2014 Aralık Anneleri

Ohh keyfini çıkart annesi... Kabızlık için incir fln yeni canım şeftali ve muzdan uzak dur bi süre... Hava değişikliğinde bende de olur Kabızlık...Can sıkıcı bir durum...Canım kaç haftalıksın bir de hıçkırık nasıl hissediyorsun nasıl bişi yani???? Tecrübesizlik işte her harekete tekme diyorum ben :)

Ne güzel şişmeden bitirmişsin...iyi olmuştur stres atmak iyi gelir..Eymen dé rahatlamıştır birazcık :))

Aynen inek gibi olduk ya :))
geçen plajda psikolojim bozuldu hatunlar fıstık gbi bikinili göbekler düz fln benim göbek de önden gidiyor artık hemen geçsin doğuralım da şu kilolar geri gitsin ya çok can sıkıcı...

Son düzenleme:
Buarada şuan itibariyle yola çıktık tatile doğru oh beeeee :)) :)) ağustos sekizine kadar biraz tatil... bunu hakettim bence sık bakamam o zamana kadar canlarım, fıstıklarım, gebe kadındaşlarım, pipidaşlarım, gelin adaylarımın anadaşları ( evet bu saçma oldu kabul :). ) merak etmeyin fananayı haaa bir de ben yokken çok kaynatmayin lütfen bayramdaki sakin performansın devamını bekliyorum dönene kadar:)) kendinize ve minnaklara iyi bakın öpüyorum herkesleri :*

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bisey sorcaktim...21 haftalik hamileyim , yarin kontrol var...sadece ilk ay alttan bakmisti o da ultrasyonla, yarin alttan bakarmi ki cok endiseleniyorum.vajinal kontrol kacinci haftada basliyor ?

eger baska bir problemin yoksa vajinal muayene yapmazlar.bazi doktorlar dogum olcagi gune kadar hic vajinal muayene yapmiyolar benim ilk dogumda gic yapmamisti doktor

Ohhh iyi tatiller cnm ol bol dinlen keyfini cikar bikini falan giy gobegi disari sal arada cazibeni goster ayol :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohh ne guzel tatil baslamis sizin icin. Bizim daha 2 haftamiz var tatile puuufff. Sen arada girip iyiyim de o yeter bize. Donunce kaynatmaya devam. Bizim icinde yuzzz.. sizde kendinize iyi bakin.

Ateş kısmı tamam da cazibe kalmadı be beybiiiii
Cazibe kalsa nolacak yasakladi zaten doktor bundan sonrasi mechul
Allah sabir versin kocalara..
Aaa onu hissediyorum ben.hickirik aklima hic gelmemisti bende tepikliyo saniyodum
Elifcim Rize merkezdemisin
Ne guzel gecmis bayramin canim..
Ben surekli sisiyorum.ayaklarimi gorsen gulersin kare oldu resmen :)
Ben sut ucemiyodum canim bugun dondumayla milkshake yaptim seni okuyunca 2 bardak ictim bana sut icebilmek icin boyle tarifler lazim varsa degisik tatiflerin isterim :)

Oh iyi tatiller canim tadini cikarin iyice eglenin..

Bizde yasak masak yok. Ama esim bir sey olacak diye cok korkuyor hic yanasmiyoy. Ben atliyom uzerine
Kare mi oldu sisince benimde oyle valla ama yarin iste kesin siser. Salik kalacak hareket etmeye calisacagim bakalim. Netten bak tariflere bir suru vardir. Agiz tadina uygun olani yapar yapar kalsiyumu karsilarsin. Birde benim doktorum sut icemedigim zamanlarda kullanmam icin suda eriyen kalsiyum tablet vermisti. Sana vermedi mi canim.

Dondurmayi tavsiye etmem kalorisi acisindan. Ben genelde kakaolu yapiyorum. Bide gunde 1 tane soguk kahve hakkim var azcik sicak suda kafeinsiz kahveyi eritip tatlandiricimi koyuyorm seker kullanmadigim icin sonra sur ekleyip buz atiyorum. Miss gibi oluyor. Bazen tarcinli sut kaynatip sogutup iciyorum yine buzlu. Ablamin 7 yasindaki kiziyla 2 gunde 4 litre sut bitti su an itibariyle. Yagsiz sut kullan ama

Kizlar bebislerin hickiriklarini hissedenler nasil oluyor o merak ettim. Ben hep tepik hissediyorum :)) hickirik nasil bisey ?

Ben hala hic bisey hissedemiyorum :what:

Sorma gecen hafta bodrumda yasadim aynisini gecen sene yine tatildeyken 50 kgydum simdi bikinilerden memeler fiskirio hamile desen hamile oldugumu anlamazlar gobekli inek gibi dolastim. En iyisi senzlogda yatmak butun gun. Karin icerde kalio :))

gelecek yıl ramazan bayramını bıdıklarımızla sağlıcakla geçirmek ümidiyle

Bana vermedi canim kalsiyum tablet sadece decavit ve ferrum verdi.bizdede yasak degildi ama son muayenede plesenta asagida olunca yasak dedi kanaman olabilir dedi ama zaten benimkide eskisi gibi degildi hamile kaldigimdan beri korkuyodu bisey olacak diye :)
Baksana ayagima cok komik dimi.

Ben soguk kahveyi eskiden cok yapardim canim onu sutlude yapiyodum hatta buz kabina kahve yapip donduruyodum sutun icine kahve buzlarimi atip iciyodum bi guzel onuda deneyebilirsin..
Evde eskiden kalmis meyveli dondurma vardi bitsin diye onu yaptim ama aklimda olsun kakao ve tarcin..
Bizde esimle beraber ictik 1 lt sutu az once ben zaten yagsiz kullaniyorum sutu sagol tarifler icin..

Gunaydin cnm insallah bisey yoktur boyle akintilar olabiliyor normal yani icini ferah tut.

geçmiş olsun...inşallah birşey olmaz korkma...iyi haberler bekliyoruz......

Gecmis olsun cnm..umarim bisey yoktur..hayirli haberlerle gel...

kızlar hepiniz çok çok sağolun geçmişi ancak okuyabildim ... doktora gittik gitmesine gelişimi takip edilecek ve suyun az dedi ki ben günde en az 3litre su içiyorum fil gibi o bakıma daha nasıl artırcam bilemiyorum ilk gün o korkuyla 4 litreye çıkarttım ama idealim 3... bakalım allaha kalmış bişey suyun azalması çoğalması
ee bayram gelen giden yorulmalar ufff bakalım 6 ağustos gelsede gitsekte detaylıya görsek herşeyi meraktan ölecezz hayırlısı olsun da tabi bu merakta ayrı bişeymişşş...:18::18::18::18::18:

hepinizi öpüyorum görüşürüzz

Uwwwww fena odem yapmis. Benim heryanim sis coraplar bile lastik izi birakio. Memeler aldi basini gidiyo. Kurbana kesime hazir oluruz artik :))

Uwwwww fena odem yapmis. Benim heryanim sis coraplar bile lastik izi birakio. Memeler aldi basini gidiyo. Kurbana kesime hazir oluruz artik :))

Benim hic bi ayakkabim olmuyo canim terlik alicam sonunda rahat edicem alyansim olmuyo bide bileziklerimi takicaktim bayramda ama elimden gecmedi bendeki kilodan cok odem zaten kurbana tamamiz biz tam kivama geliriz iste

Benim hic bi ayakkabim olmuyo canim terlik alicam sonunda rahat edicem alyansim olmuyo bide bileziklerimi takicaktim bayramda ama elimden gecmedi bendeki kilodan cok odem zaten kurbana tamamiz biz tam kivama geliriz iste

Cok fazla sismis bu aylarda okdri normal mi doktora sordun mu?

Cok fazla sismis bu aylarda okdri normal mi doktora sordun mu?

Sormadim ama sonraki muayenemde sorucam tatile gitti cunku doktorum o yuzden telefonla rahatsiz etmekte istemiyorum zaten son gunlerde daha fenayim sicaktanmidir baska nedeni var mi bilmiyorum tiroid hastasiyim birazda ona bagliyorum ben..

Kizlar bu benim bayramligim ve gobegimin durusu

Bunlarda kizima gelen bayram hediyeleri;

Eklentiler

• $uploadfromtaptalk1406735835746.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 52
  • $uploadfromtaptalk1406735869746.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 40
  • $uploadfromtaptalk1406735891515.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…