2014 Aralık Anneleri

Bende her gün maden suyu içtim hamileliğimi öğrendiğimden beri. İçmeyip denediğim zamanlarda oldu. Yine şiştim yine şiştim. Ben bu şişmenin maden suyuyla ya da başka bir şeyle bağlantısını bulamadım :) Eğer çok ayakta kalıp yorulursam da şişti. Tek çözüm uzatıp yastık ile destekleyip yatmak :) Gerçi iyiyim bu aralar şişmiyor ama şişmeye meğilliymişim öğrendim :) Sıcaklar çok etkiliyor sanırsam ben başka bağlantı bulamadım. Ya da benim ki dengesi bir şişmece :)
Sorun olmasın da şişelim ne yapalım sonra ineceğiz nasılsa

soda da iyi geliyormuş her gün bir adet soda içmek faydalıymış. Valla ben kendimi düşünemiyorum zaten baya bir şişeceğim belli oldu daha şimdiden.

valla son demlerini yaşıyo artık son bi sanş vericem ona araştırdım bide herkes çok iyi çok memnun kaldık diyo .ama iyi diyede başı feleket kalabalık.

Çooook tatlılar. Üstteki resmen gülüyor gibi çıkmış. Umarım her şey yolunda gider ve minik prensler zamanında gelip annesini mutlu eder :)
Stresten uzak durmaya çalışın lütfen. Erken doğum olacak diye şartlandırmayın kendinizi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bence normale döncek tekrar üzülme hiç. sen kırşehirde mi gidiyosun doktora?

İnş güzelim.. Evet kirsehirde yim canim ilk aylarda düşük riski olduğu için burda bi Dr buldum ona devam ediyorum normalde ankarada gidiyordum burdakilere pek guvenemiyorum nedense..

Bu pozu yakalamak için çok doktorumuz çok uğraştı kıpır kıpırlardı durmadılar hiç :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim onu hic problem etme. Benim arkadasimin da oyleydi bir hafta geriden geliyodu. Gec catliyo yumurtma cok normal bu.son adet tarihini degistiriyolar ona gore takip ediyolar.

Sevgili annecikler bana bi fikir verir misiniz. 21+0im artik ayrintili ultrason zamani yaklasiyo.4lu taramam temiz. doktor istiyosan yaptir dedi. Gittigim hastanede 300lira. Doguda calisiyordum yeni tayinimiz cikti. van da 15liraydi. Yani biraz para tuzagi gibi geldi. Bi kac arkadasimlada gorustum tarama sonucu temiz olanlardan istememis doktor.ne yapayim kararsizim

İnş güzelim.. Evet kirsehirde yim canim ilk aylarda düşük riski olduğu için burda bi Dr buldum ona devam ediyorum normalde ankarada gidiyordum burdakilere pek guvenemiyorum nedense..

anladım canım bende kırşehir de gidiyorum doktora sen kime gidiyosun acaba ilk defa ortak bir şehir buldum

Hoşgeldin canım Allah bağışlasın yavrularını
İlki ne cinsiyeti? Şimdi ne olacak

hoşgeldin canım maşallah bebeklerine

Kesinlikle katılıyorum sana. Benim de ilk hamileigmde ödem varis filan olmuştu doğumdan sonra ödem geçti varis de azalmıştı.şimdi yine ödem de var varis de.hadi ilkinde çalisiyordum yoruluyordum filan. Bunda bütün gün evdeyim.bünye ile de alakalı vücut eğilimli ise eğer oluyor. Bende öyle oldu en azından.ayaklarımi yukari kaldırınca rahat oluyor biraz.

Merhaba Hoşgeldiniiz.
Kızlar salı gunu detaylıya gircem inşallahh.dualarınızı beklıyorum. Guzel haberlerle buluşuruz inşallah hep.

İnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniiz Biz pazartesi gireceğiz sanırım sizden önce haber vermiş olurum inş. Hayırlısıyla bir aksilik yoktur..

Merhaba Hoşgeldiniiz.

İnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniiz Biz pazartesi gireceğiz sanırım sizden önce haber vermiş olurum inş. Hayırlısıyla bir aksilik yoktur..

İnşallah canımmmm.

anladım canım bende kırşehir de gidiyorum doktora sen kime gidiyosun acaba ilk defa ortak bir şehir buldum
Öyle canim ben de sasirdim kirsehirden kimse yok diyordum sevindim.. Asikpasada Füsun hanim var ona gidiyorum. Gecen yil düşük yaptim onda devlet hastanesinde bi iki Dr a gittim içime sinmedi. Fusun hanim biraz mesafeli ama seviyorum ben bi de güven veriyo insana..senin doktorun kim??

aaa bende füsun hanıma gidiyorum aynen mesafeli ama ilgili ben de memnunum bir de çok yakın zamanlarımız

Ben de öyle bir şey duymuştum bir arkadaşımdan. O yüzden bir an önce gitmeye karar verdim haftaya gidicem inşallah bakalım yeni doktorumuz neler diyecek

Hadi yaa.. Ben de evime yakın bir hastane var oraya gidiyorum şimdilik, ama doğumu başka, evime uzak bir hastanede yapacağım, elimi çabuk tutayım bari..

Canlar beni doktor 22+5 te ayrıntılı ultrason için çağırdı geç kalmış olur nuyum tatile gidecekmiş o dönemde

Ya Fettah

Canlar beni doktor 22+5 te ayrıntılı ultrason için çağırdı geç kalmış olur nuyum tatile gidecekmiş o dönemde

Ya Fettah
Doktorum dediyse sakinca yoktur herhalde. Zaten 20-22 haftalarda die biliorm cnm. Organ olcumu yapilio. Ozamana daha net gorunur hem.

Ya birşey sormak istiyorum sizlere. Bizim doktorumuzda hamile şuan. Sanırım 7-8 aylık olmuştur. O doğum iznine çıktığında ne olacak. Yada zamanlarımız çakışır mı benim aklımı kurcalıyor bu hep.
Annem dururken benim sormam garip olur mu ki? P.tesi randevu var :44:

Cnm buyuk ihtimal onun yerine gececek olan bir doktoru yonlendirin. Pztsi yine de bu konuyu konusun

Cnm buyuk ihtimal onun yerine gececek olan bir doktoru yonlendirin. Pztsi yine de bu konuyu konusun

Teşekkür ederim. Öyle yapıcağm sanırım. :44: Eylülde doğurdu dersek27:) Aralığa kadar dönmüş olmaz mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…