2014 Aralık Anneleri

okadar sevindim ki, canım gözün aydın :) aklım hep sendeydi ohh rahatlamana çok sevindimm

evet cnm aldım hemen hemen herşeyi pek alınacak birşeyimiz kalmadı ben şuanda bile bazen kendimi çok yorgun hissediyorum birazn önce alayım herşey hazır olsun dedim bide çalışıyorum çokta vaktim olmuyor alışverişe falan biran önce bitsin istiyorum. 900 tlye aldık cnm biz arabayı ama normalde 1000in üzerindeymiş galiba tanıdıktan aldık tabi tanıdık kazığı yemediysek :) size 900 dedi çünkü :))))

allah kolaylık versin dışarıya çıkıncada hiç işi bitmicek onların :)
Ayy evet canım hiç işleri bitmeyecek bizi de bitirecekler

Maş Allah iyiymiş paşaların :) Sevindim. Evet ikiz gebelere genelde hep derler ya sen her şeyi iki katı yaşayacaksın diye Allah kolaylık versin canım. ama sen kiloyu da iki katı almışsın :) Benim kilo alışı yaklaşık 20 gündür yerinde sayıyor. Başlarda çok hızlı kilo aldım şimdi onları sindiriyorum heralde :26::26:

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

ben iyiyim şükür canım bayramdan döndük temizlik çamaşır işlerimi halletmeye çalışıyorum sıcak canımı okusa da iyiyim şükür sen nasılsın ?

amaninnnnnnnn eve bebiş gelmiş gibi :)
güle güle kullanın bacım çok güzel bende bu tarz istiyorum quinny zap exta veya piercardin alıcam bende

aslm bacımmm maşallah bebişlerineee aman sağlıklı olsundaaa benimkide 1 hafta geriden geliyorrr :) döllenme olayı bu süreç sürekli 5 günle kalırsa sıkıntı yok ama artarsa sorun olur bana böyle demişlerdi doktorlar ... bu arada çok da yorma kendini 3 canlısın bacımm

bende başlarda verdim şimdiden sonra hızlı alırım artık.Sürekli açım ya yemeyince midem bulanıyo :)

ben iyiyim şükür canım bayramdan döndük temizlik çamaşır işlerimi halletmeye çalışıyorum sıcak canımı okusa da iyiyim şükür sen nasılsın ?

sağol cnm bende iyi olmaya çalışyorum cumartesi günü dedemi kaybettik rahatsızdı o günden beri koşturmaca hiç uyumadık desem yeri var üzüntü dahada beter öyle işte yaşamaya devam

sağol cnm bende iyi olmaya çalışyorum cumartesi günü dedemi kaybettik rahatsızdı o günden beri koşturmaca hiç uyumadık desem yeri var üzüntü dahada beter öyle işte yaşamaya devam

başın sağolsun kujum sen azcık o ortamlardan kaçmaya çalış bebiş çok üzülür yoksaa

yaaa sorma heryer bebiş eşyası bize yer kalmadı artık :) odasını boyattık dün mobilyalarımızın olması bekliyoruz işte ama bir sorunumuz var babamız duvar rengini beğenmedi tekrar boyatıcaz oynatmaya az kaldı anlayacağın :)

evet canım öyleymiş.Daha fazla fark olursa sıkıntı olabiliyo.Birinde gelişim geriliği oluyo allah korusun..Rabbim bize bağışlasın onları...

biz daha hiç başlamadık canım ilk aylar bulantı sonra ramazan daha ilk bugün çıkacağız 2 bayram arası her şeyi halledelim istiyorum bende sonra ağırlaşacağız maşallah size :)

başın sağolsun kujum sen azcık o ortamlardan kaçmaya çalış bebiş çok üzülür yoksaa

kaçıyorum kaçıyorum ama ilk gün çok ağladım çok yaşlıydı dedem 96 yaşındaydı sonra kendimizi alıştırmaya başladık yatalak olarak daha kaç yaşına kadar yaşayabilirdi ki diye öyle avunuyoruz işte.

başın sağolsun canım.Allah rahmet eylesin...

ölüm çok acı kaç yaşında olursa olsun insanı çok yaralıyor canım rabbim sabır versin evladına uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin

duvarımızın rengine bi bakın kızlar tekrar boyatıcaz sizce ne yapalım tekrar boyatmayada gözüm yemiyor adam bir odayı boyadı heryeri batırdı (((

bende başlarda verdim şimdiden sonra hızlı alırım artık.Sürekli açım ya yemeyince midem bulanıyo :)

Benim de başlarda o açlık hissi vardı. Şimdi aç olsamda iştahım yok eskisi gibi. sadece yourt, süt onlara çok dikkat ediyorum. onlarda doyurmuyor zaten :)

canim basiniz saolsun..Allah kalanlara saglikli omur versin insallah..

Sorma swiftcim benimki de dun oyleydi bugun daha sakin sanki..babamiz da artik net olarak hissedio onun da hosuna gidio :) hala tatildeyiz biz de h.sonu donucez nasipse..bu sicaklarda ve hamilelikle tatil cekilmio ama napalim..seneye bebiklerle gezeriz ins :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizde odasına içtende mantolama yaptırdık derken boytattık bizde beğenmedik ama ikinci boyayıda yapmadık daha oda çamaşır ütü odası olarak kullanılmakta annemin gelmesini bekliyozzz
meğer bebekler için sağlıklı nefes alan boyalar vs birsürü bişey varmışşş bizde süsü püs yaldızlı simli derkenn odayı uzay üssüne benzettik ama babamlar beğenmedi bende vaz geçtim zaten sonra odası var ama hiç bişeyi yok bebişimizinnn bakalımm :)

evet canım öyleymiş.Daha fazla fark olursa sıkıntı olabiliyo.Birinde gelişim geriliği oluyo allah korusun..Rabbim bize bağışlasın onları...
aminnn korusun rabbim

bacım ALLAHIM mekanını cennet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…