kızlar aranızda serklaj olan varmı?
Hickiriklari hissetmeye basladinizmi.ilk hamileliğimde de oğlum çok hickirirdi.simdi de kizim basladi bi kaç gündür hissediyirum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ağzından bal damlamış balll :)) evet ya oğluşlarıu giydircez papyonlu papyonlu gezip el öpücez
Buarada annende bayram nasıldı tatlım canın sıkılmadı de mi inşallah ???
Evet inşallah bizim de elimizi öpen olacak birdahaki bayrama :)) bu bayram da böyle olsun annesi yavrumuz göbüş bağıyla öpüyor gene ellerimizden :)
O ne ki?
Oyyyy masallah size. Kaldi 20 hafta daha 😲Biz bugün Yağız'ımla 20 nci haftaya girdik teyzeleriiiiii :))
Oyyyy masallah size. Kaldi 20 hafta daha 😲
Buarada kızlar ne kaynanacıymışsınız beaakaynanayı gören girmez oldu
Buarada kızlar ne kaynanacıymışsınız beaakaynanayı gören girmez oldu
Biz bugün Yağız'ımla 20 nci haftaya girdik teyzeleriiiiii :))
Ağzından bal damlamış balll :)) evet ya oğluşlarıu giydircez papyonlu papyonlu gezip el öpücez
Buarada annende bayram nasıldı tatlım canın sıkılmadı de mi inşallah
:) yolu yarılıyoruz yavaştan hepimiz inşallah :)
Masallah canim yariladik yolu ben bayram kutlamamda bile kayinvalidelere anlayisli olun yazmistim gozunden kacti heralde
Oy oy oy masallah suphanallahkocamanda olurmus yagiz efendi..nerden baksan 400 gr olmak uzere allah esirgesin..bi bu kadar daha kaldi...
Kaynanaciyim ben yaaa :) sirtima yastiklar yelpazelerbirde incirler uzumler..sutum bile ilitilip ayagima geliyor tek kusur burda internet az cekiyor dag ev...yayla ve buzzz gibi hava...oglum 20 gun kalmaya karar verdi bakalim napicaz okul acilmadan ufak bi tatil daha istiyorum ben ya..bakalim nolcak...bebisim evde icimde horon tepiyordu serin yerde ikigundur hissetmez oldum napar bu oglus icerde yav..
Sizin zuzularda durumlar nasil..ozledim sizinle kaynatmayi..hepinizi ve bebislerinizi operim
2 cocugu olup 3.ye 7 aylik olan kiz kardesimin yorumu : iyi olan zamanlari atlattin daha dur. Asıl zaman simdi gecmicek3 ay once gratiste bi kiz gormustum minyon ama 9 aylik karni burnunda gibiydi kac aylik diye sordugumda " 7 aylik ama sanki 7 yildir tasiyorum gibi" demisti. :) Ablamda tekrar cocuk istesem dogumdaki acidan korkmam ama o hamilelik surecinden korkarim demisti. 9 ay boyunca kustu. Benim masallahim var 4.5 ayda 2 defa bulantili kusma yasadim. Biri de dün sabahti
İlginc bir ziyaret oldu...resmi.bir sekilde elini optum o da beni optu..damadini daha candan karsiladi :) torununa harslik verdi..bayram yemegi hazirlanir bizde onu ikram sofra kurdu bize ozel..esimle oglum yediler ben kirginim malum iste..yemedim..onlarin tabaklarini kaldirdim makineye dizdim..bu arada benle tek bir konusmasi olmadi..damadi ve torunuyla konustu..diger abimin coculari falanda vardi..cok resmi bir sekilde tekrar elini opmemle kalkisimiz yarim saat anca surdu...ama ustumden buyuk bir yuk kalkti..arefe gecesi yarim saat uyumadim gerginlikten...artik sistem bu haftada bir gider yarin saat oturup kalkarim oglumuda goturmeden..istedigi buydu zaten sanirim samimiyet istemiyor...
Hehe gözümden kaçtı canım :)) zaten oğlum olacak olması da Allahın sopası olabilir bana
Tabi eşşek kadar oldu sıpam gayrihunileri takma da:) beline yastık koydur, önüne yelpaze, sonra bağır o kedi bu masaya geleceeeeek gebe kadınsın sen herşey normal ehehe:))
Aman yok yaa en zoru bitti bence ilk 14 hafta resmen bi kabustu artık kusmaktan yara olmuştu boğazımşimdi iyiyim şükür..bulantısı olmayan için ablanın dediği doğru ama ilk zamanlar bişi yok ama sonra ağırlık başlıyo.. Benim ilk zamanlar malum o yüzden ağırlığa razıyım ben :) öyle böyle çekicez sağlıkla gelsinler hemencecik geçsin inşallah :)
Amman iyi bari tatsızlık olmamış... Sende daha seyrek görüşürsün kuzum olur biter :) en güzeli aslında fazla muhabbetin sonu çoğu zaman iyi olmuyor
Aman bizim yine kişin sisecek karnimiz. Kiz kardesim bu sicaklarda davul gibi. Allah yardimcilari olsun
Evet evet bizi şimdi bile hararet basıyor son aylarında yaza gelmek zordur gerçekten.. Amin tatlım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?