2014 Aralık Anneleri

crazy ye yeni ürünler eklemişler yine birkaç parça bişeyler almak için girdim fena açıldım, bu fiyatlara da dayanamıyorki insan 3 liraya pantolon 3 liraya body satıyorlar pazarda bile 5 lirayken :)

kısa kollu bodyleri ve patikli pantolonları cok güzel daha öncede almıştım şimdide aldım ama malesef 12 aydan büyük beden pek yok

Son düzenleyen: Moderatör:

Allahım korusun Ya Rabbim........olabilir canım inan soramadım neden olmuş demeye dilim varmadı Rabbim sabır versin...

Offf cok kotu.. Allah im sabir versin.

Oda dogru illa giciklar bulacak bizi. Haklisin canim saglam kaziga bagla iyisimi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım aminn ...

Kumaslari nasil cnm guzel mi dandikmi

Ben özele gittiğim halde aşırı doluydu. Başka bir şubesinde çektirdim 1 ay önceden randevu aldım. 22. hafta da çektirdim. doktorum da en uygun haftanın 22 olduğunu söylemişti.

Hadi yaa 1 ay önceden miii:26: Ben daha almadım randevu inşallah bulabilirim :2:

Ben de öyle bir şey duymuştum bir arkadaşımdan. O yüzden bir an önce gitmeye karar verdim haftaya gidicem inşallah bakalım yeni doktorumuz neler diyecek

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Ben 17-18. hafta civarı bebişimin içeride hareketlerini hissettim sanki. Böyle içerden damar atıyo gibi pıt pıt bir şeydi. Ondan sonra 3-4 kez daha hissettim farklı günlerde ama son 1 haftadır falan bir şey hissetmiyorum. Normal midir sizce? Paranoyaklık yapmak da istemiyorum sonuçta daha çok küçük 19. hafta içerisinde. Ama gene de bir an telaşlanıyor insan.

Öyle canim haklisin pzt de ankaradaki doktora gidicem ve sonra kendimi resetlicemm.. Basima agri girdi artik.. Resmen kotusunu düşüne düşüne basima getiricem.. Allah saglikli sihhatlisini versin. İyi ki varsiniz bu arada seviyorum sizi

Bende senin gibiyim evham yapmiyim diyorum ama olmuyo.doktora gitmemwk icin kendimi zor tutuyorum

Hadi yaa 1 ay önceden miii:26: Ben daha almadım randevu inşallah bulabilirim :2:
Her hastane farklidir tabiki benimki cok yogun. Sen simdiden al ne olur ne olmaz.

Bende senin gibiyim evham yapmiyim diyorum ama olmuyo.doktora gitmemwk icin kendimi zor tutuyorum
Kizlar ben 16+4 te hissettim ilk hareketlerini ve ondan sonra 1 hafta hic hissetmedigim oldu. Cok normalmis bu durum. Hele ilk hamilelikler icin. Simdi 23 hafta icindeyim hergun hissediyorum. Baslarda oyle olmasi normal uzulup, endiselenmeyin. Az daha sabredin yakinda hergun hissetmeye baslayacaksiniz.

sağol canım bakmıyordum bayadır... bende bu ay için açılış yapayım daha ayın 1 i ama bu ay alışveriş yapmadım

Taze annecikler merhabaaa
Dün ayrıntılı ultrasona girdik acıbadem hastanesinde öyle korktum ki dua etmekten yavrumu izleyemedim.Doktor inceledi yavrumu herşeyi iyi görünüyor dedi tabi Rabbim bilir ama inşallah sağlıklı yavrum çok mutlu oldum 15-20dk da bitti.Yalnız ben devamlı gittiğim hastaneden farklı bir şehirde ilk kez gittiğim bu hastanede doktor ikili ve dörtlü testimi istedi zorla fax çektirdik giderseniz yanınıza alın sizde azkalsındoktor bakmıycaktı testler yok diye.Bi de renkli ultrasona soktu bebişi 2tane resmini verdi maşallah kuzuya bakıp duruyoruz.Allah hepimize sağlıklı evlatlatlar versin öpüyoruz sizi ve bebişlerinizi

Buarada kızlar ne kaynanacıymışsınız beaa kaynanayı gören girmez oldu

fananaycım bayıldım bu yorumuna bayramla ilgili sen çok yaşa emi..
bu bayram benim babam hasta idi, çok gelen giden oldu. hiç bi yere de gidemedim. eşim annesine gitti memleketine yarın dönüyor.
ondan gelemedim kızlar yoksa aklımdaydınız.

Ayy içime su serptin valla sağol canım daha rahat uyuycam bugün :)

cnm kaliteleri nasıl hastane çıkışlarının pamuklu mu dandik olmasın???

Galiba bu siskinlikler hareketsizlikten.4 gundur denizde bol bol yuzuyorum.kilom ayni ama ozellikle ayak sismelerim gecti diyebilirim:) bu arada kiz anneleri siser dediler.senin bebis kiz mi

Galiba bu siskinlikler hareketsizlikten.4 gundur denizde bol bol yuzuyorum.kilom ayni ama ozellikle ayak sismelerim gecti diyebilirim:) bu arada kiz anneleri siser dediler.senin bebis kiz mi
Hamilelikten oncede spor yapiyordum aktif olarak hala yapiyorum. Spor sislige cok iyi geliyor. Hic olmazsa aksamlari alin kocislerinizi 1 saat yuruyun tempolu olmayacak sekilde. Hem kendinizi daha iyi hissedersiniz. Imkaniniz varsa pilates yapin. Spor salonlarina gitmek sart degil. Dolu video var. Dogumdan sonrada cabucak toparlanmamizi saglar. Ama bu memeler nolcak bilmiyorum. Airbag oldular :))

Ahh ahh yarama tuz bastin.esim profesyonel sporcu.hamile kalmadan once beni 5 km kosturan adam bebise bisey olacak diye simdi suyumu bile ayagima getiriyor.ben de kilo aldikca aldim tabi.haftada 4 gun pilates ve squash a gidiyordum.birakinca dengem sasti.acaip hantallastim.kocam 1 haftaya kadar askere gidecek.artik o yokken bol bol yururum diyorum ben de.

Son düzenleme:

Benimde esim milli sporcu. Saolsun beni cok destekliyo yuruyus spor vs tembellik oldugu zaman bile hadi hadi diye kaldirir zorla. Esinde senin ve bebegin sagligi acisindan destek olmasi lazim aslinda. Ilk gebeliginse normal dogum icin spor sart. Bende ilk 3 ay dusuk tehlikesi olur diye sporu biraktim 6 kg aldim. 4.5 ayligim su anda toplam 7 kg bakalim cardioya agilrlik vermeye basladim yarim saatte hamile pilatesim var. Yaglanmadan hamileligi tamamlarsan dogumdan 2 ay sonraya tamamim. Insan birde spor yapip o fit vucuda alisinca bu hal epey zor..

Günaydın tatli annişler,

Buralar çok boş. Herkes mi tatilde. Ne uzun tatilmiş biz Perşembe günü hemen iş başı yaptık valla ooooffff offffff. Sıkıldım çalışmaktan. Gel 16 Ağustos gelllllllllll

Kizlar sizi tebrik ederim..bi 3-5 gun giremedim hemen 50 sayfa konusmussunuz...sabahtan beri okuyorum yarin aksama dogru bitiririm ayrintiliya girenler var,bebisimi hala hissedemedim diyenler var..cilginlar gibi alisveris yapmaya devam edenler var..oohh burasi cook renkli..herbirinize ayri ayri cook sey soylemek isterdim lakin simdi baslayacagim
Allah su geri kalan zamani cascabuk gecirip zuzulari saglikla sihhatle kucaklarimiza almayi nasibetsin..benim minik haylazim evi ozlemis..kayinvaldelerdeyken gunde bir pitla gecistirdi anacigini..su anda iceride horon tepme calismalari devam etmektedir..hepinizi cook opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…