2014 Aralık Anneleri

hoşgeldin canım maşallah bebeklerine

Hepten kesme zaten doktor demediği sürece tabi. İşte masa başı olunca hep salınık oluyor ayaklar ben masanın altındaki güç kaynağını tabure yaptım ayaklarımı ona koyuyorum hafiften yükseliyor sonuçta. Birde ben çok ayak ayak üstüne atardım hep öyle otururdum oda kan dolaşımını engelliyormuş. Sende bir şeylere uzatmaya çalış ya da benim gibi bir şeyler koy ayağın yüksekte kalsın biraz. Ve sık sık yürü işteyken. Kalk dolaş sürekli. Ben 2. kattayım patronum 1. katta sürekli onun yanına falan gidiyorum merdivenler falan iyi oluyor aslında :)

evet bende koli koydum ayaklarıma arada uzatıyorum. doktorum zaten kesinlikle 0 tuzu onaylamıyorum dedi. günlük tuz ihtiyacını alman lazım onun içinde de sana ve bebeğe yarayacak mineraller var dedi ve kaya tuzu tüket dedi. sanırım sıcaklarda etki ediyor bu duruma. şu ay da bir bitse biraz rahatlarız en azından. elimden geldiğince hareket etmeye çalışıyorum gün içinde zaten. teşekkür ederim canım benim.

Aynen canım sıcaklarda çok etkiliyor. Az kaldı son aylarda en azından sıcaklarla başımız dertte olmayacak. :)

Galiba bu siskinlikler hareketsizlikten.4 gundur denizde bol bol yuzuyorum.kilom ayni ama ozellikle ayak sismelerim gecti diyebilirim:) bu arada kiz anneleri siser dediler.senin bebis kiz mi

bencede hareketsizlikten ve sürekli oturmaktan oluyo bayram tatilinde hiç şişmedim . AA hiç duymamıştım evet inşallah bi kızım olucak.

aynen canım sıcaklarda çok etkiliyor. Az kaldı son aylarda en azından sıcaklarla başımız dertte olmayacak. :)

evet aslında zamanlamamız güzel olmuş en azından son aylarımız soğuklarda rahat geçicek sıcağa nazaran çok zor valla son haftalarında olanlara rabbim sabır versin bu sıcaklarda...

Yeni gelen arkadaşlar hosgeldinizzz.
Kizlar şişme olayi çoğu gebenin basina geliyor önemli olan yuzunuzun sismemesi.ben ilk gebeliğimde çok fazla sistim hatta Burnum dudaklarim kocaman olmuştu.o yüzden olsa gerek ocakta dogcagina 2009 aralikta doğdu oğlum 1 ay erken aldik kucagimiza supriz bir şekilde.
O zamanlar çok sisiyorum diye her şeye dikkat ediyorum tuzlu yemiyodum vs ama yinede sistim simdi de şişmeye basladim artik dikkat etmiyorum ne yapsam bos sadece bol su tuketiyorum.tuvalete girip cikmaktan Yoruldum o derece.
İlk gebeligimde bi de çocuk gazli olmasin diye hamilelikte dikkat et dediler.bende hamileyken basladim yazin sicakta evde çorap giydim gaz olmasin diye gazli yiyeceklerden kacindim vs vs o kadar dikkat etmeme rağmen oğlum tam bir gazmandi.kolik olmuştu 4-5 ay çok sikintilar yasadik.
Demek istediğim sisceksen sisersin çocuğun gazli olacaksa ne kadar dikkat etsende gazli oluyor.rahatiniza bakin kizlar keyfinizi cikartin hamileliginizin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bencede hareketsizlikten ve sürekli oturmaktan oluyo bayram tatilinde hiç şişmedim . AA hiç duymamıştım evet inşallah bi kızım olucak.

hareketsizlikte büyük etken evet ama bende erkek annesiyim eee bende şişiyorum ama demek kızım olsaymış ayağa kalkamıcakmışım sanırım bende bi sorun var galiba???

kızlar ya hep aklıma takılıyo en son doktora dun gittim. normal sata göre bugün 20 haftalık olduk ama ultrasona görede 19+2 .herkesin bebişi 1 hafta önden gidiyo biz sata göre 5 gün gerideyiz başından beri doktora soruyorum önemli bişey mi diye yumurta geç çatlamıştır diyo hep aklıma takılıyo . dr beni iyice sinir etmeye başladı guya özel hastaneye gidiyoruz randevu saatinde zaten hiç muayene olamadım hep bi saat bekledim bide üstüne dr otomatiğe bağlamış gibi iki dk bakıyo ultrasonla sorularımı bile zor soruyorum bi an önce gidelim diye bakıyolar kadın ya.

doğru söylüyorsun aslında canım yaz ayıda büyük etken buna zaten. napalım bol su bol hareket diyelim artık

Sagol canm. Aç tok farketmiyodu dimi. Öncesinde aşı olucam aç gıdıcem. Çunku. O heycandan bişey yıyememki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende bir prenses annesi olacagim insallah :)) herkese saglikli hamilelikler ve saglikli bebisler diliyorum:))
Bende de sicaklardan dolayi ayaklarimda sisme var ama onun disinda bir sorunum yok cok sukur.

Bende istanbuldym felaket yagmur gokgurultusu var şuanda

doktor çok önemli canım bu durumlarda ben de ilk başlarda doktorumdan bu yüzden memnun değildim, ilgisiz kalabalık anlatım izah yok. hemen değiştirdim. şimdi çok şeker erkek bir doktorum var hiç soru sormuyorum çünkü kafamdaki her şeyi o bana anlatıyor zaten. kontrollerimi yaparken de tek tek anlatıyor bebeğimi bana. oluşan bütün organlarını gösteriyor. hamilelikte en önemli şeylerden biride sağlam ilgili ve bilgili bir doktor. benim doktorumda çok kalabalık ama randevu saatim hiç şaşmaz, kontrollerimde detaylı ve anlatımlı geçiyor.
sana tavsiyem eğer kafanda soru işaretleri varsa hiç durma doktorunu değiştir. haftaya gelince evet bana da ilk gittiğim doktor aynı şeyi söylemişti yumurtlama geç olmuş diye ama bu doktorumla sat aynı zamanda gidiyor şimdi canım.

Çok asiri geriden gelmiyor normal bence.oğlum da benim geriden gelirdi 2 gün fln.simdi kizim 1 hafta önden gidiyor.onu problem etme saglikli olduktan sonra o sorun olmaz geç döllenme olmuştur.

Bende bir prenses annesi olacagim insallah :)) herkese saglikli hamilelikler ve saglikli bebisler diliyorum:))
Bende de sicaklardan dolayi ayaklarimda sisme var ama onun disinda bir sorunum yok cok sukur.

Sağol.sende saglikli hamilelik gecirirsin inş.benimde ayaklarim çok sis ve üstüne basarken Canim aciyo o derece kotu haldeyim.

evet aslında zamanlamamız güzel olmuş en azından son aylarımız soğuklarda rahat geçicek sıcağa nazaran çok zor valla son haftalarında olanlara rabbim sabır versin bu sıcaklarda...
Aminnn.
Rabbim ne yazdıysa onu göreceğiz. Keyfimizi çıkaralım bol bol :)
hareketsizlikte büyük etken evet ama bende erkek annesiyim eee bende şişiyorum ama demek kızım olsaymış ayağa kalkamıcakmışım sanırım bende bi sorun var galiba???
Bende erkek annesi olacağım bende şişiyorum ara ara :)
Canım doktorunun dediği gibi geç çatladığından öyle olabilir. Doktorundan memnun değilsin madem değiştir. Doktora güven çok öenmli her aradığında ulaşmakta aynı. İçimi rahatlatmıyorsa işime yaramaz açıkçası. Bende özele gidiyorum ama bende bir kere bile daha saatimde giremedim. Diğer doktorlar bom boş. Bizimki mübarek kıtlıktan çıkmış gibi herkes ona gidiyor. Diğer şubedeki bekarlığımdan beri gtiiğim doktorumu sırf yoğunluktan bıraktım buna geçtim bu da aynısıymış. Arkadaşlarım bunda doğum yaptı çok memnunlardı onlar hep randevu saatinde girdiklerini söylüyorlardı. Ben gitmeye başlayınca bereket geldi heralde hep başı kalabalık. ama ilgi var şimdi Allah için. Her şeyi sor öğren. Gayet güler yüzlü ama çok yoğun işte
Sagol canm. Aç tok farketmiyodu dimi. Öncesinde aşı olucam aç gıdıcem. Çunku. O heycandan bişey yıyememki.

Yok canım farketmez. Ben aç karnına gitmiştim. 2 tane çikolata yedim girdim. Kıpır kıpırdı. Zor sakinleşti :)

Sağol.sende saglikli hamilelik gecirirsin inş.benimde ayaklarim çok sis ve üstüne basarken Canim aciyo o derece kotu haldeyim.

Canm benmde ayaklarm azcıkta şiş olsa tabanlarım acıyo basarlen. Rahat ayakkabılarda gıyyorum neden oluyo bilmiyrmya

Bende istanbuldym felaket yagmur gokgurultusu var şuanda

Bizim burda daha başlamadı. Bursadayım. Öğleden sonra diyordu burası için. Ben kendimi evime atayımda ondan sonra yağsın serinlesin ortalık :)
Son 15 dakika eve gideceğiz az kaldı :)
Çok su içmekten midem su doldu resmen. Sabahtan bu yana 1100 ml içmişim. Tuvalet odam arası mekik dokuyorum. Karnım da çok acıktı.

beni etrafımdakiler çok korkuttu biri daha fazla şişmişti ayağımın aaa daha çok çok erken bişey olabilir hiç normal degil sen bi doktora git diye içime kurt düşürdüler doktorda sağolsun daha şişlik için erken gel bakalım deyince ben iyice telaş yaptım.sonra bütün testler yapıldı çok şükür bişey çıkmadı.havaların sıcak olmasıda çok etkiliyo. ablamında iki ogluşu var ikincide ablam çok şişmişti ama son ayarda çok fazla soda içmişti son ayları yaza gelmişti o da çok etkiliyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…