2014 Aralık Anneleri

Aynen canım ya hep bu hormonlar yüzünden :) onlar için de kolay değil ama bizim içinde değil. Çekilmez bir kadın oldum çıktım
Ben söylüyorum anlatıyorum bak daha anlayış bekliyorum diye. Sana bir kere hayır dedik mi kıyamet kopmuş sayıyorum ben diyor. Hep benim istediğim olacakmış öyleymişim ben Evet öyleyim biliyorum Önceden de böyleydim ama şimdi aşırıya kaçıyorum diyorum. İnsanın kendini bilmesi de güzel bir şey diyor
Kesinlikle bizle birlikte hamileliği yaşıyor özellikle beden olarak , bayramda eşime kilo almışsın diyenlere Betül utanmasın diye ona eşlik ediyorum diyor

Siz bebiş arabasından bahsediyormuşunuz. Bu bebiş aklımı aldı valla :)
evet canım indirim varmışta kızlara sormayım dedim :)

bende öyle çok bakıyorum ama netten gidip bakmadım canım bugün gidip bakacağız inşallah :) o zaman bir bilgim olmuş olacak :)

haydi bakalım inşallah fazlasıyla yolundadır herşey bacım...

Kizlarrr nasilsiniz bakalimmm pipidaslarrrrr kukudaslarrr aralik anneleriii :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim nerelerdesin sen. Nasılsın, kızın nasıl ? Toparlanabildiniz mi ?

çok yorgunuz biz mevlüttü cenazeydi koşuşturmaca ama bir problem yok yaşamaya devam ediyoruz işte geçende watsaptan yazmışsın gördüm ama cevap veremedim kusura bakma cnm. sen nasılsın? hayat nasıl gidiyor? paşan nasıl?

iyiyiz canim sen nasilsin? kipir kipir artik içimizdeki pipililer kukulular onlarla uğraşıyoruz. seninki napiyo? 😁😁

sadece 1.5 2 kilomu aldin canim? (

bunların markası ne ki
benimki buna benziyor biraz

concorde sunny bayb bayb2go hemen hemen hepsınde var bu tıp ama bılemedım kullanmayınca mesela port bebe olabılıor olması avantajlımı bunlar olmuo yada agırlıgı 15 kg falan zorlanırmıyız baska nelere dıkkat etmemız lazım

bununla ilgili birsürü yazı var nette nelere dikkat etmen gerektiğini ordan öğrenebilirsin

sadece 1.5 2 kilomu aldin canim? (

evet canım ama 2 kilo civarı da vermiştim ilk zamanlarda, toplamda 4 kilo almış gibi oldum yani. ama tabi 2 kiloyu son 1 ayda aldım, bundan sonra hızlı alırım gibime geliyor :44:

bu tip arabalar puset üzerindeyken kapanmıyor canım, bu da öyle mi ona da bak istersen. senin için önemliyse bu tabi. benim için çok önemli çünkü tek başıma dışarı çıktığımda tek parça olarak kapanıyor olmasını istiyorum.

bu quinny zap a benziyorrr güzel ve kullanışlı model oldğunu tecrübelilerden duymuştum

bende arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla koldan dönenlerden alın gövdeden dönenler sıkıntı çıkartıyormuş bunu duydum travel sistemlerde 2 çeşit var çünkü bi komple dönüyor bide tutma kolu öne arkaya dönüyor ben kolu dönenlerden aldım pirre cardenin modelini

İyiyiz canım sen nasılsın. Benim paşanın içerde bu gün çok işi var heralde bir yeride durmadı habire vurup duruyor
Haklısın canım yorucu olmuştur mutlaka. Yok canım ne kusuru :) İyiyiz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz bizde :)

allah kolaylık versin dışarıya çıkıncada hiç işi bitmicek onların :)

selam kızlar..Nasılsınız nasıl gidiyor? Bebişler iyidir inşallah.Biz bugün ayrıntılı usg girdik, çok şükür iyiler.Yalnız aralarında 5 gün fark var, inşallah dengelenir zamanla. Bayramda fazla ayakta kaldım ondan mıdır bilmem çok ağrım var.Kasıklardan bacak arasına doğru.Yürürken falan zorlanıyorum.9 aylık gibiyim.Doktorum ikiz olduğu için ağrılar daha erken başlar ve tek gebeliğe göre iki katı yaşıcaksın herşeyi dedi..Bir ayda 4 kilo almışım bu arada Çok hareketsizim ondan sanırım.Ama iştahımda baya açık..Yedikce yiyesim geliyor sürekli açım :) Karnımda epey çıktı oğluşlarda çok hareketli maşallah :)

o o almışın bile hayırlı olsun bacım pierre cardin aslında güzel ve daha uygun quiniye concorda göre bende çok para vermek istemiyorum kaça ve hangi modelini aldın bacım...
ben 3 çift çorap ve 1 adet havlu aldım bebişime o kadarla kaldı bir arkadaşm 32. haftasında doğdu şaka maka ALLAHIM zamanında doğmayı nasip etsinde hani bunun son ayı ağırlaşmaktan çıkamayızz yavaş yavaş şu 2 ayda bakmak almak gerek ama ben kışın olunca bebek arabasında aciliyetim yok diye düşünyorumm ama anakucağı olması iyi olur diye de geçemiyorum bakalımmm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…