2014 Aralık Anneleri

amin cnm hepimize sağlıklı ömürler versin rabbim

amincnm amin inş.

Kizlar ben bugun gittim hastaneye nihayet idrar ve kultur istedi dr kultur 10 gun sonra cikacakmis olsun dedik enfeksiyonum devam ediyor monurol sase yazdi odem icinde magnezyum yazdi ama kendi doktorum magnezyumun odemle alakasi yok kasik agrina iyi gelir vitamindir kullanabilirsin dedi..
Suyuma falan bakti iyiymis. ultrasondan bisey anlamadim ben bu defa nedense videoya cekti hemsire oda net degil.
Plesenta hala asagida agir is yapma dedi tamam dedim
Kultur sonucunu alinca goruselim dedi kendi doktorum detayli usg sonucuda var seker yuklemesi ne zaman yapiliyodu onuda o zaman yapar heralde bizde durumlar boyle..

bu odanın siparişini verdik cnm bakalım güzel olursa sizide götürürüz adama özel mesaj olarak foto ekleyemedim burdan yazıyorum :)

duvarımızın rengine bi bakın kızlar tekrar boyatıcaz sizce ne yapalım tekrar boyatmayada gözüm yemiyor adam bir odayı boyadı heryeri batırdı (((

Eki Görüntüle 1209610
Canım ben boyayı çok beğendim. Tabi çıplak gözle renk tonu nasıl ona siz karar verin ama dekoratif olması çok hoş olmuş. Ayy süper valla.
İnş Allah en kısa sürede atlatırsın şu hastalığı canım. Hamilelikte çok kolay idrar yollarından enfeksiyon kapıyormuşuz. Sirkeli su ile taharetlenmeye çalış canım. Çok faydasını görenler var.

bu odanın siparişini verdik cnm bakalım güzel olursa sizide götürürüz adama özel mesaj olarak foto ekleyemedim burdan yazıyorum :)Eki Görüntüle 1209638

Oyyyy çok güzelllll. Boya ile süper olur. Zevkli hatunsun vesselam Bayıldım ve çok heveslendim. Şimdi senle birlikte oda gelsin diye birde bu şafağı sayar dururum. Ben bu akşam eşim ile konuşayım da yaptıralım inş Allah. Biz aslında sonra diyorduk ama mantıklı düşününce zaten 4-6 aylık olunca emekleyecek ve oturma odam küçük orda nerde emekleyecek mecbur salonda oturmaya başlayacağız. Şu oyun halıları var ya onu bile oturma odasına koysam (diktörtgen boşluk kalıyor ortada koltukların arasında) Genişlik olarak geçmeye yer kalmaz. Uznluk tan da bebişin mi üstünden atlıcaz. MEcbur salona geçeceğiz. EEE madem oturma odasını kullanamayacağım bari çocuğumun odası olsun Hem ne güzel olur süslerim, duvar panoları falan ayyy inş Allah hevesim kursağımda kalmaz. Çok pis gaza geldim

tmm cnm haberleşiriz ölçülerinide odana göre sen belirlersin biz ölçü götürdük öyle yapıyor adam bizim gardolap 3 kapılı mesela yerin darsa 2 kapılısınıda yaptırabilirsin özel sipariş gibi bişiy yani :)))) neyse cnm öptüm görüşürüz iyi akşamlar

Tmm canim cok sagol bende optm gorusuruz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ayrıntılı ultrasona girdiniz mi bilmiyorum.Ama benim moralimi son derece bozdular bakalım ne olacak? bebeğimin tüm iç organları sağlıklı ama sol ayak serçe parmağını göremediler bir de 2.ve3. parmağı yapışık olabilirmiş başınıza gelen yada çevrenizden böyle örnekler var mı çok üzülüyorum çünkü

Bizde zaten yasak 20 gundur falan ondan once normaldi ama eskisine gore azalmisti esim korkuyodu biraz :)
Hepsi birbirinden guzel canim gule gule kullanin..
Bende ayniyim canim cam acik yatiyoruz esimde gece ustumu kapatiyo durmadan yaniyorum kapatma diyorum ne yanmasi serin oda hasta olacaksin diyo ayaklarimin altini koydum bacaginin ustune anladi ne kadar sicak oldugumu o gunden sonra dokunmadi
Bu gece de kocama trip atmak zorunda kalmayacağım Gönlümü aldı sonunda
Seviyorum len ben bu adamı
Hep söylerim evlilik sevmeden çekilecek dert değil
Seviyorum çekiyorum mutluyum çok şükür
Gecende biz kavga ettik gitme dedigim bi dugune gitti evlenen kizda yakin arkadasinin kardesi ben hayatinda yokken biraz asilmis esime ben bunu duydum gitmeyeceksin dedim oda gitmis iceri girmeden yarim saat arkadasinin yaninda kalip donmus ama gelde bunu bana anlat kiyamet koptu 1 saatten fazla agladim gelip gonlumude almadi sonrada gelmis kizimi uzme diyo sen uzuyosun dedim kizimda elini koyunca hareket etmedi oda kustu babasina cok sinirlendim biraz canini yaktim hirsim gecti sonra sarilip yattik hic kusemiyorum ben..
Masallah canim oglanlara kafana takma farki kapatir onlar..Allah sana kolaylik versin zaten biz simdiden zorlanmaya basladik..
sağol cnm bende iyi olmaya çalışyorum cumartesi günü dedemi kaybettik rahatsızdı o günden beri koşturmaca hiç uyumadık desem yeri var üzüntü dahada beter öyle işte yaşamaya devam
Basin sagolsun tatlim.Allah sabir versin..
Canim benim sagol insallah..sirkeli suya basliycam hemen zaten ondan cok umutluyum

Canim uzulme diyecegim ama elde degil biliyorum. Bak belki net gorememistir. Ya da oyle birsey varsa bile cozumu var bildigim kadariyla. Belli bi yasa gelince mudahale ederler ama belkide yoktur oyle birsey. Kendi doktorun ile konustun mu o ne diyor.

Biz kus yatiyoruz gece ne oluyorsa sarmas dolas oluyoruz. Sonra ben hemen ayriliyom kuslugu devam ettiren benim yanii. Aaaa birde bebisi uzme demiyorlar ki kendileri Uzuyor halbuki. Hadi bakalim dene sirkeyi. Sifadir o sifa.

canım doktor yanlış görmüş olabilir mi emin olmak için sonradan çağırmadı mı geri

siboşşşş, nerelerdesin yaaa,haberlerini bekliyorummm merakla,inşallah herşey yolundadır

canım doktor yanlış görmüş olabilir mi emin olmak için sonradan çağırmadı mı geri

canım 1 ay sonra tekrar çağırdı ultrasonu çeken radyolog bu yorumu yaptı doktorum ciddiye almayın dedi ben bugüne kadar 10.000 bebek doğurttum daha ayak serçe parmağı olmayan bebek görmedim dedi sadece belki normalden küçük olabilir dedi.Ayrıca dedi diyelim ki yapışık parmak olsun sen doğumdayken ben onu açarım sen görmezsin bile dedi bakalım

kendi doktorunu dinle hiiiiççç üzme kendini canım

Senin doktor gerekli tum aciklamayi yapmis. Ne kadar guzel bilgilendirmis. Boyle moral veren doktorlara ihtiyacimiz var. Bak hem olmaz boyle birsey yanlistir diyor velevki oldu senin ruhun duymadan hallederim diyor ne guzel. Bosuna kafana takop uzulme canim benim

Baska bi doktorada goster bakalim cnm. Belki gozden kacirmis olabilir. Benim yigenimede down sendromlu dediler amniyosentez yapacaklardi kiz kardesim yaptirmadi. Sonuc 6 yasinda sadece hiperaktif tatli mi tatli yigenim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…