Merhaba güzel annelerr:)) bugün bir prof a gorunduk perinatolog hem de çok şükür bebegimde bir problem yokmuş:)))) ayrintilidan sonra 2 gün kafayi yedim burnumdan geldi her şey ama doktordan uçarak geldim resmen.. Anne karninda bütün ölçümler fazla cikacak die bi durum yokmuş ayrica nasil her insan ayni değilse herkesin ölçüleri de ayni olmuyomus bizzat tecrübe ederek öğrendim.. Bebek geriden geliyor die üzülen arkadaşlara moral vereyimha bi de kadin doğum doktorunuzdan başka hicbir doktorun laflarina kulak asmayin söz konusu bebeginizse tabi )
o o almışın bile hayırlı olsun bacım pierre cardin aslında güzel ve daha uygun quiniye concorda göre bende çok para vermek istemiyorum kaça ve hangi modelini aldın bacım...
ben 3 çift çorap ve 1 adet havlu aldım bebişime o kadarla kaldı bir arkadaşm 32. haftasında doğdu şaka maka ALLAHIM zamanında doğmayı nasip etsinde hani bunun son ayı ağırlaşmaktan çıkamayızz yavaş yavaş şu 2 ayda bakmak almak gerek ama ben kışın olunca bebek arabasında aciliyetim yok diye düşünyorumm ama anakucağı olması iyi olur diye de geçemiyorum bakalımmm artık
Ayy evet canım hiç işleri bitmeyecek bizi de bitireceklerallah kolaylık versin dışarıya çıkıncada hiç işi bitmicek onların :)
selam kızlar..Nasılsınız nasıl gidiyor? Bebişler iyidir inşallah.Biz bugün ayrıntılı usg girdik, çok şükür iyiler.Yalnız aralarında 5 gün fark var, inşallah dengelenir zamanla. Bayramda fazla ayakta kaldım ondan mıdır bilmem çok ağrım var.Kasıklardan bacak arasına doğru.Yürürken falan zorlanıyorum.9 aylık gibiyim.Doktorum ikiz olduğu için ağrılar daha erken başlar ve tek gebeliğe göre iki katı yaşıcaksın herşeyi dedi..Bir ayda 4 kilo almışım bu aradaÇok hareketsizim ondan sanırım.Ama iştahımda baya açık..Yedikce yiyesim geliyor sürekli açım :) Karnımda epey çıktı oğluşlarda çok hareketli maşallah :)
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
amaninnnnnnnn eve bebiş gelmiş gibi :)evet cnm aldım hemen hemen herşeyi pek alınacak birşeyimiz kalmadı ben şuanda bile bazen kendimi çok yorgun hissediyorum birazn önce alayım herşey hazır olsun dedim bide çalışıyorum çokta vaktim olmuyor alışverişe falan biran önce bitsin istiyorum. 900 tlye aldık cnm biz arabayı ama normalde 1000in üzerindeymiş galiba tanıdıktan aldık tabi tanıdık kazığı yemediysek :) size 900 dedi çünkü :))))
Eki Görüntüle 1209572
aslm bacımmm maşallah bebişlerineee aman sağlıklı olsundaaa benimkide 1 hafta geriden geliyorrr :) döllenme olayı bu süreç sürekli 5 günle kalırsa sıkıntı yok ama artarsa sorun olur bana böyle demişlerdi doktorlar ... bu arada çok da yorma kendini 3 canlısın bacımmselam kızlar..Nasılsınız nasıl gidiyor? Bebişler iyidir inşallah.Biz bugün ayrıntılı usg girdik, çok şükür iyiler.Yalnız aralarında 5 gün fark var, inşallah dengelenir zamanla. Bayramda fazla ayakta kaldım ondan mıdır bilmem çok ağrım var.Kasıklardan bacak arasına doğru.Yürürken falan zorlanıyorum.9 aylık gibiyim.Doktorum ikiz olduğu için ağrılar daha erken başlar ve tek gebeliğe göre iki katı yaşıcaksın herşeyi dedi..Bir ayda 4 kilo almışım bu aradaÇok hareketsizim ondan sanırım.Ama iştahımda baya açık..Yedikce yiyesim geliyor sürekli açım :) Karnımda epey çıktı oğluşlarda çok hareketli maşallah :)
Ayy evet canım hiç işleri bitmeyecek bizi de bitirecekler
Maş Allah iyiymiş paşaların :) Sevindim. Evet ikiz gebelere genelde hep derler ya sen her şeyi iki katı yaşayacaksın diye Allah kolaylık versin canım. ama sen kiloyu da iki katı almışsın :) Benim kilo alışı yaklaşık 20 gündür yerinde sayıyor. Başlarda çok hızlı kilo aldım şimdi onları sindiriyorum heralde :26::26:
ben iyiyim şükür canım bayramdan döndük temizlik çamaşır işlerimi halletmeye çalışıyorum sıcak canımı okusa da iyiyim şükür sen nasılsın ?
sağol cnm bende iyi olmaya çalışyorum cumartesi günü dedemi kaybettik rahatsızdı o günden beri koşturmaca hiç uyumadık desem yeri var üzüntü dahada beter öyle işte yaşamaya devam
amaninnnnnnnn eve bebiş gelmiş gibi :)
güle güle kullanın bacım çok güzel bende bu tarz istiyorum quinny zap exta veya piercardin alıcam bende
aslm bacımmm maşallah bebişlerineee aman sağlıklı olsundaaa benimkide 1 hafta geriden geliyorrr :) döllenme olayı bu süreç sürekli 5 günle kalırsa sıkıntı yok ama artarsa sorun olur bana böyle demişlerdi doktorlar ... bu arada çok da yorma kendini 3 canlısın bacımm
amaninnnnnnnn eve bebiş gelmiş gibi :)
güle güle kullanın bacım çok güzel bende bu tarz istiyorum quinny zap exta veya piercardin alıcam bende
aslm bacımmm maşallah bebişlerineee aman sağlıklı olsundaaa benimkide 1 hafta geriden geliyorrr :) döllenme olayı bu süreç sürekli 5 günle kalırsa sıkıntı yok ama artarsa sorun olur bana böyle demişlerdi doktorlar ... bu arada çok da yorma kendini 3 canlısın bacımm
yaaa sorma heryer bebiş eşyası bize yer kalmadı artık :) odasını boyattık dün mobilyalarımızın olması bekliyoruz işte ama bir sorunumuz var babamız duvar rengini beğenmedi tekrar boyatıcaz oynatmaya az kaldı anlayacağın :)
başın sağolsun kujum sen azcık o ortamlardan kaçmaya çalış bebiş çok üzülür yoksaa
kaçıyorum kaçıyorum ama ilk gün çok ağladım çok yaşlıydı dedem 96 yaşındaydı sonra kendimizi alıştırmaya başladık yatalak olarak daha kaç yaşına kadar yaşayabilirdi ki diye öyle avunuyoruz işte.
kaçıyorum kaçıyorum ama ilk gün çok ağladım çok yaşlıydı dedem 96 yaşındaydı sonra kendimizi alıştırmaya başladık yatalak olarak daha kaç yaşına kadar yaşayabilirdi ki diye öyle avunuyoruz işte.
ölüm çok acı kaç yaşında olursa olsun insanı çok yaralıyor canım rabbim sabır versin evladına uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin
başın sağolsun canım.Allah rahmet eylesin...
bende başlarda verdim şimdiden sonra hızlı alırım artık.Sürekli açım ya yemeyince midem bulanıyo :)
canim basiniz saolsun..Allah kalanlara saglikli omur versin insallah..çok yorgunuz biz mevlüttü cenazeydi koşuşturmaca ama bir problem yok yaşamaya devam ediyoruz iştegeçende watsaptan yazmışsın gördüm ama cevap veremedim kusura bakma cnm. sen nasılsın? hayat nasıl gidiyor? paşan nasıl?
İyiyiz canım sen nasılsın. Benim paşanın içerde bu gün çok işi var heralde bir yeride durmadı habire vurup duruyor
Haklısın canım yorucu olmuştur mutlaka. Yok canım ne kusuru :) İyiyiz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz bizde :)
bizde odasına içtende mantolama yaptırdık derken boytattık bizde beğenmedik ama ikinci boyayıda yapmadık daha oda çamaşır ütü odası olarak kullanılmakta annemin gelmesini bekliyozzzyaaa sorma heryer bebiş eşyası bize yer kalmadı artık :) odasını boyattık dün mobilyalarımızın olması bekliyoruz işte ama bir sorunumuz var babamız duvar rengini beğenmedi tekrar boyatıcaz oynatmaya az kaldı anlayacağın :)
aminnn korusun rabbimevet canım öyleymiş.Daha fazla fark olursa sıkıntı olabiliyo.Birinde gelişim geriliği oluyo allah korusun..Rabbim bize bağışlasın onları...
bacım ALLAHIM mekanını cennet eylesinkaçıyorum kaçıyorum ama ilk gün çok ağladım çok yaşlıydı dedem 96 yaşındaydı sonra kendimizi alıştırmaya başladık yatalak olarak daha kaç yaşına kadar yaşayabilirdi ki diye öyle avunuyoruz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?