2014 Aralık Anneleri

inşallah canım benim sağolun kızıma bol bol dua edin olur mu? zaten internette araştırıyorum el parmağı olmayan var ama bir tane bile ayak serçe parmağı olmayan görmedim bakalım inşallah çok sağlıklı bir bebek olur ama gerçekten bu ultrason çekenler yorum yapmasa daha ii olur.

bugün başka bir yere daha gittim doktor daha çok küçük parmakları ayrıştırılamaz dedi 3 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım.Ama sorun yok dedi korkulacak birşey görünmüyor dedi ne olur dua edin bebeğime teşekkürler

Teşekkürler canım valla kalitesi kendini belli edıyor .. Annemin onayından gecti 😊 benim aldığım yerde markafoni fiyatlarından da uygundu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bol bol dua edicem cnm. Allahin izniyle de bi problem cikmaz insallahh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah canim ya o ultrason Dr larini dinleme lütfen gecen sflarda yazdim boş yere canimi sıktım ben uç dört gun.. Önemli olan kendi doktorunun ne söylediği.. İnan hamileliğini zehir ettiğine değmez hem yazikk değil mi bebise o da senden çok uzuluyo.. Doktorunun dinle bi de bol bol dua edip allah a tevekkül et.. O bizi bizden daha çok düşünür emin ol sikma güzel canini

okadar sevindim ki, canım gözün aydın :) aklım hep sendeydi ohh rahatlamana çok sevindimm

Canim yaa çok saol... Dun ankara ya gittim sirf bunun için o kadar yol teptim ve nihayet rahat bi uyku uyudum dun.. Darisi basına artik güzelim hayirli haberlerle gel sen de

çok doğru canım benim allah daha büyük dertler vermesin ama gerçekten 2.çocuğumda bu ayrıntılı ultrasona falan girmeyeceğim boş yere kafa karıştırıyorlar belki de sen de dua et bize canım

Ahh o enfeksiyon yok mu bende hala çekiyorum idrar yolu enfeksiyonundan artık bıktım bıktım antibiyotik içtim yok fitil kullandım gene yok geçmedi geçmedi o kadar da dikkat ediyorum ayağımda sürekli çorapla geziyorum
bende kültür testi yaptırdım o temiz çıktı şükür inşallah senin de temiz çıkar canım
Nedir bunun çözümü şifası bulamadım ben sürekli tuvalete gitmekten damla damla yapmaktan hep çişim varmış gibi olmasından bıktım
Rabbimşifa bersin inşallahhhhh

Bu yüzdn yaptırmadım bende bunu işte tarama testleri gibi hep ihtimaller
İç organları iyi maşallah canım görememiş olabilirler benim görümceme de sürekli bi ayağı kısa dediler ama bi doğdu hatta yaşına girdi bile hiç öyle bişi yok sapasağlam

Kizlar bayramdan beridir hic yazamadim cok ozledim sizinle muhabbeti :) bugun ayrintiliya girdik cok sukur plasenta kanamamiz durmus ilaclari biraktik :) ayrica istanbulda asya yakasinda umraniyede rad istanbul goruntuleme merkezi die biyerde yaptirdim cok cok cok ilgili bi uzman bakti herseyimize pipimizi gorduk :) burnu buyuktu benim oglanin ya babasina benziordu ayni ayrica birer ay arayla yine gidicez ayrintili icin bu sefer sadece fotograf cekmeye :) bu tarafta ki arkadaslar icin soyluorum 150 tl odedik dier iki kontrol ucretsiz. Rabbim heppimizin bebisinni bagislasin insallah.

çok doğru canım benim allah daha büyük dertler vermesin ama gerçekten 2.çocuğumda bu ayrıntılı ultrasona falan girmeyeceğim boş yere kafa karıştırıyorlar belki de sen de dua et bize canım

Etmem mi canim birbirimize ettiğimiz dua en guzeli.. Allah miniklerimizi sağlıkla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin inşallah emanetleri ona..

nekadar surdu muaynen bıde cd vs verdılermı onlar hakkındada bılgı verırsen sevınırım bende orayı arastırıyordum bırde fetal goruntuleme merkezı var ama orası 280 tl baya uzun bakıolar 1.30 saat kadar bunun cd sını verıo bırde resımler bırde ordakıde 4 boyutlumu yanı renklımı gordunuz?:26:

Evet canim 4 boyutlu ama hersey normal olduktan sonrada bibucuk saat bakmanin bi anlami yok die dusunuorum. Once siyah beyaz bakti sonra renkli doppler ile en son 3 boyutlu mu 4 boyutlumu ondan bakti iste yuzu gozu belli oluordu oglumun. Her biseyini tek tek gosterdi. Herkese cana yakin sicak davranan bi doktor esimle arada muhabbete dahi girdi. Bi yarim saat surdu muayenesi. Kalp atislarini dinletti. Cd verdi rapor yazdi ve resimler verdi. Ayrica iki kez daha gidicez ozamanda ucretsiz muayene ve poz cekcek bizim icin. Suan cok kucukler ama 30. Haftalarda daha net olacaklar.

Evet canim 4 boyutlu ama hersey normal olduktan sonrada bibucuk saat bakmanin bi anlami yok die dusunuorum. Once siyah beyaz bakti sonra renkli doppler ile en son 3 boyutlu mu 4 boyutlumu ondan bakti iste yuzu gozu belli oluordu oglumun. Her biseyini tek tek gosterdi. Herkese cana yakin sicak davranan bi doktor esimle arada muhabbete dahi girdi. Bi yarim saat surdu muayenesi. Kalp atislarini dinletti. Cd verdi rapor yazdi ve resimler verdi. Ayrica iki kez daha gidicez ozamanda ucretsiz muayene ve poz cekcek bizim icin. Suan cok kucukler ama 30. Haftalarda daha net olacaklar.

gözün aydın canımm,sevindim senin adına,bizde de bişi çıkmadı çok şükür ohh ohh ne güzell güvenli ve ilgili ellerde...şanslısın vala bizimki baktı baktı hiç foto falan da vermedi, bi video hihh baksana siz sırf foto çekinmeye gidionuz

Evet tatlim cok arastirdim memnun kaldim sukur benim hastanemde aralardinda 60 tl fark vardi biz farkli biyerden gittik yemek alisveris falan derken bize 3 katina geldi ayrintili :) ama sukur memnun kaldim. Cok korktum ilgisiz olacak die. Ama iyi ya yetti bana bidahakine gitmesem bile olur diorum yani. Cok sevindim canim senin bebis icinde umarim saglikla kucaklariz.

Evet tatlim cok arastirdim memnun kaldim sukur benim hastanemde aralardinda 60 tl fark vardi biz farkli biyerden gittik yemek alisveris falan derken bize 3 katina geldi ayrintili :) ama sukur memnun kaldim. Cok korktum ilgisiz olacak die. Ama iyi ya yetti bana bidahakine gitmesem bile olur diorum yani. Cok sevindim canim senin bebis icinde umarim saglikla kucaklariz.

iyi yapmışsın yaaa,benimki de ilgisiz diyemem ama bi net görüntü göremedim diyebilirim,zaten bebişin eli yüzündeydi hep,yandan gördük bi,bende ilerleyen haftalarda 30. larda falan tekrar gitmek istiyorumm öle görüncee insan daha bi heyecanlanıyo yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…