Aynen canım ya hep bu hormonlar yüzünden :) onlar için de kolay değil ama bizim içinde değil. Çekilmez bir kadın oldum çıktımbizimle işleri zooorrrrr arkadaşımm ama onlar da kolay diil bazen çıkıorum çizgimden bağırıp çağırıorum sonra üzülüyorum .. bizimki normalde alttan alırken bu ara çok gerginsin diip duruyor sen alttan al boşver gerginliği die tekrar sinirleniorum pofffff hormonlarrrrrrrrr
Ben söylüyorum anlatıyorum bak daha anlayış bekliyorum diye. Sana bir kere hayır dedik mi kıyamet kopmuş sayıyorum ben diyor. Hep benim istediğim olacakmış öyleymişim benIyi masaallah.gecen okudum hamileligin 2. Doneminde yani 4 5 6 aylarinda goguslere ve cinsel organlara daha cok kan pompalandigi icin kadinlar eslerine daha cok baglaniyolarmis bu donemde bir de en cok sevkat arayisinda olduklari donemmis. Bende hemen esime okudum dedim bunlari senden baska bekleyecegim bi erkek daha yok su koca dunyada biraz simardi tabi sonrada cok anlayisla karsiladi sagolsun hatta gecen bana diyo seni incitmekten korkuyorum malum herseye gozlerim dolar oldu.bazan boyle seyleri eslerle paylasmak getekiyo
Kesinlikle bizle birlikte hamileliği yaşıyor özellikle beden olaraksaol canım, onlar da bizimle beraber hamilelik yaşıyorlar sayılır
ben de 1,5-2 kilo civarı aldım canım, pantolonlarımın düğmelerini açık bırakarak giyebiliyorum :) iki tane hamile pantolonu aldım ama nedense inatla eski pantolonlarımı giymeye devam ediyorum sanırım kilo kompleksim başladı
gerekli yiyecekleri aldığımız sürece bebeğin sağlığının kilomuzla alakası yok aslında, içini ferah tut. yarın doktorun da içini rahatlatır inş söyleyecekleriyle
evet canım indirim varmışta kızlara sormayım dedim :)Siz bebiş arabasından bahsediyormuşunuz. Bu bebiş aklımı aldı valla :)
aslında bebek arabasında çok fazla bilgi sahibi olmamak daha iyi biliyor musun canım, çünkü her arabayı beğenen de var beğenmeyen de :) alıp çıkacaksın en iyisi. ben 3 aydır bakıyorum ve hala alamadım mesela :) senin paylaştığın araba güzel görünüyor, en güzel özelliği de hafifliği. çünkü her zaman birileri olmayacak yanımızda, taşıyabileceğimiz ağırlıkta olması işimizi kolaylaştırır. mağazadakiler de çok yardımcı oluyorlar, birkaç arabayla kıyasla orada ve aklına yatanı al çık bence. ben öyle yapmadım ve hala o mu bu mu diye düşünüyorum
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
haydi bakalım inşallah fazlasıyla yolundadır herşey bacım...saol canım, onlar da bizimle beraber hamilelik yaşıyorlar sayılır
ben de 1,5-2 kilo civarı aldım canım, pantolonlarımın düğmelerini açık bırakarak giyebiliyorum :) iki tane hamile pantolonu aldım ama nedense inatla eski pantolonlarımı giymeye devam ediyorum sanırım kilo kompleksim başladı
gerekli yiyecekleri aldığımız sürece bebeğin sağlığının kilomuzla alakası yok aslında, içini ferah tut. yarın doktorun da içini rahatlatır inş söyleyecekleriyle
Canım benim nerelerdesin sen. Nasılsın, kızın nasıl ? Toparlanabildiniz mi ?
Kizlarrr nasilsiniz bakalimmm pipidaslarrrrr kukudaslarrr aralik anneleriii :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1209453 Eki Görüntüle 1209458 Eki Görüntüle 1209460 bunlar nasıl kızlar kullanan varmı
saol canım, onlar da bizimle beraber hamilelik yaşıyorlar sayılır
bunların markası ne ki
benimki buna benziyor biraz
concorde sunny bayb bayb2go hemen hemen hepsınde var bu tıp ama bılemedım kullanmayınca mesela port bebe olabılıor olması avantajlımı bunlar olmuo yada agırlıgı 15 kg falan zorlanırmıyız baska nelere dıkkat etmemız lazım
bu quinny zap a benziyorrr güzel ve kullanışlı model oldğunu tecrübelilerden duymuştumEki Görüntüle 1209453 Eki Görüntüle 1209458 Eki Görüntüle 1209460 bunlar nasıl kızlar kullanan varmı
sadece 1.5 2 kilomu aldin canim?(
concorde sunny bayb bayb2go hemen hemen hepsınde var bu tıp ama bılemedım kullanmayınca mesela port bebe olabılıor olması avantajlımı bunlar olmuo yada agırlıgı 15 kg falan zorlanırmıyız baska nelere dıkkat etmemız lazım
bu quinny zap a benziyorrr güzel ve kullanışlı model oldğunu tecrübelilerden duymuştum
İyiyiz canım sen nasılsın. Benim paşanın içerde bu gün çok işi var heralde bir yeride durmadı habire vurup duruyorKizlarrr nasilsiniz bakalimmm pipidaslarrrrr kukudaslarrr aralik anneleriii :)
Haklısın canım yorucu olmuştur mutlaka. Yok canım ne kusuru :) İyiyiz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz bizde :)çok yorgunuz biz mevlüttü cenazeydi koşuşturmaca ama bir problem yok yaşamaya devam ediyoruz iştegeçende watsaptan yazmışsın gördüm ama cevap veremedim kusura bakma cnm. sen nasılsın? hayat nasıl gidiyor? paşan nasıl?
İyiyiz canım sen nasılsın. Benim paşanın içerde bu gün çok işi var heralde bir yeride durmadı habire vurup duruyor
Haklısın canım yorucu olmuştur mutlaka. Yok canım ne kusuru :) İyiyiz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz bizde :)
o o almışın bile hayırlı olsun bacım pierre cardin aslında güzel ve daha uygun quiniye concorda göre bende çok para vermek istemiyorum kaça ve hangi modelini aldın bacım...bende arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla koldan dönenlerden alın gövdeden dönenler sıkıntı çıkartıyormuş bunu duydum travel sistemlerde 2 çeşit var çünkü bi komple dönüyor bide tutma kolu öne arkaya dönüyor ben kolu dönenlerden aldım pirre cardenin modelini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?