kızlar merhabalar...
nette çok ucuz bir site buldum... siparişimi de verdim aslında kapıda ödeme kısmıda vardı da aman gelirde iş yerinde olmam birileri ödemek zorunda kalmasın diye kartla aldım bakalım nasıl gelecek ürünler sizlere de yazarım...
site bu en ucuzlarından 2 parça alıp deniyim dedim ama yine biraz açıldım inşallah iyi çıkar ürünleri...
ufff çok kötü bir durum geçen bende dr dayken kadın ağlaya ağlaya öldü 17. haftada durmuştu kalbi rabbim göstermesin....
muhtemelen pıhtılaşmadan dolayıdırrr çok korkarım bu pıhtılaşma olayından ALLAHIM acil şifalar versin
Offf cok kotu.. Allah im sabir versin.
Oda dogru illa giciklar bulacak bizi. Haklisin canim saglam kaziga bagla iyisimi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kumaslari nasil cnm guzel mi dandikmicrazy ye yeni ürünler eklemişler yine birkaç parça bişeyler almak için girdim fena açıldım, bu fiyatlara da dayanamıyorki insan 3 liraya pantolon 3 liraya body satıyorlar pazarda bile 5 lirayken :)
http://www.crazybebe.com/firsat-reyonu
kısa kollu bodyleri ve patikli pantolonları cok güzel daha öncede almıştım şimdide aldım ama malesef 12 aydan büyük beden pek yok
Ben özele gittiğim halde aşırı doluydu. Başka bir şubesinde çektirdim 1 ay önceden randevu aldım. 22. hafta da çektirdim. doktorum da en uygun haftanın 22 olduğunu söylemişti.
bende bu ay değiştirecem
bir hamile arkadaşımdan aldığım bilgiye göre 24.haftaya dek doktoru değiştirdin değiştirdin yoksa almıyolarmış özellerde doktorlardaaa o bakıma sende ayarla bakalım erkenden 24.haftaya gelmeden bul doktorunu
canım şöyle düşün hamile kaldığımız günün bile kesinliği yok oynuyor e doğum da aynı şekilde .. ki senin ikili üçlü testlerin normal çıkmış ..
allah korusun ama tüm testleri olumlu cıkıp doğumda olan bir sıkıntıdan dolayı hasta olan bebekler var canını sıkma dua et Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Bende senin gibiyim evham yapmiyim diyorum ama olmuyo.doktora gitmemwk icin kendimi zor tutuyorumKızlar bir şey sormak istiyorum. Ben 17-18. hafta civarı bebişimin içeride hareketlerini hissettim sanki. Böyle içerden damar atıyo gibi pıt pıt bir şeydi. Ondan sonra 3-4 kez daha hissettim farklı günlerde ama son 1 haftadır falan bir şey hissetmiyorum. Normal midir sizce? Paranoyaklık yapmak da istemiyorum sonuçta daha çok küçük 19. hafta içerisinde. Ama gene de bir an telaşlanıyor insan.
Her hastane farklidir tabiki benimki cok yogun. Sen simdiden al ne olur ne olmaz.Hadi yaa 1 ay önceden miii:26: Ben daha almadım randevu inşallah bulabilirim :2:
Kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben 17-18. hafta civarı bebişimin içeride hareketlerini hissettim sanki. Böyle içerden damar atıyo gibi pıt pıt bir şeydi. Ondan sonra 3-4 kez daha hissettim farklı günlerde ama son 1 haftadır falan bir şey hissetmiyorum. Normal midir sizce? Paranoyaklık yapmak da istemiyorum sonuçta daha çok küçük 19. hafta içerisinde. Ama gene de bir an telaşlanıyor insan.
Kizlar ben 16+4 te hissettim ilk hareketlerini ve ondan sonra 1 hafta hic hissetmedigim oldu. Cok normalmis bu durum. Hele ilk hamilelikler icin. Simdi 23 hafta icindeyim hergun hissediyorum. Baslarda oyle olmasi normal uzulup, endiselenmeyin. Az daha sabredin yakinda hergun hissetmeye baslayacaksiniz.Bende senin gibiyim evham yapmiyim diyorum ama olmuyo.doktora gitmemwk icin kendimi zor tutuyorum
crazy ye yeni ürünler eklemişler yine birkaç parça bişeyler almak için girdim fena açıldım, bu fiyatlara da dayanamıyorki insan 3 liraya pantolon 3 liraya body satıyorlar pazarda bile 5 lirayken :)
kısa kollu bodyleri ve patikli pantolonları cok güzel daha öncede almıştım şimdide aldım ama malesef 12 aydan büyük beden pek yok
Buarada kızlar ne kaynanacıymışsınız beaakaynanayı gören girmez oldu
Her hastane farklidir tabiki benimki cok yogun. Sen simdiden al ne olur ne olmaz.
Kizlar ben 16+4 te hissettim ilk hareketlerini ve ondan sonra 1 hafta hic hissetmedigim oldu. Cok normalmis bu durum. Hele ilk hamilelikler icin. Simdi 23 hafta icindeyim hergun hissediyorum. Baslarda oyle olmasi normal uzulup, endiselenmeyin. Az daha sabredin yakinda hergun hissetmeye baslayacaksiniz.
crazy ye yeni ürünler eklemişler yine birkaç parça bişeyler almak için girdim fena açıldım, bu fiyatlara da dayanamıyorki insan 3 liraya pantolon 3 liraya body satıyorlar pazarda bile 5 lirayken :)
valla bire bir aynı durumdayız.çevremdekiler sanki beni sinir etmek için var ay ne kadar çok kilo almışım yok gögüslerim ne kadar da büyümüş. sırf bu yuzden kimseyle görüşmek istemiyorum. normal yememe ragmen tosun gibi oldum ki ben sana göre çok daha killoluyum bende vitamin ve demir hapı kullanıyorum her gören ne kadar çok kilo almışsın çok erken değilmi ilerde nasıl olursun diyip sinirlerimi bozuyo. gögüsler desen aldı başını gidiyo bagımsızlıklarını ilan edicekler. şişlik ayaklarımda ve ellerimde o kadar çok oluyo ki hatta 2 hafta önce bi ayagım diğerine göre çok daha fazla şişti doktorum şişlik için erken olduğunu damarlarla ilgili bi problem olabileceğini söyledi . apar topar doktora gittik Çok şükür idrar ve kan testinde bişey çıkmadı bacak damarlarınada bakıldı ultrasonla oda normal. ben oturarak çalışıyorum galiba ondan oluyo. çünkü tatilde çok şükür hiç şişmedik. ama çalışırken bazen şişlikten gözlerimi bile zor açtıgımı hissediyorum.ama galiba sıcakta çok etkiliyo şişiriyo .bu arada 19+5 olduk
Hamilelikten oncede spor yapiyordum aktif olarak hala yapiyorum. Spor sislige cok iyi geliyor. Hic olmazsa aksamlari alin kocislerinizi 1 saat yuruyun tempolu olmayacak sekilde. Hem kendinizi daha iyi hissedersiniz. Imkaniniz varsa pilates yapin. Spor salonlarina gitmek sart degil. Dolu video var. Dogumdan sonrada cabucak toparlanmamizi saglar. Ama bu memeler nolcak bilmiyorum. Airbag oldular :))Galiba bu siskinlikler hareketsizlikten.4 gundur denizde bol bol yuzuyorum.kilom ayni ama ozellikle ayak sismelerim gecti diyebilirim:) bu arada kiz anneleri siser dediler.senin bebis kiz mi
Hamilelikten oncede spor yapiyordum aktif olarak hala yapiyorum. Spor sislige cok iyi geliyor. Hic olmazsa aksamlari alin kocislerinizi 1 saat yuruyun tempolu olmayacak sekilde. Hem kendinizi daha iyi hissedersiniz. Imkaniniz varsa pilates yapin. Spor salonlarina gitmek sart degil. Dolu video var. Dogumdan sonrada cabucak toparlanmamizi saglar. Ama bu memeler nolcak bilmiyorum. Airbag oldular :))
Ahh ahh yarama tuz bastin.esim profesyonel sporcu.hamile kalmadan once beni 5 km kosturan adam bebise bisey olacak diye simdi suyumu bile ayagima getiriyor.ben de kilo aldikca aldim tabi.haftada 4 gun pilates ve squash a gidiyordum.birakinca dengem sasti.acaip hantallastim.kocam 1 haftaya kadar askere gidecek.artik o yokken bol bol yururum diyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?