Kizlar sizi tebrik ederim..bi 3-5 gun giremedim hemen 50 sayfa konusmussunuz...sabahtan beri okuyorum yarin aksama dogru bitiririmayrintiliya girenler var,bebisimi hala hissedemedim diyenler var..cilginlar gibi alisveris yapmaya devam edenler var..oohh burasi cook renkli..herbirinize ayri ayri cook sey soylemek isterdim lakin simdi baslayacagim
Allah su geri kalan zamani cascabuk gecirip zuzulari saglikla sihhatle kucaklarimiza almayi nasibetsin..benim minik haylazim evi ozlemis..kayinvaldelerdeyken gunde bir pitla gecistirdi anacigini..su anda iceride horon tepme calismalari devam etmektedir..hepinizi cook opuyorum
Merhaba canım. Evet herkes son gaz hamileliğinin tadını çıkarmaya devam ediyor.
Amin canım Amin sağlıkla kucağımıza alırız inş Allah bebişlerimizi.
Pek sakin buralarherkes bebisiyle tatile gitmis olmali..
Sen birde calisiyorsun sanirim..allah yardimcin olsun..izninin hizla gelmesi duasiyla..ben buralardayim..gorusuruz insallah
Aynen herkes tatile gitmiş :) Evet çalışıyorum ve tatilim gelsin diye dua ediyorum. İnş allah az kaldı bakalım. Tamam canım görüşürüz.
Evet canım Perşembe günü ilk defa sancı ile gittim ve o zaman anlaşıldı. Üroloji doktoru da kendi doktorumda muayne etti. Şu anda müdahale edilecek kadar bir genişleme olmamaış 8 mm lik genişleme olmuş. Bazı yerlerde 3 cm olunca bazı yerlerde 6 cm olunca katater takılması uygun denmiş. Genişleme devam ederse takılacak ama gerek kalmayabilir mişte. Gebelikte olabilen bir şeymiş doğumdan sonra normale dönüyormuş. Bizim Paşanın böbrekte ne işi varsa git dayan oraya. O kadar söyledim oğlum gel göbişe dayan orayı büyüt diye ama şimdiki veletler asi laf,söz dinlemiyor.Simdi okudum..bobrek skintisi yasamissin..tekrar gittinmi dra..umarim su an bisey yoktur..kuzu yer bulamamis demekki
Hoş geldin. Hayırlı olsun bebişin. Benim de ne olacağım belli değil. Kasım'a da kayabilirim ama ben Aralık anneleri ile çok kaynaştım bırakamam burayımerhabalar
ben aralık ve ocak anneleri arasında kaldım, nereye yazsam bilemedim inşallah ocak olur :)
ben bişey sormak istiyorum aslında 17+6 günlük hamileyim ancak bir aydır özellikle ayaklarımda şişlik çok fazla oldu. şu dönemde de fazlasıyla şişmeye başladı ellerim ayaklarım özellikle sağ ayağım daha çok şişiyor diğerine nazaran. doktorumla konuştum son kontrolümde normal olduğunu söyledi. havaların sıcaklığından ve hamilelikte damarların daha fazla şişmesinden olduğunu söyledi. bol su içiyorum günde 2 lt falan. bazen 2,5 lt. sizlerde böyle bir şikayeti olan var mı? salı günü kontrolüm var tekrar sorucam bu kadar şişmek normal mi? albümin tahlili yapıcaz zaten demişti. sanırım bu hafta yapıcak.. ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum.
Evet canım Perşembe günü ilk defa sancı ile gittim ve o zaman anlaşıldı. Üroloji doktoru da kendi doktorumda muayne etti. Şu anda müdahale edilecek kadar bir genişleme olmamaış 8 mm lik genişleme olmuş. Bazı yerlerde 3 cm olunca bazı yerlerde 6 cm olunca katater takılması uygun denmiş. Genişleme devam ederse takılacak ama gerek kalmayabilir mişte. Gebelikte olabilen bir şeymiş doğumdan sonra normale dönüyormuş. Bizim Paşanın böbrekte ne işi varsa git dayan oraya. O kadar söyledim oğlum gel göbişe dayan orayı büyüt diye ama şimdiki veletler asi laf,söz dinlemiyor.İnş allah bir problem olmadan atlatacağız. Sancım yok çok şükür geçti ama baskının devam edip etmediği bir daha ki kontrolde anlaşılacak bakalım. Allah hepimize sağlıkla zamanında bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.
.
Slm kızlar. Bende yeni katılıyorum aranıza.17+4 günlük bebeğm. Doktorum ocağın ilk haftasi dogacagni söylüyor ama bence mümkün değil o kadar beklemezilk bebeğim de sözde şubatin ilk haftasiydi 38+3te doğdu ocak ayında. O yüzden ben de buraya yazmaya karar verdim
SAğolasın canım. İnş Allah elini ayağını böbreğimden çekerSwiftcigim geçmiş olsun, inşallah paşanın bobrege baskısı biter
Aycell senin de hem oğlunu hem karnındaki bebeğini Allah bağışlasın
Ben de çalıştım 2 gün kızlar, Allah kolaylik versin herkese
Fananaycim,elifce iyi tatiller
Fananaycim arkadaşına çok üzüldüm, Allah tekrar nasip etsin inşallah
Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun bebişin.Slm kızlar. Bende yeni katılıyorum aranıza.17+4 günlük bebeğm. Doktorum ocağın ilk haftasi dogacagni söylüyor ama bence mümkün değil o kadar beklemezilk bebeğim de sözde şubatin ilk haftasiydi 38+3te doğdu ocak ayında. O yüzden ben de buraya yazmaya karar verdim
İnş Allah çok güzel geçer. Ayrıntılı usg çok zevkli. Ondan sonra normal usg ile bakılmak hiç zevk vermiyor ama yinede bebişi görmek her türlü çok güzel.Benim kontrol ayın 11inde, ayrıntılı ultrason ise 14ünde
Bakalım nasıl geçecek
Hoşgeldin canım Allah bağışlasın yavrularını
İlki ne cinsiyeti? Şimdi ne olacak
Canim benim buyuk gecmis olsun..bebisinde simdiden haylazliga baslamis yani accuk one gelsene ne isin var bobrekteinsallah baski azalir ve zamanla normale doner..bu minikler sayesinde neler ogrenecegiz bakalim :) oyy onlara bisey olmasin..hersey gecip gidecek allah buyuk
Hadi İnş Allah hayırlı haberler ile gelirsin. Şimdiden söyliyeyim çok güzel renkli usg o yüzden tadını çıkart. Ayy bir sorun çıkacak mı diyerek gitme. Her şey yolundadır. Çıksa şimdiye çıkardı. Rahat ol ve bebişiniz izle. Ben tekrar girmek istiyorum yaaaKızlar salı gunu detaylıya gircem inşallahh.dualarınızı beklıyorum. Guzel haberlerle buluşuruz inşallah hep.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende bende istemiyorum çalışmakkkkkgünaydın kızlar,geçmiş bayramınız mübarek olsun......
hava çok sıcak çokkkk bunaldımmm.artık çalışmak istemiyorummmmm
günaydın kızlar,geçmiş bayramınız mübarek olsun......
hava çok sıcak çokkkk bunaldımmm.artık çalışmak istemiyorummmmm
Kizlar geldik Dr dan.. Ultrason Dr undan pek haz etmedim tuhaf bi adam.. Sürekli şaibeli böyle şüpheli konuştu kafam çok karisti yaaFL uzunluğu 2 gün geri dedi bu da t21 için risk oluşturulmuş organlarda çok şükür bi problem yok ama adamin bunu demesi bile beni yerle bir etti.. Kendi Dr uma sordum bi problem yok dedi ona da guvenemedim ank tip daki Dr u aradim sonuçları gönderdim bi hafta on günlük gerilik var ama heyecan yapacak bi durum yok sakin ol pzt gel bakalım dedii.. Sinirlerim bozuldu aglayamiyorum bile.. Sonuçta ikili uçlu testlerde sorun yoktu e ben bu çocuğu hayirlisiyla doğurucam istiyorum yani nie kafami takiyorum bilmiyorum bin pişman oldum gittiğime netice olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?