Slm kızlar. Bende yeni katılıyorum aranıza.17+4 günlük bebeğm. Doktorum ocağın ilk haftasi dogacagni söylüyor ama bence mümkün değil o kadar beklemezilk bebeğim de sözde şubatin ilk haftasiydi 38+3te doğdu ocak ayında. O yüzden ben de buraya yazmaya karar verdim
kontrollerimde tansiyonum normal çıkıyor, günlük zamanda da tansiyon yüksekliği hissetmiyorum ama dediğin gibi bende masa başı işte çalışıyorum, bütün gün oturuyorum hareketsizlik var. akşamları yürümeye çalışıyorum tabi ki. doktorda yavaş tempoda kısa yürüşler yapmamı söyledi. tuzu tamamiyle kesmedim oda iyi değilmiş çünkü az miktarda olsa almak gerekiyormuş. bakalım testlerde ne çıkacak.....
Hepten kesme zaten doktor demediği sürece tabi. İşte masa başı olunca hep salınık oluyor ayaklar ben masanın altındaki güç kaynağını tabure yaptım ayaklarımı ona koyuyorumhafiften yükseliyor sonuçta. Birde ben çok ayak ayak üstüne atardım hep öyle otururdum oda kan dolaşımını engelliyormuş. Sende bir şeylere uzatmaya çalış ya da benim gibi bir şeyler koy ayağın yüksekte kalsın biraz. Ve sık sık yürü işteyken. Kalk dolaş sürekli. Ben 2. kattayım patronum 1. katta sürekli onun yanına falan gidiyorum merdivenler falan iyi oluyor aslında :)
evet bende koli koydum ayaklarıma arada uzatıyorum. doktorum zaten kesinlikle 0 tuzu onaylamıyorum dedi. günlük tuz ihtiyacını alman lazım onun içinde de sana ve bebeğe yarayacak mineraller var dedi ve kaya tuzu tüket dedi. sanırım sıcaklarda etki ediyor bu duruma. şu ay da bir bitse biraz rahatlarız en azından. elimden geldiğince hareket etmeye çalışıyorum gün içinde zaten. teşekkür ederim canım benim.
Galiba bu siskinlikler hareketsizlikten.4 gundur denizde bol bol yuzuyorum.kilom ayni ama ozellikle ayak sismelerim gecti diyebilirim:) bu arada kiz anneleri siser dediler.senin bebis kiz mi
aynen canım sıcaklarda çok etkiliyor. Az kaldı son aylarda en azından sıcaklarla başımız dertte olmayacak. :)
bencede hareketsizlikten ve sürekli oturmaktan oluyo bayram tatilinde hiç şişmedim . AA hiç duymamıştım evet inşallah bi kızım olucak.
Yeni gelen arkadaşlar hosgeldinizzz.
Kizlar şişme olayi çoğu gebenin basina geliyor önemli olan yuzunuzun sismemesi.ben ilk gebeliğimde çok fazla sistim hatta Burnum dudaklarim kocaman olmuştu.o yüzden olsa gerek ocakta dogcagina 2009 aralikta doğdu oğlum 1 ay erken aldik kucagimiza supriz bir şekilde.
O zamanlar çok sisiyorum diye her şeye dikkat ediyorum tuzlu yemiyodum vs ama yinede sistim simdi de şişmeye basladim artik dikkat etmiyorum ne yapsam bos sadece bol su tuketiyorum.tuvalete girip cikmaktan Yoruldum o derece.
İlk gebeligimde bi de çocuk gazli olmasin diye hamilelikte dikkat et dediler.bende hamileyken basladim yazin sicakta evde çorap giydim gaz olmasin diye gazli yiyeceklerden kacindim vs vs o kadar dikkat etmeme rağmen oğlum tam bir gazmandi.kolik olmuştu 4-5 ay çok sikintilar yasadik.
Demek istediğim sisceksen sisersin çocuğun gazli olacaksa ne kadar dikkat etsende gazli oluyor.rahatiniza bakin kizlar keyfinizi cikartin hamileliginizin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi İnş Allah hayırlı haberler ile gelirsin. Şimdiden söyliyeyim çok güzel renkli usg o yüzden tadını çıkart. Ayy bir sorun çıkacak mı diyerek gitme. Her şey yolundadır. Çıksa şimdiye çıkardı. Rahat ol ve bebişiniz izle. Ben tekrar girmek istiyorum yaaa
Bende bende istemiyorum çalışmakkkkkAllah'tan son 2 haftam sonra 15 günlük izin. Sonra yine devam ama ne yapalım mecbur. Bebişler için dayanacağız. Bu gün Bursa yani MArmara bölgesi sağanak yağışlı belki biraz serinler hava.
Hadi İnş Allah hayırlı haberler ile gelirsin. Şimdiden söyliyeyim çok güzel renkli usg o yüzden tadını çıkart. Ayy bir sorun çıkacak mı diyerek gitme. Her şey yolundadır. Çıksa şimdiye çıkardı. Rahat ol ve bebişiniz izle. Ben tekrar girmek istiyorum yaaa
Bende bende istemiyorum çalışmakkkkkAllah'tan son 2 haftam sonra 15 günlük izin. Sonra yine devam ama ne yapalım mecbur. Bebişler için dayanacağız. Bu gün Bursa yani MArmara bölgesi sağanak yağışlı belki biraz serinler hava.
kızlar ya hep aklıma takılıyo en son doktora dun gittim. normal sata göre bugün 20 haftalık olduk ama ultrasona görede 19+2 .herkesin bebişi 1 hafta önden gidiyo biz sata göre 5 gün gerideyiz başından beri doktora soruyorum önemli bişey mi diye yumurta geç çatlamıştır diyo hep aklıma takılıyo . dr beni iyice sinir etmeye başladı guya özel hastaneye gidiyoruz randevu saatinde zaten hiç muayene olamadım hep bi saat bekledim bide üstüne dr otomatiğe bağlamış gibi iki dk bakıyo ultrasonla sorularımı bile zor soruyorum bi an önce gidelim diye bakıyolar kadın ya.
kızlar ya hep aklıma takılıyo en son doktora dun gittim. normal sata göre bugün 20 haftalık olduk ama ultrasona görede 19+2 .herkesin bebişi 1 hafta önden gidiyo biz sata göre 5 gün gerideyiz başından beri doktora soruyorum önemli bişey mi diye yumurta geç çatlamıştır diyo hep aklıma takılıyo . dr beni iyice sinir etmeye başladı guya özel hastaneye gidiyoruz randevu saatinde zaten hiç muayene olamadım hep bi saat bekledim bide üstüne dr otomatiğe bağlamış gibi iki dk bakıyo ultrasonla sorularımı bile zor soruyorum bi an önce gidelim diye bakıyolar kadın ya.
Bende bir prenses annesi olacagim insallah :)) herkese saglikli hamilelikler ve saglikli bebisler diliyorum:))
Bende de sicaklardan dolayi ayaklarimda sisme var ama onun disinda bir sorunum yok cok sukur.
Aminnn.evet aslında zamanlamamız güzel olmuş en azından son aylarımız soğuklarda rahat geçicek sıcağa nazarançok zor valla son haftalarında olanlara rabbim sabır versin bu sıcaklarda...
Rabbim ne yazdıysa onu göreceğiz. Keyfimizi çıkaralım bol bol :)Yeni gelen arkadaşlar hosgeldinizzz.
Kizlar şişme olayi çoğu gebenin basina geliyor önemli olan yuzunuzun sismemesi.ben ilk gebeliğimde çok fazla sistim hatta Burnum dudaklarim kocaman olmuştu.o yüzden olsa gerek ocakta dogcagina 2009 aralikta doğdu oğlum 1 ay erken aldik kucagimiza supriz bir şekilde.
O zamanlar çok sisiyorum diye her şeye dikkat ediyorum tuzlu yemiyodum vs ama yinede sistim simdi de şişmeye basladim artik dikkat etmiyorum ne yapsam bos sadece bol su tuketiyorum.tuvalete girip cikmaktan Yoruldum o derece.
İlk gebeligimde bi de çocuk gazli olmasin diye hamilelikte dikkat et dediler.bende hamileyken basladim yazin sicakta evde çorap giydim gaz olmasin diye gazli yiyeceklerden kacindim vs vs o kadar dikkat etmeme rağmen oğlum tam bir gazmandi.kolik olmuştu 4-5 ay çok sikintilar yasadik.
Demek istediğim sisceksen sisersin çocuğun gazli olacaksa ne kadar dikkat etsende gazli oluyor.rahatiniza bakin kizlar keyfinizi cikartin hamileliginizin...
Bende erkek annesi olacağım bende şişiyorum ara ara :)hareketsizlikte büyük etken evet ama bende erkek annesiyim eee bende şişiyorum ama demek kızım olsaymış ayağa kalkamıcakmışımsanırım bende bi sorun var galiba???
Canım doktorunun dediği gibi geç çatladığından öyle olabilir. Doktorundan memnun değilsin madem değiştir. Doktora güven çok öenmli her aradığında ulaşmakta aynı. İçimi rahatlatmıyorsa işime yaramaz açıkçası. Bende özele gidiyorum ama bende bir kere bile daha saatimde giremedim. Diğer doktorlar bom boş. Bizimki mübarek kıtlıktan çıkmış gibi herkes ona gidiyor. Diğer şubedeki bekarlığımdan beri gtiiğim doktorumu sırf yoğunluktan bıraktım buna geçtim bu da aynısıymış. Arkadaşlarım bunda doğum yaptı çok memnunlardı onlar hep randevu saatinde girdiklerini söylüyorlardı. Ben gitmeye başlayınca bereket geldi heralde hep başı kalabalık. ama ilgi var şimdi Allah için. Her şeyi sor öğren. Gayet güler yüzlü ama çok yoğun iştekızlar ya hep aklıma takılıyo en son doktora dun gittim. normal sata göre bugün 20 haftalık olduk ama ultrasona görede 19+2 .herkesin bebişi 1 hafta önden gidiyo biz sata göre 5 gün gerideyiz başından beri doktora soruyorum önemli bişey mi diye yumurta geç çatlamıştır diyo hep aklıma takılıyo . dr beni iyice sinir etmeye başladı guya özel hastaneye gidiyoruz randevu saatinde zaten hiç muayene olamadım hep bi saat bekledim bide üstüne dr otomatiğe bağlamış gibi iki dk bakıyo ultrasonla sorularımı bile zor soruyorum bi an önce gidelim diye bakıyolar kadın ya.
Sagol canm. Aç tok farketmiyodu dimi. Öncesinde aşı olucam aç gıdıcem. Çunku. O heycandan bişey yıyememki.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol.sende saglikli hamilelik gecirirsin inş.benimde ayaklarim çok sis ve üstüne basarken Canim aciyo o derece kotu haldeyim.
Bende istanbuldym felaket yagmur gokgurultusu var şuanda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hareketsizlikte büyük etken evet ama bende erkek annesiyim eee bende şişiyorum ama demek kızım olsaymış ayağa kalkamıcakmışımsanırım bende bi sorun var galiba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?