2014 Aralık Anneleri

Merhaba canım. Evet herkes son gaz hamileliğinin tadını çıkarmaya devam ediyor.
Amin canım Amin sağlıkla kucağımıza alırız inş Allah bebişlerimizi.

Merhaba canım. Evet herkes son gaz hamileliğinin tadını çıkarmaya devam ediyor.
Amin canım Amin sağlıkla kucağımıza alırız inş Allah bebişlerimizi.

Pek sakin buralar herkes bebisiyle tatile gitmis olmali..
Sen birde calisiyorsun sanirim..allah yardimcin olsun..izninin hizla gelmesi duasiyla..ben buralardayim..gorusuruz insallah

Pek sakin buralar herkes bebisiyle tatile gitmis olmali..
Sen birde calisiyorsun sanirim..allah yardimcin olsun..izninin hizla gelmesi duasiyla..ben buralardayim..gorusuruz insallah

Aynen herkes tatile gitmiş :) Evet çalışıyorum ve tatilim gelsin diye dua ediyorum. İnş allah az kaldı bakalım. Tamam canım görüşürüz.

merhabalar
ben aralık ve ocak anneleri arasında kaldım, nereye yazsam bilemedim inşallah ocak olur :)
ben bişey sormak istiyorum aslında 17+6 günlük hamileyim ancak bir aydır özellikle ayaklarımda şişlik çok fazla oldu. şu dönemde de fazlasıyla şişmeye başladı ellerim ayaklarım özellikle sağ ayağım daha çok şişiyor diğerine nazaran. doktorumla konuştum son kontrolümde normal olduğunu söyledi. havaların sıcaklığından ve hamilelikte damarların daha fazla şişmesinden olduğunu söyledi. bol su içiyorum günde 2 lt falan. bazen 2,5 lt. sizlerde böyle bir şikayeti olan var mı? salı günü kontrolüm var tekrar sorucam bu kadar şişmek normal mi? albümin tahlili yapıcaz zaten demişti. sanırım bu hafta yapıcak.. ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum.

Simdi okudum..bobrek skintisi yasamissin..tekrar gittinmi dra..umarim su an bisey yoktur..kuzu yer bulamamis demekki
Evet canım Perşembe günü ilk defa sancı ile gittim ve o zaman anlaşıldı. Üroloji doktoru da kendi doktorumda muayne etti. Şu anda müdahale edilecek kadar bir genişleme olmamaış 8 mm lik genişleme olmuş. Bazı yerlerde 3 cm olunca bazı yerlerde 6 cm olunca katater takılması uygun denmiş. Genişleme devam ederse takılacak ama gerek kalmayabilir mişte. Gebelikte olabilen bir şeymiş doğumdan sonra normale dönüyormuş. Bizim Paşanın böbrekte ne işi varsa git dayan oraya. O kadar söyledim oğlum gel göbişe dayan orayı büyüt diye ama şimdiki veletler asi laf,söz dinlemiyor. İnş allah bir problem olmadan atlatacağız. Sancım yok çok şükür geçti ama baskının devam edip etmediği bir daha ki kontrolde anlaşılacak bakalım. Allah hepimize sağlıkla zamanında bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Hoş geldin. Hayırlı olsun bebişin. Benim de ne olacağım belli değil. Kasım'a da kayabilirim ama ben Aralık anneleri ile çok kaynaştım bırakamam burayı Benimde ara ara ayaklarımda şişmelerim oluyor. Tansiyonun nasıl. Tansiyon yükselmesi Albüm habercisiymiş. Ama herkeste farklı etkide olabiliyor. Ben yaptırdım test bir şey çıkmadı. Çalışıyorum masa başı o yüzden benim ki. Sık sık yürüyüş yap ve tuzu kesmeye bak canım. Tuz da şişiriyor çok.

Canim benim buyuk gecmis olsun..bebisinde simdiden haylazliga baslamis yani accuk one gelsene ne isin var bobrekte insallah baski azalir ve zamanla normale doner..bu minikler sayesinde neler ogrenecegiz bakalim :) oyy onlara bisey olmasin..hersey gecip gidecek allah buyuk

Swiftcigim geçmiş olsun, inşallah paşanın bobrege baskısı biter
Aycell senin de hem oğlunu hem karnındaki bebeğini Allah bağışlasın
Ben de çalıştım 2 gün kızlar, Allah kolaylik versin herkese

Fananaycim,elifce iyi tatiller
Fananaycim arkadaşına çok üzüldüm, Allah tekrar nasip etsin inşallah

Slm kızlar. Bende yeni katılıyorum aranıza.17+4 günlük bebeğm. Doktorum ocağın ilk haftasi dogacagni söylüyor ama bence mümkün değil o kadar beklemezilk bebeğim de sözde şubatin ilk haftasiydi 38+3te doğdu ocak ayında. O yüzden ben de buraya yazmaya karar verdim

Hoşgeldin canım Allah bağışlasın yavrularını
İlki ne cinsiyeti? Şimdi ne olacak

SAğolasın canım. İnş Allah elini ayağını böbreğimden çeker Komikte geliyor insana Çevremde çok hamile oldu ilk defa böyle bir şey ile karşılaştık. Hiç duymamıştım daha önceden. Oysa hamilelikte çok görülen bir şeymiş. Allah'a emanetiz. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.
Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun bebişin.
Benim kontrol ayın 11inde, ayrıntılı ultrason ise 14ünde
Bakalım nasıl geçecek
İnş Allah çok güzel geçer. Ayrıntılı usg çok zevkli. Ondan sonra normal usg ile bakılmak hiç zevk vermiyor ama yinede bebişi görmek her türlü çok güzel.

Hoşgeldin canım Allah bağışlasın yavrularını
İlki ne cinsiyeti? Şimdi ne olacak

Hosbulduk canım.ilki kız. En son gittiğimde doktor ayaklari kapali dedi sonra biraz zorladı filan kiza benziyog ama emin değilim dedibakalım hayirlisi ins aslında ben bu gebeliğimde çok fazla erkek hissediyordum ama demek hislerim doğru değilmis

Sağolasın canım. Sorma valla şimdiden başladı haylazlığa Onlara bir şey olmasında bir şekilde atlatırız Rabbim'in yardımı ile. Ben baştan bebişe bir zararı olur diye korktum ama yok dedi bebişe hiç bir zararı. Rahatladım o zaman. annelik işte yaa. Sancım olunca annemde dakka başı arayıp geleyim mi diye soruyor. Annem bana ben yavruma kayırıyorum işte.

Kızlar salı gunu detaylıya gircem inşallahh.dualarınızı beklıyorum. Guzel haberlerle buluşuruz inşallah hep.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar,geçmiş bayramınız mübarek olsun......

hava çok sıcak çokkkk bunaldımmm.artık çalışmak istemiyorummmmm

Kızlar salı gunu detaylıya gircem inşallahh.dualarınızı beklıyorum. Guzel haberlerle buluşuruz inşallah hep.

Hadi İnş Allah hayırlı haberler ile gelirsin. Şimdiden söyliyeyim çok güzel renkli usg o yüzden tadını çıkart. Ayy bir sorun çıkacak mı diyerek gitme. Her şey yolundadır. Çıksa şimdiye çıkardı. Rahat ol ve bebişiniz izle. Ben tekrar girmek istiyorum yaaa

Bende bende istemiyorum çalışmakkkkk Allah'tan son 2 haftam sonra 15 günlük izin. Sonra yine devam ama ne yapalım mecbur. Bebişler için dayanacağız. Bu gün Bursa yani MArmara bölgesi sağanak yağışlı belki biraz serinler hava.

Bende dayanamıcsm iki aya cıkıcam işten cok bunaldm artık

canım bence normale döncek tekrar üzülme hiç. sen kırşehirde mi gidiyosun doktora?

kontrollerimde tansiyonum normal çıkıyor, günlük zamanda da tansiyon yüksekliği hissetmiyorum ama dediğin gibi bende masa başı işte çalışıyorum, bütün gün oturuyorum hareketsizlik var. akşamları yürümeye çalışıyorum tabi ki. doktorda yavaş tempoda kısa yürüşler yapmamı söyledi. tuzu tamamiyle kesmedim oda iyi değilmiş çünkü az miktarda olsa almak gerekiyormuş. bakalım testlerde ne çıkacak.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…