2014 Aralık Anneleri

Bazi isimler çok hosumuza gitsede anlamiyo iyi olmayabiliyor.anlam da önemli.içinize sinen başka isim bulursunuz ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bakalım artık bacımmm çok alışmıştık ama

Merhaba kizlar. Son zamanlarda kabizligim baya artti doktorum ilac vermisti onu icmeden yapamiyorum nerdeyse? Sivida cok tuketiyorum Ama bu durum cok zorluyor beni? Sizdede var mi?
bacım ben geçen haftalardaaa oluk oluk kanamam oldu öyleki genel cerahlık oldummm kabızlıktan düşün hatırlarsınnn şimdi 4 litre su içip bazen 3 de bırakıyorum gerçi ve hergün 8 adet 4 ü kahvaltı dan 2 saat sonra 4 ü ikindi olmak üzere taze kayısı yiyorum ki bu yıl kayısıda yok olanalrda kilosu 8 tl ve 13 tl olmak üzere ciddi yüksek fiyatlardaaa o şekilde yedim yiyorumda kurtuldummm ama buna devam etmemm zor ya bakalım
Evet canm bizde yegenmn adını bugr koycaktık erkek deve demk oldugu için koymadk.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ufff be sibelll ne edek şimdiii buğra ya çok alışmıştımmmmmm

Ayy cok guzeeeellllll... Balikesirde taa. Ankarada bu sekilde var mi bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olmazmı bacımmm bana ankara de sana sıralayayım doktorları ki benim normalde gittiğim doktorum şuana dek hep bu şekilde 4 boyutlu resimelr verdi bebişimizin tabi cd lerde cabası
Kızlar ysrın ayrntılıya gırıcem. Gıderken getrmem gereken yada yapmam gereken bişey varmı

bu arada bende yarın 5:30da ayrıntılı olan başka bir doktora görüncemmm haydi heyecanlıyız yarın olsada gitsek görsek hayırlısıyla ehrşe yolunda olsa inşallah

güle güle giysin bacımmm disneyin ürünleri iyidir ayrıca bugün markafonide de indirimde bende sipariş versemmi vermesemmi kararsızım

bende 4 gündür acılı uyuyorum sanki böbreklerim çürüyorda ağrı yapıyor gibi acı bir ağrı ki yan yatmaya çok dikkat ediyorummm ya bakalım sana da geçmiş olsun bacım

aslında bebek arabasında çok fazla bilgi sahibi olmamak daha iyi biliyor musun canım, çünkü her arabayı beğenen de var beğenmeyen de :) alıp çıkacaksın en iyisi. ben 3 aydır bakıyorum ve hala alamadım mesela :) senin paylaştığın araba güzel görünüyor, en güzel özelliği de hafifliği. çünkü her zaman birileri olmayacak yanımızda, taşıyabileceğimiz ağırlıkta olması işimizi kolaylaştırır. mağazadakiler de çok yardımcı oluyorlar, birkaç arabayla kıyasla orada ve aklına yatanı al çık bence. ben öyle yapmadım ve hala o mu bu mu diye düşünüyorum

Canım 4aylık izinde işte doum parası süt parası bütün hersey icinde 4.200almıs arkadasım bende sasrdım bilginiz varmı diye sormak istedim galiba onun farklı bi durumumu vardı acaba?

20+...

inşallah canım, böbrek değildir muhtemelen baya yukarıda hissediyorum çünkü sancıyı. geçen gün eşime kızıp kendimi işe vurdum, balkonu yıkadım. normalde hep eşim yıkıyor ama o kadar sinirliydim ki vicdan azabı çeksin diye gittim ben yıkadım. acaba diyorum eğil kalk yaptım ondan mı oldu. başıma dert aldım işte adam yıkamam da dememişti halbuki, çok garip bi insan oldum çıktım ben böyle değildim ya

bende 4 gündür acılı uyuyorum sanki böbreklerim çürüyorda ağrı yapıyor gibi acı bir ağrı ki yan yatmaya çok dikkat ediyorummm ya bakalım sana da geçmiş olsun bacım

saol canım benim, sen de dikkat et. bende sancı sol tarafta olduğu için sola yatamadım. sağda da rahat edemiyorum yatakta döne döne sabahı zor ettim anlayacağın bebekler büyümeye başladığı içindir belki de, yolu yarıladık artık, bir şey de kalmadı hani :)

Canım 4aylık izinde işte doum parası süt parası bütün hersey icinde 4.200almıs arkadasım bende sasrdım bilginiz varmı diye sormak istedim galiba onun farklı bi durumumu vardı acaba?

20+...

Canım hepsi içinde ise normaldir. Tabi maaşınla alakalı bir durum. Mesela brüt maaşın 1800 TL gözüküyorsa devlet 3/2 sini ödüyor. yani aylık 1200 tl ödeyecek x 4 ay desen 4800 tl yapar. Buna ilave olarak süt parası. Devlet 3/2 sini ödüyor diye biliyorum. Nette hesaplayan siteler var. Ordan da bi hesaplat brüt maaşına göre.

Ne geliyorsa başımıza şu eşlere kızıp ben başımın çaresine bakarım olayından geliyor
Hayır onlarda halden anlasın canım hamileyiz, alınganız şurda
Kendini yorduğun için olabilir canım. Dinlenmeye çalış. Umarım geçer en kısa sürede.

bende sürekli küsüp duruyorum oyun oynuyor die pc sakladım falan bi de bu aralar yine uyku bastırıyor 11 gbi kapanıyor gözlerim sonra oyun oynarsa ertesi gün hep trip .. zaten normalde de huysuzdum kabul ama hamilelikte tavan yaptım aynı şeyi düşünüyoruz bugün aldı aldı gönlümü alamadı kıçımı dönerim mis

bende bu sol kasık ağrısı 4 hafta önceydi ölüyordum ağladım ve parol bile içtim en sonunda dr umu aradım sizin karın kasları çok gergin sıkı olduğu için ağrı olması çok normal bebek büyürken demişti... ama şimdilerde böbreklerim ağrıyor sanki ya bakalım...

bu arada 5. aya girmemize rağmen yeni yeni akşamları 1 kgm almış oluyorum sabahları 1kgm 400 grama inse de birazcık kilo almanın mutluluğu var içimde...
yeni yeni göbek bölgem de hafif yağlanmalar başladı sanki hala eski kotlarım oluyorr bende bu durumuma üzülüyorum bebek çelimsiz kaldı diye ya bakalım yarın anyayı konyayı görecez doktordaa
inşallah hepimiz sağlıcakla erişiriz bıdıklarımıza

Aynen canım ya ben de biraz huysuzdum ama hep alttan alan adam hamileyiz yine alttan alsana Daha geçenlerde dedim 4 ay şunun şurasında sonra da 6 ay lohusa sendromu ortalama 1 yıl daha böyle çekicen dedim de Sonra da çocuklu hayat zorlukları dersin bitirmezsin sen bu olayı dedi Hayır tanıyorda beni
Zaten sola yatıyorum birde zırt pırt wc ye kalkıyorum diye sürekli kıçımı dönüp yatıyorum. Diğer taraftan onun üstünden atlamam gerekli O yüzden de Paşam üstüne alınmıyor zaar

Baston arabalar yeni doğan bebekler için bence çok sağlıksız. Ona genelde daha büyük çocuklar biniyor. Hafif ve kolay katlandığı için anneler arabayı da kolayca katlayıp yanlarına alabiliyorlar. Eşim sağolsun sürekli bir araba arayışında. Her gün jokere bakmaktan içim dışım araba oldu neredeyse. Çok araştırdık. Bana göre en güzel araba, sunny baby nin travel sistemi. Bebek 9 aya kadar zaten ana kıçucağında duruyor. Arabaya da kolayca mınte edebiliyorsun. 9 ay anakucagı aparatını kullanıyorsun sadece. Biraz büyüdükten sonr artık onu kullanmayı bırakıyorsun ve normal pusete geçiyorsun. Görünüşü de çok güzel. Çift yönlü kullanılıyor. Fiyatı 780 civarı. Daha uygunlarda kumaş kalitesi düşüyor. Yine de bulduklarımızı bence paylaşabiliriz.

Bu gece de kocama trip atmak zorunda kalmayacağım Gönlümü aldı sonunda
Seviyorum len ben bu adamı
Hep söylerim evlilik sevmeden çekilecek dert değil
Seviyorum çekiyorum mutluyum çok şükür

bizimle işleri zooorrrrr arkadaşımm ama onlar da kolay diil bazen çıkıorum çizgimden bağırıp çağırıorum sonra üzülüyorum .. bizimki normalde alttan alırken bu ara çok gerginsin diip duruyor sen alttan al boşver gerginliği die tekrar sinirleniorum pofffff hormonlarrrrrrrrr

Bu gece de kocama trip atmak zorunda kalmayacağım Gönlümü aldı sonunda
Seviyorum len ben bu adamı
Hep söylerim evlilik sevmeden çekilecek dert değil
Seviyorum çekiyorum mutluyum çok şükür

Iyi masaallah.gecen okudum hamileligin 2. Doneminde yani 4 5 6 aylarinda goguslere ve cinsel organlara daha cok kan pompalandigi icin kadinlar eslerine daha cok baglaniyolarmis bu donemde bir de en cok sevkat arayisinda olduklari donemmis. Bende hemen esime okudum dedim bunlari senden baska bekleyecegim bi erkek daha yok su koca dunyada biraz simardi tabi sonrada cok anlayisla karsiladi sagolsun hatta gecen bana diyo seni incitmekten korkuyorum malum herseye gozlerim dolar oldu.bazan boyle seyleri eslerle paylasmak getekiyo

saol canım, onlar da bizimle beraber hamilelik yaşıyorlar sayılır

ben de 1,5-2 kilo civarı aldım canım, pantolonlarımın düğmelerini açık bırakarak giyebiliyorum :) iki tane hamile pantolonu aldım ama nedense inatla eski pantolonlarımı giymeye devam ediyorum sanırım kilo kompleksim başladı
gerekli yiyecekleri aldığımız sürece bebeğin sağlığının kilomuzla alakası yok aslında, içini ferah tut. yarın doktorun da içini rahatlatır inş söyleyecekleriyle

Günaydın annişler:) nasılsınız? Ben dün sanırım bebişimin hareketlerini hissettim:) sol tarafımda daha çok hissediyorum ama sanki. Bakalım Cumartesi günü de doktordan bebişimin iyi olduğunu duyarsam çok mutlu olcam ne de olsa onu görmeyeli 1 ayı da geçti özledim bebeğimi

bende 21+2 deyım we ılk hareketlerını 3 gun onje hıssettım :) cok degısık we mutlu edıcı bı duygu ,

merak edıodum nıe hıssetmıyom dıe, ılk gebelıklerde gec oluyomus :) dr panıkleme dıyınje rahatladım ,

bu hafta tetenoz yapıljak benımde , hadı hayırlısı we haftaya da dr konrtolu :)

saglıkla kawusalım :) buarada ben hıc bebek alıswerısı yapmadım, erken daha dıe, onumuzdekı ay baslasam gecıkmem dımı ?

bizim de yarın randevumuz, 4 hafta oldu çok merak ediyorum ben de :) inş iyidir kuzucuklar.

canım daha erken hissedenler de olmuştu burada ama ben de senin gibi geç hissettim, çok çok güzel bir duygu :) bebek alışverişi dediğin 2 günlük iş aslında ama önemli olan çok ağırlaşmadan yapmak ve yerleştirmek. 1 ay sonrasına kadar çok da ağırlaşmış olmazsın, yapabilirsin bence o zaman da :) sağlıkla gelip güle güle kullansınlar inşallah hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…