2014 Aralık Anneleri

Dikkat etsek iyide basindan beri hic dikkat etmedim. Sadece sut ve yogurt yemeye dikkat ettim. Pilav,makarna hamur isi kebaplar hepsini yedim valla. Allah sonumu hayir etsin.
Gule gule giyin aldiklarinizi.
Benim ki dun bu saatlerde cok hareketliydi. Bu gece sakin. Gunduz cok calisti icerde pek bi kosturdu yoruldu herhalde simdi arada bir tepik yiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben fenalardayim ozaman bu hafta 22. haftaya girdik 5 kg aldim

çok sağol cnm Allah giydirmeyi hepimize nasip etsin.Gece gece kıpırdanışların artması doğum sonrası uykusuz bir bebek olacagı konusunda beni korkutuyor vallahi.Uyu yavrum artık desem de nafile...:26: Uykusuz geceler bizi mi bekler acep oyy oy:44: Napalım onlar iyi olsun da biz katlanırız herşeye Allah'ın izniyle
Ben poğaça börek aşerdim durdum yedim de hala da yiyorum kilo almamama güvenmiştim ama şeker beni korkuttu daha dikkat edelim bebişler için.Nasıl tutabileceksek kendimizi :44:KıZartma da seviyorum napayım ben yaaaa

canim zaten sicakta hic cekilmiyo yatak isleri ya çok daraliyorum 9 agustosta ayrintili var bakalım eger sorun cikmazsa insallah tam gaz devam :)))

canim bence hic kafana takma bak cok şükür duşün ki aslında cok büyük sağlık problemi yok kendini üzme sadece doktoruna güven en olmadi baska bi ayrıntılı daha yaptir belki o anda goremedi bizimkilerin isi belli olmuyoki icini ferah tut bence büyük ihtimal ice dogru katlanmistir bi arkadasimin 2 ayak parmaginin arasinda perde vardi ama normal yuruyodu bi problemi yoktu.

Günaydın kızlar..... Kafamda bip bip bippppp sesleri ile güne merhaba mı denir beee
Bizim buzdolabı dün akşam Alarm verdi. Hayır alarmı veriyon niye verdiğini de söyle bari. Kapakları açık değil. Neden öter ki. İçini fazla tıkıştırmış olabilirim ama canım dışarda kalıp bozulsun mu soğut işte iişin ne. Gerçi bundan olduğuna da emin değilim. Gece kalktım baktım ses geliyor. Dolaba gittim ses yok. 2 kez aynı şeyi yaşadım. Sesler kafamın içine yerleşmiş resmen. 3. de gitmiyeceğim dedim ama ses çok gerçekçi. Kalktım yine dolabın önünde aldım soluğu yine ötüyor. Tek yaptığım dolabı komple kapatıp tekrar açmak. Sabah ötmüyordu. Bu gün eşim evde öterse biraz da o sustursun. Bizim buzdolabı beni gece kaldırmaya alıştırıyor sanırım
Herkese sorunsuz bir gün diliyorum

Son düzenleme:
25.hafta filan oluyo herhalde canım daha varmış seninle aynı gibi dogumumuz Allah nasip ederse)

Ewet canim haklisin 25 haftalara denk gelior :) telden goremiorum tarihi ama dogrudur bi uyuzcani biliorum ayni tarihimiz. Dun doktor bana aralikin 1 inden itibaren dogumu beklicez dedi :/ suan herkesle ayni yani :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hahahha sen misin koca pipili diyenn bende çikolata yedim ama bana mısın demedi,eli öle gözünün önünden gitmedi bi bebişim benim yaa

Enaz yarim saat bi saat onceden yemek gerekiormus hareketlensinler die. Bakalim ikinciye sabirsizlaniorum :)

Gunaydin canim buzdolabi bayag seni yormus :) bende ew hanimi olarak sabah 7 de uyanmaktan nefret eder oldum uyuyamiorum :) kafandaki sesler gitmistir insallah

Kiz aklimda yoktuda sabah sabah pek bi kizartma da cekti canim :)

Gunaydin canim buzdolabi bayag seni yormus :) bende ew hanimi olarak sabah 7 de uyanmaktan nefret eder oldum uyuyamiorum :) kafandaki sesler gitmistir insallah

Evet baya bi yordu Evde olsam uyumasam bile yatardım yine de 7 de çıkmazdım yataktan. Ki ben uykucu olaraktan 7 de kalkmayı başarabileceğimi hiç sanmıyorum. Belki son aylarda Allah sabır versin uykusuzluk çekmekte zordur.

Valla saat 9 oldu ben hala tembellikten tek bisey yapmadim :) kendimi kahvalti hazirlamak icin ikna ediorum :) ay garibim annem nasil yalvarirdi artik kizim saat 1 oldu hadi uyan die. Gel gor anam ne hallerdeyim :) hayir bide bu en sakin zamanlarim yatayim uyuyayim dimi yok ama pasamin keyfi ole istemior :)

Günaydın herkese nasılsınız bakalım. Valla ben sıcaklardan bunalmış bşr vaziyetteyim. Gece doğru düzgün uyuyamıyorum. Bu arada sabah bir tartılayım dedim biraz moralim bozuldu sanki çünkü ben 2-3 haftaya kadar sadece 1 kilo almış bulunuyordum ama bugün tartı 4 kilo aldığımı gösterdi zaten normalde de kilom var. Sizce normal mi yoksa çok mu kızlar? Gerçi bebişim sağlıklı olsun da kilo verilir her zaman. Ama gene de doğuma kadar yuvarlanmayım yanii

Kahvaltını et ilk olarak aç bırakma Paşayı Sonra tekrar yatış yaparsın. Evdesin işte dinlen bol bol. Sonra hiç vaktimiz olmayacak valla.
Arkadaşım aradı dün akşam 40-50 günlük bir kızı var. Doğumdan beri daha ilk defa kocamla balkonda kahve keyfi yapıyoruz dedi. 2 saat uyumuş biraz mola verdi bize diyor. Bol bol uyu sonra çok ararsın diyor. Ben zaten ev işlerini çok fena saldım öyle böyle değil.
Ayy klasik herkeste aynı sıkıntı. Sıcaklardan uyuyamıyoruz resmen. Vantilatörü de eşimizin vermiyor çarpar diye ben çarpacam ona o olacak. Sıcak diyorum laftan anlamıyor Off çekilmez biri oldum valla birde üstüne bu sıcaklar. Allah sonumuzu hayır etsin.
Kilo konusuna da fazla takılma canım. Açken ve tokken tartıldıysan mutlaka daha fazla fark edecektir. Sağlıklı olsunlar da vereceğiz sonra kiloları. Birbirimizi gaza getirip eriteceğiz tüm fazlalıkları

vala bende dikkat ediyorum ama arada canım çektikçe yiyorummm... inşallah bişi olmaz

Evet ya sıcak bunalımları devaam ben de gece vantilatörü bir açıp bir kapamaktan uyuyamadım doğru düzgün. Sonra da öğlen 12-1 gibi uykum geliyo oğluşumla güzellik uykusuna yatıyoruz babamız da arıyo ohh ben işte çalışayım sen uyu diyo :) bu babalar anlamıyo bizi valla yaa Kilo konusunu bu zamana kadar pek takmıyodum kafama ama artık bugünden sonra takıcam herhalde Hayır bi de abur cubur flan da yemedim ki günlük normal yiyeceklerimi yiyorum ama neden böyle oldu anlamadım. Bu aralar vücudumda çok şişlik var acaba ondan mıdır:26: yüzüğümü bile takamıyorum artık. Neyse hayırlısı bakalım

Sozde bi bayram temizligi yaptim o gun bugundur saldim bende :) cok aricaz valla bugunleri farkindayim ama yatamiorum ama bol bol yatislardayim yinede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…