklasik 6-7 aylik bebiklerimiz kucagimizda papyonlu askili pantolonlu yasyakisikli tosunlarimiz olacak bir dahaki bayram el openlerimiz cogalacaksimdi yola cikiyoruz kayinvalde ve pederi ziyarete...evlatlarimizda gelinlerle damatlarla torunlarla el opmeye gelsinler insallaaahhh
Kocaman optum fananayim
Kizlar bayraminiz mubarek olsunn :)) bidaki ramazan bayraminda sipaciklarimizla olcaz bunu dusunerek mutlu oluyorum. Cunku bebikten dolayi gitmedim hicbir yere esimle edi ile budu gibi oturuyoruzzzz :/:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?