2014 Aralık Anneleri

Kızlar cinsel hayatınıza kaldığınız yerden devammi ediyorsunuz? nasil gidiyo? sanki birlesmeden sonra benim bebegim biyere toplaniyomus gibi hissediyorum korkuyorum varmı boyle bisi yasayan?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayni devam ediyor henuz bi sikinti yasamadik insallah yasamayizda
son ay ve kirkimiz cikana kadar zaten olmicak bebek olunca zaten yine eskisi gibi olmak epey zaman alir ya aglar ya biz yorgun oluruz
..simdiden kısıtlama getirmedim

Ayni devam ediyor henuz bi sikinti yasamadik insallah yasamayizda
son ay ve kirkimiz cikana kadar zaten olmicak bebek olunca zaten yine eskisi gibi olmak epey zaman alir ya aglar ya biz yorgun oluruz
..simdiden kısıtlama getirmedim

Bebisi koruyan okdr cok sey varki. Hatta cinselligi yasayn dio uzmanlar mutluluk hormonu bebisede yansiyormus. Nasilki mutsuzken etkileniyorlrsa..

canim ben düşünüyorum vallai etrafimda joie alan cok var en onemlisi bastondan bile hafif

Bence gayet uygun hem travel olup , fiyat olarak da uygun cok model yok .. Incedrn araştırmadım ama bebek arabalarını bu benım de kafama yattı yakından görmek laxım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Off uyku tutmadı grip oldum yaz günü hapşurmaktan , burnumu silmektem helak oldum ,. Var mı ilaç dışı bi öneriniz ??? Bu arada hala annemlerin yanındayım eşimi yolladım. Ankara'ya burada hediyelere boğulduk kızçem şanslı olacak inşsllah ( hala kızçem dıyorum bi isim bulamadık ) kızıma sadece patiği ben aldım teyzelerim , kuzenlerimin sürpriz hediyelerini yüklemeden edemıycem bakalım beğenecek misiniz ??

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407189684.528141.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407189702.384636.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407189717.472327.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407189736.753349.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 46
  • $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407189823.197566.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 39

Oyyy cok tatlilar masallah. Gule gule kullan canim bebisinle. Cok gecmis olsun ilac almamaya calis C vitamini al bol bol sicak limonlu su ic.

Son düzenleme:
yaa sicaktan uyuyamıyorum off resmen don atlet yatıyorum bu seferde sancilanip motoru bozuyorum. allahim bu havada doğum yapanlara yardım etsin cok zor yaa (

Benim ilk bebegim ve erkek asada hissediyorum. Doktor bebegin ayaklari asada oldugu zmn oyle olur dedi. Boyle rahmimi titretiyo garip hissediyorum? Bazen gobek hizamda oluyor degisiyor.

Günaydın Anneler
Biz babamıza küstük. Ben mi hamileyim o mu belli değil. Alttan alacağı yerde üste çıkıyor bende küstüm işte ohh canıma değsin.
Bizim paşa da babasına düşkün mü olacak nedir. Babası geldi resmen kıpır kıpır. İçerde ne yapıyorsa artık bir durmadı. Baya güçlü tekmeler attı ama söylemedim. Kaçırdı güzelim fırsatı. Hamileyim ben hamile alınganım insan biraz alttan alır. Oda babalık depresyonuna mı girdi ne yaptı anlamadım
Neyse bakalım bu akşam gönlümü aldı aldı almadı kıçımı döner yatarım

Ben markafoniden disneyin arkadaşıma almıştım hastane çıkışlarını cok güzeldi tsvsıye edertım. Kızlar .. Hatta sordum arkadasa kullanımı nasıl dıye bozuldumu dıye yesyeni duruyor dedi.. Bakmak lazım

Günaydın kızlar ssk calısan annelere süt parası adı altında 4bin civarı bi para veriyomus calısmadıgı süre zarfında bilgisi olan varmı?

20+...

Günaydın kızlar ssk calısan annelere süt parası adı altında 4bin civarı bi para veriyomus calısmadıgı süre zarfında bilgisi olan varmı?

20+...
Canım memur değilsen resmi iznin 4 ay zaten. Süt parası veriyor evet ama o kadar uçuk bir miktar değil kesinlikle. Belki doğum parası ile birlikte olduğu için öyle anlamışsındır. 2014 yılı için tek sefere mahsus olmak şartı ile 103 TL. Çocuğun ve senin kimliğin ile gidip başvuruyorsun. Bankaya yatıyor. Benim bildiğim bu.

Günaydın kızlar,
dün ağrıdan uyuyamadım, sırtımda tam göğüs hizasında bir ağrı ki sormayın, bıçak saplanıyor gibi. ara sıra belim ağrırdı ama dinlenince geçerdi bu geçmedi yarın randevumuz var doktorumuzla, bakalım hamilelikle alakalı bir şey olabilir miymiş. ne alakası var diyorum kendi kendime ama sorup öğreneceğim artık.

Bızde oyle. Hayatla baglantımı kopartyrm o kımldaynca ona tekmelerıne odaklanıyrm. Sen nezamn hissettn.

ben yeni hissettim canım birkaç gün oldu, 20 haftada hissetmiş oldum yani geç oldu biraz

alır gönlünü merak etme :) ya sıcaktan, yorgunluktan mıdır nedir herkes bi gergin bu aralar. kavgasız gürültüsüz bitirseydik iyiydi şu yazı

Canım kesin bebiş baskı yapmıştır. Bu aylarda rahim yukarı doğru büyüyor ve bebişte yukarı çıkıyor tabiki de. Benim böbreğe baskı yapmış mesela. Umarım senin böbrek değildir. Durdukları yerde durmuyorlar ki
Evet canım ya bi atlataydık şu yazı :) neyse ki az kaldı.

Ben cok begendim bunu arastirdim kullananlarda cok memnun ve fiyatta cok hosuma gitti. Sorun su bizim bebik arabasini kayinvalidem alicakti. Nasil dicezki ?? Pufss... Farkli sehirlerdeyiz bide. Ayni yerde olsak laf arasinda derdim :))

canim ben düşünüyorum vallai etrafimda joie alan cok var en onemlisi bastondan bile hafif

canlar ben daha hiç bebek mağazasına gidemedim bugün çıkacağız nasipse önce bir bakayım diyorum özelliklerine benim etrafımda tanıdığım pek o yüzden ne kullanırlar bilemiyorum ki teşekkür ederimmm

Siz bebiş arabasından bahsediyormuşunuz. Bu bebiş aklımı aldı valla :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…