2014 Aralık Anneleri

Aynen..yuruyen kalorifer gibiyiz bu nee :) sislik oluyormu sizde..patliycam aksam yemeginden sonra sanirsin 9ayligim..
Aynen sabah kalktigimda karin dumduz aksam oluyorum balon.
aynen cnm bnde öyle oluyorum birde sıcaklar çok fazla yaa. birde karnıım semsert sizinde öyle mi kızlar
Gaz sıkışmasi cok oluyor bende belki seninde oyledir cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen cnm bnde öyle oluyorum birde sıcaklar çok fazla yaa. birde karnıım semsert sizinde öyle mi kızlar

Olmazmi karnimin ust kismi kayis gibi sert...nedenki acep...onceden boyle degildi...ilk bebisimdede boyle degildi..cevremdekilere elletiorum bu ne kaya gibi diorlar...sabah sorun yok ama aksam yatana kadar gergin bir davul gibi

Aynen benim karnım da semsert ve çok gaz oluyor. Sancılanıyorum hatta. Gazlı içecekleri kestm ben de. Düzeldi. Ama karnın gerilme hss hiç gitmiyor

Canim hecmisi cok okuyamadim.annenle darginsiniz galiba.sorun ne?genelde anneler kizlarina zor gucenirler.insallah araniz duzelir yakin vakitte

Aynen benim karnım da semsert ve çok gaz oluyor. Sancılanıyorum hatta. Gazlı içecekleri kestm ben de. Düzeldi. Ama karnın gerilme hss hiç gitmiyor

Gunde 1 litreye yakin süt iciyorum o fena yapiyor beni. Ya laktozsuz sut icicem yada kalsiyumu baska seylerden alicam. Yada katlanicam. Hersey bebislerimizin sagligi icin

Buarada kızlar ne kaynanacıymışsınız beaa kaynanayı gören girmez oldu

Fananayimmm cok guldum yorumuna anam benim kayinvalide kayinpeder bi de kaynim amanin nasi hizmet nasi hizmett gerci hep olelerdi ama bu kadar deil :) hosuma gitmedi desem yalan olur..kayinpederim genelde sadece kendini dusunen bi adamdir o bile saygida kusur etmio resmen hahhahaa ya bi de kaynana olcaz biz de ne ekersen onu bicersin kusum

Bir litre süt müüüüü :O ay ben bir bardak içsem kendimi tebrik ediyorum o derece doğunca kendine içiririm kuzumun inşallah :))

Ohhh hoşuna gidiyorsa ne ala :) Ayy yok ben çok ilgiden patlarım kuzum ki patlamıştım da Hamile diye ekstra hizmet beni sinirlendiriyor...şuan iyiyiz hatta dün eşim yemeğin tamamı için zorlarlen kayınpeder zorlama çocuğu birazdan yine yer dedi o derece yani :)))
Kendi anneme de kıza kıza düzellttim '' hasta değilim ben hamileyim '' diye bu taraf da tamam artık peşimden tabakla gelen anneler yok

Canim hecmisi cok okuyamadim.annenle darginsiniz galiba.sorun ne?genelde anneler kizlarina zor gucenirler.insallah araniz duzelir yakin vakitte

Canim bizim sorunumuz cok ilginc,annemin gelinleribi kizindan uztun tutmasi her zaman her konuda onlari kayirmasi savunmasi..beni su hayatta savunmasiz ve yapayalniz birakmasi..kirilan benim ama kusen o..
İnsallah tekrar eskisi gibi oluruz ama bu kez ipler kotu koptu :'( belki zaman duzeltir ama umudum yok

Gunaydin arkadaslarrrr nasilsiniz.
Biz cok iyiyiz:)tatil olur da kötü mü olur hic dimi. Tatilde insanin gunlerden ne oldugunu ayin kaçı oldugunu unutmasi bile çok güzel:)
Karadeniz havasi kizimla bize coj iyi geldi.nefes nefese hallerim geçti resmen.bol oksijenden olsa gerek.tek sıkıntı3gundur kabiz olmamben mekan değişikliği yapınca bunu hep yaşıyorum nedense.psikolojik heralde.
Minik kizima da iyi geldi buralar hareketleri daha bi artti sanki.hatta hickiriklarini bile hissetmeye basladim artık.ilk kizimda da cok hiasederdim cok şeker oluyor:)))
Karnim jet hiziyla buyuyo.her gören doguma ne kadar kaldi diyo.4 ay demeye utaniyorum inanmıyorlar.hatta dun 32haftalik hamile bi bayanla ayni mekandaydik.haftalarimizi soyleyince herkes bi sasirdi.sanki ben 32 o 22 gibiydi.niye böyle anlamiyorum.one dogru top gibi karnim.yanlarim bomboş bacaklarim kalcam falan da eski halinde.butun kiloyu gobekten ve gogusten aldim:)))

Canim bir litre sut muuu...bi yada iki bardak demisti dr maksimum..1 kase yogurt 3-4 dilim peyniz bazen ayranla al kalsiyumunu..neden kendine eziyet ediyorsun..

Cok sevindim senin adina..oohh tadini cikarin tatilin..kabizligini dogal seylerle gecirmeye calis..hickirik hisseden baska arkadaslarda var ve İnanamiyorum ben sadece son aylarda iste basi dizi dirseyi ayaklari elleri diye ayrim yapabiliordum hickirigi hic farkbile etmedim..bundada boyle hickiriksa bile ben ne oldugunu anlamiyorum :) size iyi tatiller kocaman opucukler

Aa çok üzüldüm yaa annwnle aranin kötü olmasına ins bebeğin bu sorunu çözer

Çok tesekkur ederim canım. Ben de senin dediğini hic ayırt edemedim ya:)neresi neremde hic bilmiyorum:))ama hickirigi anlarsin aslında. 5dk kadar duzenli araliklarla(5-10saniyede bir) sicrama gibi hissediyorsun.hatta son aylara yakın hergün hissederdim.anne karnında sürekli su yuttuklari icin surekli hickirirlar:))

Hiimmm..daha dikkatli dinleyecegim hickirigi kesfetmek icin :) zuzulaarrr :)

Günaydın kızlar bisey sorcaktim...21 haftalik hamileyim , yarin kontrol var...sadece ilk ay alttan bakmisti o da ultrasyonla, yarin alttan bakarmi ki cok endiseleniyorum.vajinal kontrol kacinci haftada basliyor ?

Canlarim gunaydinlar hepinize. Bayraminiz mubarek olsun. Ben anca firsat bulup girebiliyorum. İlk gun esimin koyune gittik. Cok uzak degil 1saatlik mesafe. Ama tel ve net cekmeyince giremedim hic. Koyde sadece tatli ile gecistirmezler her gelene sofra koyarlar. Her gittigimiz yerde yedim Dun sabah tekrar Bursa ya donduk benim akrabalarimla gorustuk. Koyde cok dolastik hic oturmadik gibi bir sey. Yorucu da oldu ama guzeldi. Hic ayaklarim sismedi. BUrsa da dolasirken aksama dogru sisti. Eymen imde kipirkipirdi. Cok sukur atlattik bayramimizi. Bu gun evde dinleniyorum. Yarin tekrar is var puff.
Bizde bayram boyleydi

Ateş kısmı tamam da cazibe kalmadı be beybiiiii

Cazibe yanimdan gecmiyor kendimi sagimlik inek gibi goruyorum su an :))

Canim bir litre sut muuu...bi yada iki bardak demisti dr maksimum..1 kase yogurt 3-4 dilim peyniz bazen ayranla al kalsiyumunu..neden kendine eziyet ediyorsun..

Canim hamilelikten oncede sutu icerdim ben. Yogurt falan cok yemem ordan tamamliyorum. Soguk havalarda kendi yaptigim kakaolu sut milkshake falan iyi gidiyo. Cay kahveden iyidir.😇

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…