beni etrafımdakiler çok korkuttu biri daha fazla şişmişti ayağımın aaa daha çok çok erken bişey olabilir hiç normal degil sen bi doktora git diye içime kurt düşürdüler doktorda sağolsun daha şişlik için erken gel bakalım deyince ben iyice telaş yaptım.sonra bütün testler yapıldı çok şükür bişey çıkmadı.havaların sıcak olmasıda çok etkiliyo. ablamında iki ogluşu var ikincide ablam çok şişmişti ama son ayarda çok fazla soda içmişti son ayları yaza gelmişti o da çok etkiliyomuş.
beni etrafımdakiler çok korkuttu biri daha fazla şişmişti ayağımın aaa daha çok çok erken bişey olabilir hiç normal degil sen bi doktora git diye içime kurt düşürdüler doktorda sağolsun daha şişlik için erken gel bakalım deyince ben iyice telaş yaptım.sonra bütün testler yapıldı çok şükür bişey çıkmadı.havaların sıcak olmasıda çok etkiliyo. Ablamında iki ogluşu var ikincide ablam çok şişmişti ama son ayarda çok fazla soda içmişti son ayları yaza gelmişti o da çok etkiliyomuş.
Aminnn.
Rabbim ne yazdıysa onu göreceğiz. Keyfimizi çıkaralım bol bol :)
Bende erkek annesi olacağım bende şişiyorum ara ara :)
Canım doktorunun dediği gibi geç çatladığından öyle olabilir. Doktorundan memnun değilsin madem değiştir. Doktora güven çok öenmli her aradığında ulaşmakta aynı. İçimi rahatlatmıyorsa işime yaramaz açıkçası. Bende özele gidiyorum ama bende bir kere bile daha saatimde giremedim. Diğer doktorlar bom boş. Bizimki mübarek kıtlıktan çıkmış gibi herkes ona gidiyor. Diğer şubedeki bekarlığımdan beri gtiiğim doktorumu sırf yoğunluktan bıraktım buna geçtim bu da aynısıymış. Arkadaşlarım bunda doğum yaptı çok memnunlardı onlar hep randevu saatinde girdiklerini söylüyorlardı. Ben gitmeye başlayınca bereket geldi heralde hep başı kalabalık. ama ilgi var şimdi Allah için. Her şeyi sor öğren. Gayet güler yüzlü ama çok yoğun işte
Yok canım farketmez. Ben aç karnına gitmiştim. 2 tane çikolata yedim girdim. Kıpır kıpırdı. Zor sakinleşti :)
Herkese merhabalar... Şimdiye kadar hiç yazmamış olsamda gün gün satır satır takip ediyorum sizleri. Ben buraadan 32 yaşındayım 10 aylık evliyim ve 19+1 haftalık ikiz erkek bebeklere hamileyim. 3. Ay dolduğu gün kanama olfu ve hastanede yattım 5 gün ve 1.5 aydır raporluyum dokyor kalkmama izin vermmiyor daha öncesinde bir düşük yaşadığım için. Dün kontrole geldiğimizde doktor karnımın taş gibi olduğunu görünce doğum sancısı bu ve bunun içinok erken dedi ve ben 2 gündür yine hastanedeyim. Belki benim ve bebeklerim için süreç biraz daha zor geçiyor ama onlara kavuşmak için her çilesi acıyı çekebilirim. Bugün ayrıntılı usg kontrolümüz vardı maşallaaaahhhhhh ikiside çok iyiler. Tam bir saat sürdü malum iki tane olunca :) ve inanılmaz bir mutluluk bu. Merak edenler için reaim5 ekliyorum. O kadar hareketlilerki anca çekebildi doktor. Herkese mutlu huzurlu ve sonu güzek hamilelikler dilerim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bence normale döncek tekrar üzülme hiç. sen kırşehirde mi gidiyosun doktora?
Çooook tatlılar. Üstteki resmen gülüyor gibi çıkmış. Umarım her şey yolunda gider ve minik prensler zamanında gelip annesini mutlu eder :)
Stresten uzak durmaya çalışın lütfen. Erken doğum olacak diye şartlandırmayın kendinizi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ya hep aklıma takılıyo en son doktora dun gittim. normal sata göre bugün 20 haftalık olduk ama ultrasona görede 19+2 .herkesin bebişi 1 hafta önden gidiyo biz sata göre 5 gün gerideyiz başından beri doktora soruyorum önemli bişey mi diye yumurta geç çatlamıştır diyo hep aklıma takılıyo . dr beni iyice sinir etmeye başladı guya özel hastaneye gidiyoruz randevu saatinde zaten hiç muayene olamadım hep bi saat bekledim bide üstüne dr otomatiğe bağlamış gibi iki dk bakıyo ultrasonla sorularımı bile zor soruyorum bi an önce gidelim diye bakıyolar kadın ya.
İnş güzelim.. Evet kirsehirde yim canim ilk aylarda düşük riski olduğu için burda bi Dr buldum ona devam ediyorum normalde ankarada gidiyordum burdakilere pek guvenemiyorum nedense..
Hoşgeldin canım Allah bağışlasın yavrularını
İlki ne cinsiyeti? Şimdi ne olacak
hoşgeldin canım maşallah bebeklerine
Kesinlikle katılıyorum sana. Benim de ilk hamileigmde ödem varis filan olmuştu doğumdan sonra ödem geçti varis de azalmıştı.şimdi yine ödem de var varis de.hadi ilkinde çalisiyordum yoruluyordum filan. Bunda bütün gün evdeyim.bünye ile de alakalı vücut eğilimli ise eğer oluyor. Bende öyle oldu en azından.ayaklarımi yukari kaldırınca rahat oluyor biraz.Yeni gelen arkadaşlar hosgeldinizzz.
Kizlar şişme olayi çoğu gebenin basina geliyor önemli olan yuzunuzun sismemesi.ben ilk gebeliğimde çok fazla sistim hatta Burnum dudaklarim kocaman olmuştu.o yüzden olsa gerek ocakta dogcagina 2009 aralikta doğdu oğlum 1 ay erken aldik kucagimiza supriz bir şekilde.
O zamanlar çok sisiyorum diye her şeye dikkat ediyorum tuzlu yemiyodum vs ama yinede sistim simdi de şişmeye basladim artik dikkat etmiyorum ne yapsam bos sadece bol su tuketiyorum.tuvalete girip cikmaktan Yoruldum o derece.
İlk gebeligimde bi de çocuk gazli olmasin diye hamilelikte dikkat et dediler.bende hamileyken basladim yazin sicakta evde çorap giydim gaz olmasin diye gazli yiyeceklerden kacindim vs vs o kadar dikkat etmeme rağmen oğlum tam bir gazmandi.kolik olmuştu 4-5 ay çok sikintilar yasadik.
Demek istediğim sisceksen sisersin çocuğun gazli olacaksa ne kadar dikkat etsende gazli oluyor.rahatiniza bakin kizlar keyfinizi cikartin hamileliginizin...
MerhabaSlm kızlar. Bende yeni katılıyorum aranıza.17+4 günlük bebeğm. Doktorum ocağın ilk haftasi dogacagni söylüyor ama bence mümkün değil o kadar beklemezilk bebeğim de sözde şubatin ilk haftasiydi 38+3te doğdu ocak ayında. O yüzden ben de buraya yazmaya karar verdim
Kızlar salı gunu detaylıya gircem inşallahh.dualarınızı beklıyorum. Guzel haberlerle buluşuruz inşallah hep.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
MerhabaHoşgeldiniiz.
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniizBiz pazartesi gireceğiz sanırım sizden önce haber vermiş olurum inş. Hayırlısıyla bir aksilik yoktur..
Öyle canim ben de sasirdim kirsehirden kimse yok diyordum sevindim.. Asikpasada Füsun hanim var ona gidiyorum. Gecen yil düşük yaptim onda devlet hastanesinde bi iki Dr a gittim içime sinmedi. Fusun hanim biraz mesafeli ama seviyorum ben bi de güven veriyo insana..senin doktorun kim??anladım canım bende kırşehir de gidiyorum doktora sen kime gidiyosun acaba ilk defa ortak bir şehir buldum
Öyle canim ben de sasirdim kirsehirden kimse yok diyordum sevindim.. Asikpasada Füsun hanim var ona gidiyorum. Gecen yil düşük yaptim onda devlet hastanesinde bi iki Dr a gittim içime sinmedi. Fusun hanim biraz mesafeli ama seviyorum ben bi de güven veriyo insana..senin doktorun kim??
Ben de öyle bir şey duymuştum bir arkadaşımdan. O yüzden bir an önce gitmeye karar verdim haftaya gidicem inşallah bakalım yeni doktorumuz neler diyecek
Doktorum dediyse sakinca yoktur herhalde. Zaten 20-22 haftalarda die biliorm cnm. Organ olcumu yapilio. Ozamana daha net gorunur hem.Canlar beni doktor 22+5 te ayrıntılı ultrason için çağırdı geç kalmış olur nuyum tatile gidecekmiş o dönemde
Ya Fettah
Ya birşey sormak istiyorum sizlere. Bizim doktorumuzda hamile şuan. Sanırım 7-8 aylık olmuştur. O doğum iznine çıktığında ne olacak. Yada zamanlarımız çakışır mı benim aklımı kurcalıyor bu hep.
Annem dururken benim sormam garip olur mu ki? P.tesi randevu var :44:
Cnm buyuk ihtimal onun yerine gececek olan bir doktoru yonlendirin. Pztsi yine de bu konuyu konusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?