biraz bogazımıza dikkat edelim bence hep birlikte) inş şekerimiz normal çıkar kızlar,şimdi de buna odaklandım ben,hep bişey buluyoruz walla dert edicek.Hamişliğin sonuna kadar böyle olacagız galiba. Bu arada biraz eşimle markafoni disneyden oğlışumuza yaza giydirebileceğimiz ciciler aldık.Utanmasak şimdiden damatlıgını da alıcaz :))Ama napalım çok şekerler .Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.
bu arada kızlar benim oğlan gece 12sonrası halay çekiyo sanki içeride bu gece bizi uyutmayacak besbelli şimdiden)) sizinde harekette artış hissettiğiniz saatler oluyo mu????
evet canım ama 2 kilo civarı da vermiştim ilk zamanlarda, toplamda 4 kilo almış gibi oldum yani. ama tabi 2 kiloyu son 1 ayda aldım, bundan sonra hızlı alırım gibime geliyor :44:
bu tip arabalar puset üzerindeyken kapanmıyor canım, bu da öyle mi ona da bak istersen. senin için önemliyse bu tabi. benim için çok önemli çünkü tek başıma dışarı çıktığımda tek parça olarak kapanıyor olmasını istiyorum.
Dikkat etsek iyide basindan beri hic dikkat etmedim. Sadece sut ve yogurt yemeye dikkat ettim. Pilav,makarna hamur isi kebaplar hepsini yedim valla. Allah sonumu hayir etsin.
Gule gule giyin aldiklarinizi.
Benim ki dun bu saatlerde cok hareketliydi. Bu gece sakin. Gunduz cok calisti icerde pek bi kosturdu yoruldu herhalde simdi arada bir tepik yiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizde zaten yasak 20 gundur falan ondan once normaldi ama eskisine gore azalmisti esim korkuyodu biraz :)
Hepsi birbirinden guzel canim gule gule kullanin..
Bende ayniyim canim cam acik yatiyoruz esimde gece ustumu kapatiyo durmadan yaniyorum kapatma diyorum ne yanmasi serin oda hasta olacaksin diyo ayaklarimin altini koydum bacaginin ustune anladi ne kadar sicak oldugumu o gunden sonra dokunmadi
Gecende biz kavga ettik gitme dedigim bi dugune gitti evlenen kizda yakin arkadasinin kardesi ben hayatinda yokken biraz asilmis esime ben bunu duydum gitmeyeceksin dedim oda gitmis iceri girmeden yarim saat arkadasinin yaninda kalip donmus ama gelde bunu bana anlat kiyamet koptu 1 saatten fazla agladim gelip gonlumude almadi sonrada gelmis kizimi uzme diyo sen uzuyosun dedim kizimda elini koyunca hareket etmedi oda kustu babasina cok sinirlendim biraz canini yaktim hirsim gecti sonra sarilip yattik hic kusemiyorum ben..
Masallah canim oglanlara kafana takma farki kapatir onlar..Allah sana kolaylik versin zaten biz simdiden zorlanmaya basladik..
Basin sagolsun tatlim.Allah sabir versin..
Canim benim sagol insallah..sirkeli suya basliycam hemen zaten ondan cok umutluyum
inşallah canım benim sağolun kızıma bol bol dua edin olur mu? zaten internette araştırıyorum el parmağı olmayan var ama bir tane bile ayak serçe parmağı olmayan görmedim bakalım inşallah çok sağlıklı bir bebek olur ama gerçekten bu ultrason çekenler yorum yapmasa daha ii olur.
25.hafta filan oluyo herhalde canım daha varmış seninle aynı gibi dogumumuz Allah nasip ederse)
hahahha sen misin koca pipili diyennbende çikolata yedim ama bana mısın demedi,eli öle gözünün önünden gitmedi bi bebişim benim yaa
Günaydın kızlar..... Kafamda bip bip bippppp sesleri ile güne merhaba mı denir beee
Bizim buzdolabı dün akşam Alarm verdi. Hayır alarmı veriyon niye verdiğini de söyle bari. Kapakları açık değil. Neden öter ki. İçini fazla tıkıştırmış olabilirim ama canım dışarda kalıp bozulsun mu soğut işte iişin ne. Gerçi bundan olduğuna da emin değilim. Gece kalktım baktım ses geliyor. Dolaba gittim ses yok. 2 kez aynı şeyi yaşadım. Sesler kafamın içine yerleşmiş resmen. 3. de gitmiyeceğim dedim ama ses çok gerçekçi.Kalktım yine dolabın önünde aldım soluğu yine ötüyor. Tek yaptığım dolabı komple kapatıp tekrar açmak. Sabah ötmüyordu. Bu gün eşim evde öterse biraz da o sustursun. Bizim buzdolabı beni gece kaldırmaya alıştırıyor sanırım
Herkese sorunsuz bir gün diliyorum
çok sağol cnm Allah giydirmeyi hepimize nasip etsin.Gece gece kıpırdanışların artması doğum sonrası uykusuz bir bebek olacagı konusunda beni korkutuyor vallahi.Uyu yavrum artık desem de nafile...:26: Uykusuz geceler bizi mi bekler acep oyy oy:44: Napalım onlar iyi olsun da biz katlanırız herşeye Allah'ın izniyle
Ben poğaça börek aşerdim durdum yedim de hala da yiyorum kilo almamama güvenmiştim ama şeker beni korkuttu daha dikkat edelim bebişler için.Nasıl tutabileceksek kendimizi :44:KıZartma da seviyorum napayım ben yaaaa
Evet baya bi yorduGunaydin canim buzdolabi bayag seni yormus :) bende ew hanimi olarak sabah 7 de uyanmaktan nefret eder oldum uyuyamiorum :) kafandaki sesler gitmistir insallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet baya bi yorduEvde olsam uyumasam bile yatardım yine de 7 de çıkmazdım yataktan. Ki ben uykucu olaraktan 7 de kalkmayı başarabileceğimi hiç sanmıyorum. Belki son aylarda Allah sabır versin uykusuzluk çekmekte zordur.
Kahvaltını et ilk olarak aç bırakma PaşayıValla saat 9 oldu ben hala tembellikten tek bisey yapmadim :) kendimi kahvalti hazirlamak icin ikna ediorum :) ay garibim annem nasil yalvarirdi artik kizim saat 1 oldu hadi uyan die. Gel gor anam ne hallerdeyim :) hayir bide bu en sakin zamanlarim yatayim uyuyayim dimi yok ama pasamin keyfi ole istemior :)
Ayy klasik herkeste aynı sıkıntı. Sıcaklardan uyuyamıyoruz resmen. Vantilatörü de eşimizin vermiyor çarpar diye ben çarpacam ona o olacak. Sıcak diyorum laftan anlamıyorGünaydın herkesenasılsınız bakalım. Valla ben sıcaklardan bunalmış bşr vaziyetteyim. Gece doğru düzgün uyuyamıyorum. Bu arada sabah bir tartılayım dedim biraz moralim bozuldu sanki çünkü ben 2-3 haftaya kadar sadece 1 kilo almış bulunuyordum ama bugün tartı 4 kilo aldığımı gösterdi zaten normalde de kilom var. Sizce normal mi yoksa çok mu kızlar? Gerçi bebişim sağlıklı olsun da kilo verilir her zaman. Ama gene de doğuma kadar yuvarlanmayım yanii
Enaz yarim saat bi saat onceden yemek gerekiormus hareketlensinler die. Bakalim ikinciye sabirsizlaniorum :)
kızlar bu gebelik şekeri yüksek çıkmasın diye dikkat etmemiz gereken şeyler var mı çok tatlı yemiyorum ama hamur işi yiyorum ben baya baya. çok kilo almadım dikkat etmiyorum ama seneyimli anneler varsa yardım etsinler.Hamur işi yemek gebelik şekerini arttırır mı nelere dikkat etmeliyiz .Korktum açıkçası biraz araştırınca.
Ayy klasik herkeste aynı sıkıntı. Sıcaklardan uyuyamıyoruz resmen. Vantilatörü de eşimizin vermiyor çarpar diye ben çarpacam ona o olacak. Sıcak diyorum laftan anlamıyorOff çekilmez biri oldum valla birde üstüne bu sıcaklar. Allah sonumuzu hayır etsin.
Kilo konusuna da fazla takılma canım. Açken ve tokken tartıldıysan mutlaka daha fazla fark edecektir. Sağlıklı olsunlar da vereceğiz sonra kiloları. Birbirimizi gaza getirip eriteceğiz tüm fazlalıkları
Ben 20 agustosta seker yuklemesi icin gidecegim. 26. Haftamin icinde olacagim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kahvaltını et ilk olarak aç bırakma PaşayıSonra tekrar yatış yaparsın. Evdesin işte dinlen bol bol. Sonra hiç vaktimiz olmayacak valla.
Arkadaşım aradı dün akşam 40-50 günlük bir kızı var. Doğumdan beri daha ilk defa kocamla balkonda kahve keyfi yapıyoruz dedi. 2 saat uyumuş biraz mola verdi bize diyor. Bol bol uyu sonra çok ararsın diyor.Ben zaten ev işlerini çok fena saldım öyle böyle değil.
Ayy klasik herkeste aynı sıkıntı. Sıcaklardan uyuyamıyoruz resmen. Vantilatörü de eşimizin vermiyor çarpar diye ben çarpacam ona o olacak. Sıcak diyorum laftan anlamıyorOff çekilmez biri oldum valla birde üstüne bu sıcaklar. Allah sonumuzu hayır etsin.
Kilo konusuna da fazla takılma canım. Açken ve tokken tartıldıysan mutlaka daha fazla fark edecektir. Sağlıklı olsunlar da vereceğiz sonra kiloları. Birbirimizi gaza getirip eriteceğiz tüm fazlalıkları
günaydınnn, banada 1 saat önceden ye dediler ama az geldi sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?