bakalım artık bacımmm çok alışmıştık amaBazi isimler çok hosumuza gitsede anlamiyo iyi olmayabiliyor.anlam da önemli.içinize sinen başka isim bulursunuz ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bacım ben geçen haftalardaaa oluk oluk kanamam oldu öyleki genel cerahlık oldummm kabızlıktan düşün hatırlarsınnn şimdi 4 litre su içip bazen 3 de bırakıyorum gerçi ve hergün 8 adet 4 ü kahvaltı dan 2 saat sonra 4 ü ikindi olmak üzere taze kayısı yiyorum ki bu yıl kayısıda yok olanalrda kilosu 8 tl ve 13 tl olmak üzere ciddi yüksek fiyatlardaaa o şekilde yedim yiyorumda kurtuldummm ama buna devam etmemm zor ya bakalımMerhaba kizlar. Son zamanlarda kabizligim baya artti doktorum ilac vermisti onu icmeden yapamiyorum nerdeyse? Sivida cok tuketiyorum Ama bu durum cok zorluyor beni? Sizdede var mi?
ufff be sibelll ne edek şimdiii buğra ya çok alışmıştımmmmmmEvet canm bizde yegenmn adını bugr koycaktık erkek deve demk oldugu için koymadk.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
olmazmı bacımmm bana ankara de sana sıralayayım doktorları ki benim normalde gittiğim doktorum şuana dek hep bu şekilde 4 boyutlu resimelr verdi bebişimizin tabi cd lerde cabasıAyy cok guzeeeellllll... Balikesirde taa. Ankarada bu sekilde var mi bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu arada bende yarın 5:30da ayrıntılı olan başka bir doktora görüncemmm haydi heyecanlıyız yarın olsada gitsek görsek hayırlısıyla ehrşe yolunda olsa inşallahKızlar ysrın ayrntılıya gırıcem. Gıderken getrmem gereken yada yapmam gereken bişey varmı
güle güle giysin bacımmm disneyin ürünleri iyidir ayrıca bugün markafonide de indirimde bende sipariş versemmi vermesemmi kararsızımOff uyku tutmadı grip oldum yaz günü hapşurmaktan , burnumu silmektem helak oldum ,. Var mı ilaç dışı bi öneriniz ??? Bu arada hala annemlerin yanındayım eşimi yolladım. Ankara'ya burada hediyelere boğulduk kızçem şanslı olacak inşsllah ( hala kızçem dıyorum bi isim bulamadık ) kızıma sadece patiği ben aldım teyzelerim , kuzenlerimin sürpriz hediyelerini yüklemeden edemıycem bakalım beğenecek misiniz ?? Eki Görüntüle 1208935 Eki Görüntüle 1208936 Eki Görüntüle 1208938 Eki Görüntüle 1208939
bende 4 gündür acılı uyuyorum sanki böbreklerim çürüyorda ağrı yapıyor gibi acı bir ağrı ki yan yatmaya çok dikkat ediyorummm ya bakalım sana da geçmiş olsun bacımGünaydın kızlar,
dün ağrıdan uyuyamadım, sırtımda tam göğüs hizasında bir ağrı ki sormayın, bıçak saplanıyor gibi. ara sıra belim ağrırdı ama dinlenince geçerdi bu geçmediyarın randevumuz var doktorumuzla, bakalım hamilelikle alakalı bir şey olabilir miymiş. ne alakası var diyorum kendi kendime ama sorup öğreneceğim artık.
ben yeni hissettim canım birkaç gün oldu, 20 haftada hissetmiş oldum yani geç oldu biraz
alır gönlünü merak etme :) ya sıcaktan, yorgunluktan mıdır nedir herkes bi gergin bu aralar. kavgasız gürültüsüz bitirseydik iyiydi şu yazı
canlar ben daha hiç bebek mağazasına gidemedim bugün çıkacağız nasipse önce bir bakayım diyorum özelliklerine benim etrafımda tanıdığım pek o yüzden ne kullanırlar bilemiyorum kiteşekkür ederimmm
Canım memur değilsen resmi iznin 4 ay zaten. Süt parası veriyor evet ama o kadar uçuk bir miktar değil kesinlikle. Belki doğum parası ile birlikte olduğu için öyle anlamışsındır. 2014 yılı için tek sefere mahsus olmak şartı ile 103 TL. Çocuğun ve senin kimliğin ile gidip başvuruyorsun. Bankaya yatıyor. Benim bildiğim bu.
Canım kesin bebiş baskı yapmıştır. Bu aylarda rahim yukarı doğru büyüyor ve bebişte yukarı çıkıyor tabiki de. Benim böbreğe baskı yapmış mesela. Umarım senin böbrek değildir. Durdukları yerde durmuyorlar ki
Evet canım ya bi atlataydık şu yazı :) neyse ki az kaldı.
bende 4 gündür acılı uyuyorum sanki böbreklerim çürüyorda ağrı yapıyor gibi acı bir ağrı ki yan yatmaya çok dikkat ediyorummm ya bakalım sana da geçmiş olsun bacım
Canım 4aylık izinde işte doum parası süt parası bütün hersey icinde 4.200almıs arkadasım bende sasrdım bilginiz varmı diye sormak istedim galiba onun farklı bi durumumu vardı acaba?
20+...
inşallah canım, böbrek değildir muhtemelen baya yukarıda hissediyorum çünkü sancıyı. geçen gün eşime kızıp kendimi işe vurdum, balkonu yıkadım. normalde hep eşim yıkıyor ama o kadar sinirliydim ki vicdan azabı çeksin diye gittim ben yıkadım. acaba diyorum eğil kalk yaptım ondan mı oldu. başıma dert aldım işte adam yıkamam da dememişti halbuki, çok garip bi insan oldum çıktım ben böyle değildim ya
saol canım benim, sen de dikkat et. bende sancı sol tarafta olduğu için sola yatamadım. sağda da rahat edemiyorum yatakta döne döne sabahı zor ettim anlayacağınbebekler büyümeye başladığı içindir belki de, yolu yarıladık artık, bir şey de kalmadı hani :)
Günaydın Anneler
Biz babamıza küstük. Ben mi hamileyim o mu belli değil. Alttan alacağı yerde üste çıkıyor bende küstüm işte ohh canıma değsin.
Bizim paşa da babasına düşkün mü olacak nedir. Babası geldi resmen kıpır kıpır. İçerde ne yapıyorsa artık bir durmadı. Baya güçlü tekmeler attı ama söylemedim.Kaçırdı güzelim fırsatı. Hamileyim ben hamile alınganım insan biraz alttan alır. Oda babalık depresyonuna mı girdi ne yaptı anlamadım
Neyse bakalım bu akşam gönlümü aldı aldı almadı kıçımı döner yatarım
bende bu sol kasık ağrısı 4 hafta önceydi ölüyordum ağladım ve parol bile içtim en sonunda dr umu aradım sizin karın kasları çok gergin sıkı olduğu için ağrı olması çok normal bebek büyürken demişti... ama şimdilerde böbreklerim ağrıyor sanki ya bakalım...inşallah canım, böbrek değildir muhtemelen baya yukarıda hissediyorum çünkü sancıyı. geçen gün eşime kızıp kendimi işe vurdum, balkonu yıkadım. normalde hep eşim yıkıyor ama o kadar sinirliydim ki vicdan azabı çeksin diye gittim ben yıkadım. acaba diyorum eğil kalk yaptım ondan mı oldu. başıma dert aldım işte adam yıkamam da dememişti halbuki, çok garip bi insan oldum çıktım ben böyle değildim ya
saol canım benim, sen de dikkat et. bende sancı sol tarafta olduğu için sola yatamadım. sağda da rahat edemiyorum yatakta döne döne sabahı zor ettim anlayacağınbebekler büyümeye başladığı içindir belki de, yolu yarıladık artık, bir şey de kalmadı hani :)
Günaydın kızlar bugün markafonide disney baby nin hastane cıkışları var benim hoşuma gitti sipariş vericem beğenmesek bile koşulsuz şartsız iade edebiliyoruz. Haberiniz olsun istedim.
https://www.markafoni.com/product/disney-baby-22/all/
bende sürekli küsüp duruyorum oyun oynuyor die pc sakladım falan bi de bu aralar yine uyku bastırıyor 11 gbi kapanıyor gözlerim sonra oyun oynarsa ertesi gün hep trip .. zaten normalde de huysuzdum kabul ama hamilelikte tavan yaptım aynı şeyi düşünüyoruz bugün aldı aldı gönlümü alamadı kıçımı dönerim mis
Kızlar, bugün sağlık ocağında takibimız vardi.tetenoz aşısi yaptılar.ilk bebeğimde yapmamışlardi şaşırdım.yeni bir uygulama mi acep?
merhabalar;
bebek arabası konusunda ben de çok kararsız kaldım, fikir aldığım arkadaşlarımın çoğu baston tipi diyor, ama kış bebeği olacağı için sanki baston arabalar çok inceymiş gibi geliyor bana emin olamıyorum.. yorumlarınızı bekklişyorum.
sevgiler..
Aynen canım ya ben de biraz huysuzdum ama hep alttan alan adam hamileyiz yine alttan alsanaDaha geçenlerde dedim 4 ay şunun şurasında sonra da 6 ay lohusa sendromu ortalama 1 yıl daha böyle çekicen dedim de Sonra da çocuklu hayat zorlukları dersin bitirmezsin sen bu olayı dedi Hayır tanıyorda beni
Zaten sola yatıyorum birde zırt pırt wc ye kalkıyorum diye sürekli kıçımı dönüp yatıyorum. Diğer taraftan onun üstünden atlamam gerekliO yüzden de Paşam üstüne alınmıyor zaar
Bu gece de kocama trip atmak zorunda kalmayacağım Gönlümü aldı sonunda
Seviyorum len ben bu adamı
Hep söylerim evlilik sevmeden çekilecek dert değil
Seviyorum çekiyorum mutluyum çok şükür
Ne geliyorsa başımıza şu eşlere kızıp ben başımın çaresine bakarım olayından geliyor
Hayır onlarda halden anlasın canım hamileyiz, alınganız şurda
Kendini yorduğun için olabilir canım. Dinlenmeye çalış. Umarım geçer en kısa sürede.
bende bu sol kasık ağrısı 4 hafta önceydi ölüyordum ağladım ve parol bile içtim en sonunda dr umu aradım sizin karın kasları çok gergin sıkı olduğu için ağrı olması çok normal bebek büyürken demişti... ama şimdilerde böbreklerim ağrıyor sanki ya bakalım...
bu arada 5. aya girmemize rağmen yeni yeni akşamları 1 kgm almış oluyorum sabahları 1kgm 400 grama inse de birazcık kilo almanın mutluluğu var içimde...
yeni yeni göbek bölgem de hafif yağlanmalar başladı sanki hala eski kotlarım oluyorr bende bu durumuma üzülüyorum bebek çelimsiz kaldı diye ya bakalım yarın anyayı konyayı görecez doktordaa
inşallah hepimiz sağlıcakla erişiriz bıdıklarımıza
Günaydın annişler:) nasılsınız? Ben dün sanırım bebişimin hareketlerini hissettim:) sol tarafımda daha çok hissediyorum ama sanki. Bakalım Cumartesi günü de doktordan bebişimin iyi olduğunu duyarsam çok mutlu olcam ne de olsa onu görmeyeli 1 ayı da geçti özledim bebeğimi
bende 21+2 deyım we ılk hareketlerını 3 gun onje hıssettım :) cok degısık we mutlu edıcı bı duygu ,
merak edıodum nıe hıssetmıyom dıe, ılk gebelıklerde gec oluyomus :) dr panıkleme dıyınje rahatladım ,
bu hafta tetenoz yapıljak benımde , hadı hayırlısı we haftaya da dr konrtolu :)
saglıkla kawusalım :) buarada ben hıc bebek alıswerısı yapmadım, erken daha dıe, onumuzdekı ay baslasam gecıkmem dımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?